- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
fi:zi'k #7006 üzenetére
Ne basszátok már fel kora reggel! Pl. eltérő nyelvkiosztást, program/környezetfüggő bill. elrendezést hogyan oldanátok meg fizikai billentyűzeten? A fizikai sérülékenységről, zsanérok kikopásáról nem is beszélve.
Egészségetekre, használjátok, de én azért haladnék a korral... -
xhege
veterán
válasz
fi:zi'k #6696 üzenetére
Köszi a tanácsot! Legközelebb igyekszem úgy csinálni, bocsi.
(#6695) cappa72: az akksi inkább a Lenovo felé húz, nem a 20$ a fő ok. Magyarítás gondolom előbb vagy utóbb erre is lesz, hiszen oly sok okos leleményes ember él ebben az országban.
(#6698) Jazz: kevertem akkor ezt a ttmall és tmallboxot bocsi. Na megnézem azt a webshopot is
Általánosságban kérdezem. A 4,5 inchnél nagyobb telók nem túl nagyok a mindennapi használatra már? Gondolom netezni, filmezni, játszani jobb, de a minden napokban?
-
devast
addikt
válasz
fi:zi'k #5370 üzenetére
Mivel nincs semelyik boltban sem, ezért így kb áll a rendelésem. Pandawill-el leveleztem, fingjuk sincs lesz-e, illetve mikor. Én mindenesetre még tartom ezt a rendelést, ha látok jobb megoldást, akkor visszakérem a pízt. Paypal 45+20 napot kihasználom. Ha kb okt 7-ig nincs semmi hír, akkor pénz vissza lesz.
-
-
Rick4
félisten
válasz
fi:zi'k #4269 üzenetére
Na akkor kezdjük elölről. Erre válaszoltál:
(#4248) devast
Pont a vám a legkisebb tétel. Legalábbis eddig eletronikai cuccok terén még nem láttam 5-6%-nál nagyobbat Kínára vonatkozóan.Miközben az ember nem vámról, hanem vámolásról beszél. Ha annyira képben vagy, akkor csak a két fogalmat nem tudod megkülönböztetni? Mert ezt már leírtam egyszer, de úgy látszik, akkor se érezted mi a téma.
Ráadásul nem tudom, mikor rendeltél utoljára, egyrészt 2010 eleje óta az Orczy téri postakicserélőbe új vámosok kerültek, lassult a folyamat, mindent bontogattak ami olyannak tűnt, de mióta kiköltöztek Ferihegyre, és legfőképp az elmúlt pár hónap óta szó szerint mindent kibontanak. Ráadásul most elsejétől már a magánszemélytől magánszemélynek küldött csomagokra is érvényes a 22EUR/45EUR érték, szóval nem tudom kinek mit érdemes intézni, max egyszerre jó fizetni, de sokfelé küldeni értelmesebb megoldás. Persze annak, aki nem tud jobbat.
-
siryeti
tag
válasz
fi:zi'k #4256 üzenetére
Csak írtam hogy érdemes foglalkozni vele.
A kuponos megoldásnál hogy van az hogy mondjuk megegyezünk velük hogy viszünk 20 darabot, fixáljuk és végül a kuponnal vesznek vagy 100db-ot?
Akkor a 20db után is marad az ár, vagy azok jobban járnak, vagy hogy oldják ezt meg?Oké szívesen veszek minden segítséget!
-
slaci007
senior tag
válasz
fi:zi'k #4026 üzenetére
Regisztrációnál írja,hogy bemásolja a pay-palos címet szállítási címnek de nem másol semmit.
Address will be auto copied your paypal registered address.
For security reason, we can only ship to your paypal registered address. If you need to ship by other address, please revise it on your paypal account during check out.
For western union payment, please send us your details address to etotalk.cs@gmail.com If you have any questions about it, you can always contact us by etotalk.cs@gmail.com.
Thanks for liking etotalk.com, and enjoy your beautiful phoning experience! -
berigazek
őstag
válasz
fi:zi'k #3442 üzenetére
Eleinte ezt csinálták velem is,de mostanában kicselezem őket,ahogy csak tudom... :-)
Most beszéljünk más dolgokról is:-)
Pontosan másfél órája netezem Hotspot-ként és 100%-ról lement 83%-ra az akksi töltöttségi szintje.
Ez jó szerintetek vagy elfogadható?
Ja és a Google Play-ről úgy is tudok frissíteni és letölteni progikat,hogy a ,,Háttérben" NINCS engedélyezve az internet kapcsolat.Normális ez,más telefonnál nem volt így? -
Rick4
félisten
válasz
fi:zi'k #3432 üzenetére
Miféle eladást? Nem a piacon vagyunk. Számlakonverziós devizaárfolyam a neve. A paypalnál beálítod hogy a paypal vagy a bank váltson és ennyi. Másnak mondd, mit figyeljen, nekem nyilvánvaló, hogy melyik rubrikát nézem.
Pont ezt írtam le, ha elolvasod végig, neked is egyértelmű:
tehát a mai értéknappal indított vásárlások 225.29-es $ árfolyammal könyvelődnek le. Ehhez képest a vételi árfolyamuk 216.45, a közép pedig 220.87.
Szerintem önmagából következik, hogy akkor a lekönyvelt árfolyam az eladási lesz, de lehet csak nekem egyértelmű?
-
-
Geree
senior tag
válasz
fi:zi'k #2112 üzenetére
Az angol részével nincs probléma
- de valóban nem vagyok otthon egyébként így nem tudom megnézni jött-e értesítő...Ha futár viszi, akkor sanszos, hogy nem fog megtalálni a címen nappal de elvileg posta..és mivel Sopronba kértem, nem Budapestre, ha értesítőt is hagyott, nem értem miért "Budapest" és miért "Failed" miért nem "Pending on reception" vagy vmi hasonlo
na sebaj..majd a héten rájövök talán...
-
NivoSzaki
tag
válasz
fi:zi'k #1962 üzenetére
Igazad van nem az ... csak élőben minden más egy kicsivel amúgy így sem néz ki rosszul és nagyon jó árban van jó a kijelzője 1GB RAM és az új proci is van benne.
Amúgy olyan érzésem van a fém burkolatát illetően mintha le lehetne szedni róla alul és meg lehetne fordítani mint régebben a számológépeknél
de ez csak ilyen megérzés
-
berigazek
őstag
válasz
fi:zi'k #1943 üzenetére
A ,,buktatót" még senki nem ismeri mivel még nem elérhető....azaz nem tudom meg
venni még,mert nincs raktáron... :-(
Amúgy nekem is tetszik,de nem szeretnék megint ,,az első fecske lenni mindenben",mert ráfáéztam mindenre..
Az elején még SEMMI sem kiforrt...ha érted,hogy mit szeretnék mondani....:-(
Semmi sem tökéletes... :-( -
Novicsok
tag
válasz
fi:zi'k #1486 üzenetére
Hát nem tudom, mire mész a "hazai tapasztalattal". Itt senki nem vezeti a kezed, mit és hogyan csinálj. Meg kevés is a felhasználó.
De pl. fél éve Kantonban az elektronikai piac egyik nagy épülete bejáratánál a kínai mellett orosz felirat virított. Sokat vesznek tőlük az oroszok, és szeretik ízekre szedni a problémákat. Ezek nem a gazdag oroszok, hanem a sok fiatal hozzáértő, aki mérsékelt áron akar jó telefont használni. -
Novicsok
tag
válasz
fi:zi'k #1483 üzenetére
Érdemes lett volna egy MT6575 -ös telefont venni, pl. a ZP100 azért jó, mert a legtöbb adat, program, javaslat van rá, az orosz fórumon 7500 hozzászólás:
http://forum.china-iphone.ru/viewforum.php?f=48
Amit vettél, az valószínűleg 2.3.4-el fut, ha a magyar nyelvet ajánlja.
Én nem régen frissítettem W801 telefonomat 2.2-ről 2.3.4-re, és kiváló teljes magyar nyelven fut. (Eladó!) -
Novicsok
tag
válasz
fi:zi'k #1483 üzenetére
A ZP300-ról:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=46&t=20172&start=240
Ez az alfórum 3 hete működik, de ugyanott a ZP100-ról napi 100 feletti hozzászólás van, részletes ROM, mod, 2.3.6, 4.0.3 stb. verziók közlésével.
A pandawill ajánlott levél ragszámot a www.posta.hu is követte, amikor belépett ide, pl. látszott, mikor volt vám elé állítva, stb.
Vettem még microSDHC kártyát is a pandawill-től, az is ide ért 7-10 nap alatt.
Azóta rátaláltam a mymemory.co.uk-ra, most próbavásárolok tőlük. -
k0vi80
csendes tag
-
fecg21
aktív tag
válasz
fi:zi'k #1161 üzenetére
Persze hogy van 4col alatti telefonból is nagy kínálat, vannak még azok az "ájfón" klónok is. Bár én a bonyolult női ízlésvilágot elképzelni se tudom-de szerintem egy olyan tetszene neki, és nem is fontos hogy mtk6575-ös cpu-s legyen, jó oda a 6573-is, de szigorúan 512mb rammal. Azt javaslom hogy keresgélj össze 4-5 olyan telót ami számításba jöhet, aztán majd itt megmondják neked hogy azok közül melyik a legjobb ár/érték arányban.
-
-
Rick4
félisten
válasz
fi:zi'k #1157 üzenetére
Ha nem említetted a dual sim-et, gondolom nem is annyira fontos, én is pont itt jártam 1.5 hónapja, a 250 dodó most 57 ezres, 73-ért már van sony ericsson xperia arc S is, új, garis, hardverileg meg nem kérdés, hogy jobb-e, mint ezek a telók. nkem pont az volt a bajom,hogy nem anyival olcsóbbak, mint amennyire eladhatatlan lesz 1 év múlva, plusz gari problémás, support problémás, stb stb...
Nem mellesleg ilyenem van eladó is. -
fecg21
aktív tag
válasz
fi:zi'k #1155 üzenetére
Az attól függ hogy te mit értesz a legjobb alatt, fontosnak tartod e a naprakész hardvert egy telefonban, tényleges dual sim üzemmód, android verziója, ram mérete ,akku üzemidő , cpu sebessége, külső megjelenés menyire számít-ha számít egyáltalán. Netezésre, telefonálásra , játékra használnád e inkább a telefont, vagy ezek mindegyikére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest