- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Septum15 #29416 üzenetére
Otthon is elmehet a net, akár napokra is ha nagy gikszer van, tudom 21.dik század de megeshet, na és nem mindenki kőgazdAg,hogy még az otthoni net mellett ott virítson a mobilnet is amivel pl állandóan lehet játszani bárhol bármikor, ennyi ezért ragaszkodom az offline játékokhoz is, ha nincs net is lehessen játszani ha éppen unatkozik az ember.
felixo
sokkal több olyan embert tudok a környezetemben akiknek csak otthoni nete van, semmint olyat aki megengedheti magának a mobilnetet, ha te megengedheted vagy fizetik neked örülj neki, de általánosítsál már hogy ma már mindenkinek kötelező.... én sem okoskodok olyan embereknek akiknek még ma is sima mezei képcsöves tv-jük van, holott nekem lapos LCDA játékhoz kb egy napi tesztelés után :szerintem meglepően hangulatos jó kis játék, a kosaras verzió hoz képest nem akad két emberes módban sem, és az offline mód is jó, itt van értelme játszani ott is mivel nem csak be kell rúgni a kapuba a labdát. (basketball starsnak elég béna az offline módja ott csak kosárra lehet dobálni 3 perc múlva unható)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest