Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
sz.balazs.95 #85328 üzenetére
"Úgy értettem, hogy a billentyűleütés pontossága lehetne jobb, mert nem mindig sikerült eltalálnia, melyiket nyomtam le."
Bocs, de ezt nem értem. Tudtommal az érintőkijelző és az azt vezérlő sw érzékeli, hogy hova böktél, és az épp futó appnak már csak koordinátákat ad át. Vagyis azonos készülék és ROM verziónál két billentyűzet app között az általad leírt különbség szerintem nem létezhet. Lehet, hogy nagyobbak a gombok, és könnyebb eltalálni, de max. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest