Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem nem csal, van azért pár év real poker a hátam mögött, én inkább azt mondanám, hogy érezhető, hogy gép. (de ez szerintem sakkon is érezhető ha géppel játszik az ember akármilyen okos program is) Anno én elvoltam vele nekem a célnak megfelelt a játék hangulata és minden jó volt, itt városról városra kell menni és versenyezni. (hely hiány miatt bontottam le anno, azóta nem játszottam vele, de nekem arra, hogy net nélküli időkben meglegyen a póker hangulat arra jó volt)
-
törölt tag
válasz
Bétaville
üzenetére
Poker World - Offline Texas Holdem
Amikor kipróbáltam még rég, nekem tetszett, gépi pókerhez képest egészen élethűen játszott. (de ennek a cégnek már a póker kormányzós játékát is dicsérték anno, hogy meglepően élethűen pókerezik természetesen ahhoz képest, hogy pókerből szinte lehetetlen jó gépi játékot csinálni.
-
Bétaville
senior tag
Offline pokerből melyiket javasoljátok?

-
Árpitallica
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan online /offline, ingyenes /fizetős játékokat, ami hasonlít a Rainbow six siege játékhoz? Előre is köszönöm a válaszokat!

-
Bétaville
senior tag
Sziasztok Srácok!

Tudtok olyan játékokat ajánlani, amit lehet offline-ba is játszani?
-
Bozek
nagyúr
Na, újra elővettem a PPSSPP-t és az új verzió már támogatja a Vulkan API-t. Érezhetően gyorsabb lett vele a játék, a GoW is már csak néha-néha röccen meg, de 99%-ban folyamatos a játékmenet. Ez OpenGL ES-nél ugyanezekkel a beállításokkal sok esetben diavetítés volt.
-
törölt tag
Kipróbáltam a normál verziót, ez nagyon jó! Elmutogatja leírja mi történik, és a zene is kellemes, .
Szóval ha valaki szeretné ezt a játékot kipróbálni mindenképpen a Bozek által írt játékot ajánlanám. (meg az általam eddig favorizált logic pic-et) én személy szerint töröltem is a nonogram king és katana nevű
játékokat.mielőtt megint valaki kötekszik, hogy magammal beszélgetek, most volt idő kipróbálni a játékot, és mivel nagyon tetszik és ez a fajta játék mást is érdekelhet aki nem ismerte gondoltam leírom a tapasztalataimat.
-
törölt tag
köszi, azokba is lehet szinezni amiket betettem, azokat nem próbáltam még, kb tegnap ótaa játszom ezt, a 3-ból kettőben biztosan van szines mód is. Az 1400 feladvány az benne van az ingyenesbe is? Illetve itt akkor külön programban van a színes verzió?
Ezeket azt hiszem még kipróbálom, Aztán majd választok, nyílván 5 program nem kell.Tegnap óta ismerem ezt a játékot, ergó nekem új, érdemes feltenni a színes verziót vagy egyenlőre gyakorlásnak jó a másik?
Ha szereted ezt a játékot, és még nem láttad a logic pic-et szerintem ne hagyd ki, megtudod venni a VIP verziót.
-
törölt tag
Igen, de én azt nem szeretem , nem nagyon megy nekem, erre viszont ráéreztem a grafilogika az megy, és ez tényleg egy olyan valami amit bárhol elő lehet venni.
Elfelejtettem írni, hogy a Logic Pic ✏️ - Solve Nonogram & Griddler Puzzles játéknak megvásárolható a VIP verziója értelem szerűen az összes rejtvénnyel, korlátlan tipekkel stb.... bár szerintem aki még nem látott ilyet, az ingyenes rejtvényekkel is el lesz 1 darabig.
illetve fontos! ez a játék el is magyarázza hat lépésben, hogy miről is van szó elmutogatja és angolulé írja is, Szóval aki tud angolul, és nem tudja mi ez a játék, és persze nem akar wiki-t olvasni telón, az előbb ezt töltse le. -
törölt tag
Neten véletlenül futottam bele a nonogram nevű logikai játékba, magyar neve Grafilogika
, a játék szabályai: [link] (wikipédia link csak az nyissa meg aki olvasni akarja.)Persze , hogy megnéztem tudok e telón is játszani, találtam 3 remek offline is működő játékot, nekem mind a 3 fenn van, nyílván különböző példák miatt.
Nonograms Katana
Kicsit nyomott látványvilága van szerintem de ez legyen a legnagyobb baja, viszonylag sok feladatot ad ingyen, offline módban a reklámcsík helyét sajnos nem tölti ki fekete csík van.Itt van a legtöbb ingyenes példa, viszont nem magyarázza el a játékot. (nem láttam legalábbis)
Logic Pic ✏️ - Solve Nonogram & Griddler Puzzles
Itt ingyenesbe viszonylag kevés feladat van, cserébe könnyen kezelhető és zene szól a játék alatt.
Szóval hajrá agytorna

-
Saccco
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát, írhattam volna az első sorba is, hogy mikor jelenik meg...

-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Köszönöm. Attól még messze vagyok. Meg ahogy elnézem előbb fogom megunni...
-
Saccco
nagyúr
Pocket City - Official
Ha minden igaz lesz végre egy nem P2W városépítős játék. Kíváncsian várom.

Klasszikus SimCity hasonmás lesz. Területkiosztás, gazdaság.Cikk: Pocket City is a city builder without microtransactions - angol

Megjelenés 2018 eleje.
Saját blog bejegyzésük:
Mobile Gaming without Microtransactions - Pocket City's Monetization Strategy -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Lineage 2-ben mi a maximális elérhető szint?
-
törölt tag
Találtam 1 szerintem remek, logikai mégis agypihentető játékot.Trigon FRVR
A készítő weblapján weben is megnézhető kipróbálható a játék. [link]
Szerintem pihentető , remek játék.
-
Kasya
nagyúr
2018 februarban jon az X-aktak. Termeszetesen lathatoan semmi koze a sorozathoz. Se Mulder, se Scully, de meg a focimdal zenejet se implementaltak a videoba. De legalabb "energia" es iap jatekmenet varhato ...
Honlapja -
Maxtreme
addikt
Mafia Revenge
Egészen addiktív, jól el lehet vele ütni az időt. -
törölt tag
Sonic Forces: Speed Battle
gondoltam hátha kipróbálná valaki, nekem tegnap adta ki a play ajánlóba, hát rápróbáltam MULTPLAYER SONIC, 4 versenyző van értelemszerűen nyerni kell
. Ha valaki szerette gyerekként a Sonic játékokat, szerintem nézzen rá, mert tényleg meglepően jó pofa játék. A manapság elterjedőben lévő nyisd ki a ládikát rendszer van ebben is. (ingyen azt hiszem 3 óra alatt nyit egyet) -
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Én már elkönyveltem, hogy kiterjesztik az EU-ra is. (majd)
(#30254) nyisziati p8 lite-n én eljátszom 3-4 órát 1 töltéssel igaz kb 30-40 % a fény erő (automata igazodik a környezethez) és ha lehet leveszem a grafikát, igaz az ilyen nagyon komolyan rendszert dolgoztató játékokat nem igen játszom, mint pl a komolyabb autóversenyek stb.. (asphalt és társai és egyéb más témájú combosabb játékok).
-
nyisziati
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
"...2 óra 45 percet a P8 akkuja játékkal 80% fényerőn."
Na igazából itt hasal el az ÖSSZES telefon. Csinálhatsz te akármit, ha számításigényes feladat megy (pl. rendes grafikájú játék), akkor a SOC és a képernyő fogyasztása az átlagos aksikat pikk-pakk leszívja. 1000 MAh-ként kb. 1 órát lehet számolni, ahogy észrevettem, teljesen lehúzott fénnyel talán 1,5. -
icemad
nagyúr
Hát ez a black friday akció eléggé gyenge lett. Ami érdekes volt, azt már megvettem, a többi számomra szemét.
Mondjuk ez az I'm bread érdekesnek tűnik. Valaki próbálta már? -
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Ue ezt írtam, mert te azt írtaad az EU-ban akarják betiltatni, ezért akartam picit pántosítani. Sajnálom, just no offense.

Kint a Morphite. Első vélemény: Hub@zmeg! Mindenképpen próbáljátok ki!
Második: f...ért bír csak 2 óra 45 percet a P8 akkuja játékkal 80% fényerőn. 
Az IAP-ba még nem ütköztem bele, igaz csak a tutorialt toltam de kegyetlen eltalált mind a hangok (valami hatalmas néha kicsit a régi játéktermekre emlékeztet. A grafika meg nem hinné az ember, de már a tutorial bolygón is szépnek mondható ezzel a stílussal, ilyet telon még nem láttam (ilyen komplex játéknál).
Más:
El se hiszem... megállt a játékok helyzabálása, Shadowgun Legends Beta is, már update is volt pedig mégse foglal 660MB-nél többet. Ideje volt már odafigyelniük a fejlesztőknek. (Bár a Madfingers pont teljesen korrekt és remek csapat az IAP se szokott zavaró lenni és a cuccaik is jól futnak.)
@corvette: Az első variáns maga lenne a halál. A második meg a kupacnak egy pofon, szóval biztos azt lépnék meg!
(Főleg ha az EA-rók, vagy a Supercellről beszélünk. Bár a Kabamot se kell félteni...... -
313313
addikt
Nem tudom jó helyre írok-e...
Adott a War Robots játék androidra. Huawei P9 Lite telefonom van. 2 napja jött egy frissítés, azóta nem indul a játék, próbáltam újratelepíteni is, de semmi.
Elindul, majd egy "Download failed" hibaüzenettel kifagy.
Valami ötlet, hogy újra elinduljon? -
Amur
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Ebben az a gáz hogy ha a ládák tartalma nem előre ismert és fizetsz érte, akkor az szerencsejáték.
(ezzel egyet is tudok érteni). Ezt kétféleképpen fogják tudni megkerülni:
1. olyan ládák lesznek aminek látszik a tartalma. Ami 0,5 dollárt ér azt annyiért, aminek a tartalma 1000 dollárt, azt annyiért veheted meg.
2. a korlátozás gyerekekre vonatkozik, tehát nyilatkoztat hogy elmúltál 18 éves, és nyugodtan bontogathatod a loot boxokat...
Amilyen szennyes világot élünk, én a kettes pontra tippelek...... -
wayne1
senior tag
Régebben játszottam egy játékkal ami egy Wow klón : Burning Blood
Most a play áruházban nem találtam, de máshonnan le tudtam tölteni az apk file-t. Viszont frissítésnél valami szerver gondot ír ki. Tud esetleg valaki valamit róla? Már elképzelhető, hogy nem megy a játék?
Valaki esetleg tud hasonló játékot ajánlani? -
Bozek
nagyúr
Jó kis akciók a Play Áruházban:
Mini Metro - 199 Ft
Don't Starve - 369 Ft
Aknakereső Pro - ingyenes -
Micsurin
nagyúr
igen, ennek mi köze az androidhoz?
Ezt a szőrszál hasogatást.
Egy xyjátékok topikban ennyi off más típusú gamer hírekről szerintem megfér. Ide "pihenni" és szórakozást keresni járnak a tagok. Számomra is pl érdekes volt elolvasni a cikket, ezt nem gondoltam volna Disneyről, hogy veszik a fáradtságot és kézbe kapják a gyeplőt egy tasli erejéig..... -
törölt tag
A Disney keményen odaszólhatott az EA-nek
Nem véletlenül kerültek ki a Star Wars Battlefront II-ből a mikrotranzakciók.
a cikk további része a linken,
-
-
icemad
nagyúr
Nálunk már elérhető a családi könyvtár funkció a play áruházban. Maximum 5 családtagot lehet hozzáadni. 2016 július 2. után vásárolt dolgokat lehet megosztani, filmet, játékot, alkalmazást, zenét. Kifejezetten hasznos lehet, ott, ahol mondjuk több gyerek van, nem kell mindegyiküknek külön megvenni. Nem igazán játékhoz tartozik, de több embert is érdekelhet.
-
HoTaZo
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Akkor belevágok, rendelek egyet valamelyik ilyen VR bigyulából, remélve, hogy nem maga a telefon okoz gondot (van egy bt gamepadom, ami kapcsolódik, de nem vezérli a G8-at, viszont gyerkőc Redmi 4A Projával jóban vannak), s majd meglátjuk. Amint megjön, jövök újra!

(#30215) T_chris:
Megfékezhetetlen vagy! 
De amíg nincs OTG-s mágneses csatlakozó, addig kiesik az egér.
-
HoTaZo
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Huawei G8-hoz. Megnézem, köszönöm az ötletet!

(#30198) sto1911: Ennek is utánanézek. Köszönöm Neked is!
Egyre reménytelibb a projekt! 
T_chris: Másik billentyűzetet már nem akarok, írni tökéletes az én kis nevesincs billentyűzetem. De azzal, vagy barmilyennel billentyűzettel vezerelni (menet közben
) macerás. De akkor már tuti, hogy működnek ezek a funkciók. Köszönöm, hogy megnézted nekem! 
-
törölt tag
válasz
interstate76
üzenetére
Én több játékukkal játszottam a djinworknek, sose akasztott meg a pénz hiány, mostanába mennek rá a multplayer részre, eddig csak sima játékaik voltak , ha gondolod nézz ráa gördeszkás játékukra, az is multplayer. (az nekem nem tetszett, de ez magánvélemény)
-
interstate76
addikt
válasz
üzenetére
Én szoktam költeni (pontosabban játékokat vásárolni), de IAP csak akkor fér bele, ha egyszeri költéssel megkapom az egész játékot. Viszont a közös használatú, részben a gyerekeknek fenntartott mini pécén nincs olyan account, amivel fizetni is lehet (nem szeretném, hogy a nagylányomat valamelyik fejlesztő bevigye az IAP-erdőbe
). -
törölt tag
válasz
interstate76
üzenetére
A djinwork majdnem minden játéka jó. (szerintem) pénzt én sem költök SOSEM, a reklámokkal támogatom a gyártó céget, ha lehet pl pénzért nézni azt sokszor megteszem. Itt ahogy nézem lehet. (ez ma már alap) ezen kívül szerintem nem fog akadályozni a haladásban ha nem fizetsz igazi pénzt. Szerintem ez most tényleg 1 aranyos szószerint erőszakmentes game, a hangulata és a látvány is minden rendben van. (számomra előny ha van offline edző mód itt az is van) Remélem hamar lesznek rajta emberek is.
Stickman Cross Golf Battle Android GamePlay HD
ha valaki megnézné bővebben

Bozek közöd????!! Felraktam még a 14 órás snooker előtt, rápróbáltam a trainingre az alapján írtam 1 gyors véleményt, majd pár óra múlva 1 bővebbet.... (marhára nem érdekel ha ez téged zavar, keresd meg a nyugtatódat)
-
interstate76
addikt
válasz
üzenetére
Ez tényleg jónak tűnik! Feldobtam mini PC-re, kontrollert azonnal felismerte, lehet kanapéról játszani a gyerekekkel.
Azt még én sem tudom, meddig lehet jutni IAP nélkül, de tőlem nem várhatnak nagy bevételt: a nappaliban lévő, "játszós" mini pécénken aktivált accounthoz nincs bankkártya rendelve (és nem is lesz). 
Vajon a többi Stickman-játék is ilyen kontrollerbarát? Ha lesz időm/kedvem, rájuk nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Villanyszerelés
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

már nagyon várom
Redditen hallottam róla először és nagyon megtetszett az ötlet, főleg amiket a dev írt IAPról.
Második: f...ért bír csak 2 óra 45 percet a P8 akkuja játékkal 80% fényerőn.
Csak egy ötlet.