- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
KisApám #38681 üzenetére
Simán megéri. 5 családtagnak megoszthatod. Programok és játékok is vannak benne. Ha iap vásárlást csinálsz belőle, az megmarad örökre. Teljes árú játékot megvenni a legnagyobb baromság, mert majd jön egy új android verzió, amivel nem lesz kompatibilis, így megy a levesbe. Androidra játékot nem szabad venni.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
KisApám #38681 üzenetére
Nem kapsz ingyen megtartható játékokat, csak bérled a play passba tartozó játékok használatát.
Csak akkor éri meg, ha napi szinten órákat játszanál az ezáltal elérhető játékokkal, máskülönben jobban megéri akcióban játékokat venni, illetve teljes áron az olyanok is megérik, mint például a Titan Quest, amiben 100+ órányi tartalom van, hónapokra leköti az embert, ha csak napi 1-2 órát vagy kevesebbet játszik telefonon/tableten. -
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
KisApám #29666 üzenetére
Én megvettem anno, de hamar meguntam, mert túl könnyű volt számomra (túléló mód érdekelt). Rövidesen ez után rátaláltam a Survivalcraft-re ami mérföldekkel jobb szerintem, sokkal több dolog van benne ami egy huszonévest érdekelne. Nehezebb túlélő mód, nagyon jól kidolgozott kapus elektronika, amivel komplex rendszereket is lehet csinálni, építésnél temérdek mennyiségű opció és a saját bútor, dekoráció készítése: ha megépítesz valamit nagyban, egy kalapács segíségével 1x1-es blokkba tömöríti, tehát építkezéseknél a határ a csillagos ég, plusz szerintem sokkal jobban is néz ki (nagyobb látótávolság, szebb víz, stb.). Egyedül a multiplayer hiánya az amiben le van maradva az MCPE-hez képest, de dolgozik már rajta a fejlesztő, előző updateben osztott képernyős multit vezetett be (alapokat lefektette ahhoz, hogy rendes multiplayer legyen a jövőben).
Szerk.: Még hatalmas +, hogy a Minecraft Pocket Editionban extra pénzért vehetsz mapokat, skineket, textúrákat, de ez a Survivalcraftban alapból ingyenes, játékon belül több száz játékosok által kreált map, karakter skin és textúra érhető el INGYEN.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged