Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Igen, en szabalyzom, de bennem kenyszert ebreszt az, hogy a jatekban elerjem azt penz nelkul, amit amugy csak penzzel lehet.
Ha a legjobb auto megvan, utana mar lenyegi szukseg nincs ra, mert a garazs bonusz olyan minimalis, hogy szvsz nem eri meg azert reklamokat nezegetni. A legjobb auto kivetelehez szukseges reklam viszont sok.
Persze, annyira nem nagy gond, ha az ember filmezik kozben. En is ugy csinaltam...Viszont annyira megtetszett a Nitro Racing, hogy leszedtem mas jatekoat is a fejlesztonek. A Dino jatek szinten gyonyoru es elvezetes, viszont ugyanezt (sot, durvabb) Ad mechanics rendszert koveti. Talan ezutan huztam fel magam a Nitron is

-
Kasya
nagyúr
válasz
gergom91
üzenetére
Ami nekem bevalt:
- A Fairy-ket szinlepesenkent lehetoleg Crit-re erdemes fejleszteni
- A Lumi Lantern kis szornyecskeit, ha az ember elakad, erdemes a legalso (legdragabb), esetleg uj szornyecskeit fejleszteni. Egy uj szornyecske akar 3-4 boss-szos tovabbjutast is jelenthet. -
gergom91
tag
Sziasztok
Megtetszett nekem is a Light a way játék, viszont úgy érzem megakadtam. 60 szint körül tartok, egy sima szörny is kb 60-70 tap, talán több is, a boss pedig esélytelen. Az idle bevétel egy este alatt annyi volt, mintha kb 10 percig játszottam volna, semmit sem számított... A restart pedig még nagyon messze van. A diamondot nem költöttem még, mit ronthattam el vajon?

-
mark!
őstag
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nálam megy a reklám rendesen. Nem tiltja valami neked?
Kasya, a videók mennyiségét azért te szabályozod. Én közepes mennyiséget nézek(nem mindent amit bedob).
Így is level 3 a garage, és már 3 autóm van. diamondból meg tudnám venni a 4.-et, de pont azt ami semmilyen bónuszt nem ad, az offline cash bónusz pedig kell, az magasan a legjobb!
Idle-nél amúgy sem gáz a reklám, ilyenkor lerakom a gép mellé, közben filmet nézek,mást csinálok, néha rápillantva, vagy addig játszva amíg nem dob reklámot: amíg megy a reklám,én meg filmezek.
-
Kasya
nagyúr
Valamint egy idő után úgy belaggol hogy azért muszáj kilépnem,
Ezt en s tapasztalamon, mar szinte a kezdtektol.
Varok en is frissitest. Mondjuk 3 honap alatt beleoltem 3000 ft-ot, az boven megterult jatekidoben (308 oram van benne eddig).A Nitroval az a gondom, ami a fejleszto mas jatekanal is elojott (a dino vadaszosnal pl.), hogy merhetetlen video megnezese szukseges. A legjobb autot megszerzem videok altal, de utana is vegtelensegig lehet nezni a minimalis extra bonuszok miatt (ami az ismertelt autokbol jon).
-
Amur
addikt
Én is a legnagyobb ládát néztem ki. De igazából minimálissal ad többet mint 3 db 500-as láda.
Lehet inkább kövekre költöm én is a diamondot.A Tiny Miners nekem is félretéve, várok egy frissítést mert lassan játszhatatlan amúgy is..
Már minden belépésnél azt csinálja hogy a bányász populáció 2-3 óra alatt csökken nem nő..
Legutóbb pl. 7 millióval volt kevesebb bányász..és nem kinált fel visszatöltést, úgy is maradt.. A furi hogy a pénz meg nőt.. Valamint egy idő után úgy belaggol hogy azért muszáj kilépnem, olyankor meg is fagy és erőszakkal kell bezárnom, aminek köszönhetően legközelebb megint nem tudja honnan kellene folytatni.. nagyon gáz.
Azt látom hogy vérszemet kaptam a fejlesztők, és annyi féle verziót csináltak belőle.. hogy ennyit lehetetlen normálisan supportolni.. Szerintem várom az Egg inc update-et, addig hanyagolom ezt a vonalat, inkább a clickereket tolom,abból van két erős is ugye(light a way és Nitro racing GO) -
Zoli04
csendes tag
válasz
interstate76
üzenetére
Igen a dinók mindenben nagy kedvencek! 😀
Köszi, hogy ránéztél! 😀 -
Zoli04
csendes tag
Sziasztok!
A 4 éves kisfiam is szeret játszani telefonon, persze meg van szabva, hogy mennyit nyomkodhatja a telefont.
Csináltunk youtube-n egy csatornát, ahol elsősorban gyetekeknek való játékokat próbálunk ki, a legtöbbön a kisfiam játszik.
Remélem nem tiltja a szabályzat, hogy ki tegyem ide, hogy hol lehet elérni a csatornát. Ha van kedvetek nézzetek rá, esetleg iratkozzatok fel, a kosfiam nagyon örül minden egyes megtekintésnek. Hátha nektek , vagy a gyereketeknek is megtetszik valamelyik játék, és kedvet kap hozzá. Próbálunk rendszetesen feltölteni videót!https://www.youtube.com/channel/UC0-U7OkTTjASni3R2rRgXHA
-
törölt tag
Ezt most csak úgy itthagyom.
[link]Jó szórakozást.

-
Kasya
nagyúr
Megjelent egy ujjabb PUBG stílusú játék.
Grand Battle Royale -
interstate76
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
Kicsit turtam a földet, aztán a következő indításor be is adta a Foundryt.

-
Amur
addikt
Igen egyértelműen jobb!
Tap Titansban örült mennyiségű játékidőm volt, benne voltam az egyik top clanban is(ahol elég komoly teljesítményt kellett lerakni hogy ne vágjanak ki a heti értékelésekkor), de egy bizonyos szint felett megakadtál, és nem volt semmi ami miatt érdemes lett volna tovább tolni.
A light a way felépítése sokkal átláthatóbb, és bár a téma erősen "kislányos", ezt teljesen félre tudtam tenni, mert a játékélmény messze jobb mint a tappolós "versenytársaié".
Nálam is ajánlott kategória! -
interstate76
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Bányászgass csak, később jól fog jönni!

-
mark!
őstag
így 43óra játékidő után ki merem jelenteni, hogy a light a way jobb mint a tap titans. 86-os szinten járok, bossok nehezednek, de 10óra alatt kifarmolnak annyit, hogy tudjak fejleszteni egy 25-30 szintet a karakteremen, amivel simán leütök 5-6 bosst.
most lett meg az első rúna, 3 staffom van, bár az elsőnél még nem dobott jobbat.mindjárt meglesz az első light up, kíváncsi vagyok mennyit nehezedik tőle a játék.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
Köszönöm, én még nem tartok azon a szinten ahol az megnyilik. Akkor azért nem tudtam hova kell felhasznalni.
-
interstate76
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az öntödében (Foundry) tudsz belőlük rudakat (Ingots) készíteni, utóbbiakkal pedig a kikötőben tudsz hajókat indítani és vásárolni ezt-azt a környező szigetekről, ha jól emlékszem.
-
interstate76
addikt
-
underdark
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
én WIN10-en tolom, nem tudom, hogy azonos-e az android verzióval, de sokkal élvezhetőbb így, hogy monitoron tudok vele játszani

full screen, teljen bill+egér támogatás -
törölt tag
Stickman Disc Golf Battle
Tegnap vettem észre, hogy új játékot adott ki a sport játékairól híres Djinworks, bár van most játékom ami leköt, mégis kipróbáltam mivel a repülőkorong sportot nem ismerem azt se tudtam mi az, gondoltam kipróbálom, a Djinworkst-tól megszokott aranyos kis stickman es játék, van offline edző rész is. (egyenlőre kevesen vannak az online részen, de gondolom ez betudható annak, hogy új játék) szerintem aki szereti a nyugis multiplayer sport játékokat tegyen 1 próbát.Kellemes látvány és hangok tipikus pár perces relax játék.
Stickman Disc Golf Battle - Android Gameplay
itt megnézhető, miről is szól ez a játék,. -
batai15
félisten
Sziasztok! Tudnátok ajánlani hosszú távra játékot, amire viszont nem kell folyamatosan időt szakítani. Tehát inkább ilyen rpg vagy ehez hasonló jellegű érdekelne. Köszönöm
-
interstate76
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Így van, szerintem is nagyon laza.
Tegnap ránéztem, kerültek bele új dolgok, szóval nem tudok érdemben nyilatkozni róla, hogy mennyire repetitív. Engem korábban sokáig (negyvenvalahányas szinten hagytam abba, ami IAP nélkül nem jön össze 1-2 nap alatt) lekötött - ha minden játék ennyi idő után válna repetitívvé, akkor nem lehetne mellényúlni a választással! :-) Ráadásul akkor sincs semmi gond, ha néhány hét után nem lépsz be minden nap, hanem tartasz egy több napos/hetes szünetet. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
Én nem ismertem előtte a játékot. De tény hogy eléggé kezd repetitiv lenni.
Mint ahogy a legtöbb ilyen bázis építős game.
Viszont ami tetszik benne, mint írtam is hogy halál egy nyugodt gamma, nincs benne támadás, kötelező klanba lépés (ebbe is lehet klanba csatlakozni de nem érzem letfontossagunak).
Szóval nem kapsz agyverzest, hogy több napig gyűjtesz valamire aztán egyszercsak betamad valaki és viszi a lootot. -
interstate76
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én is toltam egy jó darabig, mindenféle fizetés nélkül. Valamikor nem sokkal azután vált számomra egy kicsit monotonná, hogy meglett az állatkert is (40-es szint környéke), de nem tudom, azóta milyen frissítéseket kapott a játék, biztos sok új elemet beletettek. Lehet, hogy megint felteszem a telefonomra!
Mindenesetre a Township részemről (is) a nagyon-nagyon ajánlott kategória.
(#31261) penge111 A Minion Rush tényleg jó, csak nálunk mini pécén mennek a gyerkőcnek a droidos játékok, és a döntögetős irányítást sajnos nem tudom kontrollerrel megoldani. Emiatt esett ki a Rail Rush is (amúgy telón/tableten az is nagyon hangulatos kis endless running game).
-
mark!
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
grepolist toltam egy ideig, na az volt az igazi akciódús játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egész nap figyelnem kellett, havi 15-20k el is ment rá

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
A Townshipre én most kattantam rá.
Nagyon élvezem, pedig IAP van benne... Eddig nem is tűnt fel, sőt teljesen jól lehet haladni fizetés nélkül. Végre nem egy klán résztvevős állandóan támadni kell vagy letamadnak játék.
Tök nyugis game, imádom. -
mark!
őstag
válasz
interstate76
üzenetére
én esetleg a hay day-t tudom ajánlani, hasonló mint a township, 5 éves húgom mindkettővel játszik.
-
interstate76
addikt
válasz
Octto1
üzenetére
Mennyi idős? Nálunk a nagyobbik most lesz 9, és kb. 7 évesen kedvelte meg a Township-et és - ha jól emlékszem, akkor - a Pou-t is. Ezeket mindig gyűri egy ideig, megunja, de aztán pár hét vagy hónap múlva újra kedvet kap hozzájuk.
De 1-1 rövid lazítás erejéig szereti a Traffic Rider-t, a Subway Surfers-t, az Alto's Adventure-t, a Banana Kong-ot és a Looney Tunes Dash!-t is.
A The Secret of Grisly Manor-t és a The Lost City-t pedig együtt játszottuk végig - nagyon bejöttek neki a rejtvények.
Hatalmas kedvenc a CLARC, a Pettson's Inventions Deluxe, a Cut the Rope, a Lost Journey és a Monument Valley is.
Fentiek mellett van még jópár játék a mini pécén, de fejből most ennyi jut eszembe.
-
Octto1
csendes tag
Tudna valaki csinálni nekem egy top 5 leginkább játszott gyerek játék listát? mobiltelefonra (lányoknak)!
-
Maxtreme
addikt
Hát a 2008-as pc/konzolos SF IV 1 nagyon kicsit máshogy nézett ki...
Persze lehet csak én vagyok vak.. -
Maxtreme
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
-
Maxtreme
addikt
Megjelent a street fighter,.
A játék maga nem lenne rossz (rendes "gombos" irányíthatóság egyszeri fizetés, nincs iap) de technikailag csapnivaló. 2018-ban azért sztem hanyagolni kéne a 2D-s grafikát ami olyan szinten darabos animációkat eredményez hogy (részemről) totálisan tönkre vágja a játékélményt. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. A PUBG-t próbálta már valaki telefonon? Van kontroller támogatás?
-
mark!
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
annyiszor eszemben volt már, de most megkérdezem, hogy van valami oka amiért hullamerevség a neved? 😂😂
még régebben silkroadban futottam rigormortis néven, mondjuk annak az volt az oka hogy csak pvp-t toltam és nem nagyon volt aki el tudott volna verni, ezért a második karim neve rigormortis lett, mert milyen menő már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rigormortiis
veterán
Egy év után újra leszedtem a Kingdom Hearts Union Cross-t, és azt kell mondjam, még mindig ugyanolyan jó. Már van benne multiplayer is, meg rakat új küldetés, szépen fejlődött.
Ja, és habár van benne iap, én még nem találkoztam jatékkal, ahol ennyire jól lehetne haladni nélküle is. Igazából bármit ki lehet szedni nélküle is, nem bánik szűkmarkúan a fizetőeszközzel a gamma, és ami a legjobb: maga a jaték is jó. Alapból imádom a KH sorozatot, és ez egy nagyon szép mobilos mellékhajtás.
-
törölt tag
NASCAR Rush
hasonló mint a Daytona rush, csak ezt hivatalosan is támogatja a NASCAR szövetség, ezért a 2018-as naptárban szereplő összes pályán lehet menni, nem csak 1 darabon mint a daytona rush-on.a daytona rusht készítő invictus game, ebbe a játékba is részt vett, szóval akad magyar vonatkozás

-
mark!
őstag
a napokban valaki ajánlotta a light a way-t. elkezdtem reggel, és nagyon jó eddig, megpróbálok haladni benne egy jó pár száz szintet, aztán írok róla megint. most még nincs meg a light up, nincsenek rúnáim, a segítőknek kevés fejlesztése van.
tap titans óta ez a legjobb idle game

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Jó pár menetet letoltam a játékkal, most vagy kegyetlenül gyorsak az emberek, vagx csalni lehet szó keresőben, pedig telón még egyszerű is megkeresni a szavakat, egyébként a játékban offline módban rengeteg kategória van, de csak kb a fele ingyenes a többi fizetős, vagy 1 reklám videóért cserébe 24 óráig lehet játszani.
-
mark!
őstag
miért kell amúgy belekötni abba is, hogy mit tilt le a telefonon?

nekem is van +2 telefonom amit csak bizonyos dolgokra használok, az egyiken csak zene van, a másik pedig filmnézésre van használva. (4s a zenehallgatós, és egy xperia z a filmnézős. csak hogy ne legyek leszólva hogy megtehetem hogy 3 telefont használok
)ez már tényleg csak azért volt, hogy bele tudjatok kötni, nem kell magyarázkodni.
-
törölt tag
Csodálkoztam is... na mindegy akkor bocsi azt hittem azér szólsz be mer le van tiltva a chrome (amit tényleg itt 1 másik topikban írtak, hogy tiltsam le ha nem kell a teló meghálálja) otthon neten elég a gépen a net fb cset meg külön van a telóra ennyi, nincs ingerem se arra, hogy netezzek (feleslegesen se akarom veszélyeztetni a telót vírusokkal, és az akku-t is teljesen feleslegesen húzná a netezés úgy, hogy ott a net a gépen) még a telón is, az nekem a nyílvánvaló funkciói mellett játékra kell (gyenge laptop stb itt meg "ingyen" játszhatok jó játékokkal meg a messengerre kell.
) a játékot azért linkeltem mert tudom, hogy beindul a html5 miatt telón is, és szemléltetni akartam milyen játékot kerestem.UI : a kikötős játék amit alább linkeltem szerintem neked tetszene telóra nem tettem fel de régen a FB 2-3 évig nyomattam. (egyébként talán elnézeds, hogy támadásnak vettem amit írtál, tekintve, hogy én vagyok a topik kedvenc kikezdeni valója... )
-
Kasya
nagyúr
válasz
üzenetére
Felreertesz, nem cunamit inditok, sot, szemelyed ellen sem megjegyzes volt a cel (eddig sem tettem ha emlekeim nem csalnak). Viszont te vagy az elso a forumon az utobbi evekben, akinel azt latom, hogy Androidot nem hasznal netezni, vagyis gondolom a mobileszkozodon nem netezel.
Ezen meglepodtem, hogy meg van valaki aki nem netezik telefonon...tekintve hogy a media epp a mobileszkozok fele tendal es a mobil netezes knovekszik.
Azert is lepodtem meg, mert linkeltel egy online jatekot, ami bongeszobol jatszhato. Nekem evidensnek tunt, hogy ha ott jo, akkor nem kell alternativa offline verziora a Play-bol.Csak mert rovid hsz-t adok, nem azert van mert beszolni akarok, hanem mert nincs idom ... es gondoltam a meglepettsegemet a rovid hsz is atadja.
-
törölt tag
Az ebben a topikban szokásos off cunami elkerülése végett, itt a PH-n az adott szaktopikba javasolták m indent tiltsak le amit nem használok, sajnálatos, hogy te kezded a cunamit, számomra még a topik közönség normálisabb feléhez tartoztál. a téma részemről lezárva. tiltva van mert ezt javasolták és kész!! (mérget vettem volna rá, hogy valaki nem haggya szó nélkül....)
Phülöp
befejezted ugye? Mivel nem használom felesleges és kész, a telónak meg jót tesz ha nem fut minden féle használatlan dolog, és a beépíttett böngésző nálam az, megkérnélek a felesleges topik rombolás elkerülése végett ne írj válasz, KÖSZI. ui: ahhoz meg aztán végképp semmi közötök, hogy netezem e a telón vagy sem.... -
busman
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Megnézem ,köszönöm.
-
MikeWazowski
veterán
-
busman
veterán
Valami jó autós játékot keresek. Köszönöm.
-
Kasya
nagyúr
Ez valami brutál jó jatek, csak ajanlani tudom annak, aki szereti, vagy kevesbe szereti az idle clicker mufajt.
Lenyegeben egy kalandjatek. Menni kell elore a karakterrel es egyre feljebb jutni. A kozben szerzett penzbol lehet fejleszteni magunkat es "lényeinket".Amiben kulonbozik a tobbi infinite jatektol:
- Ha jol latom, nem lehet/kell ujrakezdeni
- gyonyoru grafika (nem Amanita design, de lattam mar valahol ezt a stilust)
- IAP nem szukseges, sot, a lehetoseg sem ugy van kidolgozva hogy az szamitana
- AD watch system szinten kellemes, nem igenyel fel percenkent reklamok megtekinteset az elorejutas, mint pl. a Nitro Racing eseten -
Kasya
nagyúr
Új idle clicker játék jelent meg. Lightaway
Most meg megszerezhető extra ajándék is van. -
Amur
addikt
Közel állok hogy töröljem a tiny minerst..
Amióta a trophyk aktívak szórakozik a játék, elérem a 42 milliót(direkt felírtam pontosan hol állt mielőtt kiléptem, mert nem hittem el..), kövi belépéskor 37 millió törpe van már csak..
felmegyek 40 milla felé, aztán megint visszalép.. a felhőmentés nem szinkronizálna jól, vagy mi az oka nem tudom, de eddig nem csinálta. Pár napja viszont rendszeresen..(vagy csinálta korábban is csak nem volt fontos szám mint a trophyknál, ezért nem tünt fel..) -
törölt tag
válasz
üzenetére
elnézést, nem offolni szeretnék de Facebookon nyomtam pár kört, elképesztően izgis a multiplayer rész (szerintem), ellenfélre szinte várnom se kellett.
(mielőtt bárki megkérdezné droidon is kipróbáltam szép kényelmesen kezelhető de mivel a FB-t gépen használtam ott próbáltam ki jobban a játékot ha már fenn van. ) úgy tűnik a játékban sem pénz sem energia rendszer nincs, bármennyit lehet játszani. -
törölt tag
Az adja a különlegességét (szerintem), hogy van 1-1 elleni online mód, ellenfelet hamar talál, mert az összes nagyobb platformra kiadták,a közösségi oldalon is játszható, 1 játékos módban elindul net nélkül. gondoltam akadhat itt akit érdekel,.
Kasya az amőba nem hasonlít a hexa játékokhoz, mindegy is, most a fentebbi játékkal el leszek jó ideig, mert a szókeresőt amúgy is szeretem.
-
törölt tag
Üdv, tudna valaki olyan játékot amit linkelek, androidra, ahol ugyan ez a lényeg! (hexa puzzle, van ezer--- ) hex (online játék, html-es megy mobilról is, ilyet ahol ugyan ez a lényeg tud valaki?) bocsi, hogy linkeltem de így érthető milyet szeretnék.

-
-
underdark
aktív tag
egy újabb Last Day On Earth copy, Grim Soul , de egy remek sötét hangulatú korban, így akinek nem tetszenek a zombik, dinók annak itt van ez

-
Kasya
nagyúr
FF XV irányítása csak nekem macerás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

viszont ezek a tekercsek nem vágom mik...