Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
kivulallo
tag
Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nincs máshova ahol válaszolnának is...
Nem tudom van-e benne warez, ha van elnézést kérek, megszűrtem amennyire tudtam...Ma szórakoztam egy kicsit a telefonnomal, ami egy Gio egyébként, és az eredmény az lett hogy holt komolyan sz@rik rám. Nem tudom hogy hívják ezt de a legesleg első Samsung logónál akad fent, és villog... Semmi más... Egyedül Download módban kapcsol be, a többire szarik, ha Samsung logó jön ott villogni kezd.
Egyébként dióhéjban annyi történt, hogy leszedtem a CWM Managert hátha működik a stock ROM-on is, mert Cyanogen 7-en alap cucc. És csak annyit nyomtam, hogy Reboot into Recovery... Semmi mást! És puff...
Segítsetek sürgősen meg kéne csinálni... remélem ez nem garesz vesztést jelent...
Egyébként sokat hülyülök Androiddal rajta, Cyanogennel, meg mindenféle firmware-ekkel mint a SimpliGio meg GioPro meg BNC...Megpróbáltam többször is flashelni Odinnal (4.42) de ugyanez van... Lehet hogy maradandó?!

Valami szent gomb-kombó?
Vagy valami mód rá, hogy hogyan flasheljem újra....
Vagy mindenképpen szervíz?

Köszi előre! Légyszi segítsetek!
Aktív témák
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest