Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roxkex

senior tag

Sziasztok !
    Kettő androidos Total Commander kérdéssel fordulnék felétek, amelyeket feltettem a Total Commander topikban de itt talán nagyobb esélyem van, hogy választ kapjak :)
    1. Hibás Total Commander Lan plugin ?
    Évek óta használom a TC-t a telefonomon (mindenféle android verzión ! ), ehhez mindig felraktam a LAN plugin for Total Commandert azért, hogy ezzel rá tudjak csatlakozni a gépemre. A gépen néhány meghajtó meg van osztva, amit elérhetek ezen keresztül (egy időben csak egy felhasználó) a megfelelő jelszó + felhasználó név kombóval. Ez működik is, ugyanis a fájlokat látom, le tudom tölteni a telefonra és onnantól kezdve ott is elérem, sőt még a gépre is tudok így másolni a telefonról fájlokat.
    Viszont ami nem működik az az, hogy adott egy zene, kép, videó fájl azt streamelve tudjam használni telefonon. Ez első sorban a videó fájlok és a zene fájloknál kellene nekem. Tehát letöltés nélküli videó nézés nem megy ezzel a pluginnal.
    A videólejátszáshoz használtam a gyári lejátszót (MI Video, Xiaomi Redmi Note 7), MX Player, VLC-t és egyiken se volt jó. Zene lejátszáshoz pedig a PowerAMP mellett a gyári zene lejátszót (MI Music) próbáltam és egyik se volt jó.
    Egy ideiglenes sikeres megoldás az volt, hogy a Total Commandert lecseréltem a X-plore File Managerre. Viszont hiányzik a jól megszokott TC. Esetleg valaki tud erre megoldást közületek, hogy lehetne újra működőképessé varázsolni a LAN Plugint ?
    2. SHA, MD5 .... stb generálás ?
    A másik kérdésem pedig az volna, hogy az androidos TC-ben lehet sha, md5....stbt generálni úgy mint a PC-s TC-ben ?

Új hozzászólás Aktív témák