Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosinalajos
csendes tag
válasz Bozek #118857 üzenetére
Igen adtam, természetesen...meg megjelöltem csillaggal (kedvenc), telefon névjegyek közé, meg a gmail fiókjába is bemásoltam, de nem látja a térkép.
Sikerült!!!!
Tudod mi volt a baj? Ki volt kapcsolva az automatikus szinkronizálás.
Oké, ha merül fel további kérdés jelzek.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
kosinalajos
csendes tag
válasz Bozek #118853 üzenetére
1 órahosszára sikerült megosztani az adatot, de ehhez kellett az a telefon is aminek a helyzetét akarom tudni. Van egy olyan menüpont, hogy Valós idejű helyadatok megosztása-Amíg ki nem kapcsolja ezt-Személyek kiválasztása. Itt milyen személyekre gondol vajon. A telefon alkalmazás ki volt kapcsolva, így viszont hogy bekapcsoltam, tudtam belerakni a címtárba neki egy névjegyet. De ezt sem látja a telefon ott.
-
kosinalajos
csendes tag
válasz Bozek #118850 üzenetére
És ez hogyan is működik? Mindenre azt írja, hogy az adott időpontra nincsenek helyelőzményei? Elég a wifi jel hozzá, vagy kell GPS is?
Aha, le volt tiltva a térkép alkalmazás... És az elején megkérdi, hogy a google időnként elmenta a tartózkodási helyemet. Ez lenne az?
[ Szerkesztve ]
-
kosinalajos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresnék, ami elküldi valamilyen formában egy adott telefon helyzetét. Nagyon egyszerű a szitu. Gyerkőc folyton ott hagyja valahol a telefonját, és általában lemerül. Valahol Ezért kellene olyan megoldás, ami "megmutatja" hogy utoljára hol volt a telefon. Olvasgattam mindenféle oldalakat, de vírust, vagy férget nem szeretnék. Van bármiféle nem sci-fi megoldás erre? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest