- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Figyelj, ez az earn to play vonal még nagyon gyerekcipőben jár, mindenki próbálja úgy csinálni hogy berántson, de ő is jól járjon.
A crypto dragon és merge cats és társai ahol csak igérgetik hogy majd valós pénzt is keresel a még fejlesztés alatt álló kriptójukból, és e között azért óriási különbség van.
Egy StepN-t már ne is említsek, ahol tényleg 30ezret meg lehet keresni, csak neked is bele kell tenni befektetésként legalább annyit kapásból. Aztán az elején még csak égeted a belső valutát hogy fejlesztd a cipőd. Nekem most a 10.napon lett a második cipőm(az első elrontottam) 15.szintű és napi 32 GST jön össze, minusz 5 gst javítás, tisztán 28.
Az 30 nappal 840 GST amit át lehet váltani Solana-ra vagy önmagában is eladható, jelenleg 0,17-0,22 dollár között mozog.
0,2-vels zámolva 168 dollár, huh az már sok is az több mint 60ezer, valamit elszámoltam. az átváltások is visznek el persze. De én valami 34ezret számoltam elsőre.
Mindegy, a lényeg hogy kezdenek lenni olyan játékok amivel tényleg lehet jelentősebb összegeket is keresni(és ez egy tök alap common cipő, nem epic ,rare és társai).
Ahol nem kell az elején semmit befizetni(lehet itt is előfizetni stb..) ott nagy összegeket nem is szabad várni. Azokkal akkor kell játszani ha amúgy is tetszik, és akkor még mellé be is esik pár ezres. amiből mondjuk veszel egy másik játékot ami tetszik.
Ebből megélni csak a filipinók tudnak, de ott más az életszinvonal... -
Amur
addikt
A befektetett időtől erősen függ. Ha maradunk annál hogy nem raksz be csak kivenni akarsz, akkor még reklámokat is nézned kell. de mivel idle game elég sokáig elfut anélkül hogy sokat kellene foglalkozni vele. Néha utánahúzni a hősöket, cserélgetni jobbra ha esik valami, fejleszteni a tárgyaikat.A mostani 4 napos eventen úgy állok hogy 200 ezer körüli drágakő üti a markom ami 30ezrével váltanak egy Hercora ami 2,6 dolláron állt mikor legutóbb néztem.
6,6 tehát, abból van levonás fee, olyan 5,8-at megkapsz, az kb. 15 dollár egy négynapos eventen. 5000 forint felett tehát. Persze mivel crypto ez mindig rizikó. lehet bedöl és el sem tudod adni, de amíg nem költesz rá csak az időd adod addig nem bukhatsz rajta.
A stepN már más tészta(a futós alkalmazás), ott már bukhatsz, mert anélkül hogy megvennél egy 30-40ezres cipőt nem fogsz pénzt keresni vele.
A crypto ball-t én jelenleg mindenféle előfizetés nélkül a reddit bujásával játszom. jókat írnak, jók a stratégiák. -
ViharVadász
őstag
Ha lesz további pálya majd a játékban, tuti ki fogom próbálni
Örülnék mondjuk én is egy támogatói változatnak vagy esetleg IAP formájában reklám eltávolítást, mert bár végignézem a reklámokat szívesen, hogy támogassam a fejlesztőket, de nálam nem a játék, hanem a számomra iszonyat idegesítő vásárlós app reklámjai idéztek elő majdnem egy telefont a falhoz vágás produkciót.
Zenét meg Te tudod, hogy szeretnél e még hozzáadni, ez csak én vagyis csak egy személy véleménye. De hajrá, jó lesz ez!
-
ViharVadász
őstag
A Level 6-nál kb már a hajamat téptem.
Jó játék. A grafikát imádom, a zene jó, mondjuk kár, hogy csak az az egy ismételődik mindenhol, de szívesen hallgattam egyébként. Olyan nyugtatós zene volt a kicsit sem nyugodt játékmenethez, mert az valami irdatlan nehéz szerintem.
198 halállal vergődtem át az összes pályát, az utolsónál már kb a fejem fájt az utolsó rohangáló ellenségektől.
Szép munka egyébként, remélem folytatod a játékfejlesztést, és megosztod velünk is.
-
Narxis
nagyúr
-
air
nagyúr
Köszönöm, hogy ajánlottad ezt a remek játékot.
Kb. 1,5 hete játszom vele, jelenleg a 165-ig "pályánál" tartok.
Gondoltam most már megnézem, mennyi van benne.
A leírása is olyan egyszerű, mint maga a játék. Szó szerint: "Simple, relaxing, endless game."
Ajánlom azoknak, akik szeretik a logikai játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest