- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
efi99
őstag
válasz
Somatom #152906 üzenetére
Hát ez az, hogy a csilivili, behemót, felét sem használom csomagokat fejlesztik, de az olyasmiket, amik gyakran egy gombnyomásos funkció, méghozzá alapfunkció kéne legyen, másoknak kell megoldani és ez nyilván csak appon keresztül valósulhat meg. Van, ami még úgysem, arra meg ott az Automate app és a kreativitás. Erre akartam utalni, tehát hogy van egy íve a fejlődésnek, de már régebben benne maradt pár funkcionális lyuk és úgy tűnik oda már nem kanyarodnak soha vissza betömködni.
-
efi99
őstag
válasz
Somatom #152898 üzenetére
A Google Óra-hoz tartozó widgetek közül nálam az óra widgetben nincs ébresztési időpont megjelenítés, az ébresztő widgetjében pedig csak az az ébresztési sor, amit kiválasztok a widget felrakásakor. Android 11. Előtte a korábbi telefonon Android 8 volt, ott érdekes módon nem olvasta a naptárbejegyzéseket a használt appok widgetje, mindig csak az ébresztési idők közül kereste meg a legközelebbit. Most meg annak ellenére ki tudja olvasni mindegyik, amit próbáltam, hogy gyakorlatilag egyik külső appnál sem szerepel semmilyen engedély, nemhogy a naptárhoz való hozzáférés. Úgyhogy mivel mind tudja, olyat keresnék, amelyik legalább nem akarja, de egyet sem találtam.
A záróképernyő ill az AOD órájában megint csak nincs, illetve nem is tudom, hogy kéne-e lennie, mert a Clockface-szal testre van szabva mind a kettő és ott ilyen adattartalmat nem lehet hozzáadni. -
kmarci25
veterán
-
efi99
őstag
válasz
Somatom #152893 üzenetére
Egyelőre ez van kint nekem is, de itt előre meg kell adnod, hogy melyik ébresztési sort jelenítse meg (ha több van), másrészt nem a következő egyet mutatja, hanem egyszerűen kijelzi kicsiben, hogy az egész hétre mi lett beállítva. Én csak egyet szeretnék látni, mindig a következőt (és a naptáresemények figyelembe vétele nélkül)
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #152864 üzenetére
Nekem a Chrome-ban nyitja meg a Google, ha céget keresek. Az általában utána már az alkalmazásban nyitja meg a térképet.
Még nem barátkoztunk teljesen össze az Avic-kal a Huawei-en, de azzal elméletileg a navin keresztül tudom a térképen kiválasztani a GMapsból a helyet és átveszi a megadott pontot vagy koordinátát. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Somatom #152864 üzenetére
Lehet rosszul értelmeztem amit írtál de nálam nincs ilyen gond. Szintén Operát használok telefonon. Ha valamilyen helységre keresek elsőnek a térképet adja be. Ha megérintem egyből nyitja a Google térképet. Nem tudom ez mennyire függ a telefontól ,Xiaomi Redmi Note 8 T az enyém.
-
lovi27
addikt
válasz
Somatom #152737 üzenetére
Próbáld a Pure Browser-rel.
-
törölt tag
válasz
Somatom #152739 üzenetére
Idáig nem volt ilyen jellegű probléma, A1-ről is valahogy átköltöztettem, csak az ellenkező irányba nem akarja az igazságot. Az a baj, hogy 1-2 évente kerül elő a témakör, és mindig újra kell tanulnom a történetet, de szerintem ennyire nem lehetek hülye...
Azért is jöttem ebbe a témába, hátha tudtok javasolni egy programot, ami huawei és xiaomi között is működik...Valahogy nem fér az agyam helyére, hogy kettő készülékre telepített azonos program másként jelenik meg, vagyis pont a fogadó félnél nincs lehetőség kiválasztani az "új telefon" opciót.
-
lovi27
addikt
válasz
Somatom #152727 üzenetére
Tőlem azt használsz ami neked jól esik. Nem ajánlottam senkinek, pláne nem neked akinél észrevettem nehezebben barátkozik meg az új dolgokkal.
Addig nem is érdekelt amíg ketten beszélgettetek róla, ti ügyetek, csak mikor crock riadót fújt kaptam fel a fejem. Arra figyelek, ha veszély leselkedhet és érdekel mennyire vagyok védett.Lehet, hogy tévedek, de ebben a reklám dologban álságos a Google, mert ott a reklámok elhelyezésében szerintem köze van és részesedik is belőle. Így könnyen megteheti, hogy egyik alkalmazásában, pl. a GD-ban lemond róla. Egyelőre. Anélkül is dől a lé...
-
Pierre75
senior tag
válasz
Somatom #152705 üzenetére
Az is lehet.
Ezt használod?
Megnéznéd, hogy ezt a képet mennyire tiptop kezeli. Nekem is tab s7+van, de Piktures, régi QP csak szenvedett, ha belenagyítottam a képbe és kellett majd 30 m miután élessé vált a kép. A Simple Gallery gyorsan és jó minőségben kezeli az ehhez hasonló képeket. -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #152696 üzenetére
Az a baj, hogy nem kozvetlen Maps a link:
https://goo.gl/maps/jUrHvM6rrMKhvEu37
A google.com/maps be van regisztralva de az ott megadott goo.gl URL rovidito se siman se a /maps-el sincs beregisztralva a Google Maps appban. Az URL rovidito redirect-et nem kotelezo lekovetni, hogy a vegso URL-t megnezze az adott bongeszo vagy barmi. Ami "inteligensebb" az lehet megnezi hova visz az utolso redirect (bizonyos melysegig.. biztonsagi szempontbol, ne lehessen vegtelen redirect..).
-
Keem1
veterán
válasz
Somatom #152550 üzenetére
Szerintem a felszámított "kényelmi" díjra gondolt.
Én is utálom. Nem az összeg miatt (mozijegynél kb 150 forint), hanem az elv miatt.Válaszolt a Simple egy posztomra, amiben azt írták, hogy az otthoni ügyinztésé kényelmi faktora, plusz a viszonteladóként felszámított extra díj ami miatt reálisnak érzik.
Arra már semmit nem mondtak, hogy a képlet kb: (-100xAlkalmazottak) + (1xÜzemeltetés) + (1xKényelem). Ami még mindig olcsóbb, hisz az emberi munkaerő a legértékesebb.
Valamint hogy üzemeltetési költség, szerverek egyébként is jelentkeznek, továbbá ők a szolgáltatóktól nem a felhasználói árat kapják, hanem jutalékos árat. Így ez nettó bullshit, nettó lehúzás.Én is hanyagolom ilyen téren a Simple-t. Működik, meg minden, de autópályára, parkolásra, mozijegyre a kényelmi díjuk miatt felejtős. Érintésnélküli fizetésre, SZÉP egyenleg lekérdezésre és tsaira viszont tökéletesen fasza.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Somatom #152487 üzenetére
Nézz rá erre a videóra: [link] . Ha valahogyan meg tudod oldani az adb-t akkor szerintem ez egy kiindulási alapnak jó lehet. Engem is sokáig zavart a frissítési értesítés, de mivel a https miatt amúgyis verziót kellett ugranom így a "legfrissebben" van a tab, viszont mivel több frissítés nem érkezik így az értesítés sem fog többet zavarni
.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Somatom #152484 üzenetére
Szerintem ez minden olyan appra igaz lehet amik alapértelmezetten fel vannak telepítve, nálam is voltak olyan appok a tableten amiket hiába állítottam le menüből mindig újraindultak. Egyébként ha jól emlékszem pont azért kerestem megoldást az adb-s tiltásra, mert a menüből tiltva az appokat nem egyenlő azzal mintha adb-n keresztül tiltanád. Egyébként ez sem teljesértékű eltávolítás, csak az alapértelmezett felhasználónál nem teszi elérhetővé őket, ezért is lehet őket visszaállítani a későbbiekben.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Somatom #152482 üzenetére
Ha még esetleg nem találkoztál volna vele, viszonylag egyszerűen debloat-olhatóak a samsungok adb-n keresztül. Nálam egy tab s3-nál tett jó szolgálatot, kevésbé merül azóta a tablet.
-
lovi27
addikt
válasz
Somatom #152464 üzenetére
"Ezt hogyan kéne neki elmagyaráznom?"
Elvileg a Beállítások / Duplikátumok / Helyek keresése részre böksz és akkor előjön a Válassz oldal ahol láthatod, hogy éppen most melyik tárolókon, könyvtárakban keres duplákat. Azokból tudsz törölni is vagy hozzáadni új helyet.
A végén a bal felső sarokban lévő pipával nyugtázd a változásokat!
Elvileg, mert rootolton próbálva... -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #152433 üzenetére
Nem ugyanaz a két app aláírása de ugyanaz az appok neve (com.alensw.PicFolder), ezért nem megy fel: a 7.9 nagyon régi, már a 8.1 (első GitHub-ra is felkerült) is 2020 Június 15-ödikei. Amit használsz (valszeg') 7.9 az itt van dokumentálva (2020 Jan. 27), a GitHub-os release-ek most a 8.5-nél járnak (2021. Ápr. 27) de Telegramon már van 8.5.5 is van (2021. Máj. 19) és a GitHub release-ek (és az utána kijövő Telegram-on is megjelenők) aláírása már új ("hivatalos").
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Somatom #152391 üzenetére
A Bankkártyáim pont alatt az én egyetlen kártyámon van ilyen pipa, hogy "Elsődleges kártyám".
Hogy ez több kártya esetén hogy működik, majd Te elmondod nekünk...
Vagy bejelented Bugként az OTP-nek?
A Simple parkolásról én akkor szoktam le, amikor az egésznapos terhelés napokig terhelte a folyószámlámat.
Volt hogy eltelt egy teljes hét, mire a korrekció megtörtént.A Simple ÜFSZ válasza az volt erre, hogy a Simple és az OTP nem egy cég, arra nincs ráhatásuk, hogy az OTP mit ront el...
-
csanaszb1
csendes tag
válasz
Somatom #152240 üzenetére
Szia, köszi a megjegyzést, magam is erre gondoltam, hogy ha mondjuk az alsó és felső sáv nem eltüntető, azt le lehet takarni például egy plexi fedéllel így a "rendszergazda" hozzáférés is megoldott lehetne. Punky10 említett még egy "3ujjas" érintést is, ami szintén megoldás lehet, bár ezzel az lehet a probléma, hogy ha a Mama véletlenül három ujjal ér hozzá és feljön valami menü, akkor ismét olyan helyzetben futottunk, amit nem akartam.
Köszi a javaslatokat és várok minden további lehetőséget ami segíthet.
Üdv: Csanaszb -
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #152116 üzenetére
Értem, köszi.
Bár nem tudom elképzelni sem, milyen BT eszközt tehetnék bele...Az előerősítő kábelen kapja a jelet a DAC-ból, régi vas, oda BT biztosan nem kerül. Karperecem nincs, és órán kívül mást nem is tudok hordani, ez megint kapufa. Régen egy sima widget volt, amit felfüggesztette a biztonsági protokollt, ma ez már túl rizikós. Kitörölni ki tudom, abban nincs rizikó, de felfüggeszteni nem. Hiába, a fejlődés töretlen...
Akkor marad a feloldó minta. Isten hozott a XXI. sz-ban.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Somatom #152099 üzenetére
Hja, értem. mizoli írta, hogy fixálható a kérdéses SIM, bár szerintem csak a hívásokra vonatkozik az SMS részre az sms kezelő APP lesz hatással.
Én Textra-val vagyok problémás helyzetben jelenleg - de nem próbáltam még megcserélni a 2 SIM-et -, mivel ha olyannak küldök sms-t, aki nem szerepel az sms listában, akkor mindig a 2-es SIM-et kínálja és kézzel kell átrakjam az 1-esre, ha eszembe jut
Írtam emiatt fejlesztőnek, de lényegében leszarja..vagyis leírta az egyértelműt:
"Sim card selection is based on the last message sent/received in that particular conversation. Eg: The last message you've sent/received was using sim 2, then when you reopen that conversation, it will show sim 2 instead of sim 1."
amit én is tudok, csak nem ezt kérdeztem tőle, hanem azt, hogy van-e alapértelmezett SIM beállítására lehetőség
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Somatom #152096 üzenetére
Mondjuk nem tudom mit értesz az alatt, hogy "2-esről is a tárcsázó funkciói"
Nálam 2 SIM van, tárcsázóra be lehet állítani 2 hívás gombot SIM-enként, de ha ezt nem kapcsolod be, akkor hívás indításakor rákérdez melyik SIM-ről akarsz hívni és egy érintéssel kiválaszthatod.
Hívásnaplóban és névjegyeknél ha jobbra csúsztatsz az elemen, akkor hívást indít (persze ezt is csak akkor, ha bekapcsoltad, de a gyorsműveletek között más funkciót is lehet ehhez rendelni) és rákérdez a névjegyhez tartozó melyik számot akarod hívni és utána, hogy melyik SIM-ről történjen a hívás. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Somatom #152094 üzenetére
Ha nyomogsz a telón vagy használsz épp egy alkalmazást, akkor ahogy írod "floating kisablakos hívásfogadás" is elérhető, ha bekapcsolod.
Ha tétlen a telefon (pl. asztalon pihen), akkor a teljes képernyős hívásfogadó ablak jön be. Persze ezt is ki/be lehet kapcsolni illetve a megjelenített elemeket testre szabni a hívás közbeni képernyővel egyetemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest