- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
válasz
petipetya #9405 üzenetére
Hello!
1. Én a dropboxot használom erre is.... Ha nem 50Mb-os fájlokat szeretnél küldeni egyikről a másikra, akkor tökéletes (A nagy fájlokkal is működik, de nem tudom, hogy az androidos kliensek tudják e azt mint a pc, hogy ha észreveszi, hogy egy lanon van a küldő és a fogadó is, akkor nem az internetet használja, hanem lanon (wifin) küldi. Telefon - számítógép között ez működik elvileg, telefon - telefon felállásban még nem próbáltam.)
2. Az sms-re elvi ötletem van, nem próbáltam.. SMS Backup nevű app automatikusan felteszi a gmailra az sms-eket, cimkével ellátva. Ha ezt felteszed mindkét telefonra, akkor elvileg a kettőn lévő sms-ek összegét láthatod a gmail fiókodban. Híváslista passz....
szerk:
Híváslistára alternetív megoldás: [link]
Gondolom, ha magában a híváslistában jelennének meg az jobb lenne, de ez is valami...
Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest