Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Mivel nincs külön Google Play topic. Nagyon a bankomra utaló hozzászólást sem találtam. Így gondolom nem baj, ha leírom, hogy hogyan lehet vásárolni azon ügyfeleknek, akiknek FHB Banktól kapott Visa Electron kártyája van. Az a faramuci helyzet van, hogy a Google, ahogyan az Origin is, elfogadná a kártyát, a Bank viszont azt az információt adta, hogy ők nem engedik ennek a két vállalatnak, hogy terheljék a kártyákat, azaz vásárlásra használhassuk. Mondván, hogy voltak már visszaélések, és a Bank a mi érdekünkben, és a saját érdekében tiltotta le. Ilyennel sem a CIB-nél sem a Budapest Banknál nem találkoztam. Szerencsére a Steam-nél engedik. A korábbi bankjaimnál mindig volt MasterCardom, és Maestro. Utóbbi persze csak itthon jó, de előbbivel nem volt sosem semmi gond. Visa kártyám most van elsőnek. Nem a Visa hibája a dolog.

A Google Play esetében még az a lehetőség sem adott, mint az Origin-nél, hogy a Paypal szolgáltatáson keresztül fizessünk.

Bár ajándékvásárlásra nincs lehetőség, a problémát meg lehet oldani, ha Telenor vagy Telekom SIM kártyánk van, és utóbbinál feltöltőkártyással vásároltam, tehát nem is kell előfizetés, elég a Domino

Google Play - Elfogadott fizetési módok - Közvetlen mobilszámlázás

Hetekig nem foglalkoztam a dologgal, mert az évek alatt úgy voltam vele, hogy megvásároltam már minden lényeges applikációt amit kellett, de most úgy adódott, hogy az LG LEON-ra csak jól jött volna egy Link2SD, mert hiába kapott 6.0-s Androidot, az SD kártyára áthelyezés csak a következő frissítésig szól. Ehhez viszont akkor már a fizetős Link2SD Plus (New) kell, szóval nem volt más választásom valahogy meg kellett oldanom. Így aztán ahelyett, hogy fateromtól kunyeráltam volna MasterCardot megoldottam így. Ebben is van haszon. Harmadannyiba kerül, mint a Maestro + az MC a Budapest Banknál együtt éves szinten, plusz most az első évben teljesen elengedték a kártyahasználati díjat. No és a Telekomos kártyám is szintet fog lépni. Az olcsóságnak viszont ára volt, amit leleményességgel és utánajárással kellett balanszírozni. Azért írtam az imént le ezeket a dolgokat, ha valaki így jár, tudja mit kell tennie.

Új hozzászólás Aktív témák