Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Rivaul
üzenetére
Szerintem a netkártya lenne a legjobb megoldás, más egyéb szempontokból is. Amire eddig használtam és gond nélkül elfogadták: google play, ebay-paypall, telefonszámla kártyás befizetése, diákhitel, úgy tudom az amazon sem jelentene gondot.
A biztonságérzetemet növeli, hogy csak akkora összeg van rajta, amennyivel vásárlások előtt feltöltöm. 1-2 perc múlva rendelkezésre áll a kellő mennyiségű pénz. -
Rivaul
addikt
válasz
saelin
üzenetére
Akkor most jót kérdeztem mi?
Ez lenne a leggyorsabb mert kiszaladok a telenorba és veszek egy kártyát meg rátöltök. Bele a régi függetlenbe azt az s5-ön meg megadnám a játékba azt a számot. Gondolom visszaigazolást kér de az rendben is lenne. Csak ez így szép és jó elméleti síkon, viszont ha nem így van akkor buktam kb 2500ft-ot ami érzékenyen érintene 
-
Rivaul
addikt
válasz
saelin
üzenetére
Köszönöm. A másik megoldás (gyorsabb) ha mobil nettel akarok vásárolni akkor felajánlja a telenoros szám megadását hiába vagyok telekomos. Tehát ha megadok egy számot amin van pénz akkor az nem kell hogy az én telómba legyen? Van egy régi független telóm és abba akkor vennék egy telenoros kártyát, csak azon nem megy a játék így nem tudpm hogy működőképes-e a dolog.
-
kiezTe90
senior tag
Hol lehet ebbe a DH5-be életerőitalt venni? Nagyon nem tudok rájönni.
-
-
kiezTe90
senior tag
válasz
saelin
üzenetére
Jó játék lett! Az előző részekkel nem játszottam, azokba is ilyen rövidek a küldetések? Vagy csak az eleje ilyen rövid?
Amúgy a Vaingloryra én is jelentkeztem (LG G2 nem tudom mennyire lényeges info ez), de semmi.
Azt nem tudod/tudjátok véletlenül mikortól lesz rendesen elérhető? -
Rivaul
addikt
Lehet valahol play store-os kódot venni amit fel lehet használni játékon belül? A kártyám nem fogadja el ez a vacak és a telekomnál sehogy nem tudok mobilról fizetni...
-
bostone
addikt
Játszott valaki a blitz brigade csodával? Tényleg nem lehet külön beállítani a gyro és a kijelző érzékenységét?
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Letölthető a Vainglory? Mert én nem találom sehol.
Vagy most ez mi? -
saelin
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
Én csak a launchert cseréltem le és azzal a legtöbb játékban megszűnt a kilépés. Készüléked topicjában szerintem többet tudnak segíteni.
A pvz 2-vel meg nem is játszom egy ideje. Elegem lett az iap-ból.
krystman
Azt nem tudom mennyire lesz hosszútávon érdekes. Nekem speciel az első rész is unalomba fulladt a sok tápolás miatt. -
krystman
őstag
válasz
saelin
üzenetére
Igen! Meg nekem elég gond, hogy amikor vége van, akkor szinte mindent automatán dob hozzá, hogy mennyivel több a skill, élet, védelem. kicsit nekem a DH3 ra hasonlít, a pályák egyenlőre elég rövidek, és sajnos a Darknes Reburn stílust vette át ahogy látom, hogy úgy lehet erősíteni, ha újra végig viszi az ember ugyan azt a pályát, csak nem Normál, ha nem Hard fokozatban. Tapasztalat, hogy ezzel megölik a játékélményt, ha erre erősítenek.
-
krystman
őstag
válasz
saelin
üzenetére
Hát nekem eddig jobban bejön a DH4! Nekem nagyon hiányzik, hogy a játék alatt nincs inventory, nem tudom menetközben változtatni, hogy milyen páncél, fegyver veszek fel. Fegyver, és tárgyak terén több lehetőség volt szerintem, meg összetettebb volt valahogy az egész játék. Ez a Fusion dolog egyenlőre nem tűnik rossznak, találkoztam már vele több játékban is ezzel. A Dark Reburn is ilyen pl.
-
saelin
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
"Tökéletesen" megy Asus TF103C-n (Intel Atom Z3745) a DH 5 és a PvZ 2 is, mindkettőnél csak a menü tud néha be-be akadni, ami egyáltalán nem vészes. Én egy játékról tudok, ami 100%-osan játszhatatlan intel alól, az pedig az Asphalt 7. Ugyanis el sem indul.
Azt ne felejtsük el, hogy az intel soc-ban is vannak gyengébbek és erősebbek is. Az enyém valahol a kettő között lehet (nem nagyon vagyok képben intel soc fronton), mert az Asphalt 8-on és a Shadowrun-on kívűl kb minden elindul és játszható. Inkább az 1GB ram szokott baj lenni nálam, elég rosszul bánik a memóriával a tab, így vannak olyan játékok, amik kilépnek az elfogyó memória miatt.
Az imádkozásom, hogy fusson jól a játék 90%-ban felesleges, mert utólag kiderül, hogy semmi baj nincs vele. Teljesítmény gondok is a régebbi játékoknál fordulnak elő, amiket sehogysem készítettek fel x86-ra; pl az Emissary of War. Grafikailag nem indokolja, hogy néha akadjon vagy lassúljon, de mégis csinálja.Dungeon Hunter 5 észrevétel:
- Nincs képességfa. Magadra aggadható tárgyaktól kapsz varázslatokat, amik lehetnek defenzívek, támadóak és Epikusak - ilyenem nincs, szóval passz.
- 2 fajta fegyvert hordhatsz magadnál, amiknél nincsenek "kaszt" megkötések. Talán csak a kezdőfegyvert határozzák meg a kasztok.
- A küldetések elején felkérhetsz egy játékos vagy barát karaktert, hogy segítsen a harcokban. Ilyenkor nem ténylegesen egy ember harcol, hanem csak az AI irányítja.- Interaktív környezet:
- karokat kell meghúzni, hogy lifteket emelj fel a továbbjutás érdekében.
- elég sok a széttörhető tárgy, amik gyakran dobnak is valami tárgyat.
- a magasabb pontokból le lehet ugrani, persze csak onnan ahol meg van adva ez.
- akadnak csapdák, aknák, amiket a gurulás gombbal ajánlott kikerülni.- A solo módban szorosan tartja a történetet - szerintem ez pozitívum.
- A zenék nagyon jól sikerültek benne!Eddig elnézve játszható lesz IAP nélkül is, max lehet majd tápolni, hogy legyen belőle XP és GOLD. A gameloftot ismerve content gondok nem lesznek vele, így nagyon hosszú játékidővel kecsegtethet, és mivel elég nagy IP-jéről van szó, szerintem komolyabb technikai gondok sem lesznek vele. *Kopp-kopp*
Ajánlott kategóriába esik. -
Mythsardan
aktív tag
Nekem nem megy a dh5, csak pörög az elején a kör és ennyi, nem tölti be
Apropó, tudna segíteni valaki, hogy képet hogy kell telefonról beszúrni?
-
bugizozi
őstag
válasz
saelin
üzenetére
Szia!
Engem érdekel, hogy szereti e az Intelt!

Milyen géped van amúgy? Milyen játékokkal nincs problémád és mi az amivel van?
Nekem pl a Plants vs Zombies 2 akad, kb mintha egy lassított felvétel lenne amikor a menüben vagyok, meg amikor már sok zombi jön. A Dinner Dash, pl kilép, a Simcity, Peggle akad. (tudtam, hogy lesz némi gond az Intellel, de sok utánaolvasás, meg youtube videok után azt gondoltam h kevesebb
)
A Daytona rush, cut the rope pl jó.Köszi!

-
saelin
veterán
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Szia,
Természetesen megkapod. Anno nem voltak nekem megfelelően erős bronz és ezüst karaktereim evégett mindig pénz segítségével teljesítettem a pályákat.
Szóval csak hajrá!
-
krystman
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nem átcseszés, mert én végig vittem! Telefonon és tableten is szépen megy, egyszer sem dobott ki!
-
-
krystman
őstag
Mage of Minions [link] Most vittem végig a varázslóval, nagyon jó kis játék. Aki szereti a szerepjátékokat.
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Injusticeban challange 5nél vagyok de az utolsó pár harcban nem tudok nyerni sajnos ha pénzből végigskippelem azt a pár meccset akkor is megkapom Scorpiont?
-
nextman
aktív tag
Nem az a kimondott jatek, de aki UPC-s, annak kihagyhatatlan szerintem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lgi.orionandroid&hl=hu
-
DrJaka
aktív tag
Nem tudom van e még rajtam kívül aki nem unta meg
, de az Adventure Capitalist-ban 5-6 nap után újra megy a reklám "funkció"! -
james001
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Igen csak a szellőzők lezárása és az elterelő hangok benyomása véd meg. Amúgy akármikor simán elkaphatnak... Az első két estén legalábbis biztos nem fognak de utána...
Plusz az összes robot kb ugyanúgy néz ki,nem olyan színesek mint az előző részekben ezért olyan semmilyen az egész egy idő után. A good ending-et meg baromi komplikált előcsalni videón megnéztem. De amúgy állítólag ez az utolsó rész,egy jobb befejezést azért megérdemelt volna. -
saelin
veterán
válasz
james001
üzenetére
Azóta néztem videót róla, és tényleg... Tisztára más a hangulata, mint amilyen az első két résznek volt. A játékmehanika mondjuk nem jött át a videóból - de ez kb minden részére elmondható volt. Ez elég bonyolúltnak tűnt és nem is értem, hogy mi véd meg a robotoktól. Se ajtó, se maszk, csak a szellőzőbe lehet őket bezárni.
Mondjuk akit én néztem (ihascupquake) az a BAD endinget kapta. Ott lett elrontva, hogy túl sűrűn akar ijesztegetni, így teljesen oda van a feszültésg belőle. Már-már kiszámítható. Bundleben vagy amazonon még jó lehet. Talán ezt a részt majd végig tudom vinni...

adrian94
"Hol tudom megnézni azokat az eredményeket amiket kaptam játékokból ?"A Play Games alkalmazásban (lehet külön le kell tölteni az áruházból).
"illetve ugye vannak olyan játékok amik kérik a játék 1. elindításánál, hogy jelentkezzünk be... oda gmail email fiókkal jelentkeztem be jó pár játékkal.. azokat meg tudom nézni valahol, hogy melyik játékokkal jelentkeztem be egy megadott gmail profillal ?"
Kell lennie egy olyan alkalmazásnak a telefonon, hogy Google Settings (Google Beállítások), és ott a Connected Apps (Párosított Alkalmazások?) menün belül.
-
adrian94
őstag
Hol tudom megnézni azokat az eredményeket amiket kaptam játékokból ? illetve ugye vannak olyan játékok amik kérik a játék 1. elindításánál, hogy jelentkezzünk be... oda gmail email fiókkal jelentkeztem be jó pár játékkal.. azokat meg tudom nézni valahol, hogy melyik játékokkal jelentkeztem be egy megadott gmail profillal ?
-
Zoli1222
addikt
-
saelin
veterán

Megjelent a Five Nights at Freddy's 3 (1069 HUF). Én kihagyom.

-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Anno asszem vista-n volt alapjáték, amiben 1 kis robottal kellett eljutni A-ból B-be. Az Isten tudja h pályát tartalmazott, sajnos a nevét nem tudom a játéknak. Remélem vki ráismer.
Na! Ehhez hasonlót keresnék, persze androidra!

-
saelin
veterán
Csak emlékeztetőnek hagyom itt, hogy a Dungeon Hunter 5 március 12-én lesz elérhető: Official trailer.
A grafika szép (habár engem hidegen hagy az ilyen) és végre a távolsági karakterek is használhatóak! Nem kell kínlódni a dual stickkel...Lesz benne dodge (gurulás), scriptelt boss harcok, az ismerősök karaktereit segítőnek meg lehet hívni, így további élményt adhat majd az egyjátékos kampány.
Kedvencem a másodlagos fegyverek bevezetése! Akár a mágus is szaladgálhat egy-egy karddal a kezében, és közben villámokat szórva vágja át magát az ellenségein. Az első részben nagyon utáltam azt, hogy ha közel jönnek az ellenfelek, akkor is a távolsági fegyvert kellett használni és úgy csapkodni az ellent. Nagyon hatékony volt.Ha az IAP-al nem rontják el, akkor egy igazán jó játékot kapunk március 12-én!

-
hasman
tag
válasz
gergom91
üzenetére
41 trillió angyal és most a reset 56trilliónál tart, este resetelek, mert jelenleg percenknt jön 1 trilló a fogdoki után meg úgyis lesz kedvem reselni

(míg ezt beírtam 2 trillióval többen lettek (58 trill), szóval tényleg nagyon pörög
)Amit fórumon írnak:
1% angyalt áldozz be abból amid van
tapasztalatom: BAROMSÁG
vígan benyomtam az 1/7-edét is ha az a 11x-es boost mindenre, de tényleg csak óvatsan mert már jártam rosszul én is (igaz nem vészesen)szerkesztés után 62 trillióan lettek

-
Rivaul
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az a baj hogy csak egy okos telóm van és az meg t függő
A magenta topicba azt mondták hogy mint ha dominóval menne a dolog de mikor komolyabban elkezdett érdekelni a történet akkor már nem kaptam további válaszokat sajna. -
jokerbet
csendes tag
fifa 15ben miért nem lehet már játékidőt választani?
-
kiezTe90
senior tag
Ha lenullázol mindent megint lehet előről csinálni a játékot?
-
Kasya
nagyúr
Lehet mar korabban...
Ha angyalert berlek fel managert, az is elveszik nullazaskor? -
sayCet
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Érdemes.
Minden angyal %-os arányban több pénzt ad.
Hirdetést persze már 3-4 napja nem kapok. Jobb ha kivennék, csak idegesít. -
kiezTe90
senior tag
Neharagudjatok, de ebbe az adventure capitalistba hogyan lehet angyalt szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Ford topik
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
más esetleg igen?
Ez lenne a leggyorsabb mert kiszaladok a telenorba és veszek egy kártyát meg rátöltök. Bele a régi függetlenbe azt az s5-ön meg megadnám a játékba azt a számot. Gondolom visszaigazolást kér de az rendben is lenne. Csak ez így szép és jó elméleti síkon, viszont ha nem így van akkor buktam kb 2500ft-ot ami érzékenyen érintene 
Nem egy haszontalan dolog a mai világban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de az Adventure Capitalist-ban 5-6 nap után újra megy a reklám "funkció"!