- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RVR400 #87914 üzenetére
Köszi, ki is vadásztam ott korábban.
De félek, hogy nem a kérdésemre válaszoltál. Bocs, de értetlenkedni fogok, mert nem látom, hogy miben tudna ez segíteni a problémámban? És hogyan? Fogalmam sincs, hogyan tudnék ilyet feltenni az SP Flash Tool-lal? Főleg, CWM Recovery nélkül? És ha már tudnék, akkor inkább az eredetileg tervezett ROM-ot tenném fel.
Amit te ott írtál róla, hogy "Az SPFlashtools teljes readback opciójával mentettem le, aztán az MTK Droid Tools-szal szedettem szét. Még nem próbáltam visszaflashelni. Akinek van másik ROM-ja hasonló formába, az nézze már meg a scatter fájlt, hogy stimel-e. Szerintem elég csak a system.img-t flashelni egyébként.", azzal én nem tudok mit kezdeni, mert nem értek hozzá. De feltételezem, hogy ha értenék is, akkor sem segítene a problémámon - de ez lehet hogy téves feltételezés, mivel nem értek hozzá.
A Gabika szájbarágós leírása - (#443) gabika318 - alapján próbáltam CWM-ot majd ROM-ot cserélni, de már a CWM-ot se engedte a rendszer. Ha lehet Flash Tool-lal ROM-ot cserélni CWM nélkül, akkor inkább az eredetileg tervezett ROM-ot tenném fel - na de lehet?! Vagy ezt lehet?! Vagy miről szól az, hogy tegyem fel ezt SP Flash Tool-lal?! Hova? Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest