-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mivel nincs külön Google Play topic. Nagyon a bankomra utaló hozzászólást sem találtam. Így gondolom nem baj, ha leírom, hogy hogyan lehet vásárolni azon ügyfeleknek, akiknek FHB Banktól kapott Visa Electron kártyája van. Az a faramuci helyzet van, hogy a Google, ahogyan az Origin is, elfogadná a kártyát, a Bank viszont azt az információt adta, hogy ők nem engedik ennek a két vállalatnak, hogy terheljék a kártyákat, azaz vásárlásra használhassuk. Mondván, hogy voltak már visszaélések, és a Bank a mi érdekünkben, és a saját érdekében tiltotta le. Ilyennel sem a CIB-nél sem a Budapest Banknál nem találkoztam. Szerencsére a Steam-nél engedik. A korábbi bankjaimnál mindig volt MasterCardom, és Maestro. Utóbbi persze csak itthon jó, de előbbivel nem volt sosem semmi gond. Visa kártyám most van elsőnek. Nem a Visa hibája a dolog.
A Google Play esetében még az a lehetőség sem adott, mint az Origin-nél, hogy a Paypal szolgáltatáson keresztül fizessünk.
Bár ajándékvásárlásra nincs lehetőség, a problémát meg lehet oldani, ha Telenor vagy Telekom SIM kártyánk van, és utóbbinál feltöltőkártyással vásároltam, tehát nem is kell előfizetés, elég a Domino
Google Play - Elfogadott fizetési módok - Közvetlen mobilszámlázás
Hetekig nem foglalkoztam a dologgal, mert az évek alatt úgy voltam vele, hogy megvásároltam már minden lényeges applikációt amit kellett, de most úgy adódott, hogy az LG LEON-ra csak jól jött volna egy Link2SD, mert hiába kapott 6.0-s Androidot, az SD kártyára áthelyezés csak a következő frissítésig szól. Ehhez viszont akkor már a fizetős Link2SD Plus (New) kell, szóval nem volt más választásom valahogy meg kellett oldanom. Így aztán ahelyett, hogy fateromtól kunyeráltam volna MasterCardot megoldottam így. Ebben is van haszon. Harmadannyiba kerül, mint a Maestro + az MC a Budapest Banknál együtt éves szinten, plusz most az első évben teljesen elengedték a kártyahasználati díjat. No és a Telekomos kártyám is szintet fog lépni. Az olcsóságnak viszont ára volt, amit leleményességgel és utánajárással kellett balanszírozni. Azért írtam az imént le ezeket a dolgokat, ha valaki így jár, tudja mit kell tennie.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- fűnyíró traktor
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest