Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az alap Gmail programmal csak nekem van bajom mostanság? Eddig szinte előbb kaptam telefonon értesítést ha jött mailem mint az asztali gépes felületen, most meg van, hogy órákig ki sem jelzi. Nem szeretném összevonni a telefon alap levelező kliensével, mert az a céges címemre van beállítva. Ilyenkor mit lehet tenni? Uninstallálni nyilván nem tudom, mert alap program.
Blade-em van amúgy.
Aktív témák
Aktív témák
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest