Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz beg #97784 üzenetére

    Igen, a banké,

    CIB-nél két kártyám volt: az egyik amivel fizettem itthon a másik egy névjegykártya, ami Internet kártyaként volt elnevezve, de MC volt. Probléma nem volt vele.

    Budapest Banknál: Maestro és MC, csak felhúzott a BB, hogy a 0 Ft-os számlavezetési-díjamat előbb 105 Ft-ra utána 470 Ft-ra emelte. Küldött egy levelet, hogy régi a számlavezetési kondícióm , ezért technikai okokból kivezetik bla bla bla, persze érdekes módon, egy kivételével, minden drágult, azon belül ami meg engem érdekelt, ott meg minden....

    Itt Berettyóújfaluban túl sok Bank nincs, az OTP-hez meg nem akartam menni.

    Persze ezt nem gondoltam, hogy az FHB-nál meg így járok. A legkényelmesebb - de a legdrágább is - számomra a CIB volt. Ja és a kényelem együtt járt a biztonsággal, mert volt hozzá token eszköz.

    4 éve lassan, hogy ott hagytam a CIB-et, pedig náluk voltam 8 évig. Az FHB-nál MasterCard-ot csak hitelkártyához adnak, az meg kell a bokámnak sem.

    De a poén, hogy FHB-nál rákérdeztem, hogy nekem ezek a szolgáltatások kellenek, mert külföldről is vásárolok: Steam (a legfontosabb), Origin, és Google Play. A hölgy felhívta a Postán a szakit, aki azt mondta, hogy náluk minden kártyával megy... Na most a Maestro-nál mondom kötve... ennek ellenére tévedésből kiküldtek egy Maestro-t amit le is adtam, és csináltak Visa-t. Ami Visa Electron. Ettől is lefőttem, mert a Visa sima verziót jobban elfogadják mint a Visa Electront, de rögtön megnéztem, Steam rendben. Aztán Origin, na ott már gond volt, meg a Google Play-nél. Még 30 perce nem volt nálam a kártya, hívtam is az FHB ügyfélszolgálatát, ahol mondták, hogy igen látják, hogy az Origin, és a Google Play terhelné, de ők nem engedélyezték, a pénzintézet védelmében, meg az enyémben, mert ezzel a kettővel (ugye csak ezt a kettőt érintette, azóta másnál még nem ütköztem bele) voltak a banknak jó régen gondjai és fenntartják maguknak a jogot, hogy korlátozzák. Még olyan helyeken, mint Humblebundle.com és társai nem is néztem, de remélem nem fogok szívni vele :D

Új hozzászólás Aktív témák