- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
petipetya #25882 üzenetére
Így van, erre nagyon jó alkalmazás! Érdekes h pl a Z-m az Astro-t nem ajánlja fel amikor csengőhangot, v ébresztőt szeretnék beállítani.
Viszont ami miatt az Astro talán jobb h azzal névvel együtt le tudod menteni az alkalmazásidat apk file-ba.(#25891) LonGleY: Nálam az alap kereső nem látja az mp3 fileokat. Uh ez így nem megoldott. Csak tudom hová másoltam a saját zenéimet, csengőhangjaimat...
-
-
Tyer
őstag
válasz
petipetya #24424 üzenetére
Hazsnálom a SleepAs Androidot!
Merit! (Pont ma jöttem ré, hogy valszeg ez merit éccaka) De nem zavar annyira, hogy lecseréljem.
Az intelligens ébresztés miatt amugy jo az alvásfigyelés. Tényleg ugy ébreszt, hogy nem vagy olyan álmos.Runkeeper ingyenes
6 perc azért volt, mert megálltál közben, és autopause-ra volt állitva a RK, kapcsold ki.
Én azért ezt használom, mert ez az egyetlen, amibe a HR értékeket fel tudom tölteni az óráról a netes felületen. Puntastic csak max, meg átlagot hagy. Ez a teljes ábrát. -
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #23753 üzenetére
Csináltam fényképet a webes felületről, vártam is emailre, de semmi, plusz a webes felület inkább áll, mintsem megy.
A pontossága, hát jó, ne legyünk telhetetlenek, jobbik esetben csak 100 métert tévedett, rosszabbikban 400-at.szerk:wáó, most nézem ,hogy megjelenítette a telefon haladását ma, mint egy sport tracker program, látom a térképen ,hogy merre jártam, ez igen!
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
petipetya #23307 üzenetére
Üdv!
Valóban érdekes, de igazad van.
Ennek örömére leteszteltem.. mintha kicsit bugos lenne az alkalmazás. Facebookról küldtem egy mailt magamnak. Az első üzenetnél egyből jelzet. Megnéztem a mailt. Majd utána küldtem mégegyet. Akkor nem jelzet. Frissítenem kellett az alkalmazáson belül. Mi lehet a gond? -
citkar
addikt
-
LonGleY
veterán
válasz
petipetya #22938 üzenetére
Ez is egy eshetőség, de ha online megvannak, akkor nem ez a baj. Azért nincsenek meg, mert visszamenőleg nem szinkronizál 1 hónapnál többet (ami szerintem eleve egy feature), de ez már leírásra került. Erre lehet megoldás a törlés-dátumvisszaállítás-újraszinkronizálás, vagy az exchange módszer.
-
citkar
addikt
válasz
petipetya #22932 üzenetére
Nem is a jövő, hanem a mult érdekel, néha visszanézni, hogy 3 vagy több hónapja mi, mikor is volt.
De pár hete telót cseréltem s azokat erre nem szinkronizálja.
Ahh..a csík nem jó, akkor lehet marad a régi business calendar, de ott meg nem szinkronizálja a kívánt színt.(#22933) twine A business calendar megmutatja haviban is, ha ezt állítom be, persze ha egy tucat eseményed van egy napra nem ideális, de nekem hiányzik, egy napra 2 max 3 eseményem van s jó látom a történés nevét, stb-t, mert az is több infó. SE xperia mini pron is így használtam s épp jó volt, hogy látom az esemény címét. A mostani iocean x7-et, 5 colon meg plána jó
-
citkar
addikt
válasz
petipetya #22926 üzenetére
Na annak örülök, praktikus s nem örültem h csak PC-n láttam más, az általam megjelölt színekben.
Múltkor abba ütköztem, hogy egy androidos naptárral szinkronizáltam a gmailes naptáram és csak a közeli időt szinkronizálta...a több hónaposat nem, az megoldható, hogy a régi, akár a teljes naptár tartalmát szinkronizálja? -
twine
veterán
válasz
petipetya #22914 üzenetére
"Rosszul" közelíted...más lett a koncepcio
Ezzel a "bugfixel" először elk#rják....és majd később jön egy újabb android verzió amiben javítják...
I/o óta észrevettem,,, mindent ami hibátlan volt elk#rtak....
Nekem meg nem kéne fórumoznom ha drinkelek,,,,
Mert tudom hogy a fele nem igaz annak amit írtam,, de valami porszemet mégis érzek a (google)gépezetben -
LonGleY
veterán
válasz
petipetya #22633 üzenetére
szintén.
A
tTorrent Pro-t viszont sajnálom, hogy kihagytam tegnap...
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
petipetya #21583 üzenetére
Google Drive, Dropbox: "kötelező", de nem lehet őket (alapból no / root ) SD kártyára tenni, ami abszurd, mert ott kellene tárolni mindent.
Na de ez az, szerencsére hogy ez ES File Explorer File Manager tudja mindkettőt, a Total Commander meg a Dropbox-ot (mondjuk nem ártana ha már ők is "drive-olnának").
-
St3ven
addikt
válasz
petipetya #21988 üzenetére
Köszi.
Az a 2,1 MB nekem sajnos már sok.
A Köpönyeg korábbi verzióinál egyébként sokan panaszkodtak, hogy minek tölti le minden frissítéskor az aktuális időjáráshoz tartozó felhőcskéket/napot/esőcseppeket stb. tartalmazó grafikákat. Ezt például a frissítésekkel jól megoldották, most alig eszik az alkalmazás 20-30 kB (!) adatot egy frissítés során (nem kötelező térképet is frissíteni).
Ja, és a fentiekre is reagálva, a Köpönyeg appban is van radarkép (meg hőtérkép, meg műholdfelvétel), ha valaki csak emiatt tartaná az Időképet.
-
St3ven
addikt
válasz
petipetya #21951 üzenetére
Az Időképpel nekem csak az volt a problémám mindig is, hogy nem mutatja a szélirányt és -sebességet, márpedig ez döntően befolyásolja a hőérzetet.
Szóval nekem marad a Köpönyeg, a legutóbbi verzióval már igen informatívvá vált az app, itt is vannak észlelések, térképek, előrejelzések.
-
LonGleY
veterán
válasz
petipetya #21583 üzenetére
Akkor gyakorlatilag ennyi haszna van a Goole Drive-nak, hogy a jogosultságokat tudod ellenőrizni, fájlokat tudsz feltölteni/megosztani/linket kérni róla. Fájlböngészőből csak le/feltölteni tudsz, bár ez sokunknak elegendő. Ugyanaz, mint a Dropbox kliens, talán annyi különbséggel, hogy itt mappákat is tudsz "kedvencezni" (offlineosítani), nem csak önálló fájlokat.
aizen92: Megvan közben, az offline-nak jelölt fájlok itt vannak:
sdcard/Android/data/com.google.android.apps.docs/filesJobb lenne, ha nem rakná ilyen hülye helyre, de végülis megtalálhatók... a kliensből. És automatikusan szinkronizálódnak.
-
stefi68
addikt
válasz
petipetya #21424 üzenetére
Windows-ban (W8) megosztottam a Zene mappát.
Telefonora feltettem a LAN Plugin-t a TC alá és beállítottam:
Kapcsolat neve: PC
Szervernév/könyvtár: PC_neve\zene
Felhasználó: W8_felhasználónév
Jelszó: (üresen hagytam)Ezután megjelent egy PC nevű kapcsolat a LAN Plugin-en belül. Erre klikkelve már látszik a teljes zene mappa, amit a TC rendesen lejátszik.
Ső, ha kijelölök egy teljes mappát akkor az beteszi a TC Lejátszási listába és lejátssza azokat mind. -
masholnap
senior tag
válasz
petipetya #21297 üzenetére
külső sd-t kiszedtem, megnéztem, nem volt változás. viszont a factory reset a "belső sd"-t sem törli.
ugye a belső memóriában van a "ROM" az oprendszerrel, melyet, ha jól megy, egy gyári visszaállitás töröl (bár ebben ezek után nem vagyok biztos); van a RAM az inditott programok adataival, és van az SD rész, melyen a telepitett, letöltött, felmásolt stb cuccok lehetnek
a probléma az én elképzelésem szerint az oprendszer részen lehet, de ezek szerint ez elhelyezkedhet az SD részen is? egész jó lenne tudni, hogy hol
-
Bozek
nagyúr
válasz
petipetya #21200 üzenetére
Podcast oldalak. Ha esetleg nem tudnád, hogy mi is ez:
"A podcasting technológia lehetővé teszi hang-, videó- és más fájlok sorozatszerű közzétételét az interneten, úgy, hogy a felhasználók feliratkozhatnak az adott anyag epizódjait tartalmazó csatornákra."Ez is egy RSS hírcsatorna, csak itt nem szöveg, hanem hang vagy videó (meg fogalmam sincs, hogy még mi) van.
-
twine
veterán
válasz
petipetya #20840 üzenetére
tökéletesen,,,
(#20841) St3ven:
az előbb próbáltam mondani hogy nem akarom senkire erőltetni,,csak megfogalmaztam a saját véleményem...
Minek keressek alternatívát ha az orrom előtt ott a fizetősben minden mi szem szájnak ingere,,,
De ha valakinek nincs bankzsugája,,,sajnálja a pénzt rá,,vagy épp bármilyen okból nem akarja megvenni,,,
akkor az ingyenest választja és keresi az alternatívákat...azt csinál a telefonjával amit akar
nekem öröm, hogy sok évnyi winmobilos warez után egy kattintással legális progihoz jutok,,,ki is használom(tudom ez tök más téma)
Szerintem lecsámcsogtunk erről a témáról mindent,,,ugorjunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged