Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
beloadjoker
üzenetére
Érthető, de sztem ennyi.
Majd valaki jól megmondja, lehet tévedek.jonnyjoker01: nem kell semmi, visszatérítés gomb és ennyi.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Szerintem a Survivalcraft demóját próbáld ki előbb. Minecraft által ihletett játék, de sokkal több lehetőség van benne, az updatek is gyakoribbak (a legutolsó most sok ideig tartott mert új enginet kapott a játék amitől multiplatform lesz)
Hardcore Minecraft PC játékosként azt tudom mondani, hogy a survivalcraft jobban megéri.Ja és persze már játszottam MCPE legújabb verziójával is tehát van viszonyítási alapom.

@saelin: nem kell okot írni a visszatérítésnél? Mármint ha megveszek valamit és nem tetszik, garantáltan visszakapom a pénzem?

-
válasz
beloadjoker
üzenetére
Rég használtam már, de én nem emlékszem többre. Mentés és kész.
Rootolt a telefon gondolom... -
beloadjoker
őstag
Valaki le tudná írni pontosan hogy hogyan tudom lementeni az Ijustice nevű játékból a mentésemet?
Újraraknám a telóm de nem szeretném elveszteni a megszerzett karikat, feljebb már írták a Titanium Backupot, de én még nem használtam, annyit látok hogy van egy mentés gomb, erre rámentem, megcsinálta a mentést azt lementettem gépre de feljebb azt írták hogy nem egészen ezt kell.
Szóval tudna valaki segíteni? -
saelin
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Huszonéves vagyok és élvezem!

De ha gépen nem játszottál MC-t, akkor max próbáld ki, ha nem tetszik visszetérítheted 2 órán belül. -
saelin
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ha szereted a minecraftot, akkor jó játék lehet, nekem régóta megvan. Jönnek updatek is hozzá, nincs IAP és semmi olyan, ami ált. idegesítő a mobil játékokban. A PC-s verziótól le van maradva nagyon, de már végtelen a világa egy ideje, ami sokat dob a játékon.
-
maggi1886076
addikt
Minecraft pocket edition tényleg olyan jó játék, mint amilyennek mondják? Megeri az árát?
-
xenom0rph
őstag
Pvz2-ben vannak ezek a futurisztikus pályák, és azokon vannak ilyen világító mezők x-el vagy egy háromszöggel a közepükön, ezek mire jók?
-
válasz
Brentford
üzenetére
Volt már 1 dolláros bundle-ben a Humblebundle-nél, adott steam kulcsot és apk-t is, szóval én kb. 80Ft-ért jutottam hozzá a kettőhöz együtt (3 játék volt 1 dollárért). Nagyon jó játék, végigtoltam mindkét platformon, de szerintem érdemes várni valamilyen leárazásra (talán lesz még a HB-nél is újra, volt már többször).
-
krystman
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Megnéztem, az 1 csillagosat leváltottam 2 csillagos páncélra, de az 1 csillagosat nem engedi kidobni, csak a 2 csillagosat. Nem tudom mi a megoldás erre!

-
Amazonon a Quell Reflect ingyenes ma, egy kiemelkedően jó, logikai/puzzle játék.
-
air
nagyúr
válasz
beloadjoker
üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
beloadjoker
üzenetére
Titanium Backup
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Valaki tudja hogy injusticet mivel tudom lementeni? Vagy kiszedni belőle a mentésem?
Raknám újra a telómat de már van pár jó karim és nem hagynám veszni őket ha nem muszáj
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Valaki esetleg játszott/játszik a SAMURAI vs ZOMBIES DEFENSE 2-vel?
-
siskad
őstag
Limbo végigjátszva, 2 és fél nap alatt. Jó játék volt.

-
Brentford
csendes tag
Valaki játszott már ezzel a játékkal? Thomas Was Alone
Meg akarnám venni, csak egy kicsit sokallom az árát, ezért kérdezem.
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ezek single player játékok.
A Gun's Glory Zombies viszont nem jó, mert IAP nélkül halott ügy. Az általam felsoroltak viszont végigjátszhatóak, amennyiben a premiumot veszed (azok vannak leárazva).
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ezek nagyon jók:
Guns'n Glory WW2
Guns'n Glory Heroes
Save the Puppies -
5381
aktív tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Valaki esetleg játszott/játszik a SAMURAI vs ZOMBIES DEFENSE 2-vel?
-
gergom91
tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Nagyon beteg játék

Gyorsan le is töröltem mielőtt erre is ráfüggnék
-
Saccco
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezt korábban is nézegettem, nem mentett el semmit. (?)
-
bugizozi
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szia!
Ez a Swag & Stats hol találhato?

Köszi!

-
jonnyjoker01
veterán
Akibesetleg nem tudja még, hogy hogyan kell menteni az AdVenture Capitalist-ban, Swag & Stats -> Achievements vagy Leaderboard

-
Saccco
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akciós volt pár napja.
-
krystman
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
És ezt hol kell kiválasztani? Mert én nem találok sehol ilyet.

-
Deck
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
1.600ft ennyiért kihagyom.
-
krystman
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem a DH5-ben most 40db cucc fér a (ládába). de hogyan tudom eltávolítani, ami nem kell? Mert vannak már 2 csillagos kardom, páncélom, de a 1csillagos ruhákat, fegyvereket nem tudom eladni, mert azok is ki vannak pipálva zöldel. Lassan nem férek el, nem tudok új dolgokat felvenni.
-
mgTerminator
veterán
A Facebookon nyitottunk egy csoportot a Dungeon Hunter 5 játékosok toborozásához! Mindenki csatlakozzon aki játszik! "Magyar DH5" a csoport neve!
-
McAdam6
aktív tag
Akciós Botanicula
-
Saccco
nagyúr
Megvettem én is a Limbo-t. Hát nagyon megérte azt a ~310Ft-ot. Rég láttam ennyire szépen kidolgozott ötletes játékot, ráadásul érintőképernyőn is szépen irányítható!

Csak ajánlani tudom, kivétel arachnofóbiások.- - -
Erről eszembe is jutott még egy jó mászkálós játék, ami mondjuk kicsit statikusabb. Anno még jonnyjoker01 emlegette a fórumon. Point'n'Click játék The Silent Age, egy embert kell irányítani aki próbálja kideríteni, hogy mi történt körülötte. Fejtörős puzzle, jelen ('70) és jövő között kell ugrálni. Sajnos csak az episode egy ingyenes, a folytatás in-game vásárolható ~1400ft. Jól összerakott játék, szép zenével.
- - -
Most találtam a Mini warriors-t, korábban volt róla szó, de nem sok. Még nem teszteltem, érdekesnek tűnik.
-
james001
veterán
Tekken Card Tournament-el játszik/játszott valaki? Tekken fan vagyok de nem tudom bejönne-e ez a kártyás gameplay...
-
Chuzzlee803
aktív tag
Egy kis agyhalottság, a környezetemben mindenki ezt játssza.
-
5381
aktív tag
válasz
atila4
üzenetére
Én most ezt őrítem : Evil Defenders
korábban ezekkel is jól el voltam:
Defenders
Zombie Defense -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
atila4
üzenetére
nekem a kingdom rush széria a kedvencem.
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy jó tower defenderes játèkot?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Ha 3 Ft-ért adnák, akkor megvenném, de 4-et sajnálok rá.

-
Mai amazon ingyenes, Bridge Constructor.
-
-
Pikkolo^^
addikt
Asus Padfone S-re telepíteném a Cut the rope2-t, de hibát ír ki a telepítés közben, azt mondja csak pad üzemben működik a telepítés, mindegy hogyan van nem akar települni. Majd utána kiírja, hogy sikeres telepítés, persze nem az. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
siskad
őstag
Elkezdtem ma játszani ezzel a Limbo-val. Nagyon jó kis játék.

Egyébként a koránnan linkelt I'm bored-nél jobb a Don't touch the spikes. -
Gondolom az ilyesféle játékokhoz táblagép dukál a kijelző méret miatt.
5,2"-on lehet eleinte el lennék velük, de nem tudom későbbi pályákon el tudnám-e kezelni a dolgokat.
Nem a szál cigarettányi árat sajnálom, hanem az időt, amit esetleg feleslegesen tolnék bele.
Az a 4 csajos zombicsatározós féle keltette fel talán az érdeklődésemet. -
Dj.Mike
senior tag
Hi. Modern combat 5-ben hogy lehet teljesíteni azokat a feladatokat mikor megvan adva hogy bizonyos accuracy kell? Sehogy nem jövök rá.
-
bugizozi
őstag
-
BobTail
őstag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de ez most egy nagyon OFF kérés lesz, viszont itt nagy tömeget tudok megszólítani: szakdolgozatomhoz készítek egy teljesen platformfüggetlen kérdőívet az okostelefonok felhasználói- és vásárlási szokásairól, és a legjobb eredményt csak akkor érhetem el, ha mindhárom nagy rendszer felhasználóihoz eljuttatom a felmérést. Kérlek Titeket, tudnátok pár percet áldozni rá? [link] Ill. ha facebookon van valami nagyobb közösség (legyen az bármilyen témájú), aminek tagjai vagytok, nagyon hálás lennék, ha megosztanátok azokban a csoportokban is!
Hogy ne legyen ezzel kapcsolatban több OFF a topikban, kérlek ne válaszoljatok ha kitöltöttétek. Előre is köszönöm a közreműködéseteket!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tidzsimon
üzenetére
Hát ez vmi elképesztően addiktív játék és ezt nem kis részben az igen nyomasztó környezetnek köszönheti.A hangok eszméletlenül passzolnak, az ember szinte érzi, hogy ott van a sötétben egyedül és próbálja túlélni a viszontagságokat.
Aki arachnophobiás az neki se álljon.
Kipróbáltam a demót, aztán vettem is meg, nem véletlen a magas értékelés. -
bugizozi
őstag
-
tomee007007
addikt
The Inner World - The Puzzle ingyenes ma az Amazonon
-
Save the Puppies Premium
Guns'n'Glory Zombies Premium
Guns'n'Glory Heroes Premium
Guns'n'Glory WW2 PremiumMost mind $0.15 Playen, annyit mindegyik bőven megér.
-
darkmore
tag
Kicsit régi cumó, de most játszottam végig:
Az első "akció" játék, amit érintőképernyőn is olyan jól tudok irányítani, mint egy kontrolleren, mondjuk ez annak is köszönhető, hogy nem kapkodva, szépen lassan lopakodva játszottam így nem kellett egyszerre 10 ellent agyonlőni.
Sztory, hangulat simán van olyan jó, mint a human revolution, persze nem éri el azt a színvonalat, de jól meg van írva, párbeszédek is teljesen jók, nem a szokásos fapados közhelyek.
Grafika nagyon baba, persze van ettől csilivilibb cucc is.
Nagyon várom a következő részeket belőle, remélem lesz hozzá folytatás, bár a cucc ha jól tudom PC-re is megjelett és ott sok lehúzó kritikát kapott, hiszen mindenki a human revolutionhoz hasonlította.
Kicsit gyakran vannak töltőképernyők és elég sokáig is maradnak, valamint a játék nem nagyon szereti, ha a softgombokat elrejtő app-ot használunk, sajnos nem működnek az app álltal bekapcsolható autohide sofgombok, de lehet ez csak készülék probléma, vagy az OS kellene már frissítenem...

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

várok ég megerősítésre

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)