Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
De van vele baj sajnos. Full HD vagy a felett nagyon kicsik a virtuális joy gombok. Azt már el sem merem képzelni milyen egy 18:9-es kijelzőn. Ezért is kéne frissen tartani a játékokat is. 2013 rég volt már.
-
törölt tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Mármint ajándék bornak ne nézd a fokát?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
törölt tag
válasz
tomee007007
üzenetére
-
tomee007007
addikt
Aralon most ingyenes.
-
Kasya
nagyúr
Animus2 a jatek neve az ikon szerint. De szerintem ugyanaz.
Jatekon belul allitsd at a grafikat a legmagasabbra. Ugy se esik be az FPS?
Lesz idom, megnezem jobban.(#32690) RetepNyaraB:
Oddworld Abe's Odyssey
(Nem csak) PC-s kozegben ez egy regi remekmu. Androidon kivalo kontrolleres adaptaciot csinaltak belole, bar en az emulatoros verziot mai napig jobban kedvelem. -
underdark
aktív tag
Ha valaki ismeri azt a régi játékot, hogy New Star Soccer, nos ez annak a folytatása akar lenni. De itt már az egész csapatot tudod irányítani a mérkőzésen. Nagyon jó hangulata van, maga a játékmenet jól kidolgozott. Reklámokat dobál be, de nem vészes
-
-
r0by
addikt
Egyenlőre kiadatlan kártyajáték, hasonló például a Card Monsters-hez, de talán kicsit komplexebb. Energiarendszeres, de két nap alatt elég sok gyűlt össze belőle. Felhőmentés van. Egyenlőre sokat nem tudok írni róla, mert csak pár meccset toltam le. De szép grafika és jó zene jellemzi, kártyák upgradelési lehetőségével. IAP van benne, de egyenlőre még nem tudom eldönteni, hogy mennyire szükséges hozzá.
-
Rigormortiis
veterán
Evoland 1 és 2 akciós.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Modern csúcstelefon gpu-ját megfektető játékot nem ismerek
pl:
Abe
Animus -
törölt tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszönöm!

-
válasz
üzenetére
Lineage 2: Revolution. Raidben megfektet bármilyen processzort, de grafikailag sem gyenge ám.
League of Angels: Paradise Island is lenyomja a procit számolásban, bár grafikailag nem komoly.
Modern csúcstelefon gpu-ját megfektető játékot nem ismerek, de gpu igényes az összes paytowin aaa multi. -
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék egy listát azokról a játékokról amik erősen megizzasztják a telefont. Köszi

-
válasz
tomee007007
üzenetére
Meg is venném, ha eddig nem vettem volna meg.

-
tomee007007
addikt
Planescape: Torment: Enhanced Edition most 3590- helyett 690- Ft akit érdekel Baldur's Gate jellegű játék.
-
Amur
addikt
Srácok aki az Asphalt9-et tolja, és nincs klánban, vagy gyengén teljesítő klánban van, jöjjön a PH klánba.
Jelentkezéshez olvassa el a topic összefoglalóját:
[link] -
gabor0077
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem is abszolút korrekt cucc, visszahozza a régi klasszikus PoP hangulatot, de némileg le is van egyszerűsítve / modernizálva van. Wifit ajánlott kikapcsolni a játék indítása előtt, mert elég rendesen beszaggat a sok reklámtól, S7 edge-n és iPhone X-en is. De ha nincs net, akkor jól fut.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet tudni hogy a Command & Conquer Rivals jatekkal mi a helyzet? Anno regisztraltam ra hogy kapjak ertesitest majd.
Hetvegen kaptam egy mailt hogy elerheto, de Store-bol meg mindig nem szedheto.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jó game, de baromi sok a reklám, gondolom emiatt is kapott ilyen értékelést, pedig a játék tetszetős.
-
MikeWazowski
veterán
-
Rigormortiis
veterán
Akciós a Peace, Death! Nagyon jópofa játék, tele poénnal
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szia. Nekem ilyen kontrollerem van. Mi érdekel? Ha kell, csinálok neked képeket. 2 alsó ravasz van rajta, de azok felett van 2 "bumper" gomb is. Sorry, de nem tudom mi a magyar neve....
Egyébként nagyon minőségi, masszív cucc. Én ajánlom. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszi!
Csak mobil játékhoz képest azért sűrűbben lehetne menteni... Mivel csak mobil készüléken is tolhato.
Amúgy nagyon tetszik
Kicsit más kérdés: iPega PG - 9076 controllert érdemes megvenni? Van rejtett hibája , mert pl csak két alsó ravaszt láttam rajta...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Attól függ mihez képest. Vannak fix helyek, ahol menthetünk, illetve ha új területre lépünk, akkor automatikusan ment. Gyakorlatilag minden töltőképernyő után ment egyet.
Nem az a játék, amit megéri 5 percre elővenni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A mentés lehetőség tényleg ennyire kevés/ritka?
-
Kasya
nagyúr
Harvest Moont ismeri valaki? Friss megjelenés.
-
Rigormortiis
veterán
Írtam egy bejegyzést a Monster Hunter Stories-ról. Akit érdekel, olvassa el, hátha másnak is megtetszik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ravensword: Shadowlands nagyon jó kis játék. Semmi extra igazából, meg kicsit rövid is, de nagyon hangulatos és én úgy emlékszem hogy gyönyörű grafikája van

-
Fall-N
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ravensword jó játék, érdemes letölteni. Én anno megvettem. Kissé rövid annyi a gond vele. Az még külön jó pont hogy se IAP, se más lehúzás nincs benne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Most, hogy jön a 2019 (november 2-án elvileg), érthető az akció.
Én azon gondolkoztam, hogy veszek egy tabletet hozzá, csak még nem tudom, hogy a Touch mivel lesz kompatibilis.
A PC-s verzió amúgy már ott figyel a Steam könyvtáramban.

-
Rigormortiis
veterán
Pár embert talán érint: Fél áron (1500 forint) van a Football Manager Mobile 2018.
A Ravensword: Shadowlands pedig ingyenes. Ez egy külső nézetes akció szerepjáték, elég jó értékelésekkel, offline is fut (én még nem próbáltam).
-
underdark
aktív tag
Fallout Shelterre hasonlitó bázisépítős zombis játék. Van pvp is, de sokat még nem nyomtam vele, nem tudom mennyire iap
Grafika nekem tetszik, meg maga a kezelőfelület is.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Engem is lekötött, de eddig csak két órára volt időm. Eddig nagyon jó.
-
Rigormortiis
veterán
Elég gyorsan beleszaladt 10 óra a monster hunter stories- ba.
Számomra egyértelműen megérte az árát. Tervezek egy tesztet is írni róla.
-
Jumbozorz
senior tag
Semennyire. Mindent meglehet venni játékpénzért első blikkre. Nagyon tetszik a játék, de még nagyon bonyolult. :-)
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Megjelent az Armello stratégia/board játék. Offline is megy. Még csak most kezdtem, de a hangulata nagyon megfogott és szép a grafikája is!

-
MikeWazowski
veterán
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Ki milyen ARPG-vel játszik vagy ajánl? (HIT, Dark Knigh Rises-t ismerem)
Köszönöm.

-
MikeWazowski
veterán
Panaszkodtam hogy nem nagyon van mivel játszani, persze itt kaptam pár tippet, de most jött a mail hogy tesztelhetem a payday crime wart. Már jön is le, kiv vagyok milyen lesz. Bár controllerem nincs.
-
Amur
addikt
Szerintem a kérdésemre itt többen tudtok válaszolni, mintha a youtube topicban raknám fel:
amennyiben telefonról streamelek, füles bedugva, akkor csak a mikrofon hangja megy át youtube-ra(én hallom a játék hangját pedig), ez a kisebbik gond, a kérdés az, hogy amennyiben co-op-ot tolok valakivel, és discordon dumálunk közben, akkor csak az én hangom fogják hallani, vagy az övét is?
Ace Live Streaming progit használom, ott meg kell adni a youtube fiókot, és lövi is rögtön fel. -
Narxis
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nagyon kéne az a kontroller támogatás, én toltam 2DS-en és azért nagyon nem mindegy.

-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszönöm az ajánlást, nagyon jó kis game

-
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Egy új (számomra) játék amivel nemrég találkoztam és durván ráfüggtem most a Soul Knight.. Roguelike dungeon játék, eszméletlen jó móka rengeteg fegyverrel, karakterekkel és azok speciális képességeivel ami miatt hétről hétre új játékstílust próbálok ki. Többségében arról szól a játék, hogy az ellenség támadásait elkerüld (pl feléd közelítő lövegek, neked rohanó közelharcosok stb) és lehentelj mindenkit.
Multiban WLANon lehet tolni 4 személyig így lakótársaimmal jó sokat toljuk amikor nincs jobb dolgunk
Elég neki egy mobil hotspot netkapcsolat nélkül. Igazán érdekes amikor több karakteretek van és a speciális képességek alapján raktok össze egy csapatot és koordinálva, taktikázva haladtok a szinteken lefele.Nehézségben elég brutális annak aki nem tolt még ehhez hasonló játékot (meg amúgy is elég nehéz) így jó sokáig el lehet vele lenni. Továbbá minnél mélyebbre mész a dungeonben annál több funkciót tudsz feloldani (mint például a fegyvertermesztés kertben, fegyverépítés a garázsban
) Egyenlőre 2 hónapja tolom és még nem untam meg.IAP van benne de egyáltalán nem szükséges, egyik valódi pénzért vagy játékpénzért vehető karakter sem OP-bb a másiknál, csak egy másféle játékstílust vezetnek be. Reklámmal vagy a valódi/játékbeli pénzért +1 élet vehető (de az sem pay to win, mert ha meghalsz onnan valószínűleg folytatni se tudnád a játékot ugyanazzal a tudással, nem beszélve arról hogy csak 1 plusz élet vehető). Fegyvereket meg felesleges venni (játékgép szerűségben lehet) mert ahogy haladsz előre a pályákon, random kaphatsz bármilyen minőségűt (volt, hogy az első szinten már kaptam legendary fegyvert).
-
Golden9
veterán
Legend of the Skyfish
1299 Ft[
Into the Void1399 Ft -
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
En is igy vagyok vele. Nem ismerem a jatekot, de a demot kiprobalom.
-
Fall-N
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Én arra sem emlékszem, hogy mobil alatt lett volna ilyen bug. Kétszer játszottam ki mobilon. Vannak viszont olyan kocsik, amiket amúgy sem enged kinyitni. Valamelyik golyóálló kocsi rémlik, hogy csak trükközéssel menthető el a küldetés után. Magyarán be kell lökni a garázsba egy másik kocsival.
-
Kasya
nagyúr
Megjelent a Monster Hunter Storie. Full jatek, nem olcso, de IAP mentes. Sajnos a kontrollert jelenleg nem tamogatja teljesen. Demo is a elerheto.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Star Wars: GOH
Words of Wonders -
nyisziati
veterán
Online Backgammon. 5 perc mindig van rá és nagyon jó agytorna + némileg szerencsejáték.
Ezenkívül Civilization Revolution 2. -
Narxis
nagyúr
Mit lehet tenni ha GTA San Andreas-ban nem tudok küldetés alatt visszaülni a kocsiba? Nem nyílik az ajtó? Még csak az elején vagyok de nem emlékszem, hogy PC-n ilyen bugok lettek volna.

-
underdark
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Még mindog Gems of War, ne, tudom megunni

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Köszi
,akkor teszek rá egy pillantást. -
Ha jó puzzle-t keresték, akkor Slitherlink
-
janeszgol
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Semmivel. Ezért tervezem a iPad 6 megvételét (2018-as széria). Ott van pár játék, ami iOS only és engem érdekel. Droidon alig akad valami számomra értelmes. Az IAP megtette a hatását a piacra nézve. Aztán ha azokkal is játszottam, akkor ha nem jön új, ennyi volt a mobil gaming.
Érdekes, hogy prognozták anno, hogy majd a mobilos játékok megeszik a kézikonzolokat. Hát nem. THX IAP. Ma már többre nézek egy Nintendot. Megveszed a játékot és játszol. Ennyi. -
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Rendes mászkálós. Mindent te magad csinálsz. Fasza game, én meg is vettem. Igaz, Dark soulst is imádom.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez az Animus is automata play-es?
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hearthstone
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm, kipróbálom a Darkness Rises-t.
Ám találtam valamit: Animus – Harbinger Első boss után kell megvenni, kb 1300 HUF. Nagyon jónak tűnik, egy az egyben Dark Souls.
-
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Van pár "klasszikus" ami évek óta fenn van:
Egg Inc
Clash Royale
Temple Run 2
mostanában került be a repertoárba: Asphalt9 és Darkness Rises
tudom elég vegyes, de így változatos ha több játékkal tolom párhuzamosan akkor is!
Egyébként is csak egy idle game van magamhoz képest szokatlanul. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Még mindig Township.
Azon kívül semmivel . -
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Asphalt 9, Lara Croft GO, Dooots
-
underdark
aktív tag
Kár, hogy dögunalmas és rá vagy kényszerítve bizonyos dolgokra... highwayt nem is építettem az egész mentésben, mert totál értelmetlen az egész (hardon)
Mindenenek külön zónákat csináltam saját áram+víz ellátással és összekötöttem vasúttal őket. Innentől semmi kihívás nem volt a játékban
Hiába volt ott ezernyi épülett a zónán belül végig zöld volt a traffic, de amimt egy úttal összekötöttem pl. a lakóövezetet a kereskedelemmel átment full pirosba minden 
Rohadtul hiányzik az egyirányú út104. Szintig bírtam aztán meguntam
Rohadt jó játék lehetne, ha úgy építhetnél ahogy akarnál. Hidakat is miért csak vizen át lehet.. stb.
De azt a 700 forintot még így is megérte
-
Fall-N
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem tudom, nálam jó.
-
Rigormortiis
veterán
Miért csinálhatja a Titan Quest, hogy a menü jobb felét nem látom? Így el sem tudom indítani a játékot. A legutóbbi használat óta sem a teló, sem a játék nem frissült. Újratelepíteni nem akarom, mert akkor bukom a mentést is.
-
Saccco
nagyúr
Akciós a Pocket City fizetős változata, 409ft.
-
janeszgol
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére

-
janeszgol
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az nem baj, ha nem tetszik neki. Nem baj, ha nem is érti, mi ez. De lehet értené, csak nem fogékony rá. Alapból nem az vagy most olyan az élethelyzete. Ez mind nem számít. De ezt beírni szerintem totál felesleges volt.
Nekem sem tetszik minden játék, amit ide linkelnek, de nem írom le, hogy szar. Minek? Persze ha valaki a véleményem kérdezi, akkor megmondom, de amúgy minek? Persze ha bugos a játék, nem úgy működik, ahogy kell, az más, azt jó jelezni itt. Akkor is, ha kijavítják.
No mindegy.Szerk.: igen ez a kedvenc játékom. Pont jókor talált be és nagyot ütött. Fogékony vagyok rá. Ha tizenöt-húsz évvel ezelőtt teszi, oda se bagóznék. De ez mondom nem számít, nem szeretheti mindenki és nem is kell, hogy szeressék.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Leszemeteztél egy nagyon jó és minőségi játékot, mire számítottál?

-
janeszgol
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Gratulálok. Remélem megerőltetted magad!
-
janeszgol
félisten
Life is Strange: Before the Storm
A készülék kompatibilitás folyamatos. Sajnos ezt le kell írni egy szakmai fórumon.
-
Golden9
veterán
Ideiglenesen ingyenes: Mind Games Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)