- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #120938 üzenetére
Akkor már egyszerűbb, ha letölti. Csak ez nem megoldás arra, hogy ha már van webes felület a streamelésre, és abban van feliratkezelési opció, akkor miért nem működik? Mellesleg, mennyivel is lenne előrébb azzal, ha csinálna egy Google fiókot? Te beléptél egy Androidos kliensalkalmazásba. De mi lenne a teendő Win alatt?
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #120935 üzenetére
Írtam, hogy ha az nPlayer -ben belépek a Drive -omba, akkor működik minden szükséges funkció. De, ez nem opció akkor, ha valakinek küldöm a linket. Nem szeretném mellékelni hozzá a belépési jelszót is. Persze, akinek küldöm, az áthúzhatná a saját Drive -jába, ha lenne neki. De, nincs, mert csak PC -t használ, meg butafont.
Darvinya:
Nem érted? Böngészőben, bejelentkezés nélkül tudom streamelni, és van letöltési opcióm is. "Bárkinek" jogosultság nélkül ezek nem lennének. De, a linkre megjelenő webes felületen, a tulajdonságoknál is látom a fájl jogosultságait. -
Somatom
veterán
válasz
Bozek #120876 üzenetére
Próbáltam már többféle módszert, de egyik sem volt az igazi. Legutóbb egy, direkt a telómhoz való tartót vettem. De, sajnos, szoftveresen ez is el lett qrva. A teló azonnal érzékeli a kapcsolódást, de csak annyi az üzenet, hogy "Moto Mod csatlakozva". Az nincs benne, hogy milyen Mod.
Az ostoba Lenovo nem követeli meg a Modok fejlesztőitől, hogy dedikálják az eszközüket. Így root nélkül nem tudom megkülönböztetni a Mod -jaimat. A következő próbálkozásom valamilyen bluetooth gomb lesz. Ezt alapból detektálja a rendszer. Gombnyomáshoz pedig automatizálós utasítást kapcsolnék, ami némítja a média hangcsatornát, és indítja a hangvezérlésemet.
-
air
nagyúr
válasz
Bozek #120868 üzenetére
Megsúgod, hogy a "még egyszeri érintésre kapcsolatot bontsa majd" ehhez minek kell NFC? Ha kiszáll az autóból és eltávolodik tőle, akkor bomlik a kapcsolat. Ehhez semmi sem kell. Se automatizáló, se NFC. Egyébként még shell scriptre is lehet parancsikont csinálni, akkor ott az egy érintés.
Egyébként ha értelmeset nem tudsz szólni, akkor kár a billentyűzetet koptatnod.
Unalmas az állandó baszogatásod, hogy én kivel kötözködök.
Foglald el magad mással, az én hsz-eimet pedig lépd át!! -
-
canniball
nagyúr
válasz
Bozek #120272 üzenetére
"Ott vannak a kategóriák a gReader-ben is (ha a Források kezelésénél hosszan rányomsz egy feed-re, akkor láthatod)."
Igen, ezt láttam."A csatornák listájánál ha rányomsz a Feliratkozások-ra, akkor alul van egy ilyen, hogy Csak a hírcsatornák. Az ki van kapcsolva? Mert nálam úgy már megjeleníti kategóriánként."
Ez az! Ez be volt kapcsolva, kikapcsolva már mappák szerint mutatja. Köszönöm! -
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Bozek #120125 üzenetére
Jaja,sajnos a témákat nem kezeli, pedig a külső témák sokkal jobbak.
Cserébe viszont jobb az audio engine, és millió meg egy beállítás érhető el. Okos állítgatásokkal több kihozható egy fülesből.
A licencet rendesen fogadta, komolyabb omlás nem volt az elsőt leszámítva, amikor a beállítások exportálásákor crashelt, és csak az alkalmazás adatainak törlése segített. És kezdhettem elölről. -
-
Fall-N
veterán
válasz
Bozek #119952 üzenetére
Azért probléma, mert ha változnak az oldalak vagy szigorodik a biztonság, akkor azzal nem fog működni. Feedlyn belüli Google belépés is a biztonság miatt szigorodott. Nem beszélve a biztonsági résekről és sebezhetőségekről.
Oreoval még működik a gReader, de ki tudja a jövőbeli változatokkal elindul-e. Így is van pár alkalmazás, amelyik crashel Oreón.
Palabre: nekem nem hiányzik belőle, amit írtál, de ha neked igen érdemes a fejlesztőnek írni e-mailt vagy a Palabre G+ közösségben, hogy tegye bele.
-
canniball
nagyúr
válasz
Bozek #119953 üzenetére
"Esetleg a Beállítások - Megjelenés - Hangerőgombok résznél nincs beállítva, hogy Görget és olvasottnak jelöl? Vagy fent, ahol a Feed neve van, ha arra rányomsz, akkor előjön egy menü, amiben a nézetet is tudod állítani. Ott nincs bekapcsolva az Olvasottnak jelölés görgetéskor?"
Nincs egyik sem beállítva, csak az kerül az olvasottak közé amit tényleg elolvastam vagy amit annak jelöltem."...az az Export OPML..."
Meglett, köszi! Egy dolog nem passzol: a gReader nem mappákba rendezve, hanem zanzásítva hozza a feedeket (pedig a Feedly-ben megvan az eddigi mappás rendszer); hogy tudom ezt helyreállítani?(#119954) emeron!
Próbáltam, de az nekem nagyon nem áll kézre. -
canniball
nagyúr
válasz
Bozek #119948 üzenetére
"A rossz beállításokról nem a fejlesztő tehet."
Köszönöm a bizalmat..."A gReader-ben van egy ilyen, hogy Beállítások - Gyorsítótár - Olvasatlan cikkek automatikus törlése. Ha annál beállítod, hogy Soha, akkor nem fognak eltűnni ezek a cikkek."
Így van beállítva és mégis eltűnnek. Csak az marad meg amit megcsillagozok (akár olvasott akár olvasatlan)."Lépj be a Google fiókoddal a Feedly-be, mentsd le a feliratkozásaid OPML-ként..."
Nem találom, ezt hol tudom megtenni?"Igaz, az is kérdéses, hogy offline-t keresel, vagy megfelel az is, ami online."
Jobb szeretem a cikkeket a böngészőben olvasni. -
Fall-N
veterán
válasz
Bozek #119948 üzenetére
GReadert nem ajánlom, mert abbahagyott a fejlesztése. Erről viszont tehet a fejlesztője. Ez a Google fiókkal való belépés is javítva van az összes RSS olvasóban. A másik baj, hogy a jövőbeni Android verziókkal is lehet majd baj, mert nem lesz hozzáigazítva. Igen az egyik legjobb volt a kategóriában, de sokan elengedtük. Az meg pofátlanság, hogy a fizetős verzió fent van a Playen, amikor letojja magasról. Aki megvette, amúgy is le tudná tölteni.
Ez nem csak az én véleményem rengetegen írták ugyanezt Redditen és G+-on is.
Én is kipróbáltam sokat és jelenleg a legjobb a Palabre a témában. Van offline módja is.
-
tknof1871
őstag
válasz
Bozek #119220 üzenetére
Köszönöm! Márt van DTS hang is.
+ az MX Player-el lehet egy felirattal vissza lépni. (Korábban felhoztam ezt egy kommentben.) Rá kell tenni az ujjat a feliratra és el húzni. -
Skillet
addikt
válasz
Bozek #119168 üzenetére
igen, be van kapcsolva. most feleségem és édesanyám is itt vannak, mindkettejüknél be van kapcsolva a frissítés, de nem jelennek meg az új képek.
korábban feleségem drive-ján egy mappa volt ugyanígy megosztva, ott nem volt ilyen gond.
most úgy próbáltam meg, hogy nem megosztási linket küldtem nekik, hanem felvettem őket email címmel a megosztott személyek közé. most működik. korábban erre nem volt szükség. passz. -
-
anorche1
őstag
válasz
Bozek #118957 üzenetére
A solid Explorer feldobja a gépemet, kiválasztom, megmondom neki, hogy guest (be van állítva, hogy jelszó nélkül hozzáférhető legyen, androidos tc és más win -es gép is szépen megy vendégként), majd tovább, mást nem is enged állítani. Rányomok a nagy Connect -re, ami zöld pipává válik. A finish -re nyomva viszont "A problem occurred with Network communication." -t ír (természetesen egy hálózaton van a 2 eszköz).
-
Mr Dini
addikt
válasz
Bozek #118936 üzenetére
Jogos! Szerintem pont ez benne a szép.
Meg azért ahogy láttam, elég jól dokumentálva van a program.
Egyébként szerintem a graph elrendezés sem pont a kezdő szint, de Tasker után szimpatikus, meg jól átlátható a kész "task".
PS: Én is szorgalmaznám nekik a külön topikot, hogy ne itt kelljen offolni.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #118910 üzenetére
A hívásfogadáshoz sztem nem kell root. Pontosan erre van kitalálva a HEADSETHOOK utasítás. De, nála nem ez a probléma. Felvenni, letenni tudja, csak az utolsó szám hívása funkció kéne. Automatizálóból tudjuk, hogy három hívásállapot van.
Készenlét.
Csöngés.
Beszéd közben.
Neki az elsőt kell feltételként társítani a gombnyomáshoz, és hívni az utolsó számot. A kérdés az, hogy a rendszer ad-e valamilyen visszajelzést, ha készenlétben megnyomja a gombot. Ha igen, akkor azt már fel lehet használni. -
SharpSA
veterán
válasz
Bozek #118900 üzenetére
Természetesen nekem, ezt ne kelljen már odaírni. Ha én írok valami véleményt, akkor az szerintem van úgy, és szerintem ez általában mindenkire igaz. Persze vannak a "hittérítők" is...
És természetesen tiszteletben tartom azok véleményét, akiknek a T9, flow, swipe és társai nem jönnek be, mert vagy nem próbálta még és fogalma sincs milyen, vagy már megtette és nem érzett rá. Van ilyen. -
SharpSA
veterán
válasz
Bozek #118894 üzenetére
Lehet, hogy neked sokkal gyorsabb a fizikai billentyűzet, de valószínűleg még az is lassabb a flow/swipe módnál.
Én jól tudok fizikai billentyűzeten gépelni asztali PC-n. De ettől jelentősen gyorsabban flow vagy swipe módra (SwiftKey, Gboard). Ahogy anno a Nokián T9 segítségével úgy írtam sms-t, hogy nem is kellett néznem a kijelzőt. Ezeket mind meg lehet tanulni, a készüléknek meg a hiányzó szavakat meg lehet tanítani. Nekem bejöttek ezek a módszerek, sokaknak meg nem. Megtéríteni senkit sem akarok, nem érdekel ki hogy ír. Én így. -
Somatom
veterán
válasz
Bozek #118894 üzenetére
Én azért kedvelem az Anysoftot, mert közel áll a fizikaihoz (ékezetes karakterek). Plusz, a húzogatós a szófelismeréssel az igazi, azt meg én kapásból kiiktatom. Virt. billen két hüvelykujjal pötyögök, és semmi kiegészítés, meg javítás. Csak nettó az, amit betapizok. Cirka 25 ezer hsz. -t megírtam így, nem szeretnék ezen változtatni.
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Bozek #118857 üzenetére
Igen adtam, természetesen...meg megjelöltem csillaggal (kedvenc), telefon névjegyek közé, meg a gmail fiókjába is bemásoltam, de nem látja a térkép.
Sikerült!!!!
Tudod mi volt a baj? Ki volt kapcsolva az automatikus szinkronizálás.
Oké, ha merül fel további kérdés jelzek.
Köszi.
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Bozek #118853 üzenetére
1 órahosszára sikerült megosztani az adatot, de ehhez kellett az a telefon is aminek a helyzetét akarom tudni. Van egy olyan menüpont, hogy Valós idejű helyadatok megosztása-Amíg ki nem kapcsolja ezt-Személyek kiválasztása. Itt milyen személyekre gondol vajon. A telefon alkalmazás ki volt kapcsolva, így viszont hogy bekapcsoltam, tudtam belerakni a címtárba neki egy névjegyet. De ezt sem látja a telefon ott.
-
kosinalajos
csendes tag
-
brd
nagyúr
válasz
Bozek #118602 üzenetére
Pl. az előtérben lévő appra Force Close, menü előhozása, telefon altatás, alkalmazáson belüli keresés, auto rotation ki/be kapcsolása (bár az App Settings-ben még úgy tűnik, működik az alkalmazásonkénti megadás, de a beépített alkalmazásokra - pl. Galéria - még nem próbáltam ki)...
Köszi, de: "- Not working on EMUI, LG UX". Mindenesetre azért látom, nem reménytelen a dolog, keresgélek még.
zeon.hu: Köszi, most is így van (GravityBox), de nem fér el minden, ill. a Recent app/redőnylehúzó gombot nem lehet customizálni benne.
-
-
kmarci25
veterán
válasz
Bozek #118206 üzenetére
Óóóó... De jó hír ez így délelőttre! Köszi a felvilágosítást!
galaxys80: a My Vodafone app-ban a adatvásárlás menüpont alatt vannak a Pass-ok. Mikor ráböktem, akkor azt mutatta, hogy előfizető vagyok. Ezt én úgy értelmezem, hogy ez automatikusan megújuló, nem csak az ingyenes első hónapra vonatkozik. (Ugyanúgy, mint az HBO GO vagy Netflix esetében.) De lehet, hogy én értettem félre...
-
Nunder
őstag
válasz
Bozek #118195 üzenetére
Én megjártam mindkettőt, Spotify-t semmire sem cserélném le. Az egész ökoszisztéma (TV, Telefon, PC, családi csomag) jobb mint a Deezer, és szerintem az elérhető tartalom is több a Spoty esetében - de ezt ne idézzétek a bíróságon. Főleg a Pass óta nyílt ki a világ még jobban.
Ja és a leveles témában +1 a BuleMail-ra, céges levelezést minden további nélkül bonyolítja, calendar is rendesen sync-el, míg az Outlook-kal voltak problémáim.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #118073 üzenetére
Gyorsan kipróbáltam. Van, amiben jobb, mint a Clipper. A floating megjelenés miatt látható, kezelhető marad az alatta levő alkalmazás. De, a floating megoldásán lenne mit fejleszteni. Csak menüből lehet áthelyezni, érintéssel nem, és átméretezni sem lehet, pedig mindkettő megoldható lenne. Az egyszerű export/import is előny, bár nem próbáltam. Mappázási lehetőséget viszont nem találtam (csak egyetlen "Memo" mappát), ami a Clipper -ben adott. Nincs összevonás, és szétválasztás művelet sem. Pl. több részből álló letöltőlinkek kezelésénél ez hasznos feature. A szinkronizáció is hiányzik. Sajnos, ez a Clipper -ben sem az igazi. Bár, tökéletesen működik, de saját szervert használ. Én nem küldöm a vágólapom tartalmát idegen szerverre. Jó lenne, ha a NAS -omat, vagy legalább Gdrive szinkront is meg lehetne adni. De, Neked nem kell magyarázni, hogy mivel lehet ezt a hiányosságot pótolni. Szvsz vegyes a kép. Egyszerű vágólap funkciókhoz talán jobb a Clipboard. De, nekem csomó jegyzetem, linkjeim, könyvjelzőim vannak "mappákba" rendezve a Clipper -ben, úgyhogy nekem kevés lenne ez a Clipboard.
-
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest