Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ember vs Ember módban még nagyon kevesen vannak, ez gondolom majd javul mivel a Djinworks nem csak androidra ad ki játékot hanem iOS re is, a játék könnyen kezelhető és szép, kevés induló zsetont ad, de ahogy néztem videózni lehet ha elfogy. Aranyos kellemes játék töltsétek.

-
törölt tag
Megjelent!

Kellemes aranyos játék, bár még csak a tutorialt nyomtam végig de ez alapján remek a hangulata a képi világ stb,azt nem tudom mennyire van rajra ember (tekintve,hogy új) , van offline edző mód is.
-
icemad
nagyúr
válasz
HoTaZo
üzenetére
Milyen telefonhoz kellene? Mert szerintem az is járható út, ha keresel a telefonodhoz való hang asszisztenst és azzal ébreszted a telefont, a többit meg csinálod a távirányítóval. Nekem s8 plusz van, ott a Bixby bőven jó ilyenekre, bár én autóban használom. De ha jól emlékszem az Google asszisztens is tud ilyet.
-
HoTaZo
addikt
Bt egeret, gombot, numerikus padot már ajánlottak másik topikban. Azok után kutatva futottam ebbe és variánsaiba.
Fél méter előrehajolgatást szeretnék kiváltani vele. Még ezek vannak olyan arban, amit megér nekem. Kábelezés kizarva, így is sok van körülöttem.
Alapból mágneses csatlakozót használok, abból pedig még nem találtam OTG-st. Így az ilyen megoldás is bukott.
De köszi a segítséget!

Hátha téved erre ilyen kütyü tulajdonos, aki tudna segíteni.
-
mark!
őstag
válasz
HoTaZo
üzenetére
nincsen, viszont egeret használok, azzal sem lehet.
lehet hogy valahogy be lehet állítani, mondjuk hogy gombnyomásra felébredjen, de az is lehet, hogy tudja ezt a funkciót. (valamelyik gombot power gombként kezeli)
és ha egy sima egeret otg kábellel csatlakoztatnál? billentyűzettel felébreszted, egérrel feloldod.
mondjuk azt nemtudom hogy kamionban mennyire férnek el a kábelek, gondolom pont azt akarod megúszni hogy keveset kelljen szarakodni a kábelekkel.bluetooth-os egér vevőjét otg kábelba, úgy lehet működne.
ha jár erre egy szakértő, majd megmondja, ennyire nem folytam még bele az ilyenekbe
-
HoTaZo
addikt
Köszi! Hihetetlenek ezek a fejlesztők, programozók! Van egy bt billentyűzetem, bármely gomb lenyomására felébred, de feloldani egyikkel se lehet. Ezzel meg felébreszteni nem. Ilyen alapvető dolgokat nem beletenni ilyen cuccokba... nem is értem!

Neked van ilyened, vagy más típus?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Használ valaki ilyen vagy hasonlót játékokhoz?
Szeretném kamionban a telefonomhoz (G8) távirányítóként használni. Videókat nézve tudja azokat a funkciókat, melyekre alapvetőleg szükségem van (zenelejátszó kezelése, egér funkció alkalmazások kiválasztása, elindítása, még a kamera kezelés is jól jöhet). Viszont nem derült ki számomra, hogy lezárt képernyőt fel tudok-e nyitni vele, hogy az alkalmazásokhoz férjek érintés nélkül?Tudnátok ajánlani ilyen kontrollert (ami esetleg ezt az utolsó igényemet is ki tudná elégíteni)?
-
törölt tag
válasz
felixo
üzenetére
Top Eleven 2018 - Be a Football Manager
Weben is és facebookon is játszható.
-
Bozek
nagyúr
-
felixo
őstag
Üdv !
Melyik a legjobb foci menedzser játék szerintetek ? -
r0by
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
Asphalt 8, hill climb 2 és CSR2-n túl van még olyan autós játék, ami említésre méltó?
-
Maxtreme
addikt
Globálisan is megjelent a Shadow Fight 3
-
wayne1
senior tag
Akinek van Gear VR szemcsije nézzen be a store-ba. Kiárusítás van. 3 Ft-okért is dobálnak játékokat

The Collector's Sale -
mark!
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
olyan ami hosszabb időre lekötött volna, egy sem volt.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak válaszoltam, nekem ezek a játékok tetszenek.
-
Bozek
nagyúr
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
üzenetére
Gondolom kimaradt a Battlefront II körüli balhé.
Elég régóta ők a csúcs a lehúzásban, de az, hogy egy 60 dollárs ( Eurós) AAA címbe gyakorlatilag egy az egyben belevertek egy nyamvadt Free to play mobilos IAP rendszert, abból is az undorítóbb fajtát, na az már világrekord. Gyakorlatilag naponta x összeget kaphatsz (amiből veszel lootoboxot, amiből minden jöhet random), nem számít, hogy mennyire van jó, a legjobb és a legrosszabb is ugyanannyi kreditet kap. Fejlődés random, crafing random, crafing material csak lootboxból esik, ha átlag 15-tel számolunk, akkor ~700+ láda kell minden fegyver feloldásához. És ez egy AAAs PC-s cím, nem mobilos játék.
Szóval IAP és IAP között is van különbség, nem kell felháborodni. Én pl: elég régóta tolom a CSR2-őt, amiben van IAP, de teljesen boldogan elvagyok vele és haladok a játékban.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Miért most komolyan INGYEN mit vársz? Ezt nem csak az EA csinálja..
-
Sonja
nagyúr
Jön új Star Wars játék az EA-től, amire már lehet regisztrálni. Biztos ebben is lesz loot crate.

-
törölt tag
Battle Break erősen addiktív miután rájön az ember a lényegre. Kicsit eszi az akku-t de gondolom mivel új a játék ezt még optimalizálhatják.
-
MikeWazowski
veterán
Csináltam topicot a Lineage 2 Revolutionnak, hogy ne itt szemeteljük tele a fórumot.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem sok dolgot ezzel kapcsolatban nem lehet elrontani. Plusz nálam éjszaka is ment az afk farmolás, így javarészt ott eszi meg a potikat, nem sima questek közben.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem inkább fogyóban van, főleg az uppok miatt, bár még csak A-s armor és S-es fegyvernél tartok. Azért próbálok néha eladni, mert alig jut SS-re plusz HP potira. Gondolom azért a Class váltás után egy fokkal jobb lesz. Sage állítólag a leggyengébb támadós statokkal rendelkezik, viszont nagyon jók a passzív képességei, plusz a healje, így betudom ennek a lassabb haladást.
-
MikeWazowski
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Maradt a Sage, bár még csak lvl 29. Itt a játékban az adena mindig ilyen nehezen jön? Az esett cuccokat ha jól láttam nem lehet kristályokra bontani, eladásért viszont szinte semmit nem kapok.
-
gergom91
tag
válasz
CactuS
üzenetére
Kaptam egy rakat piros gyémántot vagy mit a játék elején, gondoltam egy olyan 1200-as pakkot megnézek magamnak vele

Minek tartogassam, főleg ha ajándék volt, és ki tudja mennyit játszok vele majd, és jól jön ha jót ad.
Mellesleg szívesen fogadok tanácsot attól aki ért hozzá, mit csináljak máshogy, gyűjtsek e valamire stb...

-
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
S7E es Note8 is tudja a full grafikat nalam. Igaz, en kulso forrasbol szedtem le. Nekem meg mindig nem elerheto mondjuk.
-
törölt tag
Inkább jöjj rá mi a lényege és oszd meg velem, hogyan kell nyerni.

-
törölt tag
Friss meleg ropogós! Vadonat új game, ma jelent meg, ugyan nem akartam mostanában játékot telepíteni, de a kiadó miatt (miniclip) rápróbáltam. Azt nem igen tudnám leírni miről szól, röviden 1-1 elleni falbontós szerű játék.(van offlline mod BOT ellen) 1 menetet játszottam, nekem bejön kellemes játék.
Szerintem mindenképp megér 1 próbát, a szokásos IAP van benne, tehát játék díj van, de lehet videózni aranyért, meg ahogy néztem néha ad.
Battle Break Multiplayer Balls (by Miniclip) - Android Gameplay HD -
felixo
őstag
Ma jelent meg a Mighty Battles. Kicsit hasonlít a Clash Royale-ra, de szerintem annál sokkal jobb. Be lehet állítani azt is, hogy automatikusan lőjjön, vagy manuálisan. Egy próbát mindenképp megér.
-
wayne1
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem is S7e van és nekem sem engedi. Valahol azt írták, hogy ez csak az európai kiadásban van így, az amerikai kiadásban engedi a max grafikát.
-
Sonja
nagyúr
-
csp01
tag
Tudna valaki segíteni Hitman Sniper játékban? Get 3.000.000 without killing any other target, képtelen vagyok megcsinálni. 1.500000 felé nem nagyon sikerül mennem.
-
obligat
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
a fájlrendszer gyökérből
data/data -> de.robv.android.xposed.installer mappát átnevezed mondjuk de.robv.android.xposed.installer2-re, és megy is. A modulok működnek, de az xposedet nem tudod elindítani. NEM SZABAD ÚJRAINDÍTANI, míg játék végeztével nem nevezed vissza.ennyit találtam, de ez működik.
-
-
mark!
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
nekem 100%-on megáll a letöltésnél, 2 órán keresztül volt ott.
ráhagyom, ugyan az mint az első része. -
MikeWazowski
veterán
Miért van az hogy otthoni wifi vel nem tudok játszani a lineage 2vel? Maxon a wifi jel mégse jelentkezik be. Mobilnettel jó...
-
Delerium
senior tag
Játszik valaki Xiaomi-ról, south parkot? A mai frissítés után a telefonom nem támogatott lett, eddig működött rendesen. Elindul, betölt, a főmenüben nagy betűkkel, hogy not supported.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Rigormortiis
üzenetére
jobb felül a fehér ikonsoros menü. 2. sor balra az első gomb. Én a lényegét nem értettem meg. Amíg megy az idő, addig kell ott farmolni? Vagy elég a questet megcsinálni?

Amúgy ennek nem kéne egy külön topik? Vagy elfér a közösben?
-
Rigormortiis
veterán
Lineage 2-ben hogyan lehet kilépni az elite dungeonokből?
Eddig csak úgy ment, ha bezárom a programot. -
asdasdasd
tag
Hali!
Tudnátok ajánlani olyan játékokat, amik elfutnak Androidos TV Box-on (S912, ARM Mali-T820MP3, 3G ram) és többen is lehet egyszerre játszani (2 kontrollerrel) ?
Kösz -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Healer/Support közül melyik jó választás? Anno az eredeti L2-ben sokat nyomtam Dominator / Overlorddal, bár ott kellett a multibox meg még pár másik karakter, ami hozta az XPt. Arra akarok kilyukadni, hogy melyik az a healer, amelyikkel azért lehet haladni is soloban, de segít a partynak is?
Bishopra azt írják, hogy auto questnél sose fog mana/hp potit inni, Eldernek jók a hotjai, viszony 4 aktív skillből csak 3at használ, a sagenek van a legkevesebb Atkja, viszont állítólag a legjobbak a passzívjai.
-
törölt tag
Nekem is az tetszik benne, hogy lehet benne taktikázni, természetesen vannak hibái, de mivel nem igényel netet sem, szerintem pár perces kikapcsolódásnak teljesen alkalmas annak akiszereti az ilyen játékot.
HA gyors lenne szerintem inkább az lenne a baj, sok játékot azért húznak le a playen mert gyorsan meg lehet mindent szerezni és kb annyi a játéknak....
-
Rigormortiis
veterán
Miért nem engedi a Lineage 2 maxra állítani a grafikát s7e-n? A leírás szerint vulkan api kell neki, azt meg tudja a telefon. Nehogy már elavult legyen neki

Tudtok egy jó klánt ajánlani?
-
-igu-
veterán
válasz
üzenetére
elég lassú iap nélkül
2-3 óránként van free upgrade reklámnézéssel, inkább hagyom 1-2 napig magától haladni, utána talán izgalmasabb lesz
amúgy jól lehet taktikázni a lejtőkkel/domboldalakkal, bár az nem tetszik, hogy az ellenfelek tudnak célozni, én meg csak a talaj állászögétől függően tudom a lövésmagasságot belőni - ehhez viszont túl gyorsan jön az ellen(Hills of Steel)
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Próbáld ki, én ezzel elleszek pár évig, az tuti. Full IAP nélkül játszottam a bétaval hónapokig... nyilván, ha a top 500-ba akarsz kerülni, kell fizetni, de ki akar ott lenni?

azt se tudom mi a bánat az...

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ránézek én is ha ennyire jónak tűnik
Vicces, hogy azt írja a play hogy 0+ downloads 
Valahogy sikerült a dupla szerkesztés helyett
Nem engedi hogy fent legyen az xposed framework

-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem mostantól más game nem is lesz a telefonon. Igaz, már volt 100+-os karim, de most mégjobban élvezem mint annó. Most warlord-ot kezdtem, duallal fogok benne harcolni.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Melyik szerver? Gondolom EU, de azon belül van jelentősége?
-
mark!
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
4 perce mennek a szerverek, én meg suliban rohadok. elfelejtetten leszedni a 800megát xd
-
MikeWazowski
veterán
Megjelent a Lineage 2 Revolution!

A régi karim nem látja, de nem is baj, úgy is újat akartam kezdeni
Csak nem tudom melyik kaszttal...

-
icemad
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Szerintem facebookos játékokra kellene keresni. Hogy melyik elérhető mindkét rendszerre. Azok eléggé egyszerűek, és az online rész is kilenne pipálva. Én ebbe az irányba indulnék, sajnos konkrét játékot nem tudok mondani.
-
kiraly.andra
aktív tag
Csak részben Android, de a másik (IOS) oldalt nem ismerem, ezért itt kopogok. Olyan játékokat keresek, amelyeket egy 13 éves gyerek és 74 éves nagyanyja tudna játszani online, tableten. A kézenfekvő kulcsszavakra keresve nincs jó eredemény, ugyanis nem elég az "online multiplayer", mert arra van szükség, hogy ne bárkit kapjak partnerül, hanem meghívhassak egy adott személyt. Mint mondjuk a Clash Royale játékban a Facebook kapcsolaton keresztül. Ráadásul az egyik oldal Android, a másik iOS, és elsősorban az idősebb személy miatt eléggé korlátozottak a lehetőségek. Nem jönnek szóba gyors reakciókat igénylő, sem összetett alkalmazások, de az is kizáró ok, ha több kell az alapfokú angolnál.
Olyasmire gondolok, mint régen a Skype Extras (GameXN) játékok voltak (http://www.gamexn.com/Games/8BallPool). Egyszerűek, pár mondat csak a szabályzat, nem kell kapkodni, minden korosztálynak megfelel.
Lényeges még, hogy a két tablet nincs egy hálózaton.
-
törölt tag
Nem tudom mennyire új játék, de szórakoztató aranyos kis végtelen ügyességi szerű játék. A lényeg megyünk előre a tankkal és a szaporán jövő ellenséget kilőjük. Tipikus pár perces agy kikapcsolós játék, én egy megunt game helyett tettem fel a jó értékelések miatt, de nem bántam meg. Offline is megy, ráköltés nélkül is vihető szerintem.
[Hills of Steel(By Superplus Games)Android Gameplay[1080p/60fps]
]Szerintem annak aki szereti az ilyen döntsük meg a saját rekordunkat fajta játékokat, jó móka lesz

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kicsako
üzenetére
Én letöltöttem a Final Fantasy game of war kopit, a top játékosok a szerver indulásakor már millió erő pontokban voltak amikor én mindent fejlesztettem folyamatosan ahogy lehetett 3-4 ezer erőpontom volt. A játék adott kb 20 dollárnyi játékpénzt az elején. El sem tudom képzelni mennyi pénzt költöttek a top játékosok.
@Ereshkigal: szerintem ilyen mobiljáték nem is létezik. Ami a fejlesztésekre van összpontosítva az mind ugyanilyen. Más játékstílusú játékot kéne keresnie ha nem akar hátrányba kerülni a többi játékossal szemben.
-
Üdv!
Öcsém évekig játszott Clash of Kings-t, nemrég teljesen lenullázták, így abbahagyta, azóta nem is játszik semmivel. Olyan játékot keresnék, amiben hasonlóan építkezni, vagy legalábbis fejlődni kell, együtt tudnék játszani vele, de egyedül is élvezhető legyen, mentsen felhőbe, iap nélkül is játszható legyen hosszú távon, telefonról (5") is kényelmesen lehessen irányítani, és ne repetitív fos legyen.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest