- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Vettem egy Jiayu G2S készüléket a minideal-től, de sajnos hibásat kaptam, nem működik a memóriakártya foglalat. Lebeszéltem velük és kapok egy újat ha visszaküldöm ezt.
A kérdésem, hogy hogyan érdemes visszaküldeni egy ilyen cuccot, hogy biztosan megérkezzen? Volt már valakinek hasonló visszaküldése? -
-
KurtCobain
őstag
Minideal akció.
A T-s G3S nagyon jó áron van. -
válasz
dobostorta #44778 üzenetére
Szerintem nézd meg, hogy van-e pl. /system/app/smsreg program.
Ha van, akkor a kínaszoft eltávolítót kéne lefuttatni CWM-ből.Illetve pl. a gosmspro (marketről letöltött ingyenes program) is küldözget reklám sms-t.
A minideal az én számomat is tudja, mégsem kaptam még (a gosmspro-n kívül) reklám sms-t.
-
dobostorta
tag
Hello!
UMI X2-őm van, Minidealról rendeltem.
Az a nagy problémám van vele, hogy állandóan kapok rá kínai nyelvű reklám sms-eket, legalább napi 5-öt.
Gondoltam, hogy amikor megadtam a mobilszámom a minideales rendelésemnél, akkor jutott el a számom azokhoz, akik naponta küldik ezeket az sms-eket.
Számot cseréltem, DE így is jönnek a kínai sms-ek.Fölmerült bennem a gyanú, hogy csak úgy juthattak hozzá az új számomhoz, hogy ha vmi "kémprogram" van a telómon alapból telepítve ami elküldi neten az aktuális számomat ezeknek a kínaiaknak.
Egyébként ami kínai program volt alapból a telón: QQ, Baidu, myad, Youmi, stb. ezeket leszedtem root app uninstaller-el, mivel ezek system appok voltak.
Most már csak kettő kínai karakteres nevű app maradt, amiket nem szedtem le, mert szerintem ezek kellhetnek a rendszerhez, mivel 1.0-as verziójú mindkettő kb. 200 kilobyte és az egyiknek ugyanolyan ikonja van, mint a settings appnak, a másikat pedig még a rendszer sem engedi lefagyasztani (disable).Szerintetek, hogy szerezték meg az új számom?
Idegesít a dolog, mert ennyi erővel más infót is lelophatnak tőlem.
-
Evita85
tag
válasz
Crytek #44707 üzenetére
Nem tudom mennyi a pk és mennyire megbizható oldal,egyáltalán a gyártó "saját" oldaláról rendelni de itt van és árat is írnak hozzá. Jiayu g5 Egyébként mennyire biztonságos vám és egyebek tekintetében erről vagy bármelyik saját oldalról rendelni? Jobb mint a pl minideal vagy társai?
-
Zeki
nagyúr
válasz
pixelblondie #44710 üzenetére
A tmallboxxal el vagy tévedve... 4-6 usd a registered shipping díj, és van 4% paypal díj is.
A minideal.net, geekbuying, antelife, pandawill oldalakon tényleg nincs más költség. -
alex89
senior tag
üdv!
Attól tartok én is ráfűztem a témára kicsit, addig nem nyugszom még nem veszek valamit betegeskedő alcatel ot-995 helyett. Pár naponta azon kapom magam, hogy a minideal.net-et nézegetem...
Elvárások az alábbiak lennének:
4,5"- 5"(max)jó minőségű ips kijelző, előbbinél még belefér a qHD felbontás, felette csak HD jöhet szóba.
Led segédfény (zseblámpának)
jó általános minőségérzet, stabil működés (gps, wifi, 3g jól szuperáljon)
magyar nyelv
belvilág másodlagos, nem játszom... illetve ez a kategória már mtk6589 Pvr sgx 544 1gb rammal van felvértezve ami bőven sok számomra.
Amiben a segítségeteket/véleményeteket kérném az a kamera minősége. Jó lenne ha nem is tökéletes, de használható képeket lehetne vele készíteni mert megesik, hogy fontos dolgot kell megörökítenem.
Fentieket szem előtt tartva kb ezeket néztem ki:Amoi N828, Thl w100 qHD
Hd vonalon pedig: vowney v5, tengda x920, Bedove HY5001, Cubot One, Newman K1, Umi S1, Hero h7500+, Zte V987. Kérdésem tehát, hogy az előbbiek közül (vagy hasonlóak közül kb 200$-ig) tapasztalataitok alapján melyik lő használható képet avagy melyik zárható ki kapásból?köszönöm!
-
Ferenc1989
tag
minideal.net-en a rendeléseknél csak akkor jelenik meg a vásárolt telefon ha feladták és van csomagszám?
-
wwhy
veterán
válasz
citkar #44551 üzenetére
Persze, ez van kinézve de 220-260USD a kínai verzió is, tehát gondolom, h az EU változat is min. ennyi lesz. De jó eséllyel inkább több, és ki tudja, h mikor. A 3G annyira nem érdekel, megvenném a sima GSM verziót is, de akkor ne legyen több, mint 200USD
A minideal-nél ugyan 199, de náluk még nincs készleten, spemall-nál horror, etotalk szintén.
A spemall-nál tegnap még 209,90 volt ... -
BaginZe
tag
válasz
instantwater #44458 üzenetére
Minideal szerint 155g és 178,4g.... van olyan, aki 23gramm különbséget észrevesz?
-
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek hozzáértő szaktársaktól! Ma megérkeztek a két hete rendelt készülékeim (Lenovo A830, ZTE v967s, Minideal) és szükségem lenne olyasvalakire, aki fizikailag elvégezné nekem a szükséges módosításokat a készülékeken (megfelelő Rom, amire nincs szükség eltávolít, amire szükség lehet felrak, optimalizál, beállít, ellnőriz, stb.). Természetesen akár térítés ellenében is. Választás előtt állok, látatlanban nem ment, de így sem könnyű... Bp, Gödöllő előnyben. Köszönöm -
Ferenc1989
tag
válasz
banderasz77 #44456 üzenetére
Azon kívül, hogy tényleg jó, a kolléga is ilyet akart rendelni szintén minideal-ről.. Neki írtam, hogy most van, igaz délelőtt azt írták chaten, hogy talán 10 nap. aztán meglátjuk, hogy fel is adják-e vagy csak a pénzt akarták érte
A másik amin gondolkodtam az a G4 volt, de az annyira nem tetszett mint a lenovo és szintúgy kifogyott..
-
bazsy_
tag
válasz
Ferenc1989 #44399 üzenetére
Nekem annyit mondtak h check website. Én antelife-ról fogok rendelni p780-at elvileg nekik van raktáron,2 x rendeltem tőlük , nem olyan gyorsak mint minideal-nél de nem volt velük gond. Mondjuk a "shipping in 24 hours" az én esetemben 1 hetet jelentett míg feladták
-
Ferenc1989
tag
Most kérdeztem minidealen a p780-at azt írták talán 10 nap múlva lesz..
-
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék rendelt már valaki a Tinydeal-től telefont?
Mi a buktató, hogy érdekes módon kb. 5000 Ft –al olcsóbbak a telók mint a Minideal-nél
Itt is FREE postát ír. De kérdés, hogy valóban csak annyi lesz a vége, mit írnak a csomagra,
Itthon még majd rá kell fizetnem (áfa+adó)
Valakinek tapasztalata???
Itt egy példa:
MiniDeal http://www.minideal.net/voto-x2-5-0inch-ips-fhd-gorilla-ii-screen-mtk6589t-1-5ghz-1gb-16gb.html
TinyDeal http://www.tinydeal.com/voto-x2-50-ips-fhd-mtk6589t-4-core-android-421-3g-phone-p-100609.htmlÜdv. István
-
_X10Dead_
aktív tag
De van. A minideal-tol epp tegnap jott a level, hogy in stock.
Amugy a Green Orange N1 is sima HD-s. [viszont annyira nem olcso]
-
kisskerko
tag
válasz
myself45850 #44317 üzenetére
attól függ 1/4 GB RAM/ROM vagy 2/32-es verziót akarsz
meg, hogy fehér vagy fekete, 1850 mAh-s vagy 3000-es akksi
de egyébként minidealen találsz, csak nem biztos, hogy raktáron van -
dex02
tag
Vowney-m megugrott az íróasztalról, "megúszta" egy hajszálrepedéssel a kijelző legszélén az alsó 1/3 nál kb.
De ami a nagy baj, ezután az alsó 1/3 érzéketlen lett. (LCD hibátlan, digitalizer-ben megszakadhatott vmi).
Ezt csak kijelző vagy digitalizer cserével lehet orvosolni?
Külön a vowney v5 érintő panelt nem árulnak sehol...
Minideal-ről vettem 2 hónapja, aki jártas minideales javításban írjon pls. -
CoolBoy323
nagyúr
Minideal hírlevél, kuponok:
JiaYu
JIAYU G4 2g/32g in stocks now 319.99$
Gift as follow:Lenovo
Lenovo A390 MTK6577 Dual Core only 89.85$ (10$ discount 346ed)
Lenovo A820 139.99$(56country language)Lenovo P770 149.99$(56country language)
ZTE
ZTE V987 227.85$ZTE V967S 154.99$
-
GIJoe
addikt
válasz
SamWarrick #44228 üzenetére
minideal.net
-
szpali
addikt
válasz
instantwater #44157 üzenetére
tehát tmallbox vagy minideal?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #44125 üzenetére
Szerintem nem ér meg annyit. Ott az A820 jobb hardverrel Minideal-en, illetve G3S-t múltkor 175-ért vesztegették.
-
Koszta
tag
Sziasztok!
Milyen telefont ajánlanátok 30-45.000 Ft körül? Átlagos felhasználásra kéne (napi ingázásnál vonaton mobilnet, olvasás, egyetemen wifin böngészés, stb). A minidealen rendelném (ismerősöknek pozitív tapasztalata volt, ezért választanám mindenképpen ezt).
Ami még kritérium lenne, hogy 4.5"-nél lehetőleg ne legyen nagyobb a kijelzője (a mostani HTC Wilfdire S-hez képest ez is nagy előrelépés lesz
).
Amit elsőre kinéztem, az a Lenovo P770 lenne, de könnyen elképzelhető, hogy ti tudtok jobbat ajánlani ilyen árban.
Illetve még az érdekelne, hogy van egy Telenoros mobilnetem (usb-s modemmel használom), ha annak a SIM kártyáját is belerakom a telefonba, akkor azzal gond nélkül tudok majd netezni rajta?
Köszönöm a segítségeket!
-
anonym1s
őstag
Mindenki el tudja donteni hol vasarol. Nem csak a minideal letezik, irtak itt jokat mas boltokrol is, koztuk a cellphonemic-rol is. En a cellphonemic mellett dontottem es hogy ez hiba vagy jo dontes, kizarolag akkor derul ki, amikor gond van a rendelessel es meglatod milyen a bolt hozza allasa a dologhoz.
Nekem most gondom van a cellphonemic-el, a hozza allas szar, tehat a boltot szarnak minositem, de joparan irtak mar itt hogy semmi gondjuk nem volt a cellphonemic-el mert rendben volt minden a rendelesukkel, viszont ha nem ment volna minden rendben es plusz kiadasuk lett volna a cellphonemic miatt, akkor ok sem ertekeltek volna 5 csillagosra a boltot.
Minideal-el nincs tapasztalatom, de en egyaltalan nem lepodnek meg ha hasonlo lenne a hozza allasuk.A tortenetemet meg azert irom ide le, hogy mindenki lassa milyen "prima" oldal a cellphonemic.
Ha bantja a szemed, akkor nem lennek a helyedben, mert le fogom irni meg joparszor. -
GIJoe
addikt
válasz
anonym1s #44100 üzenetére
Csak vissza kellene olvasgatni, nem nagy fáradtság, le van írva melyik shopot lehet komolyan venni (minideal), melyiket nem. De nem is baj ha elmegy a kedved, általában azok nyafognak akik amikor megérkezik elkezdenek bénázni itt és teleoffolják, sírják a tehetetlenségük miatt a topicot...
-
huan
őstag
Egyre közeledik az idő,hogy kínafon-t vegyek. A kör szűkült nekem Lenovo-ra, tmallbox- és minideal-re,de még mindig elbizonytalanít a sok panasz,hibásan érkező készülékek,beszámolók(mikrofon hiba,kijelző hiba,érintőgomb és fényereje hiba...stb.)
Ha kifizetek 50-60e forintot nem szeretnék ilyennel találkozni. Mi a véleményetek erről? -
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #44062 üzenetére
+1 csakis minideal...
-
andatti
senior tag
válasz
McReay #43749 üzenetére
Ebből is van gyöngébb és erősebb verzió is, amit viszont nem írtál meg, hogy te melyiket akarod, esetleg nem fehérben, hanem feketében?
Az egyetlen fekete 265$ a gyöngébbik, 1/16-os...
Fehér 1/16-os legolcsóbb 253$ mixeshop
2/32-es ugyanott 298 $
Pandawill fehér 280$ 1/16-os
ttmalls 1/16-os 265,26$
2 gb-al 301,66$
minideal 1/16-os 320$
tmallbox 263 és 309$
dx 287,40 és 330,30 $
geekbuying 286 és 340$szóval előbb dönts, hogy milyen szín, melyik típus, nézz meg 3 boltot és kérdezd meg, hogy a 3 közül melyik a jobb... Vagy megéri e x webshop, mert ott a legolcsóbb, és belinkeled...
Nem dönthetünk helyetted, de neked kell leszűkíteni a listádat, ne mi csináljuk meg helyetted... -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
grizlisandor #43727 üzenetére
Úgy értem, hogy a hibás darabok mind Minidealről kerültek ki
Feltételezés, senmi több.
-
scream
veterán
G4-ből érdemesebb a T-s procival szereltet venni, vagy elég bőven a "sima" is?
Csak mert a minideal-en csak a simával szereltből van raktáron, a T-sből nincsen, ha 3000 mAh-es akksival venném ... Vajon az 1850 mHh-es akksi nagyon vékony?
-
gilfoyle
őstag
Belépek én is két simes telók klubjába. Az imént megrendeltem egy THL W200-at a minideal-ről.
Remélem minden rendben lesz vele.
Az S4 meg megy majd a piacra -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #43696 üzenetére
De tény, hogy az összes rossz Minideales volt.
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #43694 üzenetére
Most olvasom a jiayu g3s totyikot és majdnem mindegyik minideales hibás!
-
Terentius
őstag
Jiayu g3s vagy THL W200? Mindkettő 185$ minidealen
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jól látom, hogy Minidealen 139,99$ a Lenovo A820? Az már igen jó ár érte.
-
tonyrulez
őstag
-
Zeki
nagyúr
válasz
tonyrulez #43649 üzenetére
nem tudok ilyen topikról én sem.
minideal
akciós hírlevél megjött
Lenovo
Lenovo A820 139.99$(56country language)Lenovo P770 149.99$(56country language)
Lenovo S820 259.99$(56country language)
Lenovo S920 289.99$ (56country language)(10$ discount code:134ed)
Lenovo s750 219.99$(56country language)
Lenovo S720 159.99$(56country language)
Lenovo S890 169.99$(56country language)
Lenovo K900 450$ (56country language) (9.99$ discount code:113ed)
ZTE
ZTE V987 229.99$ (10$ discount code:112ABED)ZTE V967S 154.99$
-
balpityu
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #43559 üzenetére
Szia, tegnap kaptam meg 6 munkanap alatt Sing postával a Minidealtől rendelt G2S-t. Igaz csak fehér szín volt már, de asszonynak lett. Mellesleg tényleg brutál jó teló!!! Jó választás, mert 4"-ban már alig van valami választék...
-
andatti
senior tag
válasz
McReay #43575 üzenetére
Az ulefone-nál nem mindegy melyiket választod, mert én pl. megnéztem minideal-on és dx-en nem dobta ki a kereső... geekbuying-on pedig van több verzió is... 2 csak presell, 2 pedig in stock... /300 és 340$/ ráadásul nem fehér a színe, hanem fekete, vagy szürkés és van 16 Gb-al és 32 Gb-al is... (mondjuk az minkét verzióból csak az egyik, mert a másik presell...)
Antelife-n is kétféle verzióban van az ulefone, 2/32 gb 3300-as aksival 340$, és van 1/16-os 3800-as aksival 293$ ... Persze, csak akkor, ha nincs benne átverés... (Érdekes, hogy a gyöngébbhez adja az erősebb akut... , pedig mindkettő FHD...)
De pl. a tmallbox az erősebbet adja feketében 309$-ért /2 db 3300-as aksival/...Amúgy tényleg a másik, az inew a nagyobb márkanév, legalábbis nekem is, de azt pedig végképp csak fehérben találtam...
Ha tényleg ilyet veszel, majd kérjük a beszámolót... Nekem is az ilyen tepsi telefonok tetszenek... -
snesmester
csendes tag
Sziasztok!
Minidealen mit jelent a ZTE V987-nél az, hogy MTK6589W?
-
GIJoe
addikt
válasz
interstate76 #43572 üzenetére
vissza is kérdezhetnénk te mennyit rendeltél és hány garisat intéztél, és milyen alapon?, az én favoritom a minideal, intéztem garisat eddig minden rendelésem rendben (17db)
-
peter76bp
aktív tag
Egy ismerős párnak nézegetek UMI X2 és ZP980 2GB/32GB verziókat. Minidealre rákérdeztem és ezt írták:
"Dear friend,
thank you for your email
about Umi x2, factories has discontinued.
then,the zopo zp980 (2+32GB) will in stock this week"Hallott még valaki esetleg erről, hogy leállna az UMI X2 gyártás? Vagy csak be akarnak ugratni, hogy ne filózzon senki, hanem vegye meg gyorsan.
-
Švejk
őstag
válasz
tengo24 #43449 üzenetére
Kevesen vesznek tőlük, inkább Tmallbox vagy Minideal, és Geekbuying, ők a top 3.
Ennyiért meg akármilyen utolsó Samsung koppintásokat, amiknek ki tudja mennyi baja van, nem érdemes venni. Ennyiért már kapsz normális kétmagos MT6577-es telefont, mondjuk a ZTE-től is akár.
Itt van mondjuk ez is vagy ez de a legjobb talán ez a cucc. -
milestone
tag
Na, a Minideal megint remekelt: aug. 4-én rendeltem egy Newman K1-et, ma megérkezett (10 naptári nap, nem rossz). Amikor érdeklődtem náluk, hogy van-e teljesen fekete modelljuk ebből (tehát a hátlap is fekete, nem fényes, kopogós fehér, mint minden webshop-ban, azt mondták nincs. Ennek ellenére rendeléskor beírtam, hogy lehetőség szerint full black please, ill. említettem, hogy nem találok szilikon tokot hozzá. Mit küldtek? Szép, selymes, matt fekete hátlappal és egy fekete szilikontokot
Kedves tőlük, tényleg. Pedig rendeltem egyet (fóliákkal együtt) az E-bayről.
Hirtelen elbizonytalanodtam, hogy kezdhetem is el a beállításokat, telepítéseket, vagy nyomjak inkább egy resetet (alapbeállítások) + cache törlés, netán egy wipe all data + wipe cache (ekkor nem veszítem el a minideal által beállított root-ot?). Megszólalt bennem a kisördög, kit tudja miket raktak rá a kici kínaiak...Több olyan appot találtam, mely nekem pénzbe kerülő tevékenységeket folytathat... Pl. MTK Android Suite Daemon, Common Data Service, stb. Mit gondoltok, paranoia?
-
rasurosenpai
tag
válasz
andatti #43246 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
W8S lesz, már csak a megrendelés módját kell kitalálnom.
Ha a külföldi webshop árra rászámolom a vámot/áfát, ugyanott vagyok, mintha a magyar oldalról rendelném meg.
egyébként a thlmobilesote-on ugyanannyi, mint a minideal-en (kb. 65.000 forint +17.5000 áfa) és összességében a magyar ár is akörül alakulna (77000 +7000 szállítási díj). -
andatti
senior tag
válasz
rasurosenpai #43242 üzenetére
Ráadásul itthon csak ilyen horror áron kapod meg, amit te is írtál, hogy 70-100 ezer forint között... De, ha a kollégára hallgatsz, akkor pl. inkább a minideal.net-en rendeled, mert a hazai vétel nem könnyíti meg a gariztatást, semmiképp se, mert ők is ugyan úgy, Kínából rendelik, és jóval drágábban adják el itthon...
(#43241) bostone
Küldtem privátot!
-
csibe1
addikt
válasz
rasurosenpai #43242 üzenetére
Kicsit katyvasz lett a hsz-ed.
"hotspotként használom a telefont, naponta többször kerül töltőre"Akkor inkább egy Lenovo P770-et kellene venned, az jobban bírná az egész napos nyüstölést.
Mindkét helyen a magyar nyelv is megtalálható a ROM-ban.
Az az oldal meg így első ránézésre a tipikus lehúzós verzió.Megrendeljük neked 10-15 ezerért,de a vámot te fizeted ha elkapják oldal.
Az aprón körbenézve találsz olyan emberkéket akik akár ingyen vagy minimális pénzért korrekten elintézik neked a rendelést kintről. -
-
djnice
veterán
Van most érvényes minideal kupon?
-
Etotalk régebbi, jónevűbb bolt, mint a minideal, de általában drágább is. Mindemellett pedig szeretnek mindenért pénzt kérni.
Többet rendelünk itt a fórumon a minidealről, de az etotalk minimum egy szinten van vele. Méretben viszont nagyobb és sokkal elterjedtebb, ismertebb mások között.
Mindkettőtől rendeltem már - ha megkérdeznétek...
De ez OFF topic...
-
fPApi
őstag
Megint rossz irányba megyünk. Én is azt mondom, hogy a minideal az egyik legjobb shop, de saját tapasztalatom alapján nincs bajom az etotalk-al sem (és a táblázat alapján még több embernek sincs), így csak úgy, tapasztalat nélkül kijelenteni, hogy nem megbízható, szerintem nem igazán korrekt.
Te rendeltél már tőlük, hogy így ellenük vagy? -
GIJoe
addikt
válasz
dilajoska1 #43135 üzenetére
1. shop megbízhatatlan
2. + posta költség 25$ azaz 205$
3. inkább minidealkéne már a jó moderátor a topicba, vagy legalább kigyomlálni, mindenki beirkál mindenfélét, szegény egyszeri user idejön okosodni és félrevezetik...
-
pezo00
tag
Sziasztok!
Ebayről mennyire biztonságos ilyen kínai telefont rendelni? Konkrétan ERRE gondoltam?!
Vagy ha már ilyen telefont akarok venni akkor inkább minideal vagy geekbuying ?
-
válasz
AsusBoy #43000 üzenetére
Ha nem is keresel vissza a fórumban, hogy megtudd, hogy a méretadat a minideal-en elírás, de ránézel a készülék képére, már abból is látható, hogy 5" kijelzőnél téves a méretadat.
Persze nem azt akarom, hogy minden adatot mindig ellenőrizz le, csak ez így a rajzzal sajnos elég megtévesztő lett... -
válasz
Carline #42975 üzenetére
A minidealen a dobozára rá van írva hogy HDMI.
Oké MHL el meg lehet csinálni, de nem nagyon hallottunk eddig MHL képes MT6589(T) ről.
Bár ott a Miracast, de akkoris jó dolog.
Ráadásul OTGs!Bár a FHD kicsit agyonvágja a 3000 es akkut, de jól hangzik a specifikációja ezért az árért
Nepszter: A hero 7500+ t kb 3 hónapja vetted nem? Akkor volt az a sláger.
3 hónap alatt a P780 is le fog esni $230 ra -
CoolBoy323
nagyúr
Minideal hírlevél, kuponkódok:
NEO N003 MTK6589T 1.5GHZ 1080P 5.0inch IPS HD OGS Screen 3000MAH
HUAWEI G700 RAM 2GB Quad Core 5inch IPS only 275$(mulit-language)
JIAYU G3S MTK6589T 1.5GHZ 184.99$(5$ discount code:16ed)
JIAYU G4 MTK6589T 1.5GHZ In stocks now
Lenovo A830 MTK6589 5.0inch Android 4.2 SmartPhone 185$
THL W8 2G/32G 5.0inch Gorilla Glass only 269.99$(10$ discount code:13a)
THL W8 1G/4G MTK6589 5.0inch IPS screen only 185$(28.99$ discount:15ed)
THL W11 1G/16G MTK6589T 5.0inch FHD only 245$(14.99$ discount:121ED)
-
chesterboy
tag
Erről a Voto X2-ről tudtok vmit? Elvileg ua. mint az Umi X2? Látom hogy a Minidealon ki van rakva, de kapható-e?
-
spileraaa
senior tag
Valaki megkerdezne hogy van raktaron ilyen black+green Lenovo A660 a minideal-on ?
mert ha van akkor a napokban megrendelnem nehogy lecsuszak rola ha mar levan allitva a gyartasa ... -
maj-viktor
őstag
Na hoppá, bár most nézem minideal-sen 130$-ért van Jiayu G2S 1GB-os, ez már tetszetős...
Bár most nemértem, most out of stock vagy 4pcs van még!? O.o
http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html
Mindegy... "megvenni" nem lehet szal... out of stock
-
426os
őstag
Cellphonemic.com. Tegnap még csak $129 volt, lehet fogyóban van.
Én is azt néztem ki előtte, de pont az orrom előtt fogyott ki a készlet Minideal-en, máshol meg drágább. Pedig külsőre/belsőre nagyon tetszik az a telefon. -
AsusBoy
senior tag
JIAYU G4 -ből a minideal.net oldalán nagyon sok kiadásban kapható .
Melyik a legjobb? Illetve az összes kiadás gorilla glass kijelző védővel ellátott ? -
AsusBoy
senior tag
Lenovo p780 minideal-en kuponnal 265$. Valahol esetleg olcsóbb ?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Ha minideal-ről megrendelek egy telót. (lehetőleg a lenovo p780-as készüléket fogom kiválasztani) akkor a garancia az ,hogy van rá?
Gondolom küldenek egy papírt a csomagban egy jótállási jegyet .
Ha valamilyen baja van a készüléknek kihez kell fordulni ? MiniDeal-en a chates ügyfélszolgálathoz ?
Esetleg magyarul is lehet intézni a garanciáztatást ?Ha kiderül ,hogy mi a hiba és azt mondják ,hogy javítani kell akkor nekem kell feladni a csomagot ?
Csomag küldésének árát nekem kell kifizetni ?Soha nem rendeltem külföldről telefont szóval nem tudom ,hogyan zajlik ez az egész .
Ha esetleg valaki leírná részletesen akkor nagyon megköszönném
Illetve szerintetek milyen készüléket érdemes megvásárolni kb 60 ezer Ft ért.
Nagy akksival rendelkezőt (4000mHa) vagy inkább ami Full HD-s kijelzővel rendelkezik ?Üdv:AsusBoy
-
bprubin
tag
válasz
instantwater #42492 üzenetére
Minden esetet külön vizsgálnak a postánál.
Megállapították, hogy elveszett a küldemény.
Bekértek minden levelezést , amit bonyolítottam a megrendeléstől kezdve a küldemény keresésig a minideal-lal,a telefonszámát a címzettnek, plusz az utalási bizonylatot, utána elbíráltak ennyi... -
Garanciális ügyintézés információ.
Azért gondoltam ide írni, hogy a keresővel lehessen garanciális kérdésekre rákeresni, hiszen sokszor van olyan kérdés, hogy "no de a garancia... na az hogyan megy?", "vissza kell küldeni Kínába?", "Jajj, jajj, hát most mi lesz, akkor nincs is garancia, ugye?"
Tehát egy Magyarországon, fórumtársunktól vásároltan egy Lenovo A820-at.
És hát úgy adódott, hogy gariztatni kellett.
A telefon a Minideal-től származott eredetileg.
Ezért megnéztem, hogy hova kell majd küldeni.
Először e-mail-ben jeleztem a boltnak, hogy ez és ez a megrendelés-számú telefonnal ilyen és ilyen gondom van, garanciális ügyintézést kérek rá.
Megegyeztem velük, hogy akkor miket küldjek vissza. Csak a telefont és az akkumulátort kellett.
A továbbiakban írtam és kinyomtattam egy levelet is, hogy ki a címzett, ki a feladó, mi a megrendelési szám, mi a hiba (leírás), és akkor kérném a garanciális javítást.
Fogtam, összecsomagoltam egészen biztonságosan. Abban a dobozban küldtem vissza, amiben a Minideal küldte, így megspóroltam a vámáru-nyilatkozat kitöltését. (Az eredeti címzést természetesen letakartam.)
Ajánlott elsőbbségi levélként adtam fel. 2750Ft-ba került.
Aztán jött a várakozás időszaka, amikor a nyomkövető oldalakat néztem heti kétszer.
Amikor már Kínában volt, és a státusza "Sikertelen kézbesítési kísérlet", akkor kerestem meg őket e-mail-ben,amire nem válaszoltak.
Ekkor Skype-on cseteltem velük, megnyugtattak, hogy tudnak róla, majd átveszik, mert heti kétszer mennek postára.
Csak nem változott a státusz, ezért jövő héten ismét rákérdeztem. Akkor azt mondták, hogy már átvették, bár a tracking azt mondta, hogy a státusz változatlan. Azt is mondták, hogy a javítás 5-10 nap, keressem őket később.
Meg is tettem, egy hét múlva újra rákérdeztem, ráadásul úgy, hogy a nyomkövetés még mindig "Sikertelen kézbesítési kísérlet"-et mutatott. Biztosított arról, hogy javítás alatt van.
Egy nappal később a csomag státusza "Kézbesítve".
Az átfutási idő 35 nap volt.
Egy hét múlva ismét megkérdeztem, hogy mi a telefon javítási státusza (ez keddi nap volt). Azonosították ismét a rendelési szám alapján, és a javítás állapota az volt, hogy kapok egy új készüléket, illetve azt a kiegészítőt, amit elküldtem hozzá. Elkérték a nevet, címet, e-mail címet, stb...
Szombaton feladták.
Ma pedig átvettem.
Tehát lehet, hogy hosszadalmas, de igenis létezik garanciális ügyintézés ezekre a kínai telefonokra.
Amit személy szerint mindig kerültem: alpári felelősségrevonós hang használata. Mindvégig kulturált, udvarias hangnemben társalogtam (még akkor is, amikor sejthető volt, hogy a csomagomat még nem vették át, ők pedig azt állították, hogy de igen). -
Zeki
nagyúr
Van a minidealre valami általános kupon kód?
-
madrac
senior tag
Friss Minideal akciók:
Lenovo S750 Promotion price is 219.99$
HUAWEI G700 RAM 2GB Quad Core 5inch IPS only 275$(mulit-language)
VOTO X2 2G/32GB MTK6589T 5inch IPS Only 299.99$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest