- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
"Amit írtál Lauchert nem használom de szerintem egyesével is lehet cserélgetni"
Mint rájöttem lehet, de csak létrehozáskor, utólag nem, én meg így próbálkoztam vele...Viszont a widgetek ikonját sem így nem lehet egyedivé tenni, sem az általad ajánlott icon Changer for Android-dal. Más módszer kell ehhez vagy ilyenről ne álmodozzak?
-
-
Lasy
veterán
-
[Anduriel]
aktív tag
Ennek az ikonkészletnek(1. és 4. linken) nem tudod véletlenül a nevét, vagy hogy hol érhető el(az óra skinek is érdekelnének
) ?
Más: Van olyan program ami megváltoztatja a notification bar színét(olyan amihez nem kell root)?
petipetya: én is ezt használom, szerintem ez a legjobb az ingyenes megoldások közül.
-
TRob1
veterán
Csak épp a legjobb hiányzik a linkekről
(akkor még meg se jelent, talán azért
):
Sports Tracker (Sports Tracking Technologies Ltd)
-
jooker82
nagyúr
köszi...Azon csodálkoztam,hogy az óra alatt a valós hőmérsékletet mutatja,v csak az internetet követve frisssül?? A sports trackerek közül,melyik az amelyik hamar talál jelet és pontosan....meg térképet is mutat róla,hogy hol vagyok....
Legutóbb a 3G Watchdoggal ki lehetett tenni egy kis négyzet ikont,ahol mutatta a forgalmat...ezt most nem találom... -
Jadro
veterán
Az Mclock nevű progival lehet ilyet csinálni. Xml fájlokkal operál a progi. Olvasni kell kicsit hogy megértse az ember, de lehet skint letölteni is.
-
sssz
őstag
mert te abba a hibába estél szerintem, hogy csak az ADW-t ismered és nem próbáltad még az ADW EX-et. a kettő nem ugyanaz!!! az ADW EX nagyon jó, nagyon gyors, szuperül személyreszabható launcher! mindenkinek csak ajánlani tudom.
egy video róla: link
ajánlom figyelmedbe az 1.50nél lévő részt
ez pedig maga a fejlesztő készítette: link
Z0C!: valóban, a launcherpro is nagyon jó! ha rangsorolnom kellene - szigorúan sebesség alapján - szerintem az első két helyen az adw ex és az LP áll fej fej mellett!
-
-
-
atillaahun
veterán
(#14367) Taoist
Hát itt Miskolcon nem sok hasznát veszem a BKV-nak, gyalog meg nem sűrűn indulok el, ha nem tudom hova megyek. Józanul legalábbis.(#14369) Taoist
Szóval akkor aszondod, hogy az 5.8-astól óvakodjak, tegyem vissza inkább az 5.7-et?
Ja igen, még egy dolog; gondolom te is használtad már a hangos navit, nem találtál még rá megoldást, hogy ne ismételjen meg mindent? Elég idegesítő mikor rövid távon belül sokat kanyarodok, az meg le van maradva 1-2 utcával.(#14402) flash-
Milyen dolog az a sávinformáció? Valós idejű forgalomkijelzés, vagy keressek már rá én hülye? -
petipetya
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged