- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Freemail-ről Gmail-re én így húztam át a leveleket:
1. Gmail -> Beállítások -> Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével) -> Saját tulajdonú POP3-fiók felvétele -> Hozzáadtam a freemail-est, így meglettek Gmail-ben a bejövő leveleim.
2. Gmail-ben ezeknek adtam egy saját címkét, pl. freemail-bejövő
3. Freemail-ben a bejövő leveleket átraktam egy külön mappába, pl. Bejött levelek
4. Freemail-ben a kimenő leveleket átraktam a bejövő mappába
5. Gmail-ben megint importáltam a pop3-as leveleket, ezeknek freemail-kimenő címkét adtam
6. Freemail-ben a bejövő mappából visszaraktam mindent a kimenőbe, a Bejött levelekből a bejövőbe (vissza az eredeti állapotra)
7. Freemail -> Beállításaim -> Átirányítás -> Csak továbbít (freemail-en nem marad meg a levél) vagy Továbbít és helyben kézbesít (freemail-en is megmarad 1 példányban)Freemail-ben minden visszakerült a helyére, és Gmail-ben freemail-bejövő és egy freemail-kimenő címkével megvannak a leveleim. Leírva soknak tűnhet, gyakorlatban 10 perc alatt kész. Elsősorban azért váltottam, mert freemail-re nagyon sok levelet nem kaptam meg, gmail-en ilyen gondom eddig nem volt. Nagyon jó a levél összefűz funkció is, a hosszabb levelezések is egyetlen levélként jelennek meg. Gmail-hez van böngésző kiegészítő, ami azonnal mutatja, ha levelem jött.
Régen ha 3 hónapig nem jelentkezett be valaki freemail-re, akkor törlődött az email fiókja, ezért havonta 1x bejelentkezek a 4 fiókomba.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest