- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
kivulallo
tag
Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nincs máshova ahol válaszolnának is...
Nem tudom van-e benne warez, ha van elnézést kérek, megszűrtem amennyire tudtam...Ma szórakoztam egy kicsit a telefonnomal, ami egy Gio egyébként, és az eredmény az lett hogy holt komolyan sz@rik rám. Nem tudom hogy hívják ezt de a legesleg első Samsung logónál akad fent, és villog... Semmi más... Egyedül Download módban kapcsol be, a többire szarik, ha Samsung logó jön ott villogni kezd.
Egyébként dióhéjban annyi történt, hogy leszedtem a CWM Managert hátha működik a stock ROM-on is, mert Cyanogen 7-en alap cucc. És csak annyit nyomtam, hogy Reboot into Recovery... Semmi mást! És puff...
Segítsetek sürgősen meg kéne csinálni... remélem ez nem garesz vesztést jelent...
Egyébként sokat hülyülök Androiddal rajta, Cyanogennel, meg mindenféle firmware-ekkel mint a SimpliGio meg GioPro meg BNC...Megpróbáltam többször is flashelni Odinnal (4.42) de ugyanez van... Lehet hogy maradandó?!
Valami szent gomb-kombó?
Vagy valami mód rá, hogy hogyan flasheljem újra....
Vagy mindenképpen szervíz?
Köszi előre! Légyszi segítsetek!
Aktív témák
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest