Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új dizájnt kap a Nova széria friss generációja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geree
senior tag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Az angol részével nincs probléma
- de valóban nem vagyok otthon egyébként így nem tudom megnézni jött-e értesítő...Ha futár viszi, akkor sanszos, hogy nem fog megtalálni a címen nappal de elvileg posta..és mivel Sopronba kértem, nem Budapestre, ha értesítőt is hagyott, nem értem miért "Budapest" és miért "Failed" miért nem "Pending on reception" vagy vmi hasonlo
na sebaj..majd a héten rájövök talán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- de valóban nem vagyok otthon egyébként így nem tudom megnézni jött-e értesítő...Ha futár viszi, akkor sanszos, hogy nem fog megtalálni a címen nappal de elvileg posta..és mivel Sopronba kértem, nem Budapestre, ha értesítőt is hagyott, nem értem miért "Budapest" és miért "Failed" miért nem "Pending on reception" vagy vmi hasonlo