- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
SsPL711 #12865 üzenetére
Nah így, hogy már ketten is írtátok tényleg gyanús volt a dolog, ránéztem faterom gmail-jére is, az övébe tényleg nincs ilyen opció, meg google.com/voice sem jön be az ő gépén.
Valszeg az enyémen azért működik, mert külföldön voltam a notebook-al, mikor kb. 1 hónapja aktiválták ezt a szolgáltatást, aztán gondolom azóta valahogy benne maradt az ottani helymeghatározás. Nekem is furcsa, de más magyarázat most nem jut eszembe.
Viszont ilyen alapon szerintem bárki tudná használni, ha külföldi ismerősével regisztráltat egy google accot. Bár a tarifáik nem olyan csábítóak, magyar mobilt ~30 forint/percért lehet hívni, esetleg annak éri meg akinek van USA-ban, vagy Canada-ban van ismerőse, mert oda enged ingyen telefonálni.Megnéztem most Androidon ezt a Google Voice-t is a külföldi sim kártyámmal, plusz Market Enabler-rel (USA-s T-Mobile-t szimulálva szolgáltatónak), hogy így megy-e már a telefonszám hitelesítése, de továbbra sem enged. Úgy látszik ezt nem olyan könnyű átverni.
Mindazon ha valakinek lenne ötlete további hekkelésre szívesen venném.
Aktív témák
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- Raspberry Pi
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest