Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Frissült a Polytopia. Bekerült a multiplayer.
-
törölt tag
Ismerem. Amikor a Hodor keyboard-al próbáltam a Stevie Wonder simulator-ba írni, akkor megvilágosodtam.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Azóta játszom ilyen flippergépekkel mióta lábraálltam.

Akkoriban még 3 rézkettes volt egy flippermenet, én örülök, hoģy van olyan game amit tudok tolni telefonon is.
Hidd el, hogy a fizika egy érdekes dolog. És a golyó az igazi asztalon sem mindig látszik. Néha ezért voltak túlvilágítva, vagy túlsötétítve a játéktermek, és a játékgépek is.
Amit itt látsz az kb az akkori reális játék. -
beg
veterán
Useless game: [link]
5 csillagos értékelés, bár hirdetést tartalmaz. Jól el lehet vele tölteni a facebukk mentes perceket.
-
törölt tag
Seaport - Fedezd fel, Gyűjtsd össze és Kereskedj
megjelent végre a Pixel kikötő menedzselő játéka is végre telóra. kb ugyan az mint a vonatos, csak itt kikötőt kell építeni.Neten is lehet nyomni 1 facebookkon,
2 a pixel oldalán. [link]
-
törölt tag
Egész jó a zen flipper ingyenes asztala egy ideig el leszek vele, most nem is kéne több asztal.
-
Amur
addikt
Valamit rosszul balancoltál a crew-nál mert bronz1 nekem is megvan már,és csak 2 autóm van, és garage bonus is csak 10%
Ahogy írtam mindig a legolcsóbb crew tagot nyomd hogy a cash bónuszt tolt felfelé.Mefi: örülök hogy tetszik az Egg Inc., engem másfél évre kötött le(akkorára játszottam ki több mint 15milliárd soul egg-el a végére-de még most is fenn van a telón, reménykedve hogy egy update rak bele majd új tartalmat!
-
5381
aktív tag
Hamarosan: Alto's Odyssey Trailer – Launching February 22nd
Az Alto's Adventure is jó volt tőlük, ez még komplexebbnek néz ki. -
törölt tag
válasz
Bétaville
üzenetére
Sakk Korszak tessék magyar nyelvű oktató program a Chessfriends-től ingyenes és megy offline is. Természetesen vedd figyelembe, hogy ez egy ingyenes program nem vérprofi sakk oktató de az alapok megtanulására gondolom teljesen jó. (nekem arra már nincs szükségem, nekem csak 1 jópofa progi volt amit elnyomkodtam 3 hónapig amíg nem untam meg) kezdőknek szerintem mindenképp megér 1 próbát főleg,hogy ingyenes és tud magyarul is.
Phülöp
sajnos a Nitro racing GO egy idő után borzasztó monoton lesz -
Kasya
nagyúr
-
Amur
addikt
Igen. A blueprintek, és collector coin-ok gyüjtésének sajnos elengedhetettlen feltétele..
Bár tournamentekkel is lehet szerezni, de az 2-3 naponta pár darab nem sok..
Nekem már befigyel a ferrari utánzat, sőt garage bonuszom is van már.(lassan kettes szintű).
Collector packokból mindig az 500-ast várom meg hogy összegyűljön rá, mert akkor garantáltan lesz benne legendary.(van is már 5db).
A crew-ra pedig mindig rányomom az összes fejlesztési pontot, mert a cash bonusz nagyon komoly.
(mindig a legkisebb szintüeket fejlesztem mert a jobbakra már egy szint felett nagyon sokat kell rádobni, és a cash bonuszon nem dob annyit)
diamondra értelmes költést nem találtam azon kivűl hogy ha egy kocsiból már kevés blueprint hiányzik akkor a maradékot "kivásárlom vele". -
Amur
addikt
válasz
Mefi60
üzenetére
Ha nem baj hogy idle vonal akkor Egg inc. még mindig a legjobb(nálam) és a Tiny Miners(mint legjobb koppintás).
Nitro Racing GO már kicsit más vonal, de ezt nem is ajánlatként, csak úgy mellesleg írom, mert nagyon beszippantott!! Iszonyat jó autóverseny+idle+clicker+rpg+tycoon keverék!
-
Mefi60
csendes tag
Valaki nem tud jóféle tycoon játékot ajánlani?

-
törölt tag
AI Factory sakkja multiplayer opciót kapott. [link] hosszú évek óta a play egyik legnépszerűbb offline sakkja
-
Amire reagáltál, nem feltétlen a magyar cégekre vonatkozik. De rájuk is igaz az, hogy a tesztelés és támogatás rengeteg extra pénzt visz el, ami valszeg soha nem térül meg egy olyan kis piacon mint a magyar, ráadásul egy tipikus rétegjátékról van szó.
Egyébként ez van. Kis piac vagyunk, nagyon kis vásárlóerővel, ezért nem éri meg foglalkozni a magyar nyelvvel, még egy magyar cégnek sem.
-
És ilyen esetben az a baj, hogy az igazi felelősség még mindig a fejlesztőé, aki ki van szolgáltatva a fordítóknak. Ha fordítók pl. beletesznek 18+-os szöveget, vagy bármi mást, amit akár a törvény büntet (pl gyűlöletbeszéd), akkor a fejlesztőt fogják elővenni, megbüntetni érte.
A fentiek miatt (na meg azért, mert nem garantált a folyamatos fordítás), egy józanul gondolkozó fejlesztő sem megy bele abba, hogy hobbi fordítás kerüljön a programjába.
-
Ez nem úgy működik, hogy csak úgy beteszik a magyar nyelvet. Ahány nyelven van egy program, mindegyiken tesztelni, meg támogatni kell. Mindkettő jelentős pénzbe kerül.
Én konkrétan minőségbiztosítással foglalkozom a szoftverfejlesztésben, szóval első kézből van rálátásom a költségekre. -
törölt tag
Ezt megmagyaráznád? pár hónapja töltöttem le játékot MAGYAR csapattól ÉS SZÁNALMAS MÓDON csak angol nyelven volt,,,,, ismétlem magyar csapat!!
nekem ez fura nagyon sok játéknál a külföldi fejlesztő megoldja,hogy magyar legyen erre a magyar fejlesztő meg nem képes rá???Bétaville nekem inkább az a fura, hogy ezt 1 androidra írt programtól elvárod.... szerintem a playen lévő pecás cuccok pont arra jók, hogy telón kicsit játszogathasson az ember.
-
Bétaville
senior tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Bammeg!!! Magyar fejlesztő csapat és nem képes rá, hogy Magyar nyelvet tegyen bele.

-
Bétaville
senior tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
És akkor magyar nyelv is van benne?

-
Chris Kiki
senior tag
Akciós a [The Quest - Islands of Ice and Fire]
Klasszikus oldshool RPG, hasonlóan sok Amigás játékhoz (pl. Eye of the Beholder). Még annak idején Pocket PC-n játszottam a RedShift hasonló játékaival, és nagyon bejöttek nekem. Nem a grafikájával fog hódítani, de a sztori és a játékmenet nagyon ott van. Nem utolsó sorban megemlítem, hogy magyar fejlesztőcsapat kreálmánya! Ennyiért szerintem must have.
-
jonnyjoker01
veterán
Vainglory 5v5 megjelent!!!!!! Eddig csak pár meccset mentem de nagyon élvezem, eszméletlenül jól összerakták az egészet
A pálya is gyönyörű :3 -
Kasya
nagyúr
A Iesabel támogatja a controllert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

több ilyen kéne, ez már minőség!
Menetrend szerint.