- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Egy darabig okosteló nélkül voltam, és megkértem egy rokonomat, adja már kölcsön az egyik telefonját a 3 (!) közül, amíg beszerzek egyet.
Konkrétan a legrégebbit kértem (több, mint 3 éves, noname kínai).Arra hivatkozva utasított vissza, hogy ugyan már nem használja aktívan, de pár játékot csak azon tol, így nem tudja nélkülözni...
-
Micsurin
nagyúr
Eredj innen nagyon gyorsan most azonnal!
Pedig a 659 és a 950 nem egy liga.
Honor 7 is engedélyezet... ez megint a Kirines coporoller random engedélyezik a Kirines cuccokra, ala Gameloft.Srácok próbáltam a mobilos Arkot meglepően szépen fut médiumon 720P-ben. Szebben mint asztalin 1060-nal.
-
Micsurin
nagyúr
7,82 kőkemény megát evett egy óra alatt.
Szerencse, hogy van adat, ált anyám cégeséről megosztom a korlátlan kincstárit aztán hagy szóljon a játék ha valamerre családi mozgolódás van.A játék nem sír a sebesség miatt, autópályán is kényelmesen lehet gyűjtögetni és harcolni!
Persze szigorúan két alvás között a hátsóülés vagy az anyósról. -
Saccco
nagyúr
-
törölt tag
Szerintem az arra fogégony játékosokat megfoghjatja, ha nem nett függő és nincs nagyon túl tolva az IAP.(azért írom, hogy ne legyen net függő mert mi van ha valaki wifin tolja mint én is, akkor ha nincs net , vagy net mentes helyen van, nem táplálható a karakter? ez szerintem marhaság lenne)
-
-
Amur
addikt
Igen egyértelműen jobb!
Tap Titansban örült mennyiségű játékidőm volt, benne voltam az egyik top clanban is(ahol elég komoly teljesítményt kellett lerakni hogy ne vágjanak ki a heti értékelésekkor), de egy bizonyos szint felett megakadtál, és nem volt semmi ami miatt érdemes lett volna tovább tolni.
A light a way felépítése sokkal átláthatóbb, és bár a téma erősen "kislányos", ezt teljesen félre tudtam tenni, mert a játékélmény messze jobb mint a tappolós "versenytársaié".
Nálam is ajánlott kategória! -
És ilyen esetben az a baj, hogy az igazi felelősség még mindig a fejlesztőé, aki ki van szolgáltatva a fordítóknak. Ha fordítók pl. beletesznek 18+-os szöveget, vagy bármi mást, amit akár a törvény büntet (pl gyűlöletbeszéd), akkor a fejlesztőt fogják elővenni, megbüntetni érte.
A fentiek miatt (na meg azért, mert nem garantált a folyamatos fordítás), egy józanul gondolkozó fejlesztő sem megy bele abba, hogy hobbi fordítás kerüljön a programjába.
-
jonnyjoker01
veterán
Egyébként visszatérve egy kicsit a korábbira, Varia nem olyan OP mint ahogy be van állítva. 'Sticky' hősökkel könnyen kivégezhető mint pl. Blackfeather, Alpha, Koshka stb... mivel nem mobilis. Összes képességének ereje egy chargeup idő után vethető akcióba, ami ad egy kis teret a taktikázáshoz. Egyetlen mobiilitása a B-jében van, ami csak akkor hatékony, hogyha chargeolja magát (dupla ugrás miatt).
Ha veszélyesen nagy a sebzése akkor 100%, hogy nem épít defet, rá lehet tapadni és szépen ki lehet csinálni
Egyetlen hatalmas ereje a farmolásban van, de ha jó carry valaki és magas a CS-ja, ez sem jelent problémát. Counterpickelni és buildelni kell ellene és nem lesz gond! (soloqueue-ban azért ez okozhat némi problémát
)
-
citkar
addikt
Korlátlan mobilnet, önmagában bő havi 4000-ért beszerezhető flottától, hűség nélkül. Az ember betolja második SIM-nek vagy egy mobil routerbe és valóban korlátlan, több eszközzel is.
Havonta 25-30GB nálam el is fogy, négy eszközön elosztva.Novemberben elhagytam a mobilnetes routerem, akkor pótoltam is. Megnéztem, azóta több, mint 136 GB adatforgalmam volt.
Többet használok, mint sejtettem
-
törölt tag
Capitalist már fent van sok éve a telefonomon, volt, hogy kettőn is.
A mai napig leköt.Viszont egyre bosszantóbb irányba fejlődik. Mára ott tartunk, hogy míg régen csak az eventekhez kellett a net, ma már el sem indul nélküle. A napi bónuszt felváltotta a kétórás reklámnézős bónusz, eventekben a pack mellé bekerült a line boost azaz egyszeri 45 aranyért fel tudod gyorsítani az adott sort, de úgy van elhelyezve, hogy sima tap közben is rá tudj nyomni véletlen. Na meg az eventeken elég mókás végigmenni úgy, hogy nem veszel semmit a shopból. Time warp kötelező. Ok, ad is olyat, de nem minden eventnél elég.
Ja, és még mindig lelövi a zenelejátszókat induláskor...Kasya: Én eddig nem vettem észre. Toltam este egy órát, aludtam 4-et, reggelre kapáltak annyi krumplit, hogy ne legyen nyögvenyelős a folytatás.
Na és persze mit dobott a játék közben randomban a zenelejátszó? Hát persze, hogy ezt: [link]
DrBubo77:
-
jonnyjoker01
veterán
Uh a nosztalgia 1.2.5
Egyébként ha tetszett a MCPE akkor ajánlom a survivalcraftet. Van kontroller támogatás és kicsit felnőttesebb (olyan szempontból hogy van teljes elektronika benne, logikai kapuk, ledek, kijelzők stb, bútorfargácsolás, komplex túlélő rendszer (éhség, nedvesség, hőmérséklet, betegségek), komplex robbanási rendszer, rengeteg ruha stb stb napokig sorolhatnám
).
Ha megvennéd a Survivalcraft 2-t vedd, verzióváltáskor (1.29->2.0) új alkalmazásként rakta ki a play storeba, kellett neki egy kis +$$$ mert évek óta egyedül fejlesztette a gamet -
jonnyjoker01
veterán
Ez mind teljesen igaz, de azért egy színvonalat tartsunk már meg a topicban, hogy nem Google translatezett játékokat ajánlunk egymásnak. Nem silver starral van gondom, én a tegnapi oltogatáskor is ôt védtem ("hagyjátok már"), de azért nálam már kiveri a biztosítékot, amikor paintben és gamemakerben összerakott Google fordítós játékokat ajánl. Az oltogatásokat sem azért kapja mert ô silver star, hanem egy bizonyos színvonalat képvisel, ami a többségnek itt nem tetszik.
Ezzel én ezt a részemrôl lezártam.
-
Bozek
nagyúr
"hogy Y írt egy játékról"
A probléma az, hogy szinte soha nem ír egy játékról se semmi olyant, hogy miért ajánlott. Bedobja a linkjét, jobb esetben egy gameplay videó linkjét és ennyi. Volt, amelyikről kiderült, hogy fel se rakta, csak látta a Play-en. Ez nem ajánlás, csak hozzászólásgyűjtés...
"vagy az lenne a legjobb, ha a beszólogatós személyeknek is mindenért odaszólnánk?"
Hajrá.
-
törölt tag
Igen, de én azt nem szeretem , nem nagyon megy nekem, erre viszont ráéreztem a grafilogika az megy, és ez tényleg egy olyan valami amit bárhol elő lehet venni.
Elfelejtettem írni, hogy a Logic Pic ✏️ - Solve Nonogram & Griddler Puzzles játéknak megvásárolható a VIP verziója értelem szerűen az összes rejtvénnyel, korlátlan tipekkel stb.... bár szerintem aki még nem látott ilyet, az ingyenes rejtvényekkel is el lesz 1 darabig.
illetve fontos! ez a játék el is magyarázza hat lépésben, hogy miről is van szó elmutogatja és angolulé írja is, Szóval aki tud angolul, és nem tudja mi ez a játék, és persze nem akar wiki-t olvasni telón, az előbb ezt töltse le.
-
Micsurin
nagyúr
igen, ennek mi köze az androidhoz?
Ezt a szőrszál hasogatást.
Egy xyjátékok topikban ennyi off más típusú gamer hírekről szerintem megfér. Ide "pihenni" és szórakozást keresni járnak a tagok. Számomra is pl érdekes volt elolvasni a cikket, ezt nem gondoltam volna Disneyről, hogy veszik a fáradtságot és kézbe kapják a gyeplőt egy tasli erejéig.....
-
HoTaZo
addikt
Bt egeret, gombot, numerikus padot már ajánlottak másik topikban. Azok után kutatva futottam ebbe és variánsaiba.
Fél méter előrehajolgatást szeretnék kiváltani vele. Még ezek vannak olyan arban, amit megér nekem. Kábelezés kizarva, így is sok van körülöttem.
Alapból mágneses csatlakozót használok, abból pedig még nem találtam OTG-st. Így az ilyen megoldás is bukott.
De köszi a segítséget!
Hátha téved erre ilyen kütyü tulajdonos, aki tudna segíteni. -
HoTaZo
addikt
Köszi! Hihetetlenek ezek a fejlesztők, programozók! Van egy bt billentyűzetem, bármely gomb lenyomására felébred, de feloldani egyikkel se lehet. Ezzel meg felébreszteni nem. Ilyen alapvető dolgokat nem beletenni ilyen cuccokba... nem is értem!
Neked van ilyened, vagy más típus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest