- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RVR400 #87914 üzenetére
Köszi, ki is vadásztam ott korábban.
De félek, hogy nem a kérdésemre válaszoltál. Bocs, de értetlenkedni fogok, mert nem látom, hogy miben tudna ez segíteni a problémámban? És hogyan? Fogalmam sincs, hogyan tudnék ilyet feltenni az SP Flash Tool-lal? Főleg, CWM Recovery nélkül? És ha már tudnék, akkor inkább az eredetileg tervezett ROM-ot tenném fel.
Amit te ott írtál róla, hogy "Az SPFlashtools teljes readback opciójával mentettem le, aztán az MTK Droid Tools-szal szedettem szét. Még nem próbáltam visszaflashelni. Akinek van másik ROM-ja hasonló formába, az nézze már meg a scatter fájlt, hogy stimel-e. Szerintem elég csak a system.img-t flashelni egyébként.", azzal én nem tudok mit kezdeni, mert nem értek hozzá. De feltételezem, hogy ha értenék is, akkor sem segítene a problémámon - de ez lehet hogy téves feltételezés, mivel nem értek hozzá.
A Gabika szájbarágós leírása - (#443) gabika318 - alapján próbáltam CWM-ot majd ROM-ot cserélni, de már a CWM-ot se engedte a rendszer. Ha lehet Flash Tool-lal ROM-ot cserélni CWM nélkül, akkor inkább az eredetileg tervezett ROM-ot tenném fel - na de lehet?! Vagy ezt lehet?! Vagy miről szól az, hogy tegyem fel ezt SP Flash Tool-lal?! Hova? Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A harcokra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Elemlámpa, zseblámpa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spotify
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Exkluzív órák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő