- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
válasz
Barell #30876 üzenetére
Ha szereted a sztori orientált RPG-ket, de nem baj, hogy nem 3D-s a grafika, akkor Baldur's Gate 1-2, Planescape Torment és Icewind Dale.
A Planescape egyébként olyan, mintha te magad szerepelnél egy nagyon izgalmas krimiben (főleg, ha nem ismered a Planescape D&D világot), viszont egy középfogú angol nem árt hozzá.
-
penge111
addikt
válasz
Barell #30876 üzenetére
MMORPG-t meg én ajánlok: Crusaders of Light, tavaly júniusba jelent meg. Fantasztikus játék, az order and chaost keneterbe veri. Én abba kellett hagyjam, mert már durván függőséget okozott. Tudom ilyet nem szabad, de az accountom 300 euroért ment el! Szóval elég jó játék, ha képesek ennyit adni egy accountért!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Barell #30876 üzenetére
Hello!
Villagers And Heroes, nagyon igényes MMO pénzéhesnek se kimondottan mondanám, van benne már pár órám, holnap este írok róla pár sort ha gondolod! (Teloról nem igen lenne kedvem bemutatót írni! A Swype annyira nem nagyszerű élmény!
)
StoryDriven cuccból merem ajánlani a Shadowgunt, remek TPS, egész jól vezeti a sztorit és remek arena szerű pályái vannak, pofás grafikája és a Boss Fightok még tartogattak nehézséget. (Madfinger Games, nem mai de időtálló mindentéren, Igaz 1,7k de ez volt az a játék amit egyáltalán nem bántam meg. Ellentétben mondjuk egy Assassins Creed Identityvel.....
Ha a stílusa bejön Samurai II:
Vengeance is megéri, ő 999 de érte tényleg nem pénz, rongyosra játszottam a régi telon.Erősen ajánlott RPG-k: (Nekem ne essetek, szerintem azok!)
SW
OTOR 1690- Gondolom nem kell bemutatni.
Jade Empire Ő picit húzós érdemes leárazást bevárni hátha lesz előbb utóbb.És amiért a többiek a fejem fogják: Akkor is marha jó játék.
Real Racing 3 Freemium., igen... de ha szereted az autós cuccokat nem fog feltűnni a farmolás, ezt azt hiszem mondhatom 330 órával, még SP-n kezdtem, azután G4, a Nexus 9-re is költözött, majd a P8-ra is. Egyszer költöttem rá 1200ft-t de csak mert a Hennesey Venom GT eventjét későn kezdtem, kevés pénzzel és az az autó számomra kihagyhatatlan, kedvencem minden játékban.
Ha a szerzett aranyat nem vered el, szervizre pl amiből is megnézel 4x30 sec reklámot és túl vagy rajta, akkor már BŐVEN ad annyit a játék, hogy ne érezd zavarónak a Freemium stílust.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Barell #30798 üzenetére
Elviekben a Huawei P10 támogatja a Vulkan API-t, így azt bekapcsolva jelentős sebességnövekedés érhető el. Ami nekem eddig nem ment, az a Test Drive Unlimited volt, OpenGL-el csak fekete képernyőt dobott, Vulkan API-val már elindult, de nagyon lassan ment. A többi játékkal eddig nem volt problémám, a God Of War-t is megnéztem (azt szokták emlegetni problémás játékként), akadásmentes Vulkan API-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest