- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #125899 üzenetére
Ha már Qfil.
Azt nem tudod véletlenül, hogy a Xiaomi-hoz hogyan áll ez a Qfil?
(Bár lehet, hogy Milestone2-től kellene kérdeznem)(#125901) tibcsi0407
Reméltem, hogy ezt mondod.
Igazából azért kérdeztem rá, mert a Vibe shot topikban láttam, hogy vagy miFlash, vagy Qfil...
Én Qfil-t használtam, működött. Xiaomi esetén viszont mindenki csak miFlash-ről beszél.
Asszem megkérdem őket a 3s topikban (ha már egyszer olyat szándékozok venni) -
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125892 üzenetére
Kíváncsi Fáncsiként várom...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125892 üzenetére
Sima Z2 es? Elvileg ebben nincs B20 viszont nagyobb az akku a tesóhoz képest.
-
válasz
tibcsi0407 #125810 üzenetére
5" alatt normális telefon nincs dual SIM-esek között már szerintem.
Sajna...
(JY-G4s forever - gps)
-
atala
addikt
válasz
tibcsi0407 #125800 üzenetére
Már melyik lesz tökéletes? A redmi 3S, vagy a Vernee?
Az én feleségemnek meg még az 5" is sok. 4, vagy 4,5-est szeretne, hogy egy kézzel is lehessen kezelni. Én meg hiába magyarázom neki, hogy viszonylag erős hardverrel nincs 5"-nál kisebb telefon. -
KamuMazsola
őstag
válasz
Mi baj az Elephone-nal? Egy barátomnak M2-t vettem, fél éve használja, de azon kívül hogy a fia egy krekkelt igo-szülinappot feltett rá és attól megbolondult, semmi gond nem volt vele.
-
attiati
veterán
válasz
nem stabil a gyartasminoseg?
vagy szoftveres gond van veluk? -
atala
addikt
válasz
tibcsi0407 #125792 üzenetére
Most az asszonynak keresek telefont.
nekem egy Siswoo i7 van amire mások azt mondanák, hogy nem nagy szám, nekem mégis nagyon megfelel. Semmi bajom nem volt még vele, nincs akadás, lefagyás. Mindent tud ami nekem kell. -
atala
addikt
válasz
tibcsi0407 #125792 üzenetére
Akkor azt még megvárom. Köszi.
-
atala
addikt
válasz
tibcsi0407 #125782 üzenetére
Köszi!
Mi a véleményetek erről: Vernee Thor
Nagyon jókat olvastam róla. Kb egy árban van a Redmi 3S-el, csak itt magyar garancia van rá.
Ja és az Áfát is vissza tudnám igényelni. -
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125788 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy a ROM nevében még TW van, de a letöltési oldalon is átnevezték SE (Special Edition)-ra a RN3Pro esetében. R3S esetében még nem láttam ROM-ot se. Aztán ki tudja, hogy itt hogy oldják meg...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125782 üzenetére
Redmi3S(Tw)
-
Tomi0703
addikt
válasz
tibcsi0407 #125755 üzenetére
Elolvastam a Logoutos tesztjeiket. Fórumjaikat nincs erőm végigolvasni.
Kamerában egyik sem annyira remekel, de ebben inkább az Ulefone jobb. Van neki értesítési ledje.
Ezeken kívül a K6000 Pro nekem szimpibb, jobban is néz ki szvsz. Te is azt mondod, úgyhogy szerintem az lesz. Köszi.
-
zebede
őstag
válasz
tibcsi0407 #125722 üzenetére
Ha ár-érték arányban legalább olyan jó lesz mint pl. a Vernee Thor, akkor sok ember fogja örömmel használni.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #125720 üzenetére
A Dakele Big Cola után a Light Cola, Zero Cola típusokat már nem merték bevállalni?
-
XmoD
senior tag
válasz
tibcsi0407 #125642 üzenetére
Én csak M3 Note-al találkoztam eddig.
-
XmoD
senior tag
válasz
tibcsi0407 #125639 üzenetére
Miui annyira nem fekszik és megtetszett a Flyme + a home gomb. M3-t csak én nem találok a magyar piacon ? Vagy valami ajánlott EU wh ?
-
Jazz
veterán
válasz
tibcsi0407 #125517 üzenetére
Így már jó lett köszi. Közben vakus képet is találtam, igaz csak közelre, a 3/13-as már az.
A vakuját hogy ítéled meg, más telefonhoz viszonyítva?
Ha majd tudsz csinálni éjszakai fotót kültérben olyan 1.5-2m távolságra, azt megköszönném.A cikkírás óta jöttek újabb telefonok amik alternatívát jelenthetnek a Le Pro 2-höz ár/teljesítményben? Lenne olyan amit nyugodt szívvel ajánlanál ezen telefon kiváltására? Csak megnézném mielőtt döntök és ezt megveszem.
Honnan érdemes beszerezni a telefont? Innen?
Köszi!
-
Jazz
veterán
válasz
tibcsi0407 #125494 üzenetére
Engem nem a beállított kiválogatott fotók érdekelnek hanem a valós tudás. Szerintem a te képeid a jók.
De megnéztem az oldalon lévőket is. Jóformán kiértékelhetetlen mert nem engedi 100%-ban megnyitni a képeket.
Esetleg egy vakus képet is tudnál majd csinálni?
Köszi!
-
madarasz92
őstag
válasz
tibcsi0407 #125469 üzenetére
Ez esetleg?XIAOMI Redmi 3S elég lenne neki az 5"kijelző is illetve nem félek a rendeléstől.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125479 üzenetére
Van jány akit a harmadik randi után mögkapsz, és van jány aki csak házasság után akar a tiéd lönni...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125477 üzenetére
Még...
-
arfer
senior tag
válasz
tibcsi0407 #125475 üzenetére
Ejnye, Cool1-el mi lesz
?
-
doongoo
addikt
válasz
tibcsi0407 #125469 üzenetére
Note 3 Pro van (elvileg) global versionban B20-szal ellátva (most jött a hírlevél)
Szerk: megelőztek
-
madarasz92
őstag
válasz
tibcsi0407 #125466 üzenetére
Ja értem mindegy egy a lényeg Windows nem tetszett neki, valami androidos kellene a Meizu helyett.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125453 üzenetére
...és ha még a lobbanékonyságát is másolták, akkor végeztek jó munkát...
-
Komplikato
veterán
válasz
Az milyen már, hogy a hivatkozott oldalakon se tudják eldönteni, hogy 8 vagy 10 magos proci van benne és milyen?
Az 5.2" és 5.5" modell közti különbségről szintén semmi. A linkelt oldalakon, beleértve a hongkongi oldalukat semmilyen infó sincs. -
zizol
aktív tag
válasz
Lekopizzák a samu s7 edget, de még a nevét is lopják az már nagyon gáz.
-
svgyula
addikt
válasz
Nem tudom miért van samu filingen
a videó láttán
-
A texasi
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #125429 üzenetére
Működni működik, de ez egy 2%-os kupon!
-
A texasi
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #125427 üzenetére
Van arra 4%-os kupon is!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125378 üzenetére
:-)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125370 üzenetére
Védenceid LeEco már megint nagyot alkotnak...
-
HPAA
őstag
válasz
tibcsi0407 #125370 üzenetére
igen dpd trackinget kaptam en is , azt hittem beneztem , de ezek szerint uj szelek fujnak ...
-
hzx0
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #125362 üzenetére
Nem! Német raktárbol rendeltem. Az EU Expressnél van + szállitási költség ha jol emlékszem. Akcioba olcsobb volt a telo eu-bol mint Kinabol. Trcking REXXXXXXXXXDE.
-
válasz
tibcsi0407 #125351 üzenetére
Nekem az első válaszom az akart lenni, hogy most leírtad az egész topik kívánságát.
Mindig az első gondolat a jó...Nekem spec ilyenkor az első gondolatom az, hogy Redmi3pro B20-szal és mtk alapon. Na nekem az bejövős lenne a miui ellenére (valahogy nem bírom megszokni, pedig már xperia Neo óta próbálkozom vele...).
Majd szóljatok ha ilyen lesz. (azért figyelek ám...)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125346 üzenetére
Ebben a fórumban te vagy a Mester, és csak látogató...
-
IldiH
tag
válasz
tibcsi0407 #125325 üzenetére
Szerintem elég jól lehet állítani a gyáriban is, de én a Lux Dash-al használom egy ideje. Na mostan ez azt írja, hogy a 100% az 3153lx (ha ez érdekes számodra)
-
IldiH
tag
válasz
tibcsi0407 #125316 üzenetére
Esetleg az Oukitel K6000 Proval ki lehetne próbálni. Számomra brutális fényereje van, alapban 10-20%-on használom (este-reggel, zárt térben, nyilván a déli napsütésben magasabbra kell venni).
De lehet én vagyok vámpír -
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #125307 üzenetére
Szia! Ebben nagyon tévedsz! A polarizált szemüveggel ha elfordítod a kijelzőt elsötétül! Ez kijelzőtől függően akár korom fekete is lehet! Vagyis ha a (mivel mindkét áteresztő polarizált) egymásra 90°szöget bezárva nem engedik át a fényt! Sőt az autónál ha felrakom a szemüveget a hátsó szélvédőn látom a ragasztásokat! Ha leveszem semmit nem látni belőle
Nagyon csalóka ez a téma! Nagyon nem mindegy hogyan helyezed el a telefont vagy a GPS-t! Viszont órákig lehet nappal szemben is vezetni anélkül, hogy elfáradna az ember szeme!
Itt a példa és ez még nem is extrém! -
Cheesy
őstag
válasz
tibcsi0407 #125305 üzenetére
Jajj és egy nagyon fontos dolgot kifelejtettem.
Nem tudom hányótokat érint a dolog, de én vezetéshez polarizált lencsét használok.
A Samsung Galaxy Core Prime (céges) csak landscape módban látszik, állítva semmit nem látni.
A Lumia 930 (saját) mind álló, mind fekvő helyzetben kiválóan látszik, csak 45°-ban sötétedik be kb 50%-al. -
ben-ga
tag
válasz
tibcsi0407 #125300 üzenetére
köszi, nem akartam mérőeszközt venni, mert attól még nem tölt gyorsabban...
csak próba volt az ampere, mert lassúnak találtam a töltést -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #125285 üzenetére
Tibcsi, az csak a Z2-re van, az megy is magyar nyelvel, ellentétben a Z2 PRO-val, ott valamiért nem engedik, tudom ez hülyén hangzik, de ez van! Hónapokig vártam a PRO-ra míg be nem jelentették hogy nem lesz nemzetközi szoftver rá, furcsálltam én is egyébként hogy akkor a sima Z2-n meg lehet, de ott is valami fabrikált rom lehet rajta.
-
femiki
tag
válasz
tibcsi0407 #125285 üzenetére
Akkor várok még egy kicsit hogy kiforrja magát. Esetleg emlithetnéd a Spemall-nak hogy foglalkozzanak ezen a téren a telefonnal.
-
femiki
tag
válasz
tibcsi0407 #125281 üzenetére
Igen, de elbizonytalanit hogy ott nem irják a Magyar nyelv meglétét.
-
IldiH
tag
válasz
tibcsi0407 #125275 üzenetére
Nekem van Oukitel K4000-em, K6000-em és K6000 Pro-m., egyiknek sincs semmilyen hangzásbeli problémája.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #125273 üzenetére
Körülbelül,azonos körülmények között!
Mondjuk 1 hónap oukitel folyamatos használat,azonos helyről(Melóhely gépem mellől,stb.
Nekem az oukitel zörgött meg nem volt valami nekem tetsző a hangzása stb.Meg is váltam tőle. -
attiati
veterán
válasz
tibcsi0407 #125244 üzenetére
vas megyeit is tudsz?
-
dokee78
félisten
válasz
tibcsi0407 #125244 üzenetére
Olyan helyen ahol csak B20 van tudsz böngészni Opera Minivel?
Arra célzok,hogy el lehet vele lenni? -
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125206 üzenetére
Ahogy mondod...az is baj, ha szinte soha nincs frissítés....de az sem biztos jó, hogy ha túl gyakran...viszont MIUI Teszterként azt mondom, nekem eddig igen kevésszer volt hogy egy napi frissítés (teszterként) vagy a heti teljesen elb@szarintotta volna a telefont, ha romlott is valami a következő update javította.
-
válasz
tibcsi0407 #125150 üzenetére
Utópia.
Én az előpiát is szeretem. -
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #125134 üzenetére
Szerintem ne húzd fel magad rajta.
Valahol ez egy jó teszt, mert a RÁCIÓ helyett az EMÓCIÓT ragadja meg.
Ha egy párszázezres látogatottságú FB oldal hirdetné így azokat a telókat, amiket mi itt ajánlani szoktunk, akkor a többszöröse kelne el belőlük.És mindjárt nem kéne egyéni szürkeimporttal, Spemall-trükközéssel stb. behozatni a dolgokat, hanem a dolog anyagi vonzereje, profitabilitása miatt vállalkozások állnának rá, és nekünk is egyszerűbb dolgunk lenne.
Nagyobb merítés, több tapasztalat, pörgősebb topik, hazai gari mindenre, sok magyar rom, minden sarki boltban pótaksi, alkatrészhegyek, stb. -
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407 #125090 üzenetére
Márpedig mostanság bele kellene húzniuk, mert a mobilos részesedésük esik a többi nagy kínai gyártóval szemben...
-
válasz
tibcsi0407 #125090 üzenetére
Remélem, hogy nem lesz nagyon veszélyes az árazásra, és nem száll el, mint egyes már nagyobb névnek számító cégek.
Rájöttem, hogy nekem elég lenne egy redmi3pro, ami tud b20-at. Oszt' bakfitty. (Ha mtk-s lenne, akkor jobban örülnék, de akár tátikás is lehet, meg mondjuk ne legyen zárt a BL). -
Szállító76
tag
válasz
tibcsi0407 #125072 üzenetére
Most már értem nem tudtam. Akkor honnan érdemes ilyet rendelni?[doogee]
-
A texasi
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #125029 üzenetére
Valami új modell a Xiaomi palettáján az RNS Pro ?
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #125023 üzenetére
Pedig a nyitott bootloader, a dedikált SD-kártyahely, a kivehető aksi mind mellette szól.
Kár, hogy a félévente kiadott új telók megeszik a piacát, pedig az emberek kb. 90%-ának bőven jó lenne.
A Redmi Note 3 mellett igazából max. a nagyobb aksi szól, semmi más. A fingerprint szenzor max. érdekesség, ahogy olvasom a tapasztalatokat, elég sokan kikapcsolják.
A zárt bl, a nem kivehető aksi és a közös SD slot inkább visszalépés.
Másrészről meg pl. a Honor 6-nak is van még piaca, pedig 2 éves flagship. De ha végignézzük a specet, igazából ma is megállja a helyét. Csak az őrült ütemű verziókergetés teszi "elavulttá", holott a külön SD-hely abban is praktikusabb.
Nem véletlen nem cseréli svgyula szaktárs sem...
-
GIJoe
addikt
válasz
tibcsi0407 #124982 üzenetére
forma miatt kilőve, gyengébb kamera, mutattam már neki... de
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
tibcsi0407 #124942 üzenetére
Értem. Köszönöm.
(#124943) pluhm Neked is.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #124919 üzenetére
De, az csak egy mese. -
Shia-ko
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #124844 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #124856 üzenetére
Jó, hát saját dizájnos Elephone-t még senki sem látott.
-
blaca83
őstag
válasz
tibcsi0407 #124830 üzenetére
Minimálisan kompromisszum kész vagyok a méretet illetően...
Ez a méret ami nálam pont kézben tartható és a zsebemben is jól elfér még. Esetleg egy minimálissal lehetne még nagyobb. -
válasz
tibcsi0407 #124743 üzenetére
Na azért!
(Tudom-tudom, itt most nyilván ilyen "normális" kijelzőre gondoltok, ami a telefonba is van.)
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #124733 üzenetére
Azért van ott két Acer Liquid is értékelhető speccel.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
tibcsi0407 #124733 üzenetére
Az lehet, de aki ragaszkodik ehhez a kijelzőmérethez, az ezzel tisztában is kell legyen.
Amúgy a kenyérpirító nem fér a zsebedbe, hogy csak egy okot mondjak, miért nem azzal telefonálunk. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #124702 üzenetére
Ez így van/volt, benne van a pakliban a gikszer.
Ami roppant csábító volt, az a B20, én emiatt választottam ezt.
Ha nem lett volna ez a gondja, akkor egyébként egy teljesen jó minőségű, gyors, sallang mentes telefon lett volna. Még a szoftveres gombokkal is megbarátkoztam.
A kamerája mondjuk rosszabb, mint amit Mi4C-n megszoktam.
Maradok a Xiaominál, itt már nem lőhetek mellé. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #124690 üzenetére
Nekem akadt még problémám az Apolloval, mobilnetem nem volt itthon, ahol minden más (nem kevés) telefonnak semmi gondja soha nem volt.
Városközpontban kiderült, hogy működött, de itthon egyetlen oldalt sem töltött be.
Elállás lett a vége a sztorinak. Remélem hétfőn jön helyette a Redmi Note 3 Pro. Eustockon feltorlódtak a megrendelések. -
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #124692 üzenetére
Így igaz. Ezért is írtam hogy drukkolok nekik. Egyébként ahhoz képest hogy egy új csapat, nem indulnak nagyon rosszul. Legalábbis láttunk már ennél sokkal gyászosabbakat is.
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #124690 üzenetére
Igen, én is így emlékszem. Sajnos. Pedig "bizony mondom néktek" jó érzés volt azt a készüléket kézbe venni.
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #124683 üzenetére
Én is osztom a véleményeteket. Volt Thorom is kb. 2 hónapig illetve Apollom is 3 napig. Az előbbi szvsz abszolút vállalható készülék az áráért (szerintem ez a scroll dolog egy kicsit túl van misztifikálva ), az utóbbi pedig jó lett volna ha nem hibásat kapok.
Mindenesetre nagyon hiányzik a Vernee-nél egy vérprofi szoftveres szaki, aki a feltárt hibák alapján kezelésbe venné a cuccot. Hiába jönnek a frissítések ha érdemben nem sokat változtatnak a problémákon.
Ennek ellenére drukkolok a cégnek, mert én úgy vélem azért használható telókat csináltak. -
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #124678 üzenetére
Egy teszt mindig szubjektív lesz, nyilván őket is befolyásolja a márkákhoz kapcsolódó szimpátia, és simán lehet, hogy mondjuk egy fotó az egyik telefonnál tetszeni fog, a másiknál meg pocséknak minősül, ezért vagyunk emberek, meg aztán az egyikből hibás darabot kapnak tesztelésre, a másikból nem stb.
Van egy rakás teszt a youtube-on, többféle nyelven is, érdemes többet is megnézni (már csak azért is, mert sokszor hibáznak is, lásd még "emberek vagyunk" téma), aztán eldönteni, hogy Neked mi tetszik, mi az a bénasága a telefonnak, ami Téged pont nem zavarna stb
-
zebede
őstag
válasz
tibcsi0407 #124678 üzenetére
Most te komolyan arra célozgatsz, már több hozzászólásban, hogy az eustock által forgalmazott telefonoknál nem reálisan értékelnek a mobilarénás tesztekben?
Magyarán, csalnak? -
válasz
tibcsi0407 #124663 üzenetére
Nekem is megvan ez a félelmem, hogy nem olyan lesz a Vernee, mint amilyennek tűnik - pedig sok ismeretlen készülékbe belementem már, de ott nem volt másnak, akkor megvolt az újdonság érzése.
Reméljük, egy év múlva már nagyon szeretni fogjuk... -
amdk7
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #124671 üzenetére
Igen, custom romot.
Hogy töröltem-e? Nem mondanám, teljesen szűz (needrom-ról töltött) romokkal is ezt dobja.
Ez a EngineerMode.apk egy külön progi?RVR400: THL T100s, de pl a LG G3S-em is ugyanezt csinálja igaz azon csak a jelenleg rajta lévő custom 6.0.1-es androiddal néztem
-
Milestone2
nagyúr
válasz
+1
-
RVR400
veterán
válasz
Én le lettem hülyézve, mikor próbáltam előre óvni mindenkit...
-
válasz
tibcsi0407 #124659 üzenetére
Köszi a link-et. Szerintem pár fórumozónak jól fog ez most jönni. (Akik éppen telefont keresnek.)
Átfutva a listát, ezen nekem is megakadt a szemem: OUKITEL K4000 Pro 4G... Aki olyan mint én (tehát tényleg nincsenek "nagy" elvárások: sima 4 magos proci, min. 1GB ram, 5"-os kijelző) annak egész jó lehet.
-
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #124525 üzenetére
őszintén nem tudom h a 0,2" potnosan mennyivel többet jelent. Meglesem h méretben mekkora különbséget jelent. De nagyon agyalok h inkább kitolom 400-450 a rászánt összeget
-
ben-ga
tag
válasz
tibcsi0407 #124497 üzenetére
köszi!
egyszerűbb mód nincs erre? -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #124493 üzenetére
Tud elvileg magyarul, gondolom megfelelő ROM-al
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #124429 üzenetére
Igaz, az már 130, rosszul emlékeztem. A sima K6000 van 100$ körül.
-
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407 #124426 üzenetére
mini - 5,2"
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #124300 üzenetére
Nem kell kínai szám, nyitható bárhonnan, egy leírás (tejesen mindegy milyen készékről van szó).
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #124293 üzenetére
Hivatalos BL nyitás is van, sőt ezt szokták ajánlani, csak egyesével engedélyezik ezért egy ideig eltart, de teljesen hivatalos.
Gyári ROM-ot teszel fel automatikusan visszazár ha jól tudom, de utána megint nyitható. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124296 üzenetére
Ez igen!
Nagyon gyorsan leesett az ára. Mikor utoljára nézegettem őket, még majd 400$ volt a sima Z2.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124293 üzenetére
Ennek ellenére, ahogy nézem nem áll rosszul custom rom-ok frontján!
Gondolom a Zuk accounthoz kell a kínai tel.szám. (most nincs kedvem kínait fordítani
) Van már unofficial cm13, RR, Mookee stb... TWRP stb.. Jó lesz ez, csak kell még neki idő! Arra meg ne alapozz, hogy Zuk-ék eppen most mit csinálnak , meg nyilatkoznak, mert két hét vagy egy hónap múlva pont az ellenkezője lehet igaz!
monti0222w: Tudom, én is vártam rá jó ideig, hisz te is ott voltál.
De most mit mondjak erre?! Kínaiak...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124291 üzenetére
Igen, igen ezt már elmondtad. Megértettem elsőre is. Ettől független biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani ezt a problémát.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124288 üzenetére
Ne már.. A Xiaominál ment a cidri az elején a zárt bootloader miatt, aztán mi lett?
Egyébként a Zuk maga nyitott csatornát a fejlesztők és userek irányába, melyben bíztatta az embereket, hogy segítsenek összehozni a külömböző régiók lokalizációját, aztán rá 2-3 hónappal nyilatkozik a forgalmazóknak, hogy bocsi, nem lesz Int. verzió és elhagyjuk az EU piacot!
Na nem mintha minden sarkon zuk webshop lett volna.
A türelem nyitott bootloadert terem!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124281 üzenetére
Szerintem még ne mondj le róla!
, ha kellően leesik az ára, akkor úgyis ráharapnak a fejlesztők! Az indiaiakat nem lehet eltántorítani!
Szóval bármi lehet még...
Viktorhu: Hát.. A franc tudja hogy gondolkodnak. Egyébként 1+1-re kiadták a 6.0-ás CyanogenOS-t. 1+2-őt és a 3 at meg a CyanogenMOD támogatja hivatalosan, ha nem tévedek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124278 üzenetére
Aha.. Nem hinném, hogy ezt nem fogják majd megoldani. Ezt majd az fogja eldönteni, hogy mennyit adnak el belőle. Eddig téged igazol, hogy még mindíg nincs fent a támogatott eszközök listáján. Én le mondtam róla már régebben, pedig akkor még csak az árral ment turpiskodás!
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #124278 üzenetére
Majd a kínai piacon elkezdődik a kínai telszámok árusítása is
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124276 üzenetére
Nem értem, mire gondolsz? A Zuk Z1 nél?
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #124261 üzenetére
Köszi. Gondolom a Cyanogen OS megszűnésének köszönhetően.
(#124262) monti0222w:
Köszi, de gondolom nem lett volna neked se nehéz leírni, amit tibcsi0407 írt, de azért köszönöm. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #124254 üzenetére
S801 vs MT6797T? Hát nem értünk egyet.
-
bazsy1981
tag
válasz
tibcsi0407 #124124 üzenetére
oké de nincs telefon szám feltüntetve nekik az oldalon, legalábbis a győri boltnál nincs
-
bazsy1981
tag
válasz
tibcsi0407 #124122 üzenetére
hát ha kilehet akkor kicserétetem, mert kurvára kezd zavarni, amoled után ez egy szar így..., meg amugy is 50 ezerért nézzem a vibráló kijelzőt 2 évig, hát nem, ma megpróbálom visszavinni, most megyek telefon ügyben oda 3ikra
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #124115 üzenetére
A speed 7 specifikációját nem ismerem, de amit az enyémbe pakoltak, az a cucc még most sem a 100 dolláros kategória, másfél évvel ezelőtt meg pláne nem volt az. Sztem nem lenne baj az árazásával, ha nem kéne azon izgulni, hogy egy jól összerakott példányt fogjon ki az ember. Ha ez nem lenne, akkor én szívesen vennék megint Zopot.
-
bazsy1981
tag
válasz
tibcsi0407 #124115 üzenetére
hát ja közel 50ezer volt akcióba, de legalább magyar garival
s4ről váltottam, hát szerencse még nem vették meg mert bepipulok és visszaköltözök arra
mondjuk már csak ez az enyhe vibrálás zavar, pedig szép lenne a kijelző, ilyen miatt visszacserélik szerintetek edigitalba még 3 napon belül vagyok pénteken hoztam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest