Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Akciós az Alien: Blackout.
-
válasz
mike1334
üzenetére
Próbáld ki az új irányítással.
What's New:
- Menus now a more comfortable size
- Added slider to adjust toolbar size
- Added slider to adjust Date box size
- New control method: joystick & buttons (no tap-to-move)
- Pinch zoom disabled for invisible joystick
- Added resting position for joystick movement
- Fix for shipping container menu close button
- bug fixes -
r0by
addikt
Castle of Darkness
Nem próbáltam még, viszont tetszetős és most1699 Ftingyenes. -
Golf Peaks
Egyedi golfjáték, kártyákkal fűszerezve. Még kiadatlan, de már fizetni kell a kipróbálásért is. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Stick war legacy-hoz hasonló játékot keresek. Tudtok ajánlani valamit?
-
penge111
addikt
Chaos Rings III
Oceanhorn
Final Fantasy Tactics
Secret of Mana
Implosion
Chrono Trigger
The Banner Saga
Chraslands
Dragon Quest sorozat részei
Ravensword
Aralon: Forge and Flame
Aralon: Sword and Shadow
Knights of Pen and Paper
Warhammer Quest
Battleheart 1-2
Doom and Destiny AdvancedHirtelen ennyi, ezek a combosabb rpg/jrpg kategória játékai, amik még nem voltak felsorolva

-
Kasya
nagyúr
Idle city Tycoon
Meg béta alatt, lehet törlés is lesz, de kicsit más jellegű mint a megszokott idle clicker. Összetettebb, kevésbé monoton és abszolút nem reklám és iap központú. -
Remélem nem tettem bele IAP-osat. A zárójelekben a további részek vannak.
PC portok:
Planescape Torment
Icewind Dale
Anomaly Warzone Earth (Korea, 2, Defenders)
Don't Starve
Cursed Treasure 2
Botanicula
Bridge Constructor Portal
Broken Sword: Director's Cut
Castle of Illusion
Cogs
Greed Corp
Human Resource Machine
Incredipede
Lara Croft Guardian of Light
Machinarium
Star Wars KOTOR
Rome Total War
World of GooNem portok:
Lara Croft GO
Hitman GO
Deus Ex GO
Epic Little Wargame
Great Little Wargame (2, All Out War)
Great Big Wargame
Braveland (Pirate, Wizard)
Doom & Destiny (Advanced)
Lumino City
Neuroshima Hex
Quell (Memento, Reflect, Zen)
The Sequence (2)
Uniwar -
Xaels
félisten
Sziasztok. Segítségetek kérném. Anno elkezdtem logouton egy androidos játékajánló szériát írni, de időközben úgy alakult, hogy nem volt olyan telefonom amin játszani lehetett volna illetve idővel sem álltam túl jól. Viszont most folytatnám és leginkább az olyan játékok érdekelnének ahol nem kell állandóan IAP-hoz folyamodni, lehetnek drágább egyszerfizetősek is akár. Ajálnlanátok párat?
-
Saccco
nagyúr
Egész jópofa kis driftelős játék. A cél a hó leradírozása. Kissé zavaró a sok reklám benne. Szerencsére csak a pályák között van belőlük és viszonylag rövidek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A marketingszöveg egy dolog, minden cég tökéletesen tolja az ilyeneket. De egy üzleti laptopot ki használ zéró gravitációban? Vagy a sarkvidéken, a sivatagban? Szerintem nem sok ember, szóval ez csak bullshit.
-
mike1334
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Használt, szép állapotú üzleti 14 colos már van 50-70e forintért..azon csak elketyeg gondolom.
-
jonnyjoker01
veterán
Összeszerelés miatt. Meg gondolom mivel hosszútávra van tervezve ezért azt is meg kell fizetni hogy nem cseréled le gyorsan.
"Mint minden ThinkPad modellt, az X1 Carbont is 12 katonai szintű előírás alapján teszteljük, ezenfelül több mint 200 minőségi ellenőrzésen is átesnek, így biztosítjuk működésüket szélsőséges körülmények között. Legyen szó sarkvidéki zordságról, egy sivatagi homokviharról, zéró gravitációról, leejtésekről, vagy éppen elázásokról, minden helyzetben megbízhat laptopjában, bármerre is sodorja Önt az élet. Ezen felül, a négy rétegű szénszálas erősítésű vázzal és az agilitást biztosító magnézium ötvözetű bukókerettel a megbízhatóság lesz a harmadik nevünk."
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mi kerül ezekben ennyibe? Néztem az X1 Carbon-t, i5-ös procival, 8 GB RAM-al, 256 GB SSD-vel 679 ezer... Miben jobb, mint mondjuk egy Asus Vivobook S14 266 ezerért. Abban még van egy dedikált 2 GB-os GeForce MX150 is, és kisebb helyet is foglal. Na meg a memória nem DDR3L, hanem DDR4.
Nekem mondjuk S13-am van ezekkel a specifikációkkal (Android Studio-hoz nem árt, és akkor még a topik témájához is kapcsolódik a hozzászólásom), ami kb. akkora, mint egy 11,6-os laptop. Egyedül a webkamera, ami az enyémben nincs, de az nem is hiányzik.
-
mike1334
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Igen. Google Nexus 10, gyárilag ilyen.
-
mike1334
veterán
Kipróbáltam a Stardew Valley, de sajna 5 col kevés hozzá, folyton mellé kattintok. A 10 colos tableten már jó, de ott meg nagyon eszi az akksit, és baromi lassan tölt fel....3.5 óra játék/6 óra töltés..
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Joccc07
üzenetére
Ez egy teljes mértékű port és egyébként így is olcsóbb, mint PC-n.
Én csak azért nem fogom megvenni, mert tudom, hogy rákattannék és nem tudnám letenni napokig
Talán majd egyszer, ha több szabadidőm lesz.Nem csak neked irányult, látom a többiek is panaszkodnak az ár miatt.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tudom, az is lesz, csak gondoltam rákérdezek itt, mi az oka ennek az áradásnak. Látom full magyar ráadásul, este mikor a gyerek alszik megveszem.
-
D4M13N
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
PC-n nagyon sok órát bele lehet tenni. Én ~50 óránál jártam,de mobilra ennyiért jelenleg nekem is sok.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Vedd meg , nem tetszik vissza kéred az árát
-
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Lövésem sincs.
Azt mondják jó. Hiszek nekik de nem ennyiért. -
Joccc07
addikt
Megjelent a Stardew Valley
Az ára húzós. Vásárlás részemről majd ha akciós lesz.
-
Amur
addikt
Aki tolja az Egg Inc-et, most tripla prestige boost van! közel 5 órahosszáig még!
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
A Battlelands játékhoz hasonló br játékot ismertek? Ugyan ilyen nézettel.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
A videókon úgy néz ki néhol, mintha laggolna, de teljesen stabil, gyors a játék (egy Huawei m3 8.4-vel játszok vele).
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
A Darkness Rises-hoz még több tapasztalattal írnék egy kicsit
Vagyis inkább elsősorban két játékmódhoz kapcsolódóan raknék be videókat, ami szerintem egyedülálló (mind hangulatban, mind összetettségében) a jelenlegi mobiltelefon piacon
(Jelenleg úgy, hogy kb 4 hónapja játszok/játszogatok a játékkal van egy 83-as warriorom, egy 85-s berserkerem és egy 72-es assassin-om)... mindegyik karakternek meg van a maga szépsége, majd még egy wizard lehet tervbe lesz véve, de a kertitörpe archer-t kihagyom, mert azzal túl könnyű jónak lenni 
A két játékmód, ami a játéknak igazi kuriózuma:
Team PVP:
Assassin
[link]
Wizard
[link]
Berserker
[link]
Warrior:
[link]Brawl (mindenki mindenki ellen):
[link]
[link]Ezekhez a játékmódokhoz bizonyos szintet el kell érni, de szerintem nagyon rendben van ez

Sokszor már csak pvp-zek, meg a napi jutalmakat összeszedem a játékmódokból, esti levezetőnek egy pár perces gyilkolás és kész

-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Most látom, hogy rossz topikba írtam. OFF-ba átrakható!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Velem is érdekes dolog történt.
Ma reggel szembesültem azzal, hogy az outlook app-ba beállított 5 cím törlésre került... be van kapcsolva a számláló és mivel van vagy 500 olvasatlan mail-em mindig láttam hogy 99+ t írt az ikon. Reggel csak az ikont láttam és belépve egy fiók sem volt...
Újra, mindet hozzá kellett adnom... -
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A telefonról is törölte?

-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
lol ez elég durva.

-
Rigormortiis
veterán
Pár napja erdekes dolog történt: reggelre azzal fogadott valami play protect, hogy törölte az Animust, mert valami gebasz volt vele. Egyrészről jó kis jaték volt, sokat nyomtam, fizettem is érte.
Másrészről ugrott a mentésem is.
Harmad részről miért törli le a beleegyezesem nélkül? Miért nem teszi karanténba vagy vagja le a netről?
Fogja és kerdés nélkül töröl. Fasza.
-
janeszgol
félisten
A sértegetést hanyagoljuk. Örüljünk, hogy valaki vesz még valamit. Én is megvettem azt, fingom sincs mivel tud többet, mint a free. (Nekem a reklámmentesség bőven megéri az árát.)
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezt magyarul is írhatom?
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Húú! Köszönöm a válaszod. Megnézem a beállításokat.
Újabb helyzet ma, másik játék kapcsán.
Defense Zone 3 HD ingyenes. Végig játszom az összes, 20 pályát. Nagyon tetszett.
Gondoltam egyet, szétnéztem van-e fizetős verzió. VAN. Megvettem 890 ft-ért. Alig vártam az új pályákat.
Na jött a csalódás. Betöltődött a 20. pálya, ami az ingyenesben volt az utolsó.
Gondoltam, letörlöm az ingyenest. Ugyan úgy a 20. pálya jött fel. Mi van most?
Mi a fax van?
Üdv!
Hh -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Hiperhuje
üzenetére
Általában ahol van in app purchase ott van egy olyan opció (játék beállításaiban vagy a boltban ahol a játékpénzt veszed), hogy restore purchases. Ilyenkor megkapod azt a játékbeli pénzt amit eredetileg vettél. Ha nincs ilyen opció akkor először a játék készítőinek kellene írni, hogyha nem intézik el a dolgot (ami nem valószínű), akkor pedig ez alapján megpróbálhatod visszakérni a pénzed, de nem biztos hogy visszakapod ezzel a módszerrel, mivel a Google Policy szerint 48 óra a limit. (attól függ milyen kedve van a Google munkatársnak aki kezeli a refundot).
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Régen játszottam egy egy olyan játékkal, amire költöttem egy kis pénzt. Ez kéz éve volt, sok szintet haladtam benne, majd abbahagytam.
Most újra telepítettem, de látom elölről kell kezdenem.
Hol kell ezt jeleznem a Google felé? (Magyarul szeretném)Köszi!
Üdv!
HH -
-
Sonja
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mivel nem vagyok lány, igen, ilyen telefonnal rohangálok. Ettől kisebb telefon már nem is kéne.

A Sonja nevet a kedvenc énekesnőm miatt adtam, Sonja Kraushofer.
Ajánljatok már nekem valami jó játékot!
TD-n kívül bármi jöhet, amivel esetleg most játszotok.

-
-igu-
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
ismert tény, hogy egy női táska sok mindent megbír

-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a honfoglaló mennyi netet eszik? Havi 300mb-om van, de nem merem elindítani
-
Viktor77
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Aláírás.
-
Amur
addikt
Két idle miner játékot ajánlok, mindkettő teljesen jó!
Ground Driller(földfurónak van fordítva ha engedélyezted a címek lefordítását..)
play link: [link]
Ez tényleg full idle, egy kis fejlesztős menedzsmenttel.
cél minnél mélyebbre fúrni a föld közepe felé. Egyre jobb gyorsabb géppel, nagyobb raktárral, több,értékesebb bányászott érccel.Drilla
play link: [link]
A cél hasonló mint a felső játéknál, itt teljesen kidolgozott szociális rész van, klánokkal, klán csatákkal.
Én a marvel nevü top 10 magyar klánban vagyok. Itt van egy mini játék ami egyfajta logikai merge keverék.
(tower mini game- aki ismeri, és tud hasonlót önállóan érdekelne!)
Itt a cél hogy két hasonló blokkot egybekrafolva egy magasabb szintűt kapunk, minél magasabb szintűt kraftolsz le, annál több blokkot ad az épülő tornyodhoz, ahol minden szint egy plusz km, ami pl. klánháborúknál hozzáadodik a csata alatti lefelé fúrt távolsághoz. -
mike1334
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A Switch 6.2 inch, azon elvannak a játékosok. Nekem két telóm van, abból a nagyobbik is csak 5 inch..azon már érdekes lesz. De iphonera egy ideje elérhető, gondolom próbálták optimalizálni kisebb kijelzőre...
-
mike1334
veterán
Nem tudom, hogy konkrét dátumot írt-e már itt valaki, de a Stardew Valley március 14-én jelenik meg és 8 dollár lesz az ára. Kíváncsi vagyok 4,7-5 colon milyen lesz...lehet marad a tableten játszás..
-
Garou80
csendes tag
Sziasztok!
Egy magyar fejlesztésű indie játékot, a „Saving Mikey”-t szeretném ajánlani. Itthon a 80-as években népszerű Kaland-Játék-Kockázat könyvek mintájára készült szöveges kalandjáték. Egy kissrácot kell kimenteni benne a karantén alá helyezett fertőzött zónából, ahol a veszettségvírus áldozatain kívül még jópár furcsa és veszélyes alak is nehezíti az életet. Okostelókra letölthető és tud magyarul is!
Trailer: https://youtu.be/hwEilIhsK_A
-
Predator2
addikt
Helló
Hill Climb Racing (1) mentését hogyan lehet átrakni egy másik telefonra?
Egy régebbi Sony Z1c-ről szeretném a mentést Honor 8-ra átrakni.
Ha lehetséges, akkor mit hogyan kell?THX
-
MikeWazowski
veterán
Nekem 3 ezer a tarifam a Telekomnal. 1 giga net + hívás. Bőven elég, meló helyen meg otthon van wifi.
-
Sonja
nagyúr
válasz
mike1334
üzenetére
Telefonról megnézve valóban azt írja, hogy ebben a régióban nem érhető még el.
Remélem hamar elérhető lesz. 
Tegnap a Skylanders Ring of Heroes is elérhető lett. Egész jó, tetszik. Viszont elég P2W, sajnos.

-
Sonja
nagyúr
A Golf Blitz játéknál azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközömmel. Csak nálam írja, vagy még nem érhető el ebben a régióban?
Már játszanék vele! 
-
Dilikutya
félisten
Frissült a Mortal Kombat X, most már csak Mortal Kombat, frissítettek a grafikán, lesznek KM11-es karakterek.
És jól ki is toltak mindenkivel: Liu Kang csak a Faction Wars store részben volt vásárolható a multiban gyűjtött kristályokért. A frissítés utáni challange-hez gold Liu Kang kell, ami többé nincs, mert a frissítés után diamond lett. Ez nem előny, hanem kibaszás, mert amúgy sincs már rendes karakter store, csak zsákbamacska csomagokat lehet venni, illetve 12 óránként felkínál 3 karaktert az eddigi több tucat helyett. Lehúzós szar lett, pedig eddig lehetett vele ellenni költés nélkül.
-
zozyk
addikt
#AxE
Menandir szerveren tolja valaki?
Nekem eddig tetszik, de lassan jó lenne valami guild.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tárhely szolgáltató választás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bàr ha a Nexus10 nem veszi akkor nem szóltam.
Táblagépnek megfelelő töltővel/kábellel töltöd?
( megfelelő amper szám, megfelelő kábel...?)
Talán majd egyszer, ha több szabadidőm lesz.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Újra, mindet hozzá kellett adnom...
De befejeztem, elnézést kérek!

Már játszanék vele!