Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
Na, a Minideal megint remekelt: aug. 4-én rendeltem egy Newman K1-et, ma megérkezett (10 naptári nap, nem rossz). Amikor érdeklődtem náluk, hogy van-e teljesen fekete modelljuk ebből (tehát a hátlap is fekete, nem fényes, kopogós fehér, mint minden webshop-ban, azt mondták nincs. Ennek ellenére rendeléskor beírtam, hogy lehetőség szerint full black please, ill. említettem, hogy nem találok szilikon tokot hozzá. Mit küldtek? Szép, selymes, matt fekete hátlappal és egy fekete szilikontokot
Kedves tőlük, tényleg. Pedig rendeltem egyet (fóliákkal együtt) az E-bayről.
Hirtelen elbizonytalanodtam, hogy kezdhetem is el a beállításokat, telepítéseket, vagy nyomjak inkább egy resetet (alapbeállítások) + cache törlés, netán egy wipe all data + wipe cache (ekkor nem veszítem el a minideal által beállított root-ot?). Megszólalt bennem a kisördög, kit tudja miket raktak rá a kici kínaiak...Több olyan appot találtam, mely nekem pénzbe kerülő tevékenységeket folytathat... Pl. MTK Android Suite Daemon, Common Data Service, stb. Mit gondoltok, paranoia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest