- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
válasz
beloadjoker #22467 üzenetére
Ezek vannak: Google Play, Chrome, Térkép, Gmail. Minden egyéb root és törölve
Amúgy akkor is, bármit meg tudhatnak rólad, ha akarják.
-
Dilikutya
félisten
válasz
beloadjoker #22172 üzenetére
Sanszos, hogy egy nem széthekkelt telefonnál ilyennek nem kell megtörténnie. Ráadásul nem először játszottam vele, és ment hosszabb ideig is már.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
beloadjoker #21493 üzenetére
Ment pu
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
beloadjoker #21490 üzenetére
Csak Intel procikkal működik?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
beloadjoker #21483 üzenetére
Ez nem androidra van. Csak debian és ubuntu képfájlok leteznek, melyeknek nincs sok közük az androidhoz.
-
tomee007007
addikt
válasz
beloadjoker #21481 üzenetére
Már 2 éve várják hogy legyen
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
beloadjoker #21264 üzenetére
próbáld meg weben keresztül, én úgy zsákoltam be.
-
tomee007007
addikt
válasz
beloadjoker #21262 üzenetére
Az undergrounban kell
-
air
nagyúr
válasz
beloadjoker #21205 üzenetére
"szívesen átnézném a gépeteket"
"le se s*arom ki mit használ"Érdekes ezt a két mondatot egymás alatt látni, nem?
-
air
nagyúr
válasz
beloadjoker #21193 üzenetére
És ha valakinek minden szoftvere lopott, akkor mi van? Mi közöd hozzá?
Amíg nem azzal jön ide, hogy nem megy neki az agya-főbe moddolt alkalmazás, és ebben segítsen neki valaki, addig mindenkinek a magánügye, hogy mit használ.
De ha ilyen jellegű kérdést teszel fel, akkor ne csodálkozz, hogy ilyen reakciókat (is) kaphatsz! -
Amur
addikt
válasz
beloadjoker #21198 üzenetére
Attól még hogy 10 magyarból 8nak warezzal van tele a gépe, még az warezz..
Mint ahogy régen a szocializmusban mindenki hazalopott mindent a munkahelyéről, attól még az lopás volt..
Azért mert valamit ami nem helyes sokan csinálnak , még nem lesz helyes.. -
Bozek
nagyúr
válasz
beloadjoker #21193 üzenetére
Használok Windows-t és Office-t is. Tanári verziót, mivel nekem jár.
Azon kívül nagyrészt ingyenes programok vannak fenn, a DVBViewer-t meg megvettem, mert kell a DVB-C-hez. Van még kérdés?
-
Bozek
nagyúr
válasz
beloadjoker #21174 üzenetére
Mondjuk ha nem sajnálnád érte a 7 dollárt, akkor nem kellene a warez-t népszerűsítened.
-
beg
veterán
válasz
beloadjoker #21174 üzenetére
"es egy modolt ugyan olyan verzios apkt tettem volna fel "
Ezért.
-
tomee007007
addikt
válasz
beloadjoker #20717 üzenetére
Ott van az az első oldalon, csak eldugták egy összesítő bejegyzésbe
[link]
-
tomee007007
addikt
válasz
beloadjoker #20714 üzenetére
Innen tudsz naprakész lenni...
-
Joccc07
addikt
válasz
beloadjoker #20054 üzenetére
Ez egy jó kérdés! Nem tudom mire jó.
De legalább már történt valami. -
milkabrams
őstag
válasz
beloadjoker #19915 üzenetére
10 szint, megvettem az m16a4-et egy gyenge pillanatomban, de géppuskával is lehet tarolni ha pontosan célzol, szerintem a tárkapacitást fejleszd.
-
5381
aktív tag
válasz
beloadjoker #19915 üzenetére
Én úgy vettem észre, nem elég egy fegyvert fejleszteni. Mindig más a követelmény a 3 csillagos játékhoz. Néha kés, néha rövid hatótávú fegyver. Persze mindig erősebb követelményekkel.
-
sultansmith
senior tag
válasz
beloadjoker #18563 üzenetére
Nekem is feldobta a deep sea slotsot, csakhogy amikor rákattolok, random clash of kingset meg nemtom milyen optimizert ad be, a deep sea lotsot soha...
Én nem tudom, mivel van társítva, de vagy 20 linken átdob, mire megnyitja a google playt... :/
-
sultansmith
senior tag
válasz
beloadjoker #18559 üzenetére
Én letöltöttem, de nem ajánl fel egy appot sem, hogy letöltsem. Azt írja, check back later.
Úgyhogy várok.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
beloadjoker #17849 üzenetére
Talán úgy kell nyerned, hogy a csapatban ne legyen kettőnél több "outworld" karakter? [link]
Persze ez csak tipp, mobilon még nem játszottam vele... -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
beloadjoker #17846 üzenetére
Nyerj három harcot, úgy, hogy nem használsz 2 Outworld kártyánál többet. Ha jól értem...
-
beg
veterán
válasz
beloadjoker #17236 üzenetére
Igen. Ios-re tegnap. Olvass körültekintőbben. Droid pár hét késéssel kapja meg.
-
5381
aktív tag
válasz
beloadjoker #17078 üzenetére
Felhőbe ment. Legyél bejelentkezve minden lehetséges helyre a játékban és újratelepítés után visszaadja a mentést.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
beloadjoker #17131 üzenetére
Szia,
Én úgy tudom, hogy a WB ID-val a játék szinkronziál és a karaktereied a pénzed stb megmarad.
-
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #17129 üzenetére
megvan közben
-
válasz
beloadjoker #17095 üzenetére
Szia!
Én játékprofil kimentésre személyes tapasztalat alapján a Total Commander-es ADB plug-in-t ajánlom.
Fent a fejléc leírásában találsz róla infókat. -
válasz
beloadjoker #17097 üzenetére
Érthető, de sztem ennyi.
Majd valaki jól megmondja, lehet tévedek.jonnyjoker01: nem kell semmi, visszatérítés gomb és ennyi.
-
válasz
beloadjoker #17095 üzenetére
Rég használtam már, de én nem emlékszem többre. Mentés és kész.
Rootolt a telefon gondolom... -
air
nagyúr
válasz
beloadjoker #17081 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
beloadjoker #17078 üzenetére
Titanium Backup
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
beloadjoker #16753 üzenetére
Szia,
Természetesen megkapod. Anno nem voltak nekem megfelelően erős bronz és ezüst karaktereim evégett mindig pénz segítségével teljesítettem a pályákat.
Szóval csak hajrá!
-
válasz
beloadjoker #16309 üzenetére
www.google.com
-
beg
veterán
válasz
beloadjoker #16309 üzenetére
Fórumszabályzat tiltja az ilyen kérdéseket és az erre adott válaszokat is.
-
5381
aktív tag
válasz
beloadjoker #16291 üzenetére
Szia!
Szerintem az a legjobb(legolcsóbb) megoldás, ha kialakítasz szintenként(bronz, ezüst, arany) egy-egy csapatot, akiket nagyon felhúzol. Ha vannak erős arany és ezüst karaktereid, akkor nem kell, hogy Black Adam magas szinten legyen, elég csak jelen lennie a csapatban. Batman például elég jó karakter, rá már lehet alapozni(ha veszel belőle még karaktert, hozzá adhatod a jelenlegihez, ez nagyon sokat erősít rajta).
Bane, Doomsday, WM, is jó karakterek.
Ha többet veszel egy karakterből, akkor azt a bal felső sarokban jelzi, római számmal. Ez nagyon erősíti a karaktert. Emellett még a saját szintje is emelkedik(jobb felső sarok), ahogy sokat játszol velük. Ráadásul még a speciál támadásokra is költeni kell, meg gear-eket adni hozzájuk. Egy-két hét múlva újabb challenge lesz, akkor majd újabb karakterek is venned kell, nem lesz időd azokat is felhúzni.
Akár csak szintenkén egy-egy nagyon erős karakter is többet érhet, mint 3 gyengébb. -
5381
aktív tag
válasz
beloadjoker #16276 üzenetére
Alliance pontokat én eddig csak a WB bejelentkezésért kaptam. Ha bejelentkezel, minden nap kapsz valamit, aranyat, energiát, Apontot, majd azt hiszem 10 nap után egy karaktert.
Ha most kezdted, a Frost-ért folytatott küzdelmed, lehet nem jár sikerrel. De ha nem is jutsz a challenge végére, közben kapsz aranyat, karaktereket, booster pakkot. Szóval összességében megéri.
Én csomagokat nem igazán vásároltam, mindig egy-egy karaktert húztam maximumra, hogy haladni tudjak a single módban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest