Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neeko
tag
Tudnátok mondani jó defense játékokat?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére

-
Sonja
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Honnan, mennyiért?
Nekem is kell egy!

-
na megvan, a másik telefonon switch account-ot kell választani és akkor nem írja felül az eredeti telefonon az állást.
-
válasz
persil
üzenetére
azért nem vagyok biztos benne, mert kipróbáltam egy másik telefonon és eleve egy másik serverre lépett be automatikusan és azt kérdezi, hogy ezt hozzákösse a gmail-es accountomhoz, én meg már egy meglévő játék accountot szeretnék a másik telóra, hogy azon tudjam folytatni, amit a régi telón elkezdtem és nem pedig egy új játékot...
-
saelin
veterán
válasz
persil
üzenetére
Annyira nem lennék benne biztos. A Play szerint csak acsik és leaderboard van, cloud jelzés nincs ott. Ezt a legjobban úgy lehet kideríteni, hogy az új/másik eszközre felteszi a játékot, vagy letölti az előző állást vagy nem. Pl a boom beach is ment felhőbe, mégsem írja a play.
-
persil
nagyúr
válasz
Vikthor
üzenetére
"hozzákötve a gmail-es accountomhoz"
Meg is valaszoltad a kerdesedet

Uj telon megint belepsz gmail-el es kell legyen valamilyen opcio, esetleg kerdeskent teszi fel, hogy az uj most kezdett, vagy a regi jatek allast akarod folytatni.Mondjuk speciel aut a jatekot nem ismerem, de 99l%-ban igy szokott lenni. (Foleg az ilyesmi stilusu jatekokra jellemzo)
-
Sziasztok!
Van ez a Magic Rush: Heroes játék és jelenleg a Z2-es mobilomon van rátelepítve és hozzákötve a gmail-es accountomhoz a játék. Ha resetelem a Z2-t és egy másik mobilra rakom fel a játékot, akkor hogyan tudom onnan folytatni, ahol a Z2-n abbahagytam?
Üdv,
Vikthor -
saelin
veterán
válasz
fery02
üzenetére
"De hiszen ez a Mad Dex ez kajak olyan képekől, mint a SuperMeatBoy.
"Nekem is egyből az jutott eszembe, de a videó alapján a játékmenete kicsit eltér tőle. Személy szerint kihagyom, nincs türelmem ehhez a stílushoz.
Szerk:
Most látom, hogy a playbe bekerült a pegi korhatárjelzése. Furcsa is volt eddig a hiánya. (Lévén egy boltnak a termékeiről van szó.) -
Végigfüggtem a Snake Rewind-et!

Úgy értve, hogy minden elérhetőt megvettem, amit csak meg lehet a játékban, nincs már mire gyűjteni.Összesen egy pénzduplázónyit fizettem IAP a játékba, azt a pénzt megérte, amennyit elszórakáztam a játékkal.
Mostanra már elég akciódús játékokat le tudok játszani, felfejlesztett kígyóval elég pörgős és izgalmas menetek tudnak lenni.------------------------------------------
@Brentford: De hiszen ez a Mad Dex ez kajak olyan képekől, mint a SuperMeatBoy.

Abból a játékból kiindulva pedig a normális játékhoz mindenképpen ajánlott valamilyen gamepad... na meg atom idegrendszer.
-
Brentford
csendes tag
Ajánlom minden árkádjátékot kedvelőnek!
Mad Dex -
air
nagyúr
-
trialboj
őstag
Nem igazán játék de nem tudok most hirtelen jobb topikot neki.
Szóval olyan appot keresnék amivel naponta 1-3-5-10 mp-es videókat tudok készíteni, és ő ezt kezeli, majd összevágja stb. Én ezt találtam, de ez csak 1mp-et képes rögzíteni, ami szerintem kevés: [link]
köszönöm
szerk:
És terméeszetesen valami népszerűbb érdekel.
-
savanyaw
csendes tag
Sziasztok!
Régebben letöltöttem egy Thomas a gőzmozdony puzzle ingyenes játékot a Play Store-ból, viszont most sehol sem találom, a saját alkalmazásaim között sem, törölte volna a Google? Hol, hogyan keressem? Köszi! -
válasz
Tidzsimon
üzenetére
Elég sok stílus van benne, tower defense hősökkel, instázás, aréna, hajóhadjárat, piac stb... Van IAP része de nem agyatlan, nem drága az "értelmesebb" csomag. Zenéje, grafikája ott van szerencsére. Aki szereti a wow-ot, TD-t és a blizzardoshoz hasonló hangulatot, annak jó lesz.

-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Korrigálom magam, mivel most rootoltam a táblagépet és kipróbáltam Lollipop 5.1 alatt is a játékot a Gamebench-el a háttérben. Az FPS főleg 56-60 között mozgott és a legkisebb FPS amit mértem az 46 volt, szóval tényleg bőven 30 felett van. Nem picit jobb a nem hivatalos port 20-30 FPS teljesítményéhez képest

-
Amazonon ma az Amazing Breaker ingyenes, ami tök jól néz ki screenshotok alapján, de nem próbáltam.
-
Saccco
nagyúr
Bővítettem a listát az összefoglalóban, bekerült a Half-life 2, Episodes, Portal és Doom 3. Sajna kevesek által élvezhetőek, mivel Shieldesek.
(#18366) Kasya:
Én is csapkodtam nálad, meg bugizozinál is...
-
tomee007007
addikt
Akciós a Hardboiled, 350 Ft.
Jónak tűnik...van valakinek tapasztalata? -
-
csadi0011
őstag
Pontszerzős, coin gyűjtős, csak balra jobbra irányítható autós játék. Hasonlít a Pako-ra csak ebben nem menekülni kell, hanem elütni mindent, amit lehet. Szerintem szórakoztató, csak szokni kell a pályát, mert nincs akkora látóhatár, hogy mindig gyorsan ki tudj kerülni minden akadályt.
-
Haegemonia 300ft!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A következő hozzászólást nem olvastam, ezért nem is láttam a Shield részt. Így viszont értelmetlen ajánlgatni, mivel az emberek 99%-a nem rendelkezik ilyen cuccal...
-
Darth_Revan
veterán
Sajnos nem talaltam fps kijelzo programot, ami mukodne nekem. Max a Gamebench lenne jo, de ahoz meg root kell.
Az fps erzes alapjan 30-60 kozott mozog.
Jovoheten teszek probat x1 alatt is, ott elvileg stabil 60 fps 1080p felbontasban.
Mint irtam csak Shield-re vasarolhato meg, igy ertelemszeruen Shield Tablet a tablagep k1 cpu-val
(Amugy meg nincs mukodo viragbolti verzio, igy mas estkozon meg nem lehet kiprobalni
) -
saelin
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Egy "mobil" soc-tól ez nem kicsit szuper teljesítmény!

-
Neeko
tag
Esetleg valaki tudja-e,hogy a Dungeon Hunter 5-be lehet grafot állitani?
-
Darth_Revan
veterán
A multit kiveve grafika es tartalom szempontjabol is igen. A multit viszont teljesen kihagytak.
Ezek a jatekok vannak a csomagban:
Tablagepemen igy nez ki:
Amint megjon a Shield Android TV konzolom, teszek azon is probat, de szerintem a grafika ugyanez lesz, ami igy is eleri boven a ps3 verzio szintjet.
Steames verzioban levo achievementek is belekerultek:
Szerintem max a menuben lehet elteres, nem tudom pc-n milyen, de a droidos verzioban ilyen a menu:
Saccco: igen, profilhoz vannak rendelve es a Google szerveren tarolva.
-
Saccco
nagyúr
válasz
üzenetére
Valami rémlett, esetleg Perfect Kick?
-
Neeko
tag
Végre megvan,régóta kerestem ezt a játékot
Próbáljátok ki,ha nem ismeritek. -
Kasya
nagyúr
válasz
bugizozi
üzenetére
Ezen gondolkodtam mar en is, hogy mi a gepigenye, ugyains jobban meriti es melegiti a telefont, mint akar egy DungenHunter4, vagy Asphalt8.
Szerencsere a jatek nem akad. A sok toltest is 1-2 masodperc alatt megoldja. Mint mikor masik jatekos boltjaba lep be pl. A toltesi idok nem tudom mennyire lassuak nalad...12 sec alatt indul a teljes jatek a fokepernyorol.
Ha viszont FB ismerosre akarok ramenni, akkor viszont meghal a jatek es ujraindul.
szerk:
Nem tudnalak valahogy felvenni benne ismerosnek? Jo lenne valakit kovetni
szerk 2:
Akarhogyan is nezem, csak a FB lehetoseget latom
-
james001
veterán
Még reggel letöltöttem a sivatagos pályát a Relic Run-ban,toltam vele kicsit,aztán most lépne be és megint leakarja tölteni WTF
Ez a frissítés miatt van? Remélem nem pakolja egymásra ezt a 30 megákat 
-
Robyka
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Fasza gém, de ez csak Tegra GPU-s cuccon fut ugye?
-
törölt tag
Üdv. Keresek egy játékot. 11-eseket kellett rúgni elég gyerekes emberekkel. Mezt, cipot is lehetett venni. Ja, és mindig ki lehetett választani ki ellen akarsz játszani. A pálya közepén egy sorba alltak a lehetséges játékosok.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A videós beállítás nekem egyáltalán nem jelent meg korábbi 2 verzióban sem.
Még nem volt időm játszani, csak próbálgattam 10-15 percre, de azt vettem észre most kevésbé szívja az aksit és a tab sem melegszik.
Jó kis játék lenne, csak az nem tetszik, hogy olyan gyorsan fut, hogy sokszor nem látni az utat. Hirtelen egy bokor, ami mögött ki tudja mi van. Út, vagy fal? Olyan, mintha vakon irányítanám, ezért nem mindig az ügyességen, hanem inkább a szerencsén is múlik meddig jutok el. Utána pedig zavaró, hogy meg kell várni, amíg visszaszámol, hogy újra lehessen kezdeni.
-
Krystal_s
addikt
Megint jött ki L.C. Relic Run frissítés.
Most már vannak benne reklámok (nálam eddig nem volt), appokat ajánl fel és reklámvideók lejátszása után is ad ezt-azt.
Videórögzítés kikapcsolása opció továbbra sem jelent meg nálam. -
Kasya
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
4GB? Ez egy teljes erteku PC port?

Na meg nem is olcso. -
Saccco
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hova menti? Google profil?
(#18306) ollie:
Nagyon meríti az akkut. -
Darth_Revan
veterán
Felhobe mento jatekok listajat szoktatok meg boviteni? Mert ha igen, akkor elvileg mehet a listara a Doom 3 BFG Edition es nem regi updatenek hala mar mehet a Half Life2, HL2 ep1 es Portal is.
-
james001
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nem fizetős csak a WiFi nem megy épp mert csinálják vagy mi,mobilnetem meg már le van fogyasztva... Na mindegy holnap már lesz ha minden igaz WiFi akkor majd megnézem,csak ez ugye eléggé f*szság hogy nem tudták belerakni a pályát

-
Pár napja letöltöttem a lányomnak, azóta (nem vicc!) nem tudok leszállni a játékról. IAP-os, de az csak arra van, hogy gyorsabban haladhassunk a játékban, ill. hogy ne legyenek - időnként feltűnő - reklámok, a nélkül is kijátszható. Van zsiráfos, kecskés meg pár egyéb változata is.
-
james001
veterán
Na Relic Run-ban végre megnyitottam a sivatagos pályát,erre írja hogy töltsem le

-
ron8
senior tag
Hy! Tudnátok hasonló játékot ajánlani mint az Anno? Tehát építgetős, fejlesztgetős kéne amivel el lehet lenni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is kell egy!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)