- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
kivulallo
tag
Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nincs máshova ahol válaszolnának is...
Nem tudom van-e benne warez, ha van elnézést kérek, megszűrtem amennyire tudtam...Ma szórakoztam egy kicsit a telefonnomal, ami egy Gio egyébként, és az eredmény az lett hogy holt komolyan sz@rik rám. Nem tudom hogy hívják ezt de a legesleg első Samsung logónál akad fent, és villog... Semmi más... Egyedül Download módban kapcsol be, a többire szarik, ha Samsung logó jön ott villogni kezd.
Egyébként dióhéjban annyi történt, hogy leszedtem a CWM Managert hátha működik a stock ROM-on is, mert Cyanogen 7-en alap cucc. És csak annyit nyomtam, hogy Reboot into Recovery... Semmi mást! És puff...
Segítsetek sürgősen meg kéne csinálni... remélem ez nem garesz vesztést jelent...
Egyébként sokat hülyülök Androiddal rajta, Cyanogennel, meg mindenféle firmware-ekkel mint a SimpliGio meg GioPro meg BNC...Megpróbáltam többször is flashelni Odinnal (4.42) de ugyanez van... Lehet hogy maradandó?!
Valami szent gomb-kombó?
Vagy valami mód rá, hogy hogyan flasheljem újra....
Vagy mindenképpen szervíz?
Köszi előre! Légyszi segítsetek!
Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- Acer Aspire 5 A517-58GM-78AT i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest