- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
dokee78 #21917 üzenetére
Igen, majd ha lesz olyan amit gyakran használok akkor csere lesz, egyelőre csak cseréltem az eredetiket. Zsúfolt, de én szeretem kihasználni a teret. Ne legyen felesleges üres tér. Annak nincs funkcionális haszna.
Számomra a technikai cuccok használati tárgyak nem díszek, mint ahogy pl a tv-m sem egy nagy üres nappali falán egymaga díszeleg szobadíszként így a home képernyőmnek sem a szuper kinézet a főcélja. Max a mésodlagos cél. Első a jó használhatóság.
Van akik a napjaikat is efféle extra dizájnban élik, én funkcionálisan. A technikai sarokban is a tv mellett még van jó pár cucc ami csatlakozik hozzá, és kisebb kupi van ott emiatt, mikor mit használok. Én ilyen vagyok, de van aki meg hazamegy behuppan a bőrkanapéba és a nagy falitévét bekapcsolva ücsörög az üres szobában...
Na de nem folytatom, mert már off. Aki érti mire mondom ezeket az enélkül is érti, aki meg nem atzt nem akarom meggyőzni.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő