Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Abban semmi nincs ami IAP ha a hajó festések nem kellenek, 3 napos hosszú hétvégén esténként 1,5-2 óra játékkal a Briggik jutottam majd valami kisebb Cruiserig vagy miig.
Coin, ha csákjázól akkor nem fogsz komolyabban kifogyni, fa, érc stb meg szintén nem kell olyan sok, hogy ne legyen játékkal kigyűjthető. Az a bovli csata mechanika már inkább zavaró szerintem.
Egyedül a Temple Run rész idegesítő, hogy benyomja "Retry for xy coin."
Motorsport manager 2 megvan valakinek? Megéri? Az első részét rommá játszottam anno.
Elme roggyant percekhez ezt mindenképpen, nem lövőm le a poént érdemes megnézni ha valaki nem ismeri.

-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Pirates! csakis emulátorral és kontrollerrel.
Annál jobb nosztalgia nincs, régebben én is nagy fan voltam.Amúgy az Assassin's Creed Pirates se egy rossz játék, bár már régebben játszottam vele. Akkor még fizetős volt, aztán átváltott ingyenesre, nem tudom, hogy most mennyire IAP igényes.
-
S e t h
nagyúr
Nem ajánlanék játékot, ellenben felhívom rájuk a figyelmet, beléjük botlottam, nem tudom mekkora potenciál rejtőzik bennük.
Az első esetében nem is igaz a botlás, mivel célirányosan "kalózos" játékot kerestem, régen nagy Pirates fan voltam.
Folyamatosan a Homes Net Games két játéka jött fel a keresőben, a hozzászólok egy része nehezményezte is, hogy a két játékuk nem tér el annyiban egymástól, de kérdezem én, mi van akkor? A játék ingyenes és persze tartalmaz iap-ot, de valamiből meg kell élnie a fejlesztőnek, és ránézésre a játék gyönyörű. Nekem a második rész szimpatikusabb, talán mert ott nincs multiplayer lehetőség, fejlett campaign rendszerrel rendelkezik és gyakran is frissítik.
Ami viszont gáz, sokan jelezték, hogy iap esetén, amikor jobb hajóba invesztálnak be, egyszerűen nem kapják meg a hajót és a fejlesztő sem reagál, ami valljuk be kicsit ront a megítélésén a játéknak.A második rész címe The Pirate: Plague of the Dead, az elsőé, The Pirate: Caribbean Hunt.
(elnézést, az első angol nyelven maradt, most már nem javítom, az angol értékelések miatt felejtettem úgy)A másik játék egy űrstratégia, ebbe viszont tényleg úgy botlottam bele, a magas értékelések gondolkodtattak el a kipróbálásán( ha lesz egyszer annyi időm haha).
Ingyenes ez is, benne az elmaradhatatlan iap és talán ez bizonytalanított el a legjobban, mivel a kritikák alapján a játékmenet erősen tereli az embert a vásárlás felé, lassan termelődő kristályok esete forog fent, az iap-os játékok örök démona.
Páran az egyik legjobb űrbéli kolonizációs játéknak tartják, de a negatív visszhangok között vezetnek a lassú, időigényes játékmenet, hibás döntések miatti nulláról való kezdés és kristályok lassú "termelődése".
Hades' StarAki fenti játékokkal játszott már, az oszthat meg róluk véleményt, hátha kedvet kapunk hozzájuk.
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!A Nova Legacy-val játszom.Hogy lehet teljessen törölni a játékadatokat?Szeretném teljessen elölről kezdeni a játékot de nem tudom hogy csináljam.A telefonon az alkalmazásoknál töröltem az adatokat az sem segített.Kitöröltem a google játékok alkalmazást így sem volt jó.
-
gergom91
tag
válasz
underdark
üzenetére
Huh, laborom sem volt még

Viszont valamit most benéztem, tökéletes kombókat rakok össze, 8+ pontok jönnek folyamatosan, de 10 év után is 1 millió pénzen stagnálok, egyszerűen nincs pénzem felvenni egy harmadik embert, hogy egy közepes játékot egy kiadónak össze tudjak rakni, 2 emberrel pedig nem sikerül jót, mert túlterhelik magukat... -
underdark
aktív tag
válasz
gergom91
üzenetére
ha van elég pénz, fel kell tolni a labor költségét és akkor jönni fog a kutatás pont
de csak több száz milliónál érdemes, mert gyorsan eltudja szívni a pénzt 😀engem még az is motivált, hogy exluzív játékokat csináljak, általában PS4/5re 😀
nekem a játék folytatások nem szoktak sikerüni, valamiért nem tudom felülmúlni az első részeket vagy csak minimálisan -
gergom91
tag
válasz
underdark
üzenetére
Uhhh, ilyen lehetőséget nem is láttam benne mire befejeztem, megvan az esti programom.

Nagyon sokat segít viszont, hogy új játék kezdetekor megmaradnak a tippek, hogy melyik téma milyen korosztálynak, vagy milyen játéktípus milyen platformra jó, illetve játék fejlesztés közben milyen részekre fordítsanak több időt. Sok dolog egyértelmű benne pl: katakomba-szerepjáték, történelem-stratégia, repülős-szimuláció, kisállat-alkalmi stb, de futottam már bele nagyon rossz kombóba is.
Az alkalmazottak terén vagyok még sokadik nekifutásra is tanácstalan... Az elsők, akiket felveszek nem nagyon lehetnek (pénzügyi okokból) magas szintűek, de szép lassan ahogy halad az idő, nő a szintjük, vele a fizetés, de a tudásuk csak ha oktatom őket. Nem tudom mikor lenne érdemes elküldeni őket és újat toborozni.
A 25. év körül jutottam el odáig, hogy már a pénz nem számít, folyamatosan csak emelkedik bármit adok ki, a kutatási pont lesz a szűk keresztmetszet. És mivel az oktatás is kutatási pontba kerül, nem tudom mennyire éri meg az alkalmazottakat oktatni.
Egyszerű játék, mégis mennyire bonyolult
-
gergom91
tag
válasz
Reaper
üzenetére
Igen, vége lesz hamar, amikor megvan a rajongó tábor, már semmilyen rossz játék nem lesz már mínuszos, lehet tolni a fejlesztéseket, de ahogy láttam az összesítőben, csúcskategóriás játékokig és a saját konzolokig el se jutottam, sok téma van, amikhez nem tudom melyik lenne a jó kategória, párszor bele futottam a rossz kombinációba, a játék elején igencsak rosszul jön egy ilyen.
Játék elején amúgy lehet választani a lassabb játékmenetet, majd kipróbálom azt is
-
Reaper
őstag
válasz
gergom91
üzenetére
Hasonló, nekem 2 napom tűnt el teljesen, csak kár, hogy rövid a játék, illetve talán kicsit túl gyorsan jönnek az új technológiák és így hamar eljutunk a jelen korba, ahol a játék ad egy trófeát és lehet tovább nyomni, de semmi nagy változás nem lesz már a piacon.
Emellett persze nekem nagyon megérte, pedig én előtte semmilyen tycoon játékkal nem játszottam, pcn se. -
Amur
addikt
-
gergom91
tag
válasz
underdark
üzenetére
Aztaa
Hosszú idő óta nem leltem ilyen jó játékra, ami úgy lekötött, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy hajnal 2 lett az este 8-ból
Bevallom először lekalózkodtam, mert csak ki akartam próbálni (plusz egyéb anyagi gondok voltak 31-én még
), de rendesen szíven ütött amikor kaptam az üzenetet hogy milyen jó fej vagyok hogy támogatom a fejlesztőket, de tényleg... 
Illetve szerintem valamit bele rakhattak a játékba, ami ha nem tudja a saját felhőjébe tölteni a mentést (és ezt gondolom csak eredeti teheti meg), akkor a játékmenet közepe felé a nagyon jól össze rakott játékok amik szuper értékelést kaptak semmi pénzt nem hoznak, majd az egyetlen angol üzenet itt jelenik meg, hogy : sajnos a játékunkat kalóz támadás érte, így sajnos nem lesz mit enni, csődbe megyünk stb
, ami nem sokkal ezután valóban végbe megy, mert bevétel nélkül hamar el lehet benne bukni.
Azóta természetesen már megvásároltam én is, tényleg megéri a pénzét, megérdemlik a fejlesztők. Inkább fizetek egyszer, de kapok egy IAP mentes szuper játékot
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ezt nem értem

Én arra írtam, hogy nem zárja ki egymást a tény, hogy magyar a fejlesztő és hogy népszerű legyen a játék.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azért mert tudok olvasni... meg ahogy le is írták.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penge111
addikt
válasz
üzenetére
Én csak magam tudom ismételni, Crusaders of light MMORPG (olyan mint a warcraft), crossplatform van Pc-re, Androidra, iOsre. Együtt tudtok küldizni, fejlődni, van egy rakás raid, event, reputáció, pvp stb...
-
underdark
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
szerintem jobb
ezeket erről a játékról másolták, próbáltam őket, de nem fogott meg egyik se. meg is vettem a 2. részét, mert akkor nem tudtam, hogy androidra is jönni fog a GDT, de 10 perc után kukában landolt😀
kairosoft játékok meg nem jönnek be, mindegyiknek jó az ötlete, de ez a kezelőfelület nem jön be, meg az, hogy álló helyzetben lehet csak játszani őketlehet, hogy ha nem játszok a Game Dev Tyconnal PC-n akkor mást mondok... ott is tartalmazza a magyar nyelvet, gondolom azért van ebben is (ez plusz pont)
készül nekik valami kocsmás tycoon játékuk, de nem tudom, hogy állnak vele
de a Don't Starve után, megint van egy korrekt játék

ezeket a kis jatékfejlesztőket többre tartom, mint azokat akik hetente fossák a játékokat... -
Amur
addikt
Akkor belehúzok!

Örülök hogy tetszik a Nitro Racing GO.
Tény hogy ritkaság Idle játékoknál az ilyen szép grafika, általában a stilizált, rajzfilmszerű megjelenítés jellemző.
Mondjuk az új kocsikhoz a tervrajzokat egyenlőre csak reklámnézegetéssel tudom gyüjteni...5 reklám =1 blueprint. Ez kicsit bosszant, de még bétában vannak, kiforrja magát. Jó alapra épül, remélem csak javítanak, nem rontanak rajta idővel! -
törölt tag
Sziasztok,
Barátnőmmel keresnénk egy telefonos MMO-szerűséget, vagy bármilyen co-op játékot amit tudnánk játszani.
Lineage-t és a Taichi Pandát próbáltuk de ott nem igazán lehet együtt játszani, csak egy-egy adott részt lehet (illetve kell) partyban csinálni.Nekem iOS, asszonynak Android van, ez fontos.

Előre is köszönjük.

-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Miért? A Zen játékait is csípi a világ. Meg is érdemlik egyébként.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
szildavid90
üzenetére
képek alapján elég egyértelmű...

Egyébként jobb mint ez: Game Studio Tycoon 3 ? Ennek ahogy látom több része is van.
Meg itt van még ez is: Game Dev Story ezeknél ez az új ennyivel jobb lenne?
-
mark!
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
viszont ha az ilyen trükköket az enemy nem ismeri, akkor elég op tud lenni.
ha tudok carryzni akkor varyát pickelek, az általában win (ha a csapat is úgy akarja
) -
jonnyjoker01
veterán
Egyébként visszatérve egy kicsit a korábbira, Varia nem olyan OP mint ahogy be van állítva. 'Sticky' hősökkel könnyen kivégezhető mint pl. Blackfeather, Alpha, Koshka stb... mivel nem mobilis. Összes képességének ereje egy chargeup idő után vethető akcióba, ami ad egy kis teret a taktikázáshoz. Egyetlen mobiilitása a B-jében van, ami csak akkor hatékony, hogyha chargeolja magát (dupla ugrás miatt).
Ha veszélyesen nagy a sebzése akkor 100%, hogy nem épít defet, rá lehet tapadni és szépen ki lehet csinálni

Egyetlen hatalmas ereje a farmolásban van, de ha jó carry valaki és magas a CS-ja, ez sem jelent problémát. Counterpickelni és buildelni kell ellene és nem lesz gond! (soloqueue-ban azért ez okozhat némi problémát
) -
Slier
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Armello már béta fázisban van mobilon. Azt csapatom most én is.
-
underdark
aktív tag
nah megjelent a Game Dev Tycoon
ha hozza a PC szintet, amire nagy az esely siman megeri az arat 
-
mark!
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
mert ez az igazság

-
Rigormortiis
veterán
Van tervben mostanában valami normális (konzol vagy pc port) megjelenés? Planescape Torment óta nem volt semmi, és az sem tegnap volt...
-
Maxtreme
addikt
Nem semmi ez a Tekken. Ha healelni akarod az embered mert leverték az energiáját, ahhoz venned kell valós pénzért hp-s dobozokat. Ha meghal még többe fáj a dolog. (a "gyémántok" meg nagyon nem olcsók, amit egyébként a játék nem is oszt.) Gondoltam jó lesz ez néha elpötyögni, de így részemről Delete.. Ez ebben a formában a pofátlanság netovábbja.
-
mark!
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
varyát nem nerfelték, koshka meg olyan buffot kapott lefosom a bokám, alpha 8mp-es stack buff, 3-as A-val teamfightot indít és jól pozícionál a nép 2kill megvan.
-
jonnyjoker01
veterán
Az élő leleplezés alatt beszéltek erről, már a kezdetek óta 5v5-t terveztek, csak még a technológia (mind mobil fronton, mind játékmotor szempontjából) nem volt olyan fejlett, hogy zökkenőmentesen fussanak a készülékeken. Mostanra eszméletlenül jól optimalizálták, gyönyörűen néz ki (szerk. teljesen PC színvonalú a grafika) és még krumplin is fut a játék
(szerk2: pl. az én 4, lassan 5 éves Xperia Z Ultrámon ultra grafikai beállításokon is elfut 4xMSAA engedélyezése mellett
) Én személyesen nagyon várom már 
-
Kasya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Vegre!
Nagy volt a konkurencia nyomasa...sose jottek volna ki az 5v5-tel szvsz. -
jonnyjoker01
veterán
League of Legends és DOTA kevelőknek:
Vainglory elindította a zárt tesztelését az 5v5 pályának és kicsit átdolgozták a hősök kb 90%-át, hogy jobban beilleszkedjenek a nagyobb mapba. Februárban hivatalosan is elérhető lesz az 5v5!
-
penge111
addikt
válasz
DrJaka
üzenetére
1. Igen, de 100k ezüst legyen nálad, mert javításhoz, utazáshoz éledéshez is kell. Ha max lvl leszel akkor pedig 300-400k, mert rohadt drága lesz a sok wipe miatt a cuccaid javítása!
2. Igen, venni már nagyon drága, mert a szintedhez igazítja a dropot. Ergo ha majd lvl 55 (ez a max igaz most) leszel, már nem esik sajna olyan recept ami legendaryt adhat (lvl 30-39 recept). Ezért se árt pár kiskari, amiket sosem viszel lvl 49 fölé (mert nem lesz recepted csak rohadt drágán ahból)
5. Igen ha tankot akarsz csak azt. Az a baj én már töröltem a játékot miután eladtam az accom, de emlékeim szerint kell lenni a karakter statoknál egy advanced fülnek.
6. szintén nem emlékszem már, karakterlapon a stamina csik mellet lenne egy kis gomb és ott mutatja mire akarod használni a staminát, de elvileg egy npc ad választási lehetőséget melyiket akarod kitanulni!
7. napi küldik sok lenne leírni:
-
DrJaka
aktív tag
válasz
penge111
üzenetére
1. Mennyi gem-et vegyek? Amennyi ezüstöm van?
3. A.: Tehát ha esne legendary recept hozzám, azt kéne kraftolnom?
5. Skills--->PATH ezen belül 3 választható: Templar (tank), Paladin of Dawn (dps), Paladin of Daylight (dps) Értelem szerűen a Templar legyen aktív, és az ő skilljeit növeljem? Hit ratinget hol találom hogy most mennyi?
6. Szakmát hol találom egyáltalán?

7. Napi küldiet hol látom? Jelenleg "sárga" (gondolom a single player, vagy story) illetve "kék" questeket látom.
Köszönöm a segítséget
-
penge111
addikt
válasz
DrJaka
üzenetére
Persze írok én neked párat:
1. ezüstöt ne költsd semmire, kizárólag gem-eket vegyél. Először kezdj lvl 20-as gemekkel, ezeket kell továbbkraftolni, amik ugye már nem csak statokat adnak így (str, dex, int stb.), hanem lesz dodge, critical attack, hit rating stb..
2. van a napi ingyenes lottó ticket, ezt szépen gyűjtögesd, ahogy olvasom most úgy van ha 90 percet vagy online, akkor 2 kapsz jutalmul. Ne váltogasd be minden nap, várd meg míg összejön 90, vagy a 120. Igen ez sok-sok nap. De ha egyszerre váltod be egy adott héten, alul láthatod, hogy bonuszként így rengeteg rewardot kapsz. Kb 90 beváltásánál végeredményként lesz 50-60 milla ezüstöd, és egy rakás frost, és demon ami a legendary itemek fejlesztéséhez kell.
3. a játék legszarabb része a legendary itemek beszerzése, sajnos ez nem esik instákból. Ezek a játék legerősebb tárgyai, mivel ezeket lehet bizonyos tárgyakkal egyre erősebbé tenni. Nos, instába azért járunk, hogy az ehhez szükséges fejlesztőanyagokat beszerezzük. 3 féle képen juthatsz a legendary cuccokhoz:
A. a lvl 30-39 közötti fegyver, armor, ékszer receptek dobják. (régen nagy volt a dropjuk, mára nerfelték, de még így is ez a legkönnyebb, és legolcsóbb útja a megszerzésének) Én úgy csináltam, hogy összefarmoltam 15-20 ugyanolyan receptet és hozzávalót, és egy napon legyártottam.
B goldot nem költesz semmire, gyűjtöd és ah-ból veszed a legendary cuccokat. Az árak változóak van ami 250k gold és van ami 1500K gold. Átlagban havi 1-2 legendaryt tudsz így beszerezni!
C a játékban valós pénzért tudsz venni kristályt, de lehet goldért is venni, vagy vannak olyan eventek amik adják. Jó tanács kristályt semmire se költs gyűjtögesd szépen. Nagyon-nagyon ritkán adnak olyan tárgyat, ami garantáltan legendaryt dob (fekete péntek, cyber hétfő alkalmával volt idáig) rengeteg kristályba kerül, és csak egyet lehet venni belőle karakterenként, na erre szépen spórolj!4. dps warrior kerülendő, mert mikor még toltam nagyon kevés dpsre volt képes. Ahogy olvasom tankot indítottál, szuper mivel tank a legkeresettebb instákba, és a keményebb eventekre is! Ha dpst akarsz, akkor a maget javaslom, mert ő offhealkent is nagyon keresett!
5. mivel tankot indítasz neked nagyon fontos, hogy olyan gemeket gyárts ami a dodgera ad, illetve hogy a HP-d nagyon sok legyen, és defed. Ugye az agrot tartanod kell, ez eleinte egyszerű lesz, de későbbi instákba a bossoknak van egy resistje, ami miatt az ütéseid nem találják el mindig. Ennek azaz oka, hogy 97% a hit ratinged alapból sokan nem foglalkoznak ezzel, és csodálkoznak, hogy egy raidbe se kellenek mert vagy szar dps-t tolnak, vagy tanként nem tudják tartani az agrot. Teendő 110% hit rating elérése, ezzel nem hibázik soha a karakter támadás esetén szépen tudod tartani az agrot. Szintén gemekkel kell ezt elérned majd.
6. minél előbb maxolj ki egy szakmát. Mivel a szakmával tudsz goldot farmolni.
7. minden nap csináld meg az összes napi küldit,ezt lehet melóhelyen, hiszen automata követési rendszert használ a játék. Ez szintén azért kell, hogy goldot és staminát farmolj. Staminát kizárólag szakmára pazarold, hiszen abból lesz terméket, amit eladhatsz!
8. Egy elég ütős goldfarmolási módszert árulok el, itt is működik. A játékfejlesztőinek a célja, hogy minél több valódi pénzt költs a játékra, ennek érdekében nincs szabad árucsere mint a wowban. Ergo nem tudod a karakterek között mozgatni a goldot. Sőt az AH-ban azt se látod, hogy ki rak be eladásra bizonyos terméket, ezzel is az a cél, hogy megakadályozzák a könnyű goldszerzést. No, két lépésében írom le a rendszer kijátszásának a lényegét.
(B) 1 lépés(/B) hogyan termeljük a sok goldot: ez egy crosszplatform játék android, ios, és pc-n is fut. Pc a legjobb módszer erre. Szóval csinálsz egy főaccountot ezen lesz a táp kis karid, akit a legerősebbé akarsz tenni, ergo neki kell a sok gold! Szóval megvan a főkarid és már mondjuk max szintet eléred vele, akkor gyártasz mellé 5-10 másik accountot. (ez a te időd függvénye) Mivel a játék autofollow rendszert használ, ezért belépsz a főkariddal és még 4 másik kis accounttal, hiszen egy partyban max 5 fő lehet (kivéve a raideket), és szépen megcsinálod a napi küldiket velük. 1 óra alatt 4 kiskarival végzel és szinte nem csinálsz semmit, mivel a küldizés automatikus, még a főkarid is automatán csinálja a napi küldik zömét, így a kicsikkel és a nagy karikval is csak pár percet kell foglalkozni. Anno kiszámoltam legrosszabb esetben egy kiskari 4-5k goldot termel, ez eventenként változik, deeee mindig van event amikor kis dolgok esnek a napi küldik ládáiból, ha 3-at beváltasz belőle egy npc-nél akkor random dolgot kapsz. (lehet silver, hátas, gold, 0.000001% esélyel néha legend stb..) Ebből a gold ami értékes számunkra eshet 8888, 12888 sőt 58888 gold is. Mivel sok karaktered így 1-2 naponta valamelyiknek sikerül ilyet produkálnia. Oké van egy rakás altod, tele vannak idővel goldal, de hogyan juttatod át ezt a főkaridnak, ha ezt a programozők ellenítik! Következő pontban ezt írom le neked.
2. lépés altokról, hogyan viszed át a goldot? Egy biztos módszert találtam, én a növénygyűjtésszakmát választottam, növényből tudsz ugye armorhoz szükséges alapanyagot gyártani (valami cotton volt a neve lvl 40-es cucc). Ebből mindig kevés volt az AH-ba és szépen fel tudtad az árát strófolni így nem 160 goldért adtam darabját, hanem 1000-1200-ért. Azt tudni kell hogy a programozók úgy csinálták meg a játék Aukciós Házát (AH), hogy csak az első két oldalt tölti be termékenként, a többit nem és ugye neveket se tudunk, hogy ki rakta be a terméket. Tehát ki kell várni, míg az adott termékből nem lesz már bent csak 2 oldalnyi, ekkor berakod a termékedet annyit teszel be amiből tudni fogod, hogy az a tiéd (pl 77) mivel zömébe 10, 99 van bent AH-ba a termékekből. Szépen berakod tehát a terméket a legmagasabb áron (persze itt is korlátozz a játékfejlesztő, de fel lehet csapni szépen idővel az árakat), kiskarikkal meg szépen megveszed és tádddá dől a gold! Én havi 1 millió goldot farmoltam így, és én a lassabb módszert használtam, mert melóhelyen mobilról ment a farm, tehát 1 főkarim volt és 4 kiskarim de egy accounton sajnos. tehát nekem napi 5* kellett lenyomnom a napi küldiket, Pcn ez 1 kanyar, mivel multi account esetén egyszerre tudsz belépni 5 karival és a foloww opcióval az összes karid együtt csinálja a napi küldiket.9. Legandary itemekről bővebben: mint írtam a játék legerősebb cuccai, de csak akkor válnak azzá, ha fejleszted azokat. A legendray cuccok közül 4-et azonban meg kell hogy vegyél majd goldért, ez legyen majd a 4 legolcsóbb (sajna ez bőven 1.5 milla gold lesz) Mint írtam a legendaryhoz kétféleképen juthatsz receptből és goldért vásárolhatsz. Sajnos a kettő között különbség, egyrészt a vásárolt picit szebb (bár ahogy olvasom bevezették a skinezést), viszont kizárólag a vásároltra tudod rávarázsolni az un. (L) settet ez 4 darabból áll, tehát 4 legendary cuccot AH-ból kell, hogy vegyél. Ez a játék legnagyobb előnyét adó set, nincs és nem is lesz tőle erősebb szerintem. Tankét nem tudom mi, de a magem dpst- irgalmatlanul megdobta és a legerősebb varázslat kasztolási idejét durván csökkentette. Szóval az első cél az (L) set beszerzése. A maradék legendary cuccokra meg az instákból eső tárgyakon lévő seteket kell rárakni. Sajnos az (L) set itemre való felkerülése is rohadt sok meló, mert rengeteg próbálkozás kell mire beadja a várva várt set statot, ehhez kell egy tárgy aminek darabja 10k gold és ezzel tudod a legendray cuccra rátenni set bonust, de ez random lehet csak 30. próbálkozásra lesz meg. Ide egy jótanács, hogy ne goldot pazarolj, nyilván már választottál a két frakció közül. Minden nap csináld meg a frakcióküldiket, mert így ingyen lesz a fenti tárgy a setbonus felrakásához.
10. Bocs, ha sok helyen zagyvának tűnik amit írtam, de nehéz erről az mmoról írni. Irgalmatlan sokat tudnék regélni a játékról, milyen trükkök vannak még, mire kell figyelni. De ezt majd kitapasztalod bújd a játék fórumát, keress magyarokat magas szinten. Illetve linkelek még egy jó kis youtube videóst, a srác sok okosságot mond!
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Gwent-hez hasonló játékot keresek, de úgy tűnik a CD Projekt Red szépen kigyomlálta a másolatokat Play Store-ból, mert sehol nem találtam.
Tudnátok ajánlani minőségibb CCG-ket?
Hearthstone-t régebben toltam (igaz PC-n), most pedig megkóstoltam az Elder's Scrolls Legends-et, de egyik sem váltotta be még a hozzá fűzött reményeket. A kettőből inkább előbbi tetszik.Van ezeken kívül király alternatíva?
A telefon egy Galaxy S8, tehát a teljesítmény nem probléma.
-
Maxtreme
addikt
Tölthető a Tekken.

-
Amur
addikt
Találtam újra két említésre méltó Idle game-et:
clicker racing
A neve elmond mindent, clicker heroes klón autóverseny verzióban.
A szörnyek öldöklése helyett autókat kell megelőzni, minden megelőzött autó után pénzt kapsz, és újabb kört mehetsz, minden 10 kör után boss fight.
Fejlesztheted az autót, sofőrt, extra boostokat kaphatsz. Mondom egy az egyben clicker heroes vagy tap titans ha azt jobban ismeritek, csak autóversenybe oltva! Részletesen kidolgozott, el lehet benne veszni aki nem jártas a hasonló clickerekben(persze idle vonalat is fel lehet húzni, én is mindig csak az elején tappolgatok)
Nitro Racing GO
Neve alapján nem gondoltam hogy idle game, de a leírásában utaltak rá, ezért tettem egy próbát.
Nem bántam meg! Szinte egy az egyben mint a fenti csak sokkal jobb grafika, nem oldalnézetes hanem több sávos úton megy az autó amit hátulról látsz, elözőnél talán a 120. pálya után lehet új autót kapni, itt rögtön egy mustang utánzattal tolhatod. Egyedi idle vonal mindkettő, ajánlott! Ja és utóbbiban van google acsi! -
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem megérné, néz fel a face csoportba is RR3 Hungary, sok jó tanácsot pakolnak ki és szerveződnek csapatok is.
Szerintem tökéletesen játszható már, persze ha csak egy xy kategóriára kocentrálsz megfogsz akadni, de egyszerre viszem pl a Nascar Allstarst, és a BreakNeck-et és nem giazán zavaró felváltva könnyen játszható. Éjjelre dobom be az upgradeket (mindenre plusz szint, így napközben" tuti nem fogy el" a kocsi.) service meg felváltva. Nekem így tanórák / előadások közt kényelmesen játszható.
A 6 körös Melbourne és a 24H Lemans (6 és 15 percesek) megint más, utóbbi pl instant service de alsóhangon 100-150 ezer egy '1th place duplázóval.
A napi reklámok: 5 gold, 25 R$ és 5 újabb goldért, érdemes elnyomkodni, ha valamit bögyőrészek ált fényerő le nullára és hagy pörögjön le.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Agera One:1 és a Henessey a favoritom megnézek 4 darab vagy 5 darab 16 seces reklámot és a szerviz pipa, 1-2 reklám a fejlesztés is, egyébként meg a fejlesztést bedobom éjszakára, adott este meg keresek másik szériát. Teljesen élhető szerintem.
Multiplayerből megint gyomlálták a csalókat R$ onnan és az eventekből is önthető már.
Mikor próbáltad utoljára ?
Gold már nagyon nem véges... minimális odafigyeléssel sose megyek 800-900 gold alá csak ha hatalmas akciók vannak, pl az újévi 50% ahol kellet az LMS Toyota a 24h four lapperhez 500 goldért.

-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Ja csak hogy tuningolsz (ami kötelező) vagy vársz vagy fizetsz goldal ami ugye véges nekem nem fekszik. Kevés időm van játszani és nekem nem felel meg hogy megyek 2-3 versenyt aztán várok vagy fizetek. Rr2 volt a favoritom most meg a Rush rally 2. Megvettem egyszer, akkor és annyit játszok vele amennyit akarok/amennyire időm van. Rr3 egy más véglet amiből nem kérek pedig iszonyat jó játék lenne. Simán fizetnék érte 4-5 ezret is ha nem lenne benn iap.
-
-
DrJaka
aktív tag
válasz
penge111
üzenetére
1-2 tipped/trükköd lenne egy kezdőnek?
Mire érdemes figyelni az elején, melyik raid-re érdemes menni éjjel-nappal?
Esetleg van e olyan kaszt ami erősebbnek tűnik mint a többi?Tegnap kezdtem egy tankot, 37es vagyok, a single questeket csinálgatom, a partysak elég bajosak nem győzöm kivárni hogy jöjjenek a partyba.
-
citkar
addikt
Fieldrunners attack! játékkal játszik valaki? Szövetségeseket keresnék.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Kontroller. Nem az igazi kepernyon jatszani...sok a gomb.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem tudom mikor próbáltad, de az elmúlt két évben konkrétan nagyon normális szintre jött.... csak a hó végi login bonus 30 gold, VIP leveltől (~100 lvl körül adja be) már 60. És minden 2. daily login vagy 3. gold.
Napi 15 gold reklámokból, szint lépések 10-15-20-25...-50 gold .
Eventek is sokkal "könnyebbek" lettek. -
-=Starwing=-
tag
Sziasztok! Van tapasztalata valakinek Gamesir G4s - bluetooth kontrollerrel? Szeretnék venni egyet.
-
penge111
addikt
válasz
DrJaka
üzenetére
Én zéró iap nélkül lettem a szerver 79. legjobb mage
A top 1. gyerek egy koreai srác, a volt guildem tagja 20.000 (nem elírás) eurót költött a karijára. Szóval annyi a lényeg, hogy simán minden gond nélkül játszhatod ezt a játékot, akkor is a top playerek közé kerülhetsz, mint anno én, az is igaz sokat pörgött a játék (napi 10-12 órát) ezért is adtam el az accomat, mert nagyon durván függővé tesz! Persze a sok mmonak hála én rengeteg türkköt tudtam, amit az átlag user nem

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tudományos Pandémia Klub
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annál jobb nosztalgia nincs, régebben én is nagy fan voltam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

) Én személyesen nagyon várom már