- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Krisz1000 #111326 üzenetére
1. Nem fuvarosoknak szóló appról van szó, elég sok autós használ navigációt.
2. Swiftkey topik. Jah, hogy 3 éve nem szólt hozzá senki? Attól még van sajátja.
3. Swiftkey-t használok, de ilyen stílus után még akkor se biztos, hogy segítenék, ha tudnám a választ...(#111341) Krisz1000: "appért fizetni... ejnye." - ezt nem hangoztatnám. Ha szükségem van egy alkalmazásra, akkor megveszem, mert ezzel a fejlesztőt is támogatom. PC-n is több alkalmazást vettem az utóbbi időben, pedig mondjuk a Videoredo TV Suite nem volt olcsó. De sokszor használom.
(#111343) Krisz1000: Nuance Headquarters: Burlington, Massachusetts, United States. Az, hogy jelen vannak Magyarországon, még semmit sem jelent.
-
air
nagyúr
válasz
Krisz1000 #111330 üzenetére
Száztizenegyezer-háromszáz hozzászólás van a topikban. Szerinted mennyi az esélye, hogy az általad kérdezett Swiftkey problémát még nem beszéltük ki n+1-szer?
Visszaolvastál? Mennyit?
Csak én legalább 10x írtam le, hogy azért nem használom a korábban megvásárolt Swiftkey-t, mert hulladék a szótára, és a fejlesztő a saját munkáját (szótárépítés) a felhasználókkal akarja elvégeztetni.
Akinek fontos a rendes szótár, a jól ragozott magyar szavak pontos ajánlata, az nem használja a Swiftkey-t. -
-
air
nagyúr
válasz
Krisz1000 #52586 üzenetére
Én is lassan több mint 1 éve használom. Sajnos ilyen. Valóban nem tudja, hogy az igekötőket egybe is lehet írni, ha az ige előtt állnak.
Gyakran nem elég egy szót egyszer beírni kézzel, mert nem menti el. A nagybetűs mentés engem is zavar. Tényleg sok alapfogalom hiányzik belőle. De! Ez tud egyidejű kétnyelvű bevitelt a Swype-pal ellentétben. Ráadásul abban még az ékezetes betűk is külön vannak. Ez a két dolog engem jobban zavar, mint a SwiftKey hülyeségei.
Ha mindent törölsz, akkor kezdheted a tanítást elölről. Nem hiszem, hogy ettől javulna a helyzet. Viszont a fejlesztőknek lehetne írni, hogy mit lehet tenni az ügyben. Én akár részt is vennék a fejlesztésben valamilyen módon. -
raziel01
veterán
válasz
Krisz1000 #52586 üzenetére
AMdroid tök jó lenne, tök jó, hogy magyar fejlesztés csak ma reggelre ugy ébredtem, hogy össze volt omolva. Ébresztő ikon sehol. Még jó hogy véletlenül felebredtem. Szomorú leszek ha lekell valtanom. Biztos volt elég RAM neki, mert nem futott semmi. Először azt hittem a telefon ujraindult de nem, mert a futási idő 50 óra azt írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- ZEN.com
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest