-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endell
csendes tag
Sziasztok!
Először is köszi a gyors és megnyugtató válaszokat.
Egy dolgot nem értek GT99-el kapcsolatban: a geekbuyingos tech. spec.ben 2G-re 900/1800 Mhz volt feltüntetve, pár nappal később pedig már quad bandként. Ugyanezt találtam a pandawill oldalán is. Létezik, hogy gyártás során ennyit változik a specifikáció? Amikor rendelem, automatikusan a quad bandet küldik majd?
Más:
Valamelyik kínai telefon, talán a thl w8s fórumában olvastam, hogy október közepén jönnek ki a jobb mtk-s procik és GPU-k. Ez igaz, mert erre nem sok adatot találtam? Ha igen megéri kb. egy hónapot várni? Pl: megkapom a Jiayu G4-t MTK6589T procival és 2 GB RAMmal egy 3GS áráért?
Elvileg szintén valamikor októberre beszélik a z Android 4.4 KitKat premierjét. Ezután mennyi idővel kezdik a kínai telefongyártók is alapból 4.4-el árulni a telóikat? A korábbi telefonjaikra mennyire jellemző a verziószám frissítés? (Mert hardveresen a telefonok azért még igen csak elbírnák...)Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Raspberry Pi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő