- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
petrot
üzenetére
Lassan 3 hónapja nyúzom az én n828-amat, közben sok ROM-ot ki is próbálta, de csak elismerően tudok nyilatkozni a készülékről. Nekem a Needrom-os "Based on N828_V5.6" ROM lett lett hungobungo módszerével magyarosítva, és ezzel 13920-as teszterdményt produkált az Antutu-n mérve. Ebben a katgóriában és képernyő méretben el nem cserélném semmi másra. Nem értem a bootloop problémát. Szerintem egy másik ROM-mal szaladj azért neki még egyszer a fordításnak, persze, ha a magyar nyelv fontos a számodra.
Talán, ha valamit meg kellene "hiba"-ként említenem, akkor az a zenei hangzás lenne. Egy fülesen sem tudtam Samsung-szintű hatás elérni, aztán beújítottam egy beats by dr dre -féle fejhallgatót, és ezzel viszont brutál jól szól. Szóval ez a hiba sem hiba már.
Ami a fóliát illeti, az nekem is hamar bekarcosodott zsebben hordva, de ha majd zavar, teszek rá egy másikat. Ez meg védi addig is a képernyőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest