- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
RVR400 #89174 üzenetére
"egy ligában játszani"?
tudjuk, hogy nem egy ligában játszanak.
az egyik kétmagos, a másik négy. az egyik fél gigás, a másik egy. Az egyik olcsóbb, a másik meg messze nem ugyanaz az árkategória.
Az F1 a kétmagos, félgigás, <80 dolcsis kategória (egyik? a?) királya. (főleg a butítás előtti 1.3-as)
A másik meg egy a négymagos, egygigás, ~120 dolcsis kategóriából, ami (talán túl) sok tekintetben kompromisszumos: vélhetően kicsi az akksi a kategóriához ha nem elég optimalizált a rendszer, nincs értesítő led és ehhez képest még az ára is sok (ezért is akciózzák), ráadásul egyelőre még az sem olyan nagyon biztos, hogy a kitkat előny lenne. Ha már mindenáron azt akarod egy kategóriába vonni vmivel, akkor a G2F vagy a G3C lehet az összehasonlítás alapja, azoknál stimmel az árszint és a hardware, és akkor már biztos, hogy a JIAYU-t választanám a kettő közül
képről ítélve még egy apró különbség: az F1 esetében makkmindegy, hova teszed a SIM-et, állítható, melyik legyen a 3G
Viszont abban az összevetésben, ahogy a fórumtárs vetette fel, az F1 olcsóbb, (talán?) optimalizáltabb, van értesítő ledje és nem utolsó szempont: Járt cappa72 fórumtárs kezében -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400 #89170 üzenetére
Én alapból nem bízom az elephonban... biztossan megéri az árát de nálam nem ajánlott...persze én nem vagyok mérvadó de szvsz az elephone-nak kell még idő míg kiforrja magát!Szerintem 2 dolog szólhat mellette az ár és az újjabb típusoknál a design.... nem véletlen olcsó...idáig is nagy volt a minőség beli szórás náluk remélem ez változik...
Egyébként meg ha ár akkor ott a jiayu F1 olcsó nem hiperszuper "nem dual aktív, meg nincs benne 18 MP-es kamera, ami éjszaka is tűéles képet csinál, meg az akksiját is tölteni kell midnen nap, nem bír 30 óra kijelzőidőt, nem utlragigamegahádé felbontású, nem fér rá alapból 15 fullHD film, meg nincs benne 4 giga ram, mert az biztos jó, ha egyszerre 150 weboldalt akarok nézni a böngészőben, de az árát bőven megéri."
De ajánlott kategória!!
-
tybcsi72
csendes tag
válasz
RVR400 #89163 üzenetére
Közben új fejlemény van
He's alive!!
Kiderült hogy a MIJUE M680 és az enyém, meg az elefántos hardwerileg is ugyanaz
Annyit hibáztam hogy a rom feltöltés után kellett volna csinálni egy factory resetet. Mostmár ez is megvan és sikerült. Már nem is érdekel a root.
Egyébként csak azért akartam rootolni mert csapnivaló a gps vevője és azon szerettem volna változtatni. De majd viszek magammal gps-tKöszönöm mindenkinek a segítséget mégegyszer.
Ez az első androidos telefonom amit szeretek -
Damwise
csendes tag
-
lacik25
tag
-
lacik25
tag
-
tahepa
senior tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #88287 üzenetére
Jaja, én is nézegettem tegnap, a geekbuying valamelyik hírlevelében volt amit csak most olvastam el (annyi kínai webshop hírlevelet kapok hogy van hogy 1 hétig el se olvasom, aztán egyben átnyálazom az összeset
).
A hírlevélben még presell volt, de most IN STOCK-nak látszik
105$ ha hozza az eddig mutatott színvonalat (és miért ne hozná) akkor kurvajó ajánlat... -
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #88113 üzenetére
Hál istennek én nem voltam olyan buta, hogy MTK-s Hongmiről Snapira térjek át.
Kinek mi... Valakinek számít 4 másodperc és a Glonass, cserébe kap egy bugos MIUI-t. Más meg el van az MTK-val és a sokkal kevesebb buggal. Kinek a pap, kinek a paplak.
Ezért sem értem, hogy mit kardoskodtok itt ezerrel. Majd ő eldönti melyiket és honnan veszi. Én mondtam egy alternatívát. Bocs, majd máskor beírom, hogy NINCS más vedd a két olcsóból az olcsóbbikat. Ez is egy megoldás.
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #88083 üzenetére
Miért baj az, hogy 2 igénytelenül összehányt Gugabájt és egy MódCom vacak helyett egy jobb készüléket ajánlunk? Amúgy hol 50%-kal drágább a 29.000Ft-hoz képest a 31.000Forint? Vagy DHL esetén 35.000?
- Gorilla glass vs ki tudja mi
- 2200mAh aksi vs 1400-1500mAh
Hát szerintem igen is megéri azt a nagyon max 6-8k felárat.Ajánlgassunk nekik inkább valami neve nincs f0s telót hazai támogatás nélkül? Komolyan nem értelek. Nincs üldözési mániám, de állandóan ugrasz a HSZ-eimre. Kicsit gondolkozz el ezen.
Vagy legalább érvelj a Jiayu G2F ellen, hogy miért ne azt vegye... Elhiszem, hogy nagy telefon muki vagy, de akkor érvelj is, ne csak leszóld a másikat.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #88054 üzenetére
Meg kell mondjam nem kicsit vagyok irigy, az én kis telefonom még csak az android 4.4-ről álmodik ezen pedig már Android 4.5.8 van, nem beszélve a 1920×1080 kijelzőről, 4GB RAM és 32GB ROM kombóról.
És mindezt kiszolgálja 4600mAH aksi.
A kamera Rear 18.0MP, Front 13.0MP
210 $ nem is sok egy ilyen kiépítésű cuccért. -
törölt tag
válasz
RVR400 #88054 üzenetére
Egy tőről fakadnak, de az svgyula által linkelt Star az valódi dolog, mondhatni brand, ez a nonononame (MPAI-nak nevezi az Aliexpress, de még az se lehet igaz) pedig ezeknek a (Star, Kingelon, OrientPhone) félbrandeknek a kínaikínaikínai másolt-hamisított változata. Az lenne a kérdés, hogy az ott olvasható megadott adatai igazak-e - de persze nyilvánvalóan nem. Konkrét hamisítvány, szélhámosság. Ha az adatai igazak lennének, egész jó lenne az ára - de ilyen adatok egyelőre nincsenek.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #88048 üzenetére
Láttam már pár droidot és Rockchip -ben viszonylag otthon vagyok, de az MTK még fehér folt. Az LTE lepett meg, de azt én is kizártnak tartom, hogy 6595 lenne. 6592 -ből meg nem tudok LTE -s verziót. Persze egyértelmű, hogy vmi kamu, már csak a 4.5.8 -as Android miatt is. De most csak ezért nem kezdek bele a barátkozásba az MTK -val.
-
llll
senior tag
válasz
RVR400 #87986 üzenetére
nekem az utóbbi 2-3 mind fennakadt
pedig azok is ilyen semmi kis 70-80 dolláros telefonok voltak
ebből gondoltam, hogy biztos vége a jóvilágnak...
vajon mi lehet most ez a nagy lazaság a vámon?
csak nem annyian rendelnek teljes megelégedéssel ezekből a "szar, hamisítvány" kínai telefonokból, hogy már megvámolni sem győzik mindet?
RENDELJETEK! RENDELJETEK!!
árasszuk el őket!ZS3NI: fel a fejjel
látod, van még remény... -
törölt tag
válasz
RVR400 #87914 üzenetére
Köszi, ki is vadásztam ott korábban.
De félek, hogy nem a kérdésemre válaszoltál. Bocs, de értetlenkedni fogok, mert nem látom, hogy miben tudna ez segíteni a problémámban? És hogyan? Fogalmam sincs, hogyan tudnék ilyet feltenni az SP Flash Tool-lal? Főleg, CWM Recovery nélkül? És ha már tudnék, akkor inkább az eredetileg tervezett ROM-ot tenném fel.
Amit te ott írtál róla, hogy "Az SPFlashtools teljes readback opciójával mentettem le, aztán az MTK Droid Tools-szal szedettem szét. Még nem próbáltam visszaflashelni. Akinek van másik ROM-ja hasonló formába, az nézze már meg a scatter fájlt, hogy stimel-e. Szerintem elég csak a system.img-t flashelni egyébként.", azzal én nem tudok mit kezdeni, mert nem értek hozzá. De feltételezem, hogy ha értenék is, akkor sem segítene a problémámon - de ez lehet hogy téves feltételezés, mivel nem értek hozzá.
A Gabika szájbarágós leírása - (#443) gabika318 - alapján próbáltam CWM-ot majd ROM-ot cserélni, de már a CWM-ot se engedte a rendszer. Ha lehet Flash Tool-lal ROM-ot cserélni CWM nélkül, akkor inkább az eredetileg tervezett ROM-ot tenném fel - na de lehet?! Vagy ezt lehet?! Vagy miről szól az, hogy tegyem fel ezt SP Flash Tool-lal?! Hova? Hogyan? -
include777
aktív tag
válasz
RVR400 #87898 üzenetére
Nekem nem volt vele bajom, fényképezni fényképezőgéppel fényképezek, a kisfiam meg örült neki hogy megkapta, mert a galaxy y után felüdülés neki.(Mikor megvettem én is örültem neki).
Viszont a 4 magos 1 gigások meg 35-37 körül kezdődnek itthon, így sz.tem igenis jó vétel, aki hazai garit akar 2 évvel. (azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy volt ez 2-3 héttel ezelőtt szintén az aqua-ban 24e ft !!).De az is igaz, hogy kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a pénztárca. Van olyan is aki kifejezettem 4 colban gondolkodik, nem kell mindenkinek 4,7, 5, 5,5
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #87780 üzenetére
Hja és az Alcateles 1500-as aksi mire elég?
Na meg az MT6572 SoC 10-15%-kal kevesebbet fogyaszt mint az MT6577. Így a Jiayu a 2400-as aksijával xarrá veri az Alcatelt üzemidőben. No meg én az Alcatelt nem tartom semmiben sem jobb gyártónak a Jiayuvel szemben.
GIJoe
1900-as aksival én még csökkentett/butított 8 magost sem vennék. A 3000mAh lenne a minimum. -
mexel
veterán
válasz
RVR400 #87488 üzenetére
Ezt nem értem. Miért egalizál azzal aneoval vagy mivel?
Nem hiszem hogy írtam ilyesmit.
-----------------------------------------------
A segítségeket köszönöm!
Más: nem feltétlenül akarom romolni, hiszen lehet hogy jó a jelenlegi, ezért kérdezem. Mint írtam pár órám van az egészre, és ahhoz hogy ebbe a típusba belemélyedjek sokkal többet kellene olvasgatnom. Azért kérdem olyanoktól akik ismerik a típust, hogy van -e valami fontos amit kell/érdemes csinálni vele? ( pl vannak -e felesleges kínai appok amit csak rootolással lehet törölni, stb.
A 3 gombos (ha van ilyen recovery menüje) azért érdekelne, mert már tesztelték-teleszemetelték, és akarok egy hard resetet, gyárira és onnan beállítgatni. Ugyanis egy barátom kért meg hogy max 25-ig szerezzek valamit ami most ár érték arányban jó, és használható ( telefonálás, skype, mail, net)
-
Cyborg
őstag
válasz
RVR400 #87440 üzenetére
Ezzel még a feleségem is vitatkozna, csak telefonál, FB, és böngésző, azt sem tudja merre van a play áruház, és mégis fagyogat az összes eddigi androidja. Ha már egy nőnél is belassul, fagy a rendszer, ott vmi nem oké, tényleg annál kevesebbre már nem lehet használni egy okostelefont
A gyorsaságos dolgot alátámasztom, az tényleg úgy van, de a droidos embert belehajszolják egy felesleges telefon cserébe 1-2 évente, hiába nem használja többre, és nem kell a nagyobb kijelző, mégis belekényszerítik a cserébe. Pl. a Defym használata már nagyon fáj, 3 éve tök jól elvoltam vele, imádtam, ma már a tárcsázó is belassul, és semmivel nem használom többre, mindennaposak a resetek, hogy életben tutjam tartani. Most elkezdhetném keresni minden progiból a 3 évvel ezelőtti verziókat, hogy tudjam használni, de inkább veszek egy másikat
Én nem vagyok elvakult az ios-szel, soha nem lesz olyanom valszeg, de nem vagyok elvakult az androiddal sem, azt használom, látom a hibáit, de elfogadom az áráért, de utoljára Series 40-en volt gyors, gördülékeny, és évekig problémamentes telefonom, azon azt se tudtam, hogy létezik fagyás
-
törölt tag
válasz
RVR400 #86969 üzenetére
Dehogy, amit ígértem azt állom is, ne keverd a szezont a fazonnal.
Keressétek meg ti is és akkor nem kell kéregetni
Ennyi ez!Ja azt hittem az aksi használatról van szó, de akkor az antutu tester ami neki kell.
Bocs főnök
Hiába a pedálozás csak ketten kapnak a PÍÍZBŰŰL(#86971) Laza...
Azt gondolsz amit akarsz, ez a legszebb az egészben.
És neked aztán meg pláne nem tartozom magyarázattal.
Én tudom mi van, te viszont nem.
Bocs Ennyi Ez. -
doongoo
addikt
válasz
RVR400 #86770 üzenetére
leírnád a tesztkörülményeket? Tesztelném kíváncsiságból a ZTE V5-öt, mert nagyon jó kijelzőidőket tud nálam.
Antutu battery tester?
repülőmód bekapcs és aztán wifi be?
fényerő mekkorára állítva?
mi fut a háttérben?
egyéb körülmények?Csak azért nézném meg, hogy a saját tapasztalattal szemben mit mutat a program.
-
Cyborg
őstag
válasz
RVR400 #86770 üzenetére
Köszönjük!
Hm, régen olyan volt ez a teszt, hogy felcsapta a proci terhelést 100%-ra, és mérte az időt 100%-->19%-ra, és a végén kaptál egy pontot, ami csak a bika telóknál ment 1000 fölé, meg volt ott óra perc időtartam.
Ezek szerint csiszoltak rajta valamit. Egyébként nagyjából ez a sorrend kijelzőidőben is? -
tthom
senior tag
-
törölt tag
válasz
RVR400 #86691 üzenetére
Igazad lehet, ha nem a sajat es az elado kenyelmet neztem volna. Lehet nem kellett volna, de most mar mindegy. Nem hasznalhatatlan keszulekrol, torott kijelzorol volt szo, hanem egy wifi antenna hibarol. Gondoltam (lehet nem kellene gondolkoznom) minek visszakuldeni egy 20-30 dollaros alkatreszert kinaba a telefont, egyszerubb neki az alkatreszt postazni nekem, a tobbit megoldom. Foleg hogy a csere nem jar barmolassal. Ennyi. De nem is kell foglalkoznia se neked se neki vele. A gyors emailek csak addig jonnek, amig a paypalszamlat megkapom, aztan semmi. Nem vagyok ideges ember, mint irtam kerdes utan egy honapig semmi. Nem zaklattam nem keresgeltem ho vegen ujra kerdes. Az a hulye palpalszamla meg 3 oran belul itt volt, hogy mire utaljak.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #86657 üzenetére
Kipróbálnám én is ezt a progit (Antutu-Battery) mert most pl. arra keresnék egy jó akkuteszt etalon-progit hogy egyazon készülék akkuját különböző romok (JB illetve KK ) mennyire merítik...
Érdemes lehet erre az Antutu-Battery?
Persze jó kérdés az is hogy mrfrakk esetében mi zavarta meg az Antutu-akkutesztet...
-
törölt tag
válasz
RVR400 #86614 üzenetére
Csak elő sim kapcsolattal tudom kipróbálni 3G-vel, mert ahol most vagyok, ott nincs lehetőség a wifi-re.
Meddig fogja meríteni %-ban?
Szerintem nem fog sokáig tartani mert a THL 11 leggyengébb pontja sajnos az aksi.
De azért teszek egy próbát, kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény. -
asdf_
veterán
válasz
RVR400 #86607 üzenetére
Ha szabad beleszolnom, ez az elo wifi kapcsolat nem biztos, hogy jo iranyba viszi a merest. A juzernel van egy gmail account aztan csokolom, B juzernel meg facebook, twitter, skype, viber, 3 email stb. Ertelemszeruen B juzernek sokkal nagyobb wifi forgalma lesz a teszt alatt, plusz kevesebbet alszik majd a procija, igy o jobban fog merulni (mindamellett alairva, hogy ugyis a kepernyo a fo energiazabalo).
-
csendes
addikt
válasz
RVR400 #86294 üzenetére
A Lead 1-nél és 3-nál is az üzemidőre panaszkodnak. Ez nem biztos, hogy csak az 2200mAh, illetve 1500mAh akku miatt van (pl. Coolpad 7320-nak 2500 mAh-es, Zopo ZP700-nak 1750 mAh-es az akku, csak 14%, illetve 17% a különbség), hanem a tervezés, összeszerelés is számít, és ez az élettartamot is befolyásolja.
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #86249 üzenetére
akkor szorrika vagyok, a honlapon a fekete 3s háta is csillógónak látszik (szkroll le)..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest