- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
totti1971
lelkes újonc
Elég halott láthatóan ez a topik de hátha... Én most 2025 elején jutottam hozzá... a kamerától sokat vártam. Videóba jó is... A 16:9-be miért nem müködik a portré mód? Ráadásul rendkivül gyengye a portré mód, mondom egy samsung s10e után... Van valami csodaprogi ami segithet ezen?
-
Lozi8
tag
válasz
Snoop27 #5632 üzenetére
Sajna úgy alakult a helyzet , h meg kellett válni tőlük , ez volt , de a 15-ből csak Max volt nem Pro . Az élet móka kacagás ... Viszont a 11 PM-ban kellemesen csalódtam , sikerült kifogni egy igen megkímélt szép darabot . 4 hónapja második telóként használom , kicsit jobban mint az átlag telót szokták . Szeptemberben csak azzal fotóztam szinte . Mint említettem az új SE- t várom . A factory resetet én sem szeretem , de van amikor csak az a járható út .
-
Lozi8
tag
Kettő egy a javamra
Még annyit , h az első iphone-om egy első SE volt . Aztán XS ( imádtam ) , XS Max , 13 Mini, 13 Pro Max , 15 Max , 13 , és most a 11 PM . Igy alakult . Snoop27 kolléganak : amikor a 13-ból költöztem a 15 M -ba , akkor már a 13-ban volt valami "gebasz" ami azt erdeményezte , h a 15 merült mint a vízbe dobott tégla . Aztán - nem volt más választás - ledúrtam a p@csába és utána tökéletesen működött , van úgy, h ez a megoldás . Most pedig várom az új SE készüléket .... A nagyobbakhoz nincs elég " kedvem " .
-
Cecevok
tag
Sziasztok! 18.0.1 van fent nekem, semmi problémám nincs vele. Akksi idő kb olyan mint volt.
-
Lozi8
tag
Én csak cáfolni tudom Snoop27 kollégát , ahogy írtam a 18 óta az akksi idő jobb lett , és semmiféle megakadást és egyéb problémát nem tapasztaltam . Igaz ez még döntetlen , mert több vélemény nincs itt a topikban . Lehet , h már csak hárman maradtunk 11 pro max tulajok
-
nagyfejü
őstag
Nem merem frissiteni! Sok rosszat olvastam!
Meg nekem már a 17.7 is elcseszte! Ha hivnak sokszor lefagy a kijelző , és semmire nem reagál! Úgyhogy ....! Csak kiváncsi lennék hogy ezt a hibát javitaná -e a 18.
üdv -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
ha már pörgünk!!!
Éerdemes frissiteni 18.1 re??? -
Snoop27
őstag
válasz
Tibee86 #5619 üzenetére
Annak is megvan a létjogosultsága az általános iphone problémákra s ennek is.
Én is évek óta tervezem, hogy lecserélem, de eddig nem találtam olyat, amire érdemes lett volna. Most a Honor V3 vagy 16 pm volt kinézve, de az előbbi még túl drága, az utóbbi pedig nem adna hozzá annyit, amennyi az ára indokolna. Nehéz döntés. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Snoop27 #5617 üzenetére
Akkor végül is zárható a fő topik, mert mindegyik készüléknek van sajátja is.
Nekem már viszketett a tenyerem így több mint 3 év használat után, de rájöttem, hogy amire én használok egy telefont bőven jó ez még, így inkább egy akkucsere, mint 300-400 ezerért új telefon. -
Lozi8
tag
Nekem még 84 %-ot ír a teló , nem érzek késztetést az akksi cserére . Mondjuk második teló szerepét tölti be . Szerintem még ma is tökéletes . Mondjuk az új iPhone SE - ét várom , aztán majd meglátjuk .
-
Snoop27
őstag
Úgy látom már nem sokan maradtunk ezzel a telóval.
-
Lozi8
tag
Eltűnt a fotóm ….
-
Lozi8
tag
Most ezt látom , a beállításokban ( akkumulátor ) régóta 84-et mutat . Előtte ez az érték 80 alatt volt .
-
Lozi8
tag
Ahogy elnézem , régóta nem járt erre senki . Viszont azt tapasztaltam , h az IOS 18 nagyot javított az akkumulátor teljesítményén .
-
válasz
HoppMaster #5609 üzenetére
Ha Győr vagy Budapest jó neked, akkor Almárium-Pro:
Almárium-Pro Apple Szerviz
Cím: Budapest, Váci út 30, 1132Telefonszám: (06 1) 474 0305Almárium-Pro Apple Szerviz Győr
Cím: Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 24., 9021Telefonszám: 06 20 570 4996 -
HoppMaster
aktív tag
Cseréltetett már valaki akkut benne?
Nekem most 78%-os, szervizt ír ki, de tanácstalan vagyok.
Hová érdemes vinni, ahol utána is megmarad a vizhatlansága. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Iphone 11 pro max ios 17.4.1!
Ujabban azt csinálja a teló hogy ha hivnak mindegy hogy mobil vagy messenger lefagy a képernyő! Gombokra nem reagál! Csak az oldalsó gomb megnyomásával áll vissza!
Ez mitől lehet?
üdv -
gyuri2008
veterán
Mi a különbség a pro és a pro max között?
-
Snoop27
őstag
Egészen jól birja még ez a teló, már 2 éve le akarom cserélni de nem kaptam olyat, amire érdemes lenne, tetszik a kerekitett széle. Néha le szokott fagyni, hiába bökdösöm nem reagál, de kb 15 mp után helyrejön, más bajom nincs vele, kiszolgál.
-
Morgenstern
tag
Én nem vettem észre változást az előző verzióhoz képest, ugyanolyan.
-
OMG9547
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hosszú ideje készülök droidról iPhone-ra váltani és most jött el a pillanat. Habár lett volna keret a 15 re is, számomra ez is tökéletes és kielégítő, hiszen szinte új darabhoz sikerült hozzájutnom.
Mivel nincs viszonyítási alapom, kérdezem a tisztelt tagoktól, hogy az új 17.4 frissítés milyen változást hozott főleg üzemidőben? -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Valaki próbálta a 17.3 frissitést?
Tapasztalatok?
üdv -
Dobobazsi
csendes újonc
Sziasztok! Az utóbbi két évben 13 minit használtam, de pár hete a kezembe akadt egy 11 Pro Max, és annyira bejött a grafit szín, a gyönyörű, elegáns forma, hogy a mini ment, és a PM maradt. Méretben nem zavart a váltás, tök jó, hogy ezt rendesen meg lehet fogni. Belsőben sem csalódtam, ugyanolyan fluid a rendszer, mint a 13-nál, csak az éjszakai fotózás gyengébb, de az még belefér. Szóval ez egy nagyon jó telefon.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Még egy dolog!!!
Érdemes 17 re frissiteni????
üdv -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Csatlakozom! -
icezozo
addikt
+1
-
CvetokH82
újonc
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni, melyiket érdemesebb használtan? a 11 pro max vagy a sima 12 iphone ?
Kamera fontos!
Köszönöm. -
Dobobazsi
csendes újonc
Sziasztok! Egy 85% körüli akksiból kb. milyen SOT-ot lehet kihozni?
-
Snoop27
őstag
Nálatok semmi gond a telefonnal? Nálam sokszor akadozik, lassan tölt be, videózás közben is lefagy, volt újrainditás de nem sokat segitett.
-
Snoop27
őstag
Tervezi bárki, hogy váltson? És ha igen mire? Én nagyon kipróbálnám a fold vonalat, de még töröm rajta a fejem.
-
Cecevok
tag
Sziasztok! Kinek mi a tapasztalata az ios17-el? Olvastam, hogy valakinek gyorsabban merül tőle a telefon. Én még nem telepítettem.
-
icezozo
addikt
mivel 11PM-el rendelkezem, hátha itt tud valaki segíteni...
[link]
Vagy csak én szívok ezzel? -
Ateszpapa
addikt
Volt nekem iPhone 2G, 3GS, 6S. Meg most 11PM, de valahogy inkább a droidnál maradtam.
Most meg 2 part között sodródok.
Egyszerűen nem tok dönteni.
Lóvé az nem igen van, Telekom részletre venném mindenképp. De ahogy elnéztem havi 21 és 27 ezer lenne plusz a biztosítás mert az kell. Agyvérzést kapnák, esetleg ellopják azt fizethetem a semmit 22 hónapig.
Lehet az lenne a legjobb, ha eladnám valamelyik párost(Telefon, óra) de még nem tudom melyiket kéne. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Zsolt,72 #5548 üzenetére
Nem, még gondolkodok rajta.
Gondoltam veszek a Telekomnál egy 15PM-ot vagy egy S23U-t.
Jelenleg egy S21U van és vettem használtan mellé egy 11PM-ot, hogy "szokjam".
Utóbbi közel 2 hónapban a 11PM-ot használtam, az S21U szervizbe volt, kicserélték, tök új lett.
Vettem egy Series Watch 6-ost is, mert annyira megszoktam az okosórát a Samué meg nem jó iPhone-hoz már mióta átáltak Androidra a Tizen után.
És itt a gond, hogy nem tudok dönteni.
-
Ateszpapa
addikt
Ti felraktátok már az iOS 17-et?
iPhone topikban hallani hideget-meleget is róla.Mivel ilyen telefonopm van, inkább Tőletek kérdezem, hogy aki felrakta annak bevált, valóban jobb?
Watchom is van, ott ahogy olvastam megváltozik szinte minden, ettől azért tartok.Nektek mi a véleményetek az iOS 17-ről?
-
Ateszpapa
addikt
Hahóóóó nincs itt már senki?
Lenne még egy kérdésem.
Nektek jobb lett iOS17-el, vagy nem?
Érdemes felrakni? -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata akksi cserével? 11PM van 77% os már az akksija. Icenter vagy más hivatalos szervizbe vinném ott 34ezer a csere. Vajon a vízállóság megmarad hivatalos szerviz esetén?
-
tboldi
nagyúr
Én is beújítottam egy 14 Pro Maxot, de azért maradok itt, esélyesen családban marad a 11 Pro.
-
Ngtx
aktív tag
Mai nappal távozom a 11PM tábortól.
ui: eladó lesz! -
Tibee86
nagyúr
Emag-on sima 11 pro-ra van gyári barna bőrtok 4790-ért.
-
tboldi
nagyúr
A nagy iPhone topikban biztosan leírták már sokszor részletesen.
De röviden egy iTunes-os visszaállítás (avagy restore) kell.
-
Govee
újonc
Üdv!
Kíváncsiságból feltettem a Developer Beta 17-et..
Azt vettem észre hogy a mobil picit jobban merül illetve a wigdetek nem frissülnek úgy ahogy kell..
Esetleg van olyan topik ahol magyarúl le van írva hogyan tudom a stabil 16-os iOs-t vissza rakni? -
dvdbackuper
őstag
válasz
Mobiltündér #5535 üzenetére
az oled nem vibral, sanszos, h nem oled lett beleteve, hanem csak sima lcd
-
Sziasztok , lenne egy kérdésem.
Sikerült venni egy 11 pro maxot itt a phn .
Szép állapotban van a kijelzőt cserélték oledet kapott . frissen cserélve vettük .
egyszer kétszer dobott ilyen képen látható hibát .
Korrekt a srác természetesen visszavenné , de azt mondja szerinte ez csak szoftveres hiba . mint látjátok a képen elcsúszott középen a kép ,aztán elmúlt .
A kijelző fényereje vibrál minimálisan.
Antutu stressz teszt lefutott
Nektek mi a véleményed , mert amúgy megtartanánk .,de befürödni se szeretnénk vele . -
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Remélem, még jár erre valaki.
Egy hete bekapcsolt a Live Photos funkció, magától. Egy idő után észrevettem és a kamera alkalmazásban kikapcsoltam. De ha megnézek egy elkészült képet, vagy kilépek a kamerából, akkor magától visszakapcsol.
Hol tudom tartósan kikapcsolni? -
pepetech
őstag
válasz
TechN7ne #5526 üzenetére
Én nekem nem MAX-om van. Így arról nem tudok nyilatkozni. üzemidő rohadtul más világ. Kijelző ismételten más világ. hardveresen is teljesen más világ a 2 eszköz. nekem most csak ipad-em van amiben az i11pro hardvere lapul és megérzem a 2 eszköz közti sebesség különbséget. Persze nem eget rengető de amikor hozzászokik az ember valamihez akkor a visszalépést megérzi.
Kameráról nem nyilatkozok nem amiatt vásárolok telefon. felőlem lehetne még mindig 2megapixeles kamera benne
Viszont ha elolvasod mégegyszer az írásom a formát és méretet én is kiemeltem. az vita tárgyán felül áll. viszont miután hozzászokik az ember a 12,13,14 formavilágához utána ismétcsak furcsa lesz a x,xs,11 formavilága
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
pepetech #5524 üzenetére
Mitől lenne hatalmas az ugrás ,nekem van mind a két típus (11pro max / 13 pro max)?
120Hz-es kijelző kivételével csak visszalépés tapasztalható ,sokkal könyebb és kényelmesebb a 11 pro max és szebb fotót sem csinál a 13 pro ,csak videót.
Az egyik egy fél tégla ,másik meg napjainkig eddig legjobban sikerült iPhone.
Vigyázok is rá rendesen ,IOS 15.5 van rajta… -
Virag.h
tag
Szasztok! Adott egy iphone 11 pro max.
A kerdes: melyik a leggyorsabb tamogatott gyorstotlo hozza? 20 watt?!
-
pepetech
őstag
válasz
Morgenstern #5515 üzenetére
Mint ex 11 pro tulaj mondom, hogy hatalmas az ugrás.
Viszont az első hónapok szenvedősek voltak.
13 pro-t vettem méretben jóval nagyobb fogásban nagyon kellemetlen volt 11 pro után.
Viszont most 1,5 évvel később azt mondom hogy szerethető telefon a 13 pro de már a 11 pro ici pici hozzá képest.Annó én is aksi cserén gondolkoztam sőt több üzletet felkrestem Miskolcon de akkor senki sem tudott gyári aksit adni nekem de ha lett is volna 50-60 ezreket mondtak rá amire még rá is bólintottam. De sajnos nem lett belőle semmi 2 hónapot vártam a szervízekre hetente telefonáltam hogy na mikor jön meg hozzá a gép amivel ki tudják cserélni de semmi.
így maradt az áron alul eladás és vettem egy 13 pro-t ami aksi terén a dupláját hozza és azóta amik nálam voltak töltők kábelek mind szanaszét vannak céltalanul
-
tboldi
nagyúr
válasz
Morgenstern #5521 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
Én egyébként szívesen váltanék vissza Max méretre (a 11 Pro előtt XS Maxom volt), és akkor már kövér lúd módjára az aktuális modellt választanám, de úgy alakult, hogy lett egy másik dolog az életemben, amire elverhetek egy csomó pénzt.
-
Cecevok
tag
válasz
Én is a 13/14-est néztem még, de nekem bőven elég a 11 Pro szintje is. Akkora különbség meg nincsen.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Sziasztok!
Akku hol akarjátok csereltetni? Érdemes a felárat kifizetni, hogy gyári legyen? -
Cecevok
tag
Beléptem a klubba egy éjzöld 11 Pro-val 😎
5 év után váltottam vissza ios-re, előtte 5s-em volt. -
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem van:
1. Egy papírra volt felírva az apple azonosítóm jelszava, de költözés óta nem találom. Hogyan lehet visszaállítani?
2. A naptáramban van egy naponta ismétlődő bejegyzés, amit nem tudok kitörölni. Ha ezt megteszem, 3-4 mp-re eltűnik, de aztán visszatér. -
bbendre
őstag
válasz
sbernardo86 #5503 üzenetére
Nézted már mit tartalmaz a 18 óra?
Az egész napos akkumulátor-üzemidő megállapítása a következőket tartalmazó 18 órás használat alapján történt: a pontos idő megtekintése 90 alkalommal, 90 értesítés, 45 percnyi alkalmazáshasználat és 60 percnyi edzés az Apple Watchról indított bluetoothos zenelejátszással; az Apple Watch Series 8 (GPS) a teszt teljes, 18 órás ideje alatt csatlakoztatva volt egy iPhone-hoz is Bluetooth-kapcsolattal; az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) a 18 órás teszt alatt összesen 4 órán át csatlakozott LTE-hálózathoz, 14 órában pedig Bluetooth-kapcsolattal volt csatlakoztatva egy iPhone-hoz. A tesztelést az Apple 2022 augusztusában végezte az Apple Watch Series 8 (GPS) és az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) iPhone-nal párosított prototípusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a konfigurációtól, a mobilhálózattól, a jelerősségtől és számos egyéb körülménytől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.
Nálam ilyenek nincsenek pl,:
"45 percnyi alkalmazáshasználat és 60 percnyi edzés az Apple Watchról indított bluetoothos zenelejátszással;"Én addig töltöm este ameddig tusolok. Akkor nincs rajtam csak. Watch 7 45mm.
Ha napi 2-3 órát edzem akkor 50% körül megy töltöre, de már volt, hogy 70% felett volt a nap végén ha csak az értesíteket néztem. De olyan is, hogy tizen órás túra volt az Alpokban(GPS) és akkor 20% körül volt este.
Napi 120km biciklizést szoktam még (GPS). Ott estére már volt, hogy éppen, hogy fel tudtam rakni töltőre. De lehet én egy kicsit extrémebben használom -
pepetech
őstag
válasz
sbernardo86 #5503 üzenetére
Nekem apple watch 5 Nike series van. Nagy suttogva viszi az 1,5 napot úgy vagyok vele hogy minden este felrakom tölteni. Így a tuti
.
-
Snoop27
őstag
válasz
sbernardo86 #5498 üzenetére
Rádobod este a töltőre, ahogy a telefont is, kb. 5 mp. Általában 2 napot bir ki nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest