Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
-
jopika
tag
tudtok ajánlani valami jó játékot ami hasonló mint az MK meg az wwe immortals? vagyis valami verekedős kellene, a tekken se rossz de az a kártyás rendszer nagyon béna
-
törölt tag
Hova tűnt a TR Relic Run? Eltűnt a listából...
Törölték volna Playből? -
jopika
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nem nekem se megy az. És én sem tudok belépni. Nem jó a címvagy valami hasonlót ír. Ki. Én arany karaktert 120 koponyáért vettem . meg kaptam egy skorpiót ez a kettő elég erős de a 16. Os végéhez brutál gyengék
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
jopika
üzenetére
Nekem működik.. A faction wars az működik neked? Mert nekem nem. Valamint a WB account-al be tudsz lépni? Mert én nem. Ez azért szar így, mert ha törlődik a játék, akkor kezdhetem nulláról, mert nincs felhő alapú mentés.. Azért írtam, hogy elég gyerek cipős lett elsőre az MkX mobile.. Arany karaktert úgy tudtam venni, hogy a Kano-t megvettem 99.000 aranyért, a másikat pedig akcióban: 120 olyan zöld pénz kell ahhoz, hogy vegyél egy random arany karaktert, így lett meg a Spectral Ermak, ami alapból 290 zöld pénz körül lenne.. Remélem változtatnak ezeken a dolgokon, mert így nem lesz népszerű és hosszú életű..
-
jopika
tag
Nem tudom mi lett a Mortallal eddig nem volt gond most meg minden 2. menet után csak úgy kilép játék közben,
-
GEIL
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen, próbáltam mindent.
Akkor kevés volna neki 2x1,2 ghz és 1 gb ram ?
pc-n megvan, de nemlett volna rossz telon is....
-
Sonja
nagyúr
válasz
csadi0011
üzenetére
RESCUE: Heroes in Action arriving to iOS and Android
"It will arrive for iOS and Android devices on June 18th."
-
-
-
GEIL
addikt
válasz
jopika
üzenetére
"BlueStacks" a program neve....jól működik és a legtöbb tapis játék megy vele kurzorbillentyűkkel is...

Szóval nekem az MKX a hibaüzit "leokézva" után kilép a főképernyőre.....de benne marada futó programok között...rányomok hogy kitegye teljes képbe, ujra hibaüzenete, megint oké és megint visszadob. :/

-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Mortal Kombat X android verzióról volna szó..... indulásnál kiírja hogy "your device is not supported"...bla bla...valami ilyesmi..... LG F6-os telóról van szó amugy,
van win7 alá android emulátorom....ott is feltettem, ott is kiírta a nem támogatós dolgot...de ott elindult :/

-
Quasi_modo
nagyúr
Ismer valaki a PC-s Desperados Wanted Dead Or Alive -hoz hasonló játékot?
-
saelin
veterán
válasz
takacsbotond
üzenetére
Nem, de ha szarul van megírva a játék, akkor mindegy min futtatod.
-
takacsbotond
őstag
Az normális, hogy a Gangster Vegas egy LG G2-őn ugyan úgy laggol, mint egy Lenovo a536-on?
-
Jumbozorz
senior tag
-
jopika
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
igen , megütöm 1x felrázza magát és olyan kombót üt hogy minden karakterem meghal, ilyet még én sem láttam
-
-
jopika
tag
-
csadi0011
őstag
RESCUE: Heroes in Action - Release Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=dw3VAlPzGzMA régi Emergency játékot nagyon szerettem pc-n. Remélem ez is valami hasonló lesz.De inkább azt a pc játékot szeretném újra látni.
Tavaszra ígérik, szóval lassan érkeznie kéne. -
Adam_0501
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem/bajom, hogy le van toltve nekem a game killer, a telefonom rootolva van, es amikor hasznalnam a game killert megis azt irja, hogy nincs rootolva, ez miert lehet?
Elore is koszonom a segitsegeket!
-
-
csadi0011
őstag
Végre ez is megjelent. A játék egyszerű: síelnünk kell majdnem felülnézetből. Pályákra osztott játék. Egy-egy pályán helyesen kell végigmenni hibázás nélkül. Akadályok, feladatok stb.. A hangulata jó, a grafika a 90-es évekből való nagy pixelek kevés színnel, ami szerintem csak dob a hangulaton. Az irányítás egyszerű, és 2 módja van. A lényeg, hogy csak irányt változtatni kell, hogy merre nézzen a karakterünk. A fizika ezen a téren szerintem egyedi és kifinomult.
A játék bevételének 50%-a segítségnyújtásba folyik a nepáli földrengés következményei miatt.
IAP: Reklámmentesség 1076 forint. -
-
jopika
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Vègig lehet cheat kóddal. De csalni nem szeretek úgy nincs èrtelme. Mondjuk most így sem

-
Tidzsimon
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nem hinném, hogy arra törekednének.

-
Narxis
nagyúr
Nálam Moga Pro Power-en van A és B mód, az A jelöli a hivatalos Moga támogatást, szerintem ez kell pac-man-nak is, a B meg egy általános kontroller mód ami olyan játékokhoz kell amik nem kifejezetten a mogát támogatják hanem csak simán a kontrollereket.
Arról is meg kell győzödni, hogy a status bar-on ott van a zöld kontroller jel ami jelzi, hogy él a BT kapcsolat.
Más: frissült a snake rewind, jó sok új irányítási módot kapott.

-
jopika
tag
én is leszedtem az MK X-et nem is lenne gond de a tizen valahányadik torony végén a skorpiót lehetetlen kiütni, kettőt csap és vége is, pedig van arany karakterem, pff

-
norbert1998
nagyúr
Aki játszott implosion-t!
Mennyire sikerült nektek a chapter 3 boss? A fejéből nagy kéz kinőtt csapkod és zöld savval dobál lény.
Valakinek 5 perc hardon. Eddig én is hardon toltam, most ezt easyben 20 percig bírtam, míg nem dobott ki hogy elfogyott a revive, és a fél életét szedtem le neki összesen!
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Mandarindara
üzenetére
Esetleg?
-
csadi0011
őstag
Nagyon jónak néz ki. Aki megvette, szerintem mindenképpen írjon róla.
Nem tudok róla mit mondani, ezért bemásolom a leírás lényeges első sorát, de google fordítással
Hardboiled egy Fallout ihlette szerepjáték játék körökre osztott harc. -
Kasya
nagyúr
Akinek van Moga kontrollere...
Probakepp feltettem a PacMac ingyen jatekot. Annak az iranyitasa a kilepesen kivul semmenyire se ment a kontrollere. A menun nem jutottam tul.
Most telepult a DungenHunter4, de az se megy, semmenyire. Igaz, az elejen vagyok a jateknak, de attol meg kellene mennie, nem? -
saelin
veterán
válasz
Mandarindara
üzenetére
-
Mandarindara
csendes tag
Nem tudtok valami olyasmi játékot androidra, mint ios-re az infinity blade?
Kaland játék, Blood & Gloory szerű huzogatás harcrendszer, brutális grafika, gyűjtögetni is kell, és nem mellesleg kihívást jelent

Előre is köszi -
csadi0011
őstag
-
csadi0011
őstag
Visszatérve az Asphalt Nitro-ra. Megnéztem és a telepítő tényleg 15 MB. És utána tényleg 100 mb felettinek mutatja a telefon. De nem tölt le, és semmi plusz adat nem kell hozzá. Valamilyen tömörítés lehet ez, ami a játék alatt csomagolódik ki, mert elég hosszúak a töltések.
-
saelin
veterán

Nyugis kalandozós játék. Nem tudok róla sokat mondani, csak most próbálom ki, de eddig jónak ígérkezik! Talán picit iap gyanús...
Nézzétek meg a trailert, sokat elárul a játékról! -
Az amúgy kemény, hogy néhány játéknyi Snake Rewind után képes ilyeneket írni a telefonom (LG G2), hogy "Ez az alkalmazás nagyom lemeríti az akkumulátort. Az akkumulátor kíméléséhez állítsa le az alkalmazást!"
Nem is tudtam, hogy ilyet tud egyáltalán dobni a rendszer és az a legkeményebb inkább, hogy egy Snake játék, nem is Asphalt 8 vagy Dead Trigger 2.

-
törölt tag
Valaki linkelt régebben egy képet amin az Adventure Capitalist pénzviszonyai vannak... Lehetne kérni megint, mert nem találom. És nem gyengén kezdek bekavarodni a hónap nevekbe....

-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A két kiegészítő teljesen más galaxisban játszódik tudomásom szerint, tehát a sztori is más.
-
jonnyjoker01
veterán
Galaxy on Fire 2-ben ha megvettem a Valkűr és a Szupernova kiegészítőt az alapjáték játszása közben, akkor ha végig vittem a sztorit, folytatja a következő kiegészítővel, vagy elölről kell kezdenem?
-
CB
senior tag
Én is egy nosztalgikus hangulatomban kerestem rá, és láss csodát.....valaki megcsinálta.
Természetesen a grafika sokkal jobb, mint az ős játékban.
Az egészben a legjobb, hogy joy paddal is irányítható, így teljesen konzolos élményt nyújt.A retro mód is ugyan azzal a grafikával készült, mint a normál mód. Hogy a pályák ugyan azok-e, mint a C64-es korszakban, nem tudom, mert az akkori pályákra már nem emlékszem.
Én egy Super Mario-t is kipróbálnék, de csak a 2D változatát, ami hasonlít a Giana-ra. De még nem találtam.
-
Bozek
nagyúr
-
CB
senior tag

C64-es korszak egyik kedvelt játéka a Giana sisters.
A játék teljesen visszaadja Commodore 64-es élményt. Még a zenéje is szinte teljesen megegyezik az ősével.Ipega 9021-es controllerrel tökéletesen működik, de nem automatikusan. A control panelon be kell állítani a gombok funkcióját.
Aki a mászkálós-ügyességi játékokat kedveli, annak kihagyhatatlan. -
saelin
veterán
válasz
fery02
üzenetére
Engem hidegen hagynak az "acsik". Ha lenne hozzájuk kötődő szolgáltatás (lvl-hez kötött akciók, ingyenes játékok, kuponok stb), akkor még érdekelne is... de így... Semmi értelmét nem látom. Ezalól max azok a játékok kivételek, amik játékon belül jutalmaznak egy-egy medál teljesítéséért. Ilyet viszont ritkán látok.
-
válasz
Danny365
üzenetére
Én azt várom, mikor lehet 25-ös szintnél magasabbat elérni, mert ugyan kb fél éve volt szint emelés, de elég korlátosra sikerült akkor is, mert sokak szinte rögtön ugrottak is 25-re, ami ugye megint felső korlát.
Na nem mintha nagyon fontos lenne, csak mégis érdekesnek tartom, hogy miért nem lehet akkor már inkább végtelen vagy ha az túlzás is lenne, akkor mondjuk szép kerek 100-as felső korlát.
-
Chuzzlee803
aktív tag
BTD5 ingyenes Amazonon.
-
Saccco
nagyúr
Endless runner, pixeles grafika, lövöldözés, bukás, újrakezdés... mi kell még? Sok vér?... az is van...

-
Danny365
őstag
(bocs a dupláért, most jutott eszembe)
Nem tudom, itt kit mennyire érdekelnek az achievementek, meg az XP-k, de pár napja láttam egy faszit, akinek több, mint 10+ millió XP-je volt. Én meg még azt hittem, hogy sok achievementet megnyitottam.

Sajna nem lehetett megnézni, hogy mikkel játszott, pedig kíváncsi lettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"dugni a rendőrség"