- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZsolt15
aktív tag
-
intelMMX
senior tag
válasz
kelekyle #3356 üzenetére
Szerintem már a szervizbe is azt tettek anno mert vann rajta seeder, supersu, sd maid meg ilyenek.
Mikor megvettem a full gyári 4.1el azon meg játékok se futottak. Azért gondoltam ICS-re. Meg elvileg jobban fut. Most próbálom a DPS romot. Esetleg ha valaki tudna segíteni megköszönném. -
Fitzgerald
veterán
válasz
kelekyle #1486 üzenetére
Véleményeket az alkalmazásról, működés közben. Nem arról, hogy elindul-e a telefonodon, vagy sem.
Ha másnak megy, neked nem, az legtöbbször nem a fejlesztő hibája. Van 6000 féle hardver, 8000 féle rom. Ha DirectX hibával nem indul egy játék a gépemen, másokén meg igen, az egy szar játék? Nem.
Hozzá kell szokni, hogy a droid egy komoly operációs rendszer, nem kvarcjáték.
Az embernek meg kell tanulnia, hogy hogyan is hárítsa el a hibákat a készüléken.
Aki erre nem hajlandó, az vegyen zárt rendszerű készüléket.
Nem is kell hogy teljes mértékben reprezentatív legyen, de ne azért legyen már 3.5-es valami, mert xy-nak nem indul a telefonján. Kommersz játékokról van szó, amelyek a minél szélesebb közönségnek szólnak. Ennek tükrében kell értékelni, csak ehhez kicsit árnyaltabban kell gondolkodni, ami sokaknak nem az erőssége. Ha meg mégis hibázik a developer, kicsit türelmesnek kell lenni. Amennyiben nem javítják a hibákat idővel, akkor jogos a szar rating.
Én láttam olyan gyereket, aki szó szerint szétvert egy majdnem 300000 forintos pc-t, mert nem indult el a Mirror's Edge. Közben köcsög EA-zett nagy erőkkel. Gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest