- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
oxox
addikt
Ave Guruk!
kis segitsegeteket szeretnem kerni, mert okos vagyok az androihoz mint a tok.
kaptam egy HTC desire telefont karacsonyra, es lenne nehany kerdesem:
(otthon sikerult bekapcsolnom a wifit...de ez is teljesen uj dolog volt szamomra)
pontokba szedem, hatha egyszerubb ugy valaszolni1. nem szeretnem, hogy frissitse magat a neten, es 30-40ezres telefonszamlat generaljon...egyelore eleg a wifi-s net, ill. holnap megyek a szolgaltatohoz valami alapnet csomagert.
jelenleg otthon ha a "turn on wifi"-re kapcsolom van net, mashol, ill. ha lekapcsolom a wifit rajta akkor hiaba klikkelek az internet ikonra "web page not avaible" feliratot kapok..., ill. mikor nem volt rajta a wifi az idojaras jelentesben az utolso napra nem jelzett semmit..ez azt jelenti, hogy nincs mobil internet / frissites bekapcsolva rajta?
tehat nem kell fizetni...2. az android marketre sikerult regisztralnom...valami kavar volt, es nem hagyta a sajat gmail-es fiokomat bereggelni...de tudtam letolteni, ill. mar a sajatomat is sikerult azota regisztralni, de arra tovabbra is azt irja, hogy nincs eszkoz tarsitva...vagy mi...a kerdes, hogy csak olyat toltottem ami free volt....fizetosnel milyen modon kell fizetnem? (paypal, telefonszamlahoz csapjak, etc)
3. free letoltesert kesobb sem kell fizetni? (gondolom amig nem szedem le a teljest nem)
4. lehet-e valahogy bongeszni a telefon konyvtarstrukturajaban (pl. ha zenet szeretnek ratolteni)?
Minden valaszt / hasznos tanacsot nagyon koszonok
Kellemes Unnepeket!
oxox
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- OpenWRT topic
- Jövedelem
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- alza vélemények - tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 512GB 4K 120hz + Kiwi Design Elite Strap 6400mAh akksival
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Insta360 Ace Pro 2 Dual Battery Bundle + szelfibot
- Macbook Air 13" M1 - 8/256GB - garancia (102)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Blabok nyakrögzítő M méret
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest