- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
RVR400 #87440 üzenetére
Ezzel még a feleségem is vitatkozna, csak telefonál, FB, és böngésző, azt sem tudja merre van a play áruház, és mégis fagyogat az összes eddigi androidja. Ha már egy nőnél is belassul, fagy a rendszer, ott vmi nem oké, tényleg annál kevesebbre már nem lehet használni egy okostelefont
A gyorsaságos dolgot alátámasztom, az tényleg úgy van, de a droidos embert belehajszolják egy felesleges telefon cserébe 1-2 évente, hiába nem használja többre, és nem kell a nagyobb kijelző, mégis belekényszerítik a cserébe. Pl. a Defym használata már nagyon fáj, 3 éve tök jól elvoltam vele, imádtam, ma már a tárcsázó is belassul, és semmivel nem használom többre, mindennaposak a resetek, hogy életben tutjam tartani. Most elkezdhetném keresni minden progiból a 3 évvel ezelőtti verziókat, hogy tudjam használni, de inkább veszek egy másikat
Én nem vagyok elvakult az ios-szel, soha nem lesz olyanom valszeg, de nem vagyok elvakult az androiddal sem, azt használom, látom a hibáit, de elfogadom az áráért, de utoljára Series 40-en volt gyors, gördülékeny, és évekig problémamentes telefonom, azon azt se tudtam, hogy létezik fagyás
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A lány, aki átformálta az életem 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest