Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
_stick_
üzenetére
Egy ideje nem léptem be, de akkor nem csinálta. Most volt update, ha azóta csinálja jelezd a fejlesztőknek.
#Cactus: Hempire kipróbálás nálam is tervben, de most a shop titans és az idle maffia full lefoglalja minden tappolós időmet, sőt a shop titans cross-platform, május eleje óta steam-en is vannak, így esténként ott tolom tovább amit napközben elkezdtem.
-
Kasya
nagyúr
válasz
_stick_
üzenetére
Én most lettem Rank 19. 18-ról 2 nap volt átmenni az új városra. Ha minden Capo megfelelne a követelményeknek, nem lenne idle játék. A három küldiből valamelyik mindig teljesíthető.
Mondom ezt úgy, hogy előtte Idle Frontier-en már gyakoroltam ezt a típusú játékot. Az sokkal keményebb.
-
válasz
_stick_
üzenetére
Hogy kéne már valami nem IAP éhes cucc az Egg Inc után.
Mondjuk a Dokkannal se haladok úgy, ahogy szeretném, még mindig annyi féle karakter és fejlesztés van, hogy jaj, plusz summonhoz köveket itt jóval lassabban szed az ember, mint a BD Legendsnél. Ott napi 4-5 summon igazából nem volt gond, itt meg jó, ha heti ennyi összejön és még sokat mondtam.
-
_stick_
őstag
válasz
_stick_
üzenetére
Normál játékban jelenleg Chicago-nál járok és nagyon közelít az IAP-fal. Cigar és a pénz is idővel gyűlik szépen, viszont nagyon nehezen fejlődnek az epic capo-k, nem hogy a legendary-k. Emiatt az épületeket nem tudom automatizálni. A magas szintűeket, akiknél megy az auto, teszem az újabb épületekbe a régi, keveset hozókba pedig azokat akiknél nem működik.
Ti hogy látjátok ezt? -
Kasya
nagyúr
válasz
_stick_
üzenetére
A Capo-kat 51-re huzd fel. Mindig az 10+1-ik szinten adja a bonuszt.
Gemeket nem erdemes tolni eventen, ha aktiv vagy. Nagyon aktivan benne lehet lenni a a top 100-ban, inkabb a top 50 korul. A Top 50 felettiek mind tolnak bele penzt, azokkal nem erdemes egy legendary miatt versenyezni.
A rulett az 1k diamondot pedig naggggyon kicsi esellyel adhatja, mert nekem meg sose adta be. -
válasz
_stick_
üzenetére
Kicsi guide-t tudnál esetleg írni a Dokkan Battle játékhoz? Néhány dolog másképp működik, mint a Legends esetén. Pl: itt lehet egy karakterből több is? Amiből több van, azzal mit csináljak? Eladjam? Mit érdemes tolni? Questeket vagy eventeket? Training esetén, ha választok partnert, akkor az eltűnik? Vagy rosszul láttam?
icemad: Ez egy jó kérdés, nem emlékszem, már talán több, mint 2 éve megvan a mi8-asom.
-
válasz
_stick_
üzenetére
Még nem, de lehet azt kéne.

fabokf:Nem a szerzés változott, az mindig is így volt, hanem az eventek. Az annyiban változott, hogy az első időszakban nem voltak olyan eventek, amikor adott karakterek kaptak bónuszt sebzésre, védekezésre.
amúgy én azt veszem észre, hogy event idején minimálisat számít az, h épp sebzés bónuszos karakterrel mész-e, vagy sem... amíg ki van húzva 5000-re az adott harcos és minden skillfája fullos, nagyjából bármilyen harcban helyt tudnak állni.Ezt azért kétlem, a legtöbb karakterem már fullos fával rendelkezik, mindegyik SP-s karakter max. szintű, de az 50-100% sebzés növelést és mellé kb. 30-50% sebzés elnyelés baromi sok.
Most azért vannak olyan eventek, ahol ha nincsenek ilyen karaktereid, akkor kb ütéskombinációból lever a gép egy fullos 5000-es karival, és van, ahol még Shallott SSJ3 sebzése se ér semmit. Az első egy évben is voltak nehezebb eventek, de nem volt ennyire kiélezve arra, hogy Most megnéztem, már majdnem 30 SP karakter hiányzik, ami "érdekes", hogy EXből 11, Hero-ból meg egy sem.

-
válasz
_stick_
üzenetére
Team keresőben az idle/adventurous kb. ugyanaz, csak az utóbbiban illene online lenni? Ha online vagy, akkor annyi az aktív része, hogy nyomkodod a Hunting gombot a boss vadászatért? Ilyenkor gondolom több a loot és az xp.
Csapatnál hol állítom be, hogy mi legyen a cél?
-
_stick_
őstag
válasz
_stick_
üzenetére
Saccco, az a fontos, hogy csapatban haladjatok, mert több a bónusz. Ha te hoztad létre a csapatot, akkor ki lehet választani, hogy mi legyen (pénz, ruha, kaja, skill) Kajából tudsz csapdához főzni, hogy legyen peted, segít a harcban. Karakter tud fejlődni (attribute), új cuccokat talál, azokat lehet fejleszteni, ill. van transcend, ami pár teljesített feladat után tovább növeli a statokat. Már egész jól kitapasztaltam, kérdezzetek, ha valami még homályos.
-
Amur
addikt
válasz
_stick_
üzenetére
Idle ez! Feltettem, kipróbáltam, szinte ugyanaz mint az első. Grafikailag mindenképpen. Játékmenetben sem látok egyenlőre csak annyi különbséget hogy külön dungeon "választó" menüt kapott...
Maga a játék nem rossz, de nem hozott újdonságot semmilyen területen..(mondom ezt kb. 1 óra játék után) -
jonnyjoker01
veterán
válasz
_stick_
üzenetére
Akkor valami nagyon el van kutyulva a fejlesztőnél

Nekem az első "fix" nem csinált semmit, a második updatenél már elindult mobilnettel, de wifivel nem, a harmadik (mostani) update pedig teljesen megoldotta a problémát.
Neked akkor úgy tűnik még nem oldódott meg, szerintem dobd meg egy emaillel a készítőket, hogy bővebben is lássák mi miatt nem megy

-
ilyr
tag
válasz
_stick_
üzenetére
Ha idle game kell és hosszú távra terveznél, nagyon tudom ajánlani az Endless Frontier-t, lassan két éve tolom, van benne mélység...
Ha belekezdenél, a Wolf Rider szerveren keress meg minket a Magyarok klánban.
Egyébb clicker/idle játékok amiket éveztem/élvezek:- Zombidle
- Evolution: Heroes of Utopia -
Amur
addikt
válasz
_stick_
üzenetére
Idle game az én szakterületem, ajánlok neked párat:
Turret Fusion Idle clicker [link]
egyedi kis idle game, egyfajta tower defense idle mix.
Nitro Racing GO(még béta már átnevezték Idle Racing GO-ra) [link]
Autós idle game, ha nem lenne rekláméhes a legjobbak közé sorolnám. Grafikailag mindenképpen kiemelkedik, mert idle game-re nem jellemzően szép.
Clicker Racing [link]
Egy másik autós idle, ez a tipikusabb fajta.
Tiny Miners: [link]
talán a legjobb Egg Inc koppintás. Van sárkányos, varázslós, malacos, éttermes stb. verzióban is, nekem ez jött be a legjobban.
Idle Kingdom Clicker: [link]
Ez is egyedi, amolyan területfoglalós-tycoon mix
Idle Car Factory: [L:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ludosproject.idlecarfactory][link]
autógyáras témájú idle tycoon, nagyon sokáig toltam, még a lengyel fejlesztőcsapatnak is írtam pár ötletet.
Infinity Alive: [link]
idle RPG, közepes megvalósítással.
Taps to Riches: [link]
tipikus idle-tycoon, nagyon szeretem.
Clicker Heroes: [link]
Erről koppintották a Tap Titanst, csak a clicker heroes sokáig csak PC-n volt(én is ott toltam bele pár ezer órát, aztán persze mobilon is.
Nonstop KNight: [link]
ötletes idle RPG.Sokan toltuk innen a fórumról.
Remélem találsz benne neked valót!
-
Danny365
őstag
válasz
_stick_
üzenetére
Root nélkül én ezt használtam: FRep - Finger Replayer
Kicsit körülményes működésre bírni (kell hozza PC), illetve minden telefon újra indításkor rá kell kötni ismételten a pc-re hogy működjön (de ezt elég egyszer, amíg újra nem inditod a telefont).Light Awayt én hanyagolnam a helyedben. Itt toltuk páran, én kb. ki is maxoltam, de fejlesztői oldalról tesznek rá magasról (legalábbis pár hónapja). Nincs benne semmi közösségi funkció, eventek (a ruhás cuccokon kívül), stb tehát egy idő után nincs nagyon mit csinálni benne.
-
válasz
_stick_
üzenetére
Akkor már néhány kiváló puzzle:
Transmission
Teljesen igyenes és reklámmentes.Starbattle
Level packokat lehet hozzá venni, van benne pár pack ingyen, az első vásárlás után eltűnik a reklám.Unequal
Van benne reklám, de lehet reklámmentességet venni.Thermometers Puzzles
Nincs benne reklám, level packokat lehet venni pluszbanSlitherlink
Némi pénzbe kerül, de megéri. Van reklámos változata is: [link] -
Louro
őstag
válasz
_stick_
üzenetére
Nem írtam le a játékot, csak eddigi tapsztaltok alapján csak a fizetős és grindelős játékosokban lesz potenciál. Aki csak néha, 1-2 naponta belép 10-15 percre, azok kb. lenyomnak pár pvp-t, meg elküldik trenírozni a hőseiket. Jah és adventures.
Ehhez hasonló a Marvel Contest of Champions is. De számos ilyen játék van. Gondolom a Dokkanban is elég sok volt a grindelés, hogy lehessen haladni sé legyenek újabb hősök, tartalmak, nagyobb kihívások.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ilyet még konzolokra sem tudok...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)