- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Nekem volt 512 MB-s telefonom és azért néha szűkös volt, pedig semmi különöset nem csináltam vele, még játék is csak a Throttle Copter volt rajta...
Lehet élni vele, de ez egy olyan kompromisszum, amit teljesen felesleges megkötni. Ha szereted az asszonyt, akkor 1 GB-osat vegyél neki!
-
RVR400
veterán
A kamera kb a legutolsó tényező, mert sötétben esetleg van jelentősége, de úgyis szar képet csinál egy mobil, szóval annyival nem jobb, hogy überelje a proci, RAM, ROM kombót semmiylen szinten. A 900-as 3G-t nem tudom hol olvastad, de ha tudja is, annak sincs túl sok jelentősége, kb csak parasztvakítás, hogy plusz 5% lefedettség legyen.
Nem azonos a poci és a videovezérlő. Pl itt írta valaki az Unrealos 6582+Mali400 eredményét, ami 42%-kal kisebb eredmény lett, mint a 6589+SGX544 kombó. Természetesen megértem, hogy a Huawei az Huawei, de a Pomp sem épp egy Jingwei...
-
Sajnos nem saját volt, de:
hétköznapi használatban baromi gyors, stabil, nekem minden programom futott rajta, amit két nap alatt felraktam rá. Állítólag némely játék nem jön ki olyan jól az intel procival, de erről nincs személyes tapasztalatom. Azt is hallottam már erről, hogy ez csak korábban volt probléma, de már orvosolták, csak ugye az emberek fejéből nehéz az előítéleteket eltávolítani, de ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom (mivel nem érdekelnek a játékok, max a GBWG néhanapján).
-
tolvaj!
őstag
hát a GB 256 rammal egy általános és elfogadott dolog volt. de 512 őn már büntetett a rendszer annyira jó volt. a samu ace 2 768 rammal és 2,3 al jött ki, azzal nem is volt baj, azt leszámítva, hogy nem tudta rendesen kihasználni a processzor potenciálját, mert egymagos rendszerekre lett írva az os. értsd jól, ha a lenovo nm optimalizálta és nem rakott a kernelbe frankó párhuzamosításokat, lesz egy nagyon átlagos belépő telefonod ami a két mag ellenére is akad egy kicsit.
-
Alone50
csendes tag
Én találtam driver telepítőt. És miután telepítettem a drivert, látta a flashtool.
És azt a ROM-ot tettem fel, amit te is szeretnél. És sikerült. Úgy 5 perc volt, amíg a sárga csík végigment.Próbáltam mailben elküldeni a telepítő zip-et, de nem engedte a gmail. Azt meg már nem tudom, hogy honnan töltöttem le. Ha adsz tippet, hogy hova tölthetném fel a zip-et, akkor feltöltöm neked.
Ja, win7 32-t használok. -
-
RVR400
veterán
Ebben van magyar nyelv. Viszont a recoveryt a másik ROM-ból kell feltenni, mert az ebben levővel a gyári visszaállítás után beragad.
-
CoolBoy323
nagyúr
annyira nem rossz, de van máshol is ennyiért
-
hege21
aktív tag
Meg egy ilyen árlistát mellékeltek
Apple iphone 5S 16GB 4G/4inch/ios 7.0 $215
Apple iphone 5 16GB 4G/4inch/ios 6.0 $205
Apple iphone 4S 16GB 3G/3.5inch/ios 5.0 $162
Apple iphone 4 8GB 3G/5inch/Android 4.2 $110
Samsung Galay S4 I9500 3G/5inch/Android 4.2 $209
Samsung Galaxy Note 2 4G/5.5inch/Android 4.1 $188
Samsung Galaxy S 3 3G/4.8inch/Android 4.0 $153
Nokia Lumia 920 4G/4.5inch/Window 8 $165
Nokia Lumia 820 3G/4.3inch/Window 8 $115
HTC One 4G/4.7inch/Android 4.1 $160
HTC One X 3G/4.7inch/Android 4.0 $90
HTC X920e(Butterfly) 3G/5inch/Android 4.1 $130
Sony L36h (Xperia Z) 3G/5inch/Android 4.1 $150
Sony L39h (Xperia Z Ultra) 3G/6.5inch/Android 4.2 $232
Sony LT26II (Xperia SL) 3G/4.3inch/Android 4.0 $79
BlackBerry Q10 4G/3.1inch/BlackBerry OS 10.1 $160
BlackBerry Z10 4G/4.2inch/BlackBerry OS 10 $113
BlackBerry 9900 4G/2.8inch/BlackBerry OS 7 $190
BlackBerry 9810 (Torch) 3G/3.2inch/BlackBerry OS 7 $55
BlackBerry 9780 3G/2.8inch/BlackBerry OS 6 $60 -
ÁrPi2
senior tag
Well well... és akkor a Cubot-One amit linkeltél de amiről olyan kevés alapos akkubeszámoló van, akksija vajon milyen tömegű és hány köbmilliméteres és a rácímkézett 2200 mAh az vajon korrekt adat?
A Gorillaüveg is még differencia a Jiayu javára, de olvastam már kételkedéseket Mindenről
-
Lampard19
tag
Hát én rá kerestem de sehol nem találok semmilyen szoftvert a Neten és biztosan van pár embernek akinek a760-a van. Úgyhogy nem hiszem, hogy hú de komoly segítséget kértem, úgyhogy tekints el az üzenetemtől ha lehet, hülye kioktatással nem hiszem, hogy segítesz. Nem önállóság kérdése, hogy nincs semmilyen szoftverem de ha bárkinek van akár angol akár magyar attól szívesen várom.
-
-
tolvaj!
őstag
-
devast
addikt
Ha csak nem antutuval játszik a gyerek, akkor kukázhatod azt a pontszámot, mert kb semmit nem ér
De 50k-ig max mt6589T-t kap, szóval olyan nagy választási lehetősége nincs. Játékra minél kisebb felbontás az optimális, vagyis 720p fölé ne menjen.
ps: látszik is a képen, hogy 3D-ben több mint kétszer gyorsabb a másik kettő qualcomm soc. -
oklmernok
csendes tag
Ha 11 eves fiunak kellene jatékra egy telefon (ZTE Blade1 után), akkor mit ajanlanatok?
autóverseny, stb.. kb max kb 50ezerig, tehat valami erős grafikus kártyával.. ez az MI5s 300usd folotti ára már egy kicsit sok.
az is előny, ha van mögötte nagyobb közösségi támogatás
előre is kösz, BN -
-
Brain75
senior tag
Hát ami a linkben van az valóban 1 magos, de az új verziója ami ennyi pénzért megvan vámmal áfával az valóban 2 magos.
-
-
maj-viktor
őstag
Ez tök jó, csak tök felesleges a quad core oda, ahova szánom... így 230$-ért nekem drága... pedig mind quad core-os jó ár, de ide elég lenne dualcore és azért is írtam a ~150$-os határt +-10-20$!
(#50267) csampei
Igen... mondom nézegettem a CAT & Discovery & Hummer mobilokat, csak ezek 256MB RAM & 256MB ROM-osok... és nem kell ennyire strababíronak lenni, azaz nem egy hegymászónak vagy izé na érted kell, csak egy átlag mobilt gyorsan lestrabál, azért gondoltam a Lenovo A660-at, de ez kezd kifutó lenni így hasonló paraméterű alternatíva érdekelne....A Runbo x5 is sajnos 256MB RAM-os... és single core-os... legalábbis amit most találtam 130$ körül...
(pedig ez jó alternak tűnik... de akkor inkább valami elfekvő raktárból szerzek lenovo a660-at) -
devast
addikt
Processor 1.5GHz MT6589
CPU Type Quad-Core
GPU Mali-400 MPValószínű... ez is mt6572 mint az összes többi ennyiért.
VAGY ez az új mt6582. Mert pont ma láttam egy ilyen soc-ot (4x1,3ghz + mali400), screenshot-on, és nem hiszem, hogy a jiayu kamuzik. Vagy valamilyen még nem bejelentett soc lehet benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gamepad
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest