Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Az megoldható ha nem rootolt készüléken(telefon) egy játék mentését átmásolom TAB-ra akkor felismeri a játék? Konkrétan a GUNSPELL játékról lenne szó... aszem abba nincs felhő mentés csak facebook login...
-
Ver'alor
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Hát remélem így lesz.
Akkor se ment felhőbe, ha csatlakoztatod WBplay-hez? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ver'alor
üzenetére
Remélem igen.. Ha olyan séma alapján csinálják mint az Injustice-t vagy a Wwe immortals-t, akkor igen. Bár nekem az volt a furcsa, hogy 15 napot adtak a challenge-re, amit 3 óra alatt végig lehetett vinni, és sajnos nem lehetett újra kezdeni nehezebb szinten egy újabb Raiden kártyáért.. Ami engem zavar, hogy elég jó szinten vannak már a karaktereim és nem tudok felhőbe menteni táblagépen..
-
Ver'alor
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen láttam, de ez után lesz másik challenge, aztán másik, meg másik?
-
Ver'alor
tag
Heló, kipróbáltam az MkX-et telefonon, és meglepően jó. Tegnap töltötten le, máta kész a Raiden challenge, tehát sokat lógtam rajta
(eléggé).
Ajánlom mindenkinek, mert bár nem adja az igazi mk érzést, de mégis nagyon jó. -
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez az elképzelés még hihető is lenne, de csak amíg meg nem nézzük a játék Play áruházos oldalán a változás listát:
"- Quests - earn coins by completing quests"
-
saelin
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Nem használok olyat.
Mindegy amúgy, csak zavaró picit, hogy miért más azon a lapon a nyelv. Már próbáltam állítani a rendszer nyelvét és tab restart, de utána is olyan maradt. -
válasz
batai15
üzenetére
Ha kell az összes acsi, akkor igen. Amúgy az összes marsi tehén, meg az összes upgrade, és minden drágakő megmarad, így sokkal gyorsabban eljutsz a következő tehén istenséghez (utóbbiból több van).
Ami a cowopediából kimaradt, az túlképpen mind egy tehén istenség.
Még amúgy 3 másik változata van a tehén evolutionnek:
1. Platypus Evolution: 100% ugyanaz, mint a tehenes, csak kacsacsőrű emlőssel.
2. Giraffe Evolution: zsiráfokkal, ebben vannak playes achiek is (az egyetlen a sorozatban), viszont a marsi pályán nem egyel, hanem öttel nő a marsi lények ára, és valszeg nincs felső határa az áruknak, mint a teheneknél/kacsacsőrűeknél, ahol 4000). Ennyi a különbség.
3. Goat Evolution: valszeg a legelső rész. Itt nincs Mars, nincsenek sapkák, viszont 4 szinten vannak a kecskék (az istenség az 5.), így nagyon durva sok idő kell az istenségek kifejlesztéséhez. Viszont mások az upgrade-ek (pl van mágnes, ami összehúzza a kecskéket, így nem kell egymásra vinni őket).És ne, ne kérdezd hogyan ismerem ennyire jól ezeket a játékokat.

-
válasz
saelin
üzenetére
Köszi!

Viszont érdekelne valami a játékot illetően (Crossy Road ugye), ami persze másoknak is szól.
Ma reggel új ROM-ot tettem a telefonra és azóta nyoma tűnt a játék egyik újdonságának, a Quest rendszernek.
Pedig este még emlékszem, hogy benne voltam valamiben (ha jól emlékszem valami vasúti sínes téma).Csak az érdekel, hogy nektek is eltűntek-e a quest-ek? Csak mert ha igen, akkor nem függ össze a ROM-olásommal a dolog.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Értem.
Nálam S5 minin, és Galaxy Express LTE-n fut, ott nem melegszik egyik esetben sem az AC, és lag sincs..
Tegnap tolnom kellett egy factory resetet, és újrakezdtem, most van piszkálva.(#18675) batai15: Játszom vele, hát, én nem vettem észre semmit. Az ufós rész marad ahogy volt, csak az alap pálya kezdődik újra...
-
Ver'alor
tag
Heló!
Akkor most mikor jelenik meg az a Fallout?
Valakinek megvan a mortal kombat x?
Ha igen, élvezhető az irányítás?
Amúgy itt van még 2 jó játék, amit ajánlok mindenki figyelmébe:
- Hungry Shark Evolution (cloud save van)
- Walking Dead Assault (fanoknak kötelező, aki nem ismeri a sztorit, annak szerintem nem tetszene)Még annyit, hogy régebben, meg még most is imádom a pvzt, ezért még anno csináltam egy én is ilyet papírból: [link]
Remélem meg lehet nyitni
-
saelin
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nem böngésző, hanem app, és már újra is telepítettem, de még mindig juego-zik.
-
batai15
félisten
Sziasztok. Játszik valaki a cow evolutionnal? Megvan a végső tehén, újra lehet kreálni a világot. Meg éri?
-
saelin
veterán
Ilyenkor mit kap a play store? Angol nyelven van minden.
-
saelin
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ilyen nekem is volt, de én azt hittem, hogy az intel soc-al nincs jóban a játék. Ezek szerint semmi közé hozzá.
Egyébként pont a laggok miatt hagytam abba az ac-t, meg más bugok miatt is. -
jonnyjoker01
veterán
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az AC-t hogy lehet órákig nyomkodni?
Az elején talán, utána meg a claim után van 2-4* 10 perc naponta nálam... 
-
saelin
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
"ami egy flash játék szintjén lévő grafikával 2 óra alatt lememeríti a telefont."
A google helyében kitiltanám a fenébe az ilyen appokat... szerintem egyáltalán nem normális, hogy egy 2D-s és közel sem csúcsgrafikás játék jobban meríti a telefont/tabletet, mint egynémelik full 3D-s társa. Még egy psp emulátorral is megvan a tabommal 3,5-4 óra (monster hunter freedom unite, persona 3 portable), míg a hayday-el csak 3 óra körülig bírta a tabom... Mondanom sem kell, hogy nem volt fent sokáig, az meg csak pláne, hogy bizonyos játékoktól izzik a készülék.
Nem tudom ios-on vannak-e ilyenek, de androidon nálam ez mindenen túltesz, ha ilyet produkál egy játék, akkor az garantáltan repül a "lomtárba". -
james001
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Remélem minél hamarabb itt van! Én még ennyire nem vártam androidos játékot az biztos

-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Saccco
üzenetére
Nem is tudom, kinél láttam, de az elvileg éppen csak pár éves gyereknek már ősz(!) haja volt... Azért ilyen égbekiáltó bugok mellett meg tudom érteni azt a több hónapot. Viszont nagyon remélem, hogy ha valaha kijön, egy becsületes játék lesz, nem egy bughalom, ami egy flash játék szintjén lévő grafikával 2 óra alatt lememeríti a telefont.
-
Saccco
nagyúr
-
jonnyjoker01
veterán
Amúgy az E3-mon megemlítették hogy az Apple-től pár emberrel csinálták a játékot, az is lehet hogy szerződést írattak velük hogy ne jelentsék meg androidra még egypár hónapig.
-
milkabrams
őstag
azt már kijátszottam, nem kötelező a nyílt világ csak valami igényes játék
-
assemble
addikt
válasz
saelin
üzenetére
Az jon igy, amit szandekosan leszarnak a fejlesztoi, ami manapsag mar nagyon keves jatekra igaz. Ha pedig kello figyelmet forditanak ra, altalaban eppen hogy elobb jon androidra, mint ios-re, mert ott nincs ilyen tobb hetes review folyamat aminek a vegen sokszor random mondvacsinalt barom indoklasokkal visszadobjak az appodat.

-
saelin
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Engem nem lepett meg. Droidra minden sokkal később jön, ráadásul bugosan és optimalizálatlanul.
-
Chuzzlee803
aktív tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
-
milkabrams
őstag
ajánlanátok valami szép grafikáju tartalmas rpg játékot?
ha lehet nyílt világosat -
Ver'alor
tag
Ezesetben elnézést kérek.
Mellesleg igen, van gameboyom egy rakat játékkal, de nem adv., janem color, de ötször akkora kijelzőn élvezetesebb (szerimtem).
Mégegyszer bocsánat, jobb lesz, ha nem ajánlgatok. -
Draken
őstag
Lehet, hogy a végén még beszerzek egy gba-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bozek
nagyúr
válasz
saelin
üzenetére
GBA, GBC, SNES esetében én a ClassicBoy-t ajánlanám. PSX-re is jó, de ott sok dicséretet hallottam az ePSX-re (ami mellé ingyenest írtál, de fizetőst linkeltél), szóval az maradhat a listában.

-
saelin
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Emulátoroknál vigyázni kell a fogalmazással, mert könnyen átcsaphat warezbe... Annyi a trükkje, hogy emu-t ajánlasz, de játékot hozzá már nem, oldja meg maga. Sajnos ezt az újoncok nem tudják, majd kapják a figyelmeztetést warez miatt és csak néznek, hogy most miért.
Régen nekem sem volt egyértelmű, hogy régi játékoknál mi számít annak és mi nem, így az én mércémbe csak az számít wareznek, amit még valahol, hivatalos formában be lehet szerezni. Pl a nintendo játékokra ott van a virtual console, de egy sega vagy egy c64-nél már nincs ilyen felület.Kényes téma ez, na.

Draken
A fenti kis írásom neked is szól! Szerencsére a linked konkrét oldalt nem ajánl rom ügyben, így nem lesz belőle baj, de jobb ha a játékok beszerzését sehogy nem próbáljuk meg feszegetni.
Ajánlott handheld emulátorok: GBC (ajánlott a fizetős), GBA (ajánlott a fizetős), NDS (fizetős), PSP (ingyenes).
Asztali gépek: SNES (ajánlott a fizetős), PSX (ingyenes).Ezzel le is van fedve az igényes és jól működő - konzol - emulátorok köre. Kettő kivételével mind megvan, majd egyszer sor kerül a GBC és NDS megvételére is, csak legyen annyi időm, hogy tudjak velük játszani!

-
Draken
őstag
válasz
saelin
üzenetére
Gyorsan rákerestem erre, remélem ez a leírás jó lesz. Ha hazaértem melóból megpróbálom! Már azt se tudom, melyikkel játszottam anno, de a leírásban található HeartGold, SoulSilver verziók egyáltalán nem ismerősek, amihez meg nintendo ds emu kell, azon verziók meg pláne nem.
-
csadi0011
őstag
válasz
Tidzsimon
üzenetére
Nem 50 ingyenes cucc, hanem 50 dollárnyi ingyenes cucc, de nem lényeg, nem beszólni akarok, csak közölni mielőtt valaki izélne, hogy neki csak 20 van

Amúgy az Endless Skater miért nem kompatibilis velem? Eszközeim amazonon regisztrálva: Z1C, Cube U30GT-M tablet, PC-n bluestacks.
-
Draken
őstag
sziasztok!
anno game boyon nagyon jól elvoltam a pokemonnal, persze ennek már nagyon sok éve. Van esetleg valami emészthető, ahhoz hasonló, újabb kiadás androidra?
köszi! -
krystman
őstag
ingyenes a[Bards Tale] ingyenes az Amazonon.
-
Ver'alor
tag
Heló, azt lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan játékot, amin belül több táblajáték van. A legfontosabbak ezek: backgammon (ostábla), sakk, dáma. Nem baj, ha fizető, de persze ne legyen egy vagyon, és persze az se probléma, ha ingyenes

Plusz akkor én is ajánlok egy-két játékot:
Plants vs Zombies 1, 2 (az egy fizető, a kettő viszont nagyon jó és azért időnként frissül, de már most is rengeteg pálya van)
European war 3, 4 (a 3 szerintem jobb, de azthiszem, hogy 600Ft, de mindenképpemln megéri.)
Age of conquest Europa, S.America, Asia (van minden kontinens leszámítva ausztráliát és anktarktiszt, mindegyik rész fizetős, de egyet megéri kipróbálni, ha van rá lehetőség, én a worldöt ajánlom)
Governor of poker 2 (egy nagyon jó texas holdem játék, imádom)
Bounce (olyan, mint a doodle jump, csak nem giriszkópos az irányítás, és szerintem jobb.)
Na nekem ezek a kedvenceim meg persze a jurassic park builder, amit a korábban említett problémák miatt végül letöröltem. -
Saccco
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Akkor már nem írom be.

(#18623) krystman:
Xenowerk wishlist...
Ha már Pixelbite a Space Marshals is jól/jónak néz ki.
-
krystman
őstag
-
Sanyi.mTs
addikt
Monument Valley megint ingyenes Amazonon
-
csadi0011
őstag
válasz
üzenetére
Hát nem a Real Racing 3 motoros változata, de ingyenes motoros versenyzés és nem alsó kategória, de nem is sugárzik belőle a minőség. Végeredményben azért inkább jónak mondanám. Aki szereti a motoros játékokat, annak mindenképp jó választás.
Amúgy bocsánat, hogy csak így beböfögtem ide, hogy megjelent. Mobilról voltam.
-
csadi0011
őstag
Megjelent az SBK15
-
Ver'alor
tag
válasz
üzenetére
Hát igaz, OTGm van, billentyűzetem is, egy bluetoothos egér kellene még. Lehet, hogy előbb megpróbálom letölteni a beloko féle megoldást.
Esetleg tudtok ajánlani fps/tps játékot? Én már kivittem az Oddworld, CoD strike team, lego sw complete saga telefonos verzióját, de nem igazán ismerek több ilyet, csak a modern combatot, aki tud még ilyesmit, az ajánlana, mert időnként lassacskán kiviszek egy-egy komolyabb játékot is. -
Ver'alor
tag
Nem is tudtam, hogy doom is volt. Azzal én dosboxal próbàlkoztam, el is indult, de nem igazán lehetett irányítani :/
Hát igen, sajnálom, hogy ezek bannolva lettek, de szerencsére nekem megvan a wolf 3d és a jedi akadémia, mind a kettőt kivittem egy 4,5 inches tekefonon, pedig egyiket se egyszerű.
De akkor ez most azt jelenti, hogy fent van amazonon? -
Ver'alor
tag
Értem, hát akkor inkább nem kezdem előlről. Köszönöm a választ!
-
Ver'alor
tag
Heló, régebben játszottam throne rushal, és mielőtt letöröltem, csatlakoztattam a google fiólomhoz, nemrég kedvet kaptam hozzá, és láttam, hogy a google play games is kiíja, hogy folytathatom, de mikor letöltöttem, előről kezdte, tudjátok esetleg, hogy mitől lehet?
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szerintem ez egyetlen pálya lesz. Ez a youtube-videó leírása:
Közzététel: 2015. jún. 23.
Monument Valley Ida's Dream by ustwo™ (iOS / Android)
Monument Valley Ida's Dream, the final FREE chapter from Monument Valley. -
csadi0011
őstag
Új fejezet jön a Monument Valley-ba: Ida's Dream
https://www.youtube.com/watch?v=8Nu05fEJqsA----------
Beloko's Doom emulator finds a new home on the Amazon after being banned from Google Play
----------
A LEGO Minifigures Online androidra is érkezni fog (elvileg 29-én, jövő héten hétfőn).
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=YzOYVjV38d0 -
Darth_Revan
veterán
Borderlands The Pre Sequel jul 1-re volt tervezve, hogy megjelenjen, de ma eltoltak szept 1-re... nem vagyok boldog

-
Chuzzlee803
aktív tag
Fallout:Shelterről van valami infótok? Hivatalos dátum?
Aki szereti a társasjáték-szerű játékokat, annak tudom ajánlani az Organ Trail-t. Playen 1 vagy 2 USD, abszolút IAP mentes. A lényege annyi, hogy egy zombiapokalipszisbe csöppenünk, és el kell jutni A-ból B-be 5 fős kis csapatunkkal, mialatt minden egyes órában (körben) történik egy random esemény (a zombiharapástól a kartörésen keresztül egészen a koleráig minden, amit el tudtok képzelni) és fogyik bizonyos mennyiségű étel és benzin. Ezeket vehetjük a városokban, melyeken átmegyünk, találhatjuk keresgélés közben (figyelve a zombi aktivitást) stb. Vehetünk fel apróbb küldetéseket, hogy keressünk meg valamit, védjük ki egy horda zombi támadását, hasonlók. Lényegében egy 90-es éveket megidéző grafikába bújtatott túlélő-menedzsment. Nem hosszabb 2-3 óránál, viszont az abszolút véletlenszerű események nagyban növelik az újrajátszhatóságot.
5,5, illetve 7 colon remekül elvoltam vele, kisebb képernyőn el tudok képzelni irányítási akadályokat, de ezt mindenki eldönti magának
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(eléggé).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)