Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
frensys
tag
Tudjátok ez az aksis téma akkor se hagy nyugodni,már abba is belenyugodtam hogy mivel szeretem ha csiri viri a telefonon minden(élő háttérkép szép,widget névnap widget időjárás stb.),szóval hogy oké reggel lehúzom a töltőről telin és este meg felteszem,DE,van hogy nem nyomkodom annyit vagy átlagosan és itt jön a lényeg,ekkor olyan 35 százalék néha néha megmarad a telefonon,na már most akkor mondaná az ember hogy akkor holnap is tudom még használni,de egy újabb napot meg nem bir ki és nincs bent töltőm,tehát 30-35 százalék még marad totál feleslegesen úgy átlagba nap végére és mégis rákell raknom tölteni mert ez kevés másnapra..röhej az egész..veszek egy szaros mikro usb kábelt azt beviszem és a gépen bent töltöm néha majd.pfffff
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép OFF
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- World of Warships
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi