Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
válasz
petipetya #9405 üzenetére
Hello!
1. Én a dropboxot használom erre is.... Ha nem 50Mb-os fájlokat szeretnél küldeni egyikről a másikra, akkor tökéletes (A nagy fájlokkal is működik, de nem tudom, hogy az androidos kliensek tudják e azt mint a pc, hogy ha észreveszi, hogy egy lanon van a küldő és a fogadó is, akkor nem az internetet használja, hanem lanon (wifin) küldi. Telefon - számítógép között ez működik elvileg, telefon - telefon felállásban még nem próbáltam.)
2. Az sms-re elvi ötletem van, nem próbáltam.. SMS Backup nevű app automatikusan felteszi a gmailra az sms-eket, cimkével ellátva. Ha ezt felteszed mindkét telefonra, akkor elvileg a kettőn lévő sms-ek összegét láthatod a gmail fiókodban. Híváslista passz....
szerk:
Híváslistára alternetív megoldás: [link]
Gondolom, ha magában a híváslistában jelennének meg az jobb lenne, de ez is valami...
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest